Faʻatagaina le maʻa o le papa i luga o plasterboard: autu numera o le mauga

Anonim

Mo le motu o atu o puipui ma le fausiaina o vaega o totonu, faʻavae fausaga ma le ufiufi mai gcl e masani ona faʻaaogaina. Matou te taʻuina le auala e fusi ai nei matata ma le maʻa ma le mea na tupu ma tumau.

Faʻatagaina le maʻa o le papa i luga o plasterboard: autu numera o le mauga 11125_1

Na o ma le talitonuina

Ata: Paʻepaʻe Paʻepaʻe

Totonu o fale ma fale, o tulaga mo le mamanuina o puipui ma le maa teuteu e sili ona lelei. O lea la, o matai o loʻo taʻitaʻia e le faʻavae lautele o le folasia, ae ia ia amanaia ia mea o le faʻavae. Lenei, e masani ona faia e feagai ai ma faʻavaʻa puipui ma vaeluaina, teuteu i nofoaga sima. O le a le mea e tatau ona faʻalogo i le taimi e filifili ai, tapena le faʻavae ma le faʻapipiʻiina o maa i lenei mataupu?

Muamua lava, e aoga tele le fesili i le tele o le "maa" elemene. O le mamafa mamafa o le mamafa o le mamafa e aofia ai le mamafa o le mamafa mai le 52 kg / M², i le ogatotonu - mai le 52 kilomita - i luga o le 20 kg - luga. O le mea mulimuli e masani ona faʻaaogaina e mamanuina o mea mamafa. O se tulafono, o se aoina o pilitofi ma tamai maa ma tamai maa. Faʻatulaga vaega masani ma pa ma se faʻailoga o tagata uamea - 60 cm ma afifi i le susu-puipuia GLC (GCCV) Thatstand o le mamafa o sea maa faʻatasi ai ma le mamafa o le maʻa e mafai ona faia. Fualaʻau oona o le glue ma oona i le 1 ²² e uiga i le 3-5 kg.

I lalo o le mamafa "maa" O le Cludged, o le uʻamea fola o le seti soo (pe a maeʻa le 30 cm) ina ia mafai ai ona sili ona mautu ma tumau le mamanu. E le filifilia e se tasi, ae lua vaega o le g Clac. Faaopopoina faagaeetia e tusa ai ma le ala fuafua.

Faʻapipiʻiina o le faʻatonutonuina o le maʻa e tatau ona tuʻuina atu ma faʻapipiʻi tomai faʻapitoa o loʻo faʻapitoa i le taʻele o lenei ituaiga mea.

Mo le teuteuina o potu laiti, o le aoina o le manifinifi-faʻaputuga maʻa (8-19 mm) mai luga o le moli sima, o loʻo feagai ma piliki (15-25 mm), ae e le o le tele-o elemene e talafeagai.

O se pito o le faʻavae mo mea teuteu le maʻa, naʻo le susu o le vevela-o loʻo faʻaaogaina. Ma e oʻo i lona tulaga e faʻaaoga i ai se auala mo mitiia o faʻavae poʻo le lautele ae e te leʻi amataina galuega. A leai, o le a matua tele lava lemu naididere nai lo le mea e tatau ai, tuua le mea pito i luga (aemaise manifinifi). E leai se taimi e maua ai le malosi tatau, lea o le a mafua ai ona mafua ai le aveeseina o elemene elemene. O le faʻavae ua sauni mo faʻapipiʻi e tatau ona lamolemole, mama, mamago.

  • Faʻafefea ona tuʻu se piliki teuteu: auiliiliga faʻatonuga mo fetuʻutuʻu ma le mautu mea

Sauniuniga o Martwall i le feagai ai ma le maa

Faʻatagaina le maʻa o le papa i luga o plasterboard: autu numera o le mauga 11125_4
Faʻatagaina le maʻa o le papa i luga o plasterboard: autu numera o le mauga 11125_5
Faʻatagaina le maʻa o le papa i luga o plasterboard: autu numera o le mauga 11125_6

Faʻatagaina le maʻa o le papa i luga o plasterboard: autu numera o le mauga 11125_7

O le Tausaga Fou Faʻaali o Pa ma Pisiona vaega o le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi o mea teuteu o le faʻamalosia ai o laupepa o ie. Ua faatumuina i latou i le lotomalie. Ata: Wolftcraft.

Faʻatagaina le maʻa o le papa i luga o plasterboard: autu numera o le mauga 11125_8

Tuu le lipine tapi ma toe malolo. Ina ua maeʻa le faʻamago, o nofoaga nei o loʻo oloʻo i ai. Ata: Wolftcraft.

Faʻatagaina le maʻa o le papa i luga o plasterboard: autu numera o le mauga 11125_9

Efuefu efuefu ma faaaoga eleele. Ata: Paʻepaʻe Paʻepaʻe

E taua le manatua o le alofa o le maa gaosi o loʻo salalau atu e fai faʻatasi e tusa ai ma faʻatonuga na tuʻuina atu ma pe a faʻaaoga le Brastad. Ina ia faʻasaʻo mea elemene, e manaʻomia le faʻaaogaina o le faʻapipiʻi atoatoa mo oloa mai le sima. O le suavai e talafeagai mo Ceramctics, lea e le mafai ai ona suamalie ma amio i se isi auala pe a suia i le vevela. Faapitoa le faʻavae ma i le puimanava mo le maʻa o le maʻa. E mafai ona latou "taofi" o fulafula ma lautele i le 5 cm e aunoa ma le solomuli. O lea, le filifiliga saʻo o eleele i le eleele, faʻapipiʻi ma tuufaatasia e taua tele mo le lelei ma auaunaga olaga o feagai mai se papa.

O le manatu o le faʻapitoa ae leʻi faʻapipiʻi le maa faʻatonutonu mai le moli o le moli i luga o puipui ma vaega mai le glcs, e manaʻomia e faʻamalosia ai le mama) ma le faʻapipiʻi "Faavasega". O le kulimi ua tufatufa atu i luga o le puipui ma se nifo nifo. Ina ua maeʻa, o le Gidi ua oomi i totonu ma tauina faʻatasi ma se lamolemole spatula, mulimuli i le grid e i ai i totonu o le mea e sili atu (mm mafiafia). Lelei tonu lava, latou te saunia soʻo se laupepa o puipui, pei o le iquapaurs. O le mea e ese ai, e toatele le match) faʻatamala o loʻo tuʻuina atu lenei faiga, e ui o se tapenaga luga o loʻo fesoasoani e puipui le faʻamasani mai le foliga mai o le taotoga i le taimi o taotoga. I se faʻaopopoga, e sili atu le filifilia o se malamalama o loʻo feagai ma le maa ma le tele o le 20 kg / m² faʻataʻitaʻiga. Ma le tapenaina lelei o le faavae, o lenei mea o le a sili atu ona umi.

Vitaly Pavlyuchenko

Ulu o Technical Laboratory White Hills

Na o ma le talitonuina

Ata: "Kanumi"

Na o ma le talitonuina

Ata: "maa atoa"

Na o ma le talitonuina

Ata: Paʻepaʻe Paʻepaʻe

Na o ma le talitonuina

Ata: "Kanumi"

Na o ma le talitonuina

Ata: "maa atoatoa"

  • Corridor decoration ma le sili ona lelei maa: Manatu ma 60+ matagofie faataitaiga

Faitau atili