14 E le masani ai ma le masani ai ma sitaili auala e tuu ai tusi i le fale mautotogi

Anonim

E te manatu o le nofoaga o lau faletusi na o le fata po o le kapoti? E le o le mea uma - tusi e mafai ona avea ma se mea mataina o le totonu. Ua tatou faamaonia ni faataitaiga vaaia!

14 E le masani ai ma le masani ai ma sitaili auala e tuu ai tusi i le fale mautotogi 11167_1

1 i lalo o le laulau

Fai tusi ma lamolemole spacks ma tuu i lalo o le laulau - o le a foliga mai o latou o ni isi vae. Afai e te tuʻuina atu ni nai mea faʻapitoa masini o loʻo i luga o le laulau, e toe maua ai se vaega atoa.

Teuina o tusi

Mamanu: Anne-Sophie Palleret

  • 6 Manatu mo le Poloaiga i totonu o le Tusi Tusi (Afai ua e fiu e saili pea le sailiga mo le fata)

2 latalata pe i lalo o le moega

I se moega i totonu o puʻu ma pupuʻu, e talafeagai le teu oe fiafia mai i le faletusi a le tagata lava ia. A le mafai ona e mauaina se faʻataʻitaʻiga tutusa, agaʻi atu i le tua, e leʻo i le puipui, mini-rack ma tuu tusi i totonu.

Teuina o tusi

Ata: Columbnishowrom.com.

  • Le mea ma le auala e tuu ai se faitauga faitauga: 8 filifiliga

3 i le puipui

E le o se pa o se auala umi, e mafai ona e mauaina se nofoaga mo se atigi fatu ma tuu tusi i luga. E aliali mai se ituaiga o ata. I le isi puipui e mafai ona e tautau ata i totonu pe vali.

Teuina o tusi

Ata: Cookconstructorf.com.

  • 11 Smart manatu mo le teuina mekasini i le fale

4 i lalo o le sitepu

Afai o oe o se tagata fiafia o se fale o se atunuʻu, ona mafai foʻi lea ona faʻaaogaina le avanoa i lalo o le sitepu e teu ai tusi.

Teuina o tusi

Mamanu: Lochito Architements

5 i se teuteuga o le fana

O le mea sese sese o le aafiaga o le ia lava ia, ae e sili atu i taimi uma le teuteuina. E mafai ona e tuuina moligaʻo i totonu, tuʻu le afi afi poʻo le ... tusi ma ogalaau - aisea e leai ai?

Teuina o tusi

Mamanu: dolce vita potu

6 i le Zoning Vasega

Ua ou tosina atu i lenei mea aoga mimita: I le tasi itu, o se tasi o le vasega lea e otootoina ai le nofoaga o nonofo ai, i le isi, o le rack mo tusi.

Teuina o tusi

Mamanu: Tau

7 e pei o se fugalaau

Gagau o le tusi ma se faaputuga ma vai mai luga o le ulo ma se fale laau. O se faaiuga o le a faʻaopopoina ai le totonu o le fusi.

Teuina o tusi

Ata: Alvhemmakleri.se.

8 I le laulau kofe

E masani lava, o tusi e alu i luga o laupepa i luga o le laulau, ae leai se mea e taofia ai oe e filifili se faʻataʻitaʻiga ma le teuina o vaega. Aua le manaʻo e faʻaalu tupe? Faatoa faʻafesoʻotaʻi faʻatasi pusa e fa - ma maua se laulau matapomi e faigofie ona teu tusi ma isi mea laiti.

Teuina o tusi

Ata: oloa oloa.com.

9 i le pito maualalo

O se tulafono, o fata e tautau i le tulaga mata - pe a e manaʻo e tu i fafo, tuu latou mai le fola. O lenei fofo e talafeagai lelei pe a e nofo i le fale i le fale i le ogatotonu.

Teuina o tusi

Fuafua: Charlotte Minty Insist Sector

10 i le mini-kapeneta i totonu o le faleuila

Vaʻai atu i lenei puʻupuʻu ma le matua le masani ai fofo. O le tusi saito i le potu malolo o le a saʻo o le au faʻafiafia fiafia!

Teuina o tusi

Mamanu: Smith & Vanstant Architements

11 E pei ona nofo ai

I le ata - le faʻataʻitaʻiga moni, lea e aofia ai le a tutu faʻatasi ma vae, apa ma nusipepa poʻo ni faʻataʻitaʻiga, pe a manaʻo i ai). O le lelei o mea taua o le uluaʻi faʻavae ma fesuiaʻi tino mamanu, faʻapea foi ma le malosi e fetuunai ai le maualuga o le malae.

fale

Ata: Njusdio-com

O le isi faʻaopoopo - Afai e te alofa ma iloa pe faʻafefea ona galue ma ou lima, e mafai ona e faigofie ona faʻamanatuina ia te oe se nofoa.

12 i luga o se tulaga le masani ai

Afai o loʻo e masani ona tausia tusi i luga o fata i luga o fata, ona mafai lea ona e mauaina se filifiliga le masani ai: O mamanu o aso nei ofoina atu le tele o hacks e sili ona le masani ai. O Se Filifiliga Lelei e Tu i fafo, ae aua le soona soona fai.

Teuina o tusi

Mamanu: Anne-Sophie Palleret

13 i le faletusi-faletusi

O sea faletalimalo lelei-faitauga potu e na o se parataiso mo se tagata o loʻo agaʻi atu i se tamaʻi fale mautotogi. E moni, e fatu se faletusi talitutusa, e foliga mai e tatau ona nonofo ai i le fesoasoani a tagata poto ma kamuta.

Teuina o tusi

Fuafuaina: Tim Seggerman, George Naakashima

14 na o le faaputuga

Ioe, ioe, o nisi taimi e mafai ona e taamilo lelei i tusi i le puipui - ma o le a avea ma se auiliiliga o totonu. O lenei filifiliga e talafeagai mo talavou, saoloto-alofa-alofa e le mafai ona faʻamaloloina o faʻavae ma fofo lavelave.

Teuina o tusi

Mamanu: Cathy Gedda Quartell

Faitau atili