Faʻafefea ona faia se totonu o loʻo i totonu o le ata deco sitaili: 6 o auala o le tamaoaiga

Anonim

O loʻo matou faʻalauiloaina le talafatu o le pco o se faʻaiuga o le tamaoaiga, ma fautua mai faʻaletonu faʻapitoa mo le faia o se totonuga o le sitaili.

Faʻafefea ona faia se totonu o loʻo i totonu o le ata deco sitaili: 6 o auala o le tamaoaiga 11056_1

Mo Ar-Deco, o le igoa taʻutaʻua o se taugofie sitaili na faatoʻateleina, ma e leʻi talafeagai. O loʻo taunuʻu mai i le vaitau i le va o le tolu lalolagi taua o le seneturi talu ai, o le Deco na fesoʻotaʻi ma Jazz, o le olaga i le sitaili sili "ma faleʻoloa tele.

Fale o le Interi i totonu o Deco Deco

Ata: Ioane Lewis

I fale mautotogi nei "mama" Ar-deco e fausia toetoe lava a le mafai. E ma tele, ma e le manaʻomia le toe faʻatupu o le sitaili o le epoch o loʻo mavae, na taofia ai ni togafiti o se faʻataʻitaʻiga fou o Sneakers i le alatele.

O le aso, o le Po o le O Ati o se ituaiga o ata ata e te manaʻomia e faʻaaoga lelei i le siʻosiʻomaga faaonapo faaonapo nei, ma pulea ai. Ma e mautinoa lava e le manaʻomia le faʻaopopoina o mea taugata - Maketi Maketi i ona faʻaputuga lata mai "faʻapipiʻi" i lenei sitaili ma faʻatagaina matou e aumaia ni mea taugata i totonu o ou fale. Ua tatou malamalama i le auala e fai ai.

AR DOCO I LE POTO BOODEY

Ata: Anthropoologie.

1 alofa lanu samasama

O lea ua ulufale mai melimea samasama: apamemea, feebert, auro. O le pco "e alofa" i mea faapena, ma ulufale i totonu i se itu faaonapo nei e mafai ona i itu eseese: Faʻatau atu se fata lelei, ae o le faʻaavanoaina, o lo o se isi mea, ma isi tagata i le lanu samasama. Ua ou mataala i le maketi tele, e mafai ona e mauaina le mea e te fiafia ai.

O lo matou Candlenick na faia i le lanu samasama falaoa

Ata: H & M fale

2 tautau le lapotopoto uiga la

O se tasi o le "Pisinisi pepa" o le Art Dox Style o se faʻata o le faʻata lea ma se faʻavaʻa e pei o le la. I totonu o perisi, e tuu i luga o le afi mumu i le potu malolo. A iai sau mea sese sese - e te iloa le mea e fai. A leai, ae le o se faafitauli. O le faʻata e mafai ona maua lona nofoaga ma luga o le fatafata i totonu o le potumoe.

Faataamilo o le simror i le tusiata deco

Ata: H & M fale

3 faʻaaogaina geometric lolomi

Art Dox System e fiafia i se tulaga le masani ai geometry. Ina ia mafai ona faʻaaoga le tutusa lolomi i totonu ma, pe a tatau ai, e vave ona sui, vaʻai mo ni laupepa talafeagai.

Faʻafefea ona faia se totonu o loʻo i totonu o le ata deco sitaili: 6 o auala o le tamaoaiga 11056_6
Faʻafefea ona faia se totonu o loʻo i totonu o le ata deco sitaili: 6 o auala o le tamaoaiga 11056_7

Faʻafefea ona faia se totonu o loʻo i totonu o le ata deco sitaili: 6 o auala o le tamaoaiga 11056_8

Ata: Zara Fale

Faʻafefea ona faia se totonu o loʻo i totonu o le ata deco sitaili: 6 o auala o le tamaoaiga 11056_9

Ata: Zara Fale

4 Totogi o le apoapoina

E le masani ona le masani ai le Doitotic. O manulele, susulu fugalaau - latou foliga matagofie, ae e manaʻomia le faʻaaogaina lelei ma faia. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Mulililes mo le laulau.

Tusitusiga i luga o le laulau ma se lolomiina lolomi

Ata: H & M fale

Pe i foliga o ufiufi mo aluga.

Aluga ma lolomiina i le faatufugaga a le ata

Ata i le itu tauagavale: IKEA. Ata i le itu taumatau: H & M

5 Faaali Fantasy

O se faʻata tele i le faʻavaʻa e mafai ona faia e faʻaaogaina ai polyrethhane maldings vali i le lanu manaʻo, ma le masani tele. E aliali mai le paketi ua uma ona faia i le agaga o le sitaili.

Faʻata i le faʻavaʻa mai ata eseese

Fuafua: Vera Tarlovskaya

O le fatafata o le papala mai le lanu uliuli laupapa i le suia o tagata masani e mafai foi ona suia ma ulufale atu i totonu i totonu o le faatufugaga doco sitaili. Vaʻai isi manatu, faʻafefea ona fesuiaʻi le mea na suia ai le au Suetena, i totonu o latou e iai ni fofo talafeagai.

Dresser ikea ma lima fou

Fuafua: Vera Tarlovskaya

6 Aua neʻi faʻaogaina le tele o mea i lenei sitaili.

Ina ia faʻamalieina le AR-Deco Provists ma tuu ia i latou le manaʻoga taua i totonu, e tatau ona la laiti. A leai, o le a amata ona "finau" ma le tasi ma le isi ma mai le o le a le o le Arquorite Ar-Dolo o le a mataga tele i le leo.

Piling ma le IKEA lolomi

Ata: IKA

Faitau atili