Sili ona lelei mafolafola: totonu i totonu o le potu 'ai ma le kapeneta

Anonim

O tusitala o le poloketi na fausia se nofoaga faʻaonapo nei ma le matata o le paepae luga o le paʻepaʻe ma laina ata ma lanu lanu lanu. O le fale mautotogi mo nofoaga le tumau o le a faigofie ona fetuunai i galuega fou.

Sili ona lelei mafolafola: totonu i totonu o le potu 'ai ma le kapeneta 11153_1

Sili ona lelei mafolafola: totonu i totonu o le potu 'ai ma le kapeneta 11153_2
Sili ona lelei mafolafola: totonu i totonu o le potu 'ai ma le kapeneta 11153_3
Sili ona lelei mafolafola: totonu i totonu o le potu 'ai ma le kapeneta 11153_4
Sili ona lelei mafolafola: totonu i totonu o le potu 'ai ma le kapeneta 11153_5
Sili ona lelei mafolafola: totonu i totonu o le potu 'ai ma le kapeneta 11153_6
Sili ona lelei mafolafola: totonu i totonu o le potu 'ai ma le kapeneta 11153_7
Sili ona lelei mafolafola: totonu i totonu o le potu 'ai ma le kapeneta 11153_8
Sili ona lelei mafolafola: totonu i totonu o le potu 'ai ma le kapeneta 11153_9
Sili ona lelei mafolafola: totonu i totonu o le potu 'ai ma le kapeneta 11153_10
Sili ona lelei mafolafola: totonu i totonu o le potu 'ai ma le kapeneta 11153_11
Sili ona lelei mafolafola: totonu i totonu o le potu 'ai ma le kapeneta 11153_12

Sili ona lelei mafolafola: totonu i totonu o le potu 'ai ma le kapeneta 11153_13

Sili ona lelei mafolafola: totonu i totonu o le potu 'ai ma le kapeneta 11153_14

Sili ona lelei mafolafola: totonu i totonu o le potu 'ai ma le kapeneta 11153_15

Sili ona lelei mafolafola: totonu i totonu o le potu 'ai ma le kapeneta 11153_16

Sili ona lelei mafolafola: totonu i totonu o le potu 'ai ma le kapeneta 11153_17

Sili ona lelei mafolafola: totonu i totonu o le potu 'ai ma le kapeneta 11153_18

Sili ona lelei mafolafola: totonu i totonu o le potu 'ai ma le kapeneta 11153_19

Sili ona lelei mafolafola: totonu i totonu o le potu 'ai ma le kapeneta 11153_20

Sili ona lelei mafolafola: totonu i totonu o le potu 'ai ma le kapeneta 11153_21

Sili ona lelei mafolafola: totonu i totonu o le potu 'ai ma le kapeneta 11153_22

Sili ona lelei mafolafola: totonu i totonu o le potu 'ai ma le kapeneta 11153_23

Transit Teritori

Potu malolo

Transit Teritori

O fafo atu laupapa i fafo atu o le tikalu ma le faleuila e teu ai i totonu e fetaui lelei i totonu o se nichhe na fausia e se pusa ma le afi inisinia

O le ulugalii faʻaipoipo na mauaina se tamai Moscow Dvu, o loʻo i luga o le maualuga o le fale o le potu. O tagata e ana manaʻomia ni mea faaopoopo mo le soifua mai i le toe faʻaleleia o le fale tapuaʻi, ma pe a maeʻa lona potu o le a faʻaaogaina e avea ma isi avanoa mo galuega ma faʻafiafiaga. I tulaga o le mamanu, o tagata e ona e faʻaosofia ai le susulu i totonu o Scandinavian sitaili ma lanu lanu. O se tulaga taua sa tatau ona fetaui uma ma mea taua e aoga ina ia faʻasaoina le lagona o le avanoa.

Transit Teritori

O loʻo mafai ona faʻaaoga le podum i le au faigaluega ma uo poʻo ni potu faʻaopoopo i le fale faʻaulufale mai i le fale. I le mamanu o le potu o loʻo i ai ni faʻasesega o samasama ma le lanumoana, o loʻo toe faia i le mamanu o le Loggia

Toe fausia

O le taʻavale faʻamalosia e faʻamalosia ai le tino o loʻo fetuunai ai le avanoa i le lua e tutusa lava i le itu o le teritori. O se tasi oi latou na i lalo o le potu malolo Malosiaga, o le a fai foi o se potumoe ma fale o fale; I le lua lona lua, na mafai ai o loʻo fetaui ma potu umukuka ma le faletaele, ma le Loggia na latou fuafuaina se tamaʻi ofisa ma se manaia o le faitau. Ae i luma o le tusiata, sa faia foi le galuega e vavae ese ai le sone o le sao mai le isi o le avanoa. O le mea lea, o le malamalama e fagua i le va o le umukuka ma le auala e tasi, ma le isi itu, o le lima o le faletaele. I le iʻuga na filifilia e se ache o le leoleo mo fafo atu ma seevae ma faitotoʻa faitotoʻa. Na mamanuina ina ia mafai ai e le itu taumatau (vene na tapunia le kapeneta, o le agavale (faʻata (o le a faʻapipiʻi le ulufale i le faletaele.

O fale mautotogi uma o loʻo teuteuina i se tasi lanu paʻepaʻe ma faʻaaoga mea tutusa, lea e fausia ai le lagona o le faʻamaoni.

Transit Teritori

O le faʻapipiʻi i totonu o le Kapeneta, galue i luga o le Biofuel, faʻatupuina le faʻamoemoeina i se afi mumū moni. Na fesoasoani le fatu fatu e aumai ai le siosiomaga o le scandinavian atunuu fale i le taulaga

Lipea

Ua suia le fasiotia o le fauina, o falaoa na faaesea, se tamai foliga o se tauina i nofoaga faitele, ma le nofonofo. O le taualuga i potu uma ua i lalo o le 4 cm mo le faʻapipiʻiina o le sili atu o le sili atu mat lima. O puipui ma le fola o le Loggia sa le toe mafai ona lagolagoina ma minerale fulufulu. O Wind Windows faʻapipiʻiina fou fou na faaluaina, maualalo faamalama vai i le fua o le faʻateleina o le nofoa, ma i lalo o loʻo iai i lalo o le puipuiga o nofo. O lea, na lilo ai foʻi le tagata maualuluga i tua o laupapa laupapa, Vevel lea na tufatufaina atu i ni faʻailoga faʻapitoa.

Ia faʻateleina le tele o potu laiti, paʻepaʻe paʻepaʻe tikuila na faʻaaoga e teuteu ai puipui i soo se mea. I totonu o le faletaele, o le faaputuga na o le avanoa na o le avanoa i totonu o le taʻele, o le itu o totoe na ufitia i le susu-totoa o le totoa. O le mea e le masani ai o le tusitala na faʻamatala e le au tusitala o le unaʻia o le pito i luga o le potu o le potu ma charamic modules o loʻo taugofie vaega o le susu.

Glossy, e atagia mai ai le malamalama o meaafale o meaafale e tautua mo se vaaia vaaia i le avanoa.

Transit Teritori

I le tulaga o le taliaina, o le lapotopoto tuʻutuʻuga laulau, ma o le paʻu maualalo faʻamalama avea ma isi nofoaga faʻapitoa nofoaga.

Faʻaogaina le Smart Force System

I totonu o lenei poloketi, o se faiga atamai atamai "o le fale atamai" o loʻo faʻatinoina, ma na filifilia le tagata faʻatau e le filifilia o le masini. O le isi taimi o le toe faʻatulagaina o le gaioiga, na ia filifili ai e faʻaleleia atili le "atamai" o lona fale ma faʻaopopoina mea pueata talafeagai ma isi masini e faigofie ona faʻatautaia le faʻaaogaina o faʻaoga Mobictions. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le Faʻalavelave o se faʻalavelave, e mafai ona ou matua faʻavaveina peni o le vevela ma malulu, ma peʻa oʻo i le faʻalavelaveina o latou i le faʻagaioiga. O le isi masini togafiti o se faʻalapotopotoga ma le valaʻau o loʻo lafoina i se telefoni feʻaveaʻi. O lea, ua mafai e le ona le leo o le fale ma le soona mataala i tagata asiasi i faʻalapotopotoga intercom, aʻo iai se isi aʻai ma fafo foi.

Transit Teritori

Faletusi fale i le Loggia avanoa o le atoatoa avanoa avanoa mo le galue i luga o le komepiuta, e ese mai o loʻo i ai i le vaega sili ona malamalama o le fale mautotogi. Ina ua maeʻa uma mataupu, e mafai ona e malolo i luga o le podium ma se nofoa malu i le isi itu o le potu

Fausaga

O le fale e teuteuina i totonu o le Scandinavian sitaili o ona uiga uiga o loʻo suʻe i potu taʻitasi o le fale mautotogi. O le Tito Mode ma le taualuga e faʻalauteleina ai le avanoa, ma avea ai foi le lelei "tapos" mo le faʻaaogaina o le pogisa kalafi "(plamūla, lanu moana o meaafale iuga). O se sao taua i le totonu o loʻo taʻalo ai i totonu o tamatamai vae o fafie masani (umukupalapa i luga, fola, faʻapea foi ma le matamuli o le efuefu.

O le numera maualalo o meafale na mafai ai ona fausia se lagona o le avanoa. Ina ia faia lenei mea, sa tatau ai ona faʻatautaia faʻapitoa mataupu nonoina, e aofia ai le aluga o tupe faʻaalu o fofo fa 'autino ma le tele o tali. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le moega i autafa o le auala tele na faia ai foi le matafaioi a le tagata folau. O se kapeteni e tolu mita le tolu mita ma le loloto o le 60 cm i le potu malolo fesoasoani e le gata i le tele o mea, ae o le fetuutuunai foi o le vaega o le potu ua fuafuaina. I le Loggia o le teuina o le faiga o loʻo natia i le nofoa e nofo ai nofoa. O mea uma o le Fale o loʻo manaʻomia mo kuka o se pusa ma ua fausia i totonu o le umukuka i mea faitino, ma i se tasi o koluma, ua maeʻa faʻaaogaina le masini faʻamama.

O le matafaioi a le autu moli masini i potu uma o loʻo faia e luga o le luga o luminare. Ma le taofiga o kasa, fofoga o le fola ma le stravensting e le gata i le faʻamamaina o le faʻalauteleina o vaega o sone, ae e matua malosi foi.

Transit Teritori

O le faʻasologa o le faʻasologa vaʻaia o le alavai o le alatele, ae i le taimi lava e tasi e pasi ai le moli masani mai le umukuka faamalama i le vaega o le umukuka. O le ata e pei o se laupapa laupapa, ona o le mea moni e mafai e le ala savali i le taualuga, ona atagia ai lea i le faʻata i luga o le faʻata. Linear Masani na maua lona faʻaupuga ma i le faʻaaliga o fafie i luga o le talieleele

Fuafua se tamai eria - e le faigofie i taimi uma ma manaia. O le taimi sili ona fiafia i le galuega faʻatino faʻagaioiga ala o loʻo okaina meafale mai Indonesia. E alu na o le faʻatusatusaga ma le taʻaloga i le Rusia Ronulette. Sa matou aveina le faʻalapotopotoga o le tuʻuina atu o i tatou lava ma faʻafesoʻotaʻia le faleʻaiga, lea o loʻo i le motu o Iava. Ona latou faia lea o fua ma auina atu i le aufaigaluega o faleʻivalei, ina ua latou popole tele i le mea moni ona o soʻo se mea sese, e le ulufale le saito i le faletaele. I le iʻuga, na matou lafoina ata mai Initonesia e ave oloa. I ata, o tagata faigaluega o le fale faigaluega faʻapipiʻi se roulette ina ia tatou vaʻai i le saʻo tulaga o le uma oloa. O le iʻuga, ua fetaui lelei le lakai ma le atoatoa i le nik ua faʻaagaga ia te ia.

Alexey Ivanov, Praver GrarasiMov

Tusiata, tusitala tusitala

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Sili ona lelei mafolafola: totonu i totonu o le potu 'ai ma le kapeneta 11153_31

Tusiata: Alexey Ivanov

Designer: Peal Gerasimav

Matamata i luga

Faitau atili