O le tautotogo e faamama: 10 Billectined Holishols e fai ai le faiga i le tele e mafai ai

Anonim

Spring - Faʻafou taimi. Ua matou faia ni fautuaga e toe faʻafouina ai le fale i le vaitau fou, aveese isi mea ma faʻauiga faʻaopoopo mea.

O le tautotogo e faamama: 10 Billectined Holishols e fai ai le faiga i le tele e mafai ai 11141_1

1 Free le Kapeneta mai ofu le talafeagai ma tuua ai ni fata e gaogao

Amata tapena sauniuniga mo le tautotogo a le vaega o le Kapeneta. Faʻasaʻo le avanoa i le kapoti ma tuʻua ni nai fata gaogao, e te mitamita ai i lalo o mea o loʻo taoto i taimi uma i nofoa ma nofoa.

O le avanoa avanoa e mafai foi ona faʻaogaina i lalo o le ofutino ma seevae e teuina i totonu o le alatele ma faʻaleaga o loʻo iai.

Ofu

Ata: IKA USA

Faʻapefea ona amata le folasaga a le Kapeneta? Amata ona togi mai mea na e le manaʻomia (totini e aunoa ma se paga, lavalava ma soʻona vaʻa). I tusi i le faʻapotopotoga o le avanoa, e masani ona fautuaina e faʻaʻese ese mea e te le o faʻaleagaina nai lo le tausaga. O lenei taimi ua taʻu mai ai ua ou le fiafia ia i latou, a o latou o mai i fafo atu o se foliga ese, pe ua e ola mai nei mea. O lea lava e nofoia le nofoaga i totonu o le kapoti.

  • Paketi faʻamamaina: 8 oloa ma Aliexpress i luga 300 rubles

2 Faʻatau ato o eseese lapoʻa ma sitaili

O ato o fuainumera lautele teuina. O le a latou fesoasoani e aumai se mamanu vaʻaia i luga o fata matamata i luga o fusi o se ie puipui, afu ma lavalava, aveese faleʻau vaʻai i le umukuka, faʻapipiʻiina i le fanau ... e mafai ona leai se gata i le umukuka

Ato mo mekasini ata

Ata: mamanu i totonu

  • 12 togafiti ma fautuaga mo i latou e leai se taimi e fufulu ai

3 togi le lapisi

Ma o lenei ua le gata i lavalava, ae o le aʻoaʻoga e te tumau ai pea i totonu o le fale. Tele e masani ona matou tolopoina o le vaeluaina ma se mea ona o le leaga o le alofa. Ina ia faatali tonu lava ia te ia le tau, tali oe lava i fesili nei:

  • E te fiafia i ai poʻo se isi mai tagata o lou aiga?
  • O le a le aoga o lenei mea?
  • Ua e faʻaaogaina lenei mea mo le tausaga talu ai?
  • E i ai ni mea faapena i totonu o le faatoaga e te faaaogaina soo?

Atoa poloaiga i le umukuka

Mamanu: calleverver

  • Faletaele e faʻamamaina ai e aunoa ma se vailaʻau oona: 8 saoasaoa olaga

4 Faʻatau le tautau ma le fata

Mo fasi mea taitasi o lavalava e tatau ona i ai a latou lava mea faatautau, o le a faigofie ai ona e suʻe mea e, fufulu ma mama i totonu o le potu. O le mauaina o ni nai faaputuga, o le ae faafaigofieina ai le mapuea uma ma faʻafaigofie le sailiga mo le mea saʻo.

Ofu faatautau

Ata: IKA USA

O le mea lava e tasi e mafai ona fai mai e uiga i uners i luga o fata. Lingerie po o le aiga o le aiga, e oʻo lava i le umukuka pusa, e tusa ai ma le faʻapitoa mataga - o lona uiga o le saunia o poloaiga i le fale mo le lumanaʻi i le lumanaʻi.

Faaofi mo le faʻavasegaina o lavalava

Ata: IKA USA

5 Aua le Amata le Faamamaina ma le faletaele

O le fiafia o se olaga e le amata ona faamamaina ma se faletaele. E tele mea e tele ai falelotu nai lo fale nofomau, so e sili atu ona fai e aveese le faletaele i le faaiuga ina ia aua le faʻateʻaina microbes i le fale.

  • Poloaiga i le fale e aunoa ma le faʻamamaina: 7 malolo mo le faʻaaloalo

6 Afai e i lalo ifo o le lua minute, fai vave

Faigofie. Aoao atu. O ia lava. E faigofie tele le toe faʻaleleia o le faʻatonuga pe a fai e te le tolopoina ni galuega laiti i le pusa ese. O le fasimoli o le Soup i luga o le uʻamea palu e mafai ona soloi i taimi uma e te alu ai i le faletaele, ma le nutimomoia mai le laulau e faamama vave pe a uma ona tipi se fasi falaoa.

Faletaele

Fuafua: Shanade MCALMSIster faifaiva

E faigofie tele le pisia i le pipisi i le sili atu nai lo le tuʻufaʻatasia - o lea e te faʻafaigofie ai lau galuega ma sefe le taimi i le i ai i le faʻamamaina.

7 vaega galuega ina ia taulai atu i le taunuuga

Filifili se tasi faiga ma aumai i le faʻaiuga: solo le pefu i potu uma, fufulu le foloa i totonu o le potu atoa. O lea, o le ae vave iloa atu le iʻu, ma e faʻaosofia ai.

Umukuka, lea mea uma i luga o fata

Fuafua: Le lavalava umukuka

8 Faʻaaoga le vineta mo le fufuluina o faʻamalama

Talu ai o le vaipuna e sili ona faʻamamaina ai e tele na manatu o le fufuluina o Windows, ua matou saunia se olaga faitino mo oe mo lenei faiga. Ina ia aloese mai le tetea i luga o le faamalama, faatumu le vineta i le sprayer, faʻafefiloi ma le vai (i le vaega 3: 1) ma faʻaopopo ni nai mataua o meaʻai.

Mama faamalama

Fuafua: Robert SieGel tusiata

  • 8 olaga mo le fufuluina o Windows e faʻafaigofie ai le faiga ma faia le iʻuga o le iʻuga (i le mea moni)

9 tuu i totonu o le auala tele mo le palapala seevae

O le a faigofie ona fai mai - fufulu seevae vave, ae e le mafai ona oo i lona olaga. Ina ia aua le salalau le pefu i luga o le ala i le ala i seevae na e sau ai, tuu le seevae teuina seevae. I le ala, e talafeagai le faia o le susu susu, ae e le mamago.

Fata mo seevae i le ala savali

Ata: IKA

10 Faʻafesoʻotaʻi le faʻamamaina o tagata o le aiga

Ioe, mafai lava ona e manaʻo e "le fesoasoani i le" mulimuli ane fesoasoani ", ae e mafai ona e faʻatulaga se taʻaloga ma tamaiti ma le toʻalua - O ai o le a vave televave. E manaʻomia e tamaiti le sili ona mautinoa o faʻatonuga: tuu tusi i luga o fata, faʻapipiʻi le moega. Aua o le talosaga e "aveese i totonu o le potu" e le moni tele.

Potu o tamaiti ina ua uma ona faamamaina

Mamanu: Christopher burn i totonu

Mo lenei taʻaloga o le a e faʻafetaiaʻia le leo o le pito i totonu o le tagata poʻo le atoatoa. Masalo e mafai ona e sili atu lelei ma faʻaalu lelei i lena tulimanu, ae o le a aʻoaʻo e se aso ma aiga.

  • 5 Tala Faatatau ma Auaunaga O le Faamamaina, O Le a Fesoasoani I Le Matu I Se Fale i Lelei Lelei

Faitau atili