Faʻafefea ona fai se taʻele i le atunuʻu ma ou lava lima: Fautuaga i le faʻapipiʻiina ma filifiliga o mea

Anonim

Matou te taʻuina atu le auala e faʻaalu ai le auala o le auala i le auala o le auala poʻo le malulu o le fale i totonu o le fale.

Faʻafefea ona fai se taʻele i le atunuʻu ma ou lava lima: Fautuaga i le faʻapipiʻiina ma filifiliga o mea 11235_1

Faʻafefea ona fai se taʻele i le atunuʻu ma ou lava lima: Fautuaga i le faʻapipiʻiina ma filifiliga o mea

I le taumafanafana e faigata ona faia e aunoa ma le vaega o le vai. Afai i se fale mafanafana, e matua faigofie, ona fafo atu o le taulaga e sili atu faigata. Faʻafefea ona e faia se taʻele i le fale ma faʻagalo e uiga i le faʻafitauli? O le a matou auiliiliina filifiliga e lua talafeagai.

Faʻafefea ona fai se taʻavale vai i le fale

O le taumafanafana o auala auala
  • Slum system
  • Auivi
  • Mea mo Plating
  • Vai vai
  • Filifilia o se Nofoaga

Tulaga faatonuina

  • Vaega
  • Fao i lalo o le faavae
  • Mauga o pallet
  • Ili
  • Fencing

O le vai mafanafana o le taumafanafana mo le tuuina atu ma o latou lava lima

E faigofie lava le mamanu. E vave ona alu i soo se mea. Aofia ai ni elemene.

Slum system

O vai e afaina i le taimi o le fufuluina e tatau ona lafoaia. O filifiliga atonu e tele. O le sili ona lauiloa o le fausiaina o se alavai i lalo o le taele. O a latou vaega e tatau ona fetaui ma le tasi ma le isi. O le loloto o le pu e laʻititi, pe tusa o le 50 cm. O le pito i lalo o le paʻu o loʻo sasaa, o se laʻititi faʻamamaina vai. I luga o pito o le lua, palu poloka o loʻo tuʻuina, o le pallet e puʻeina ma o le tino o alu.

O le isi tagata eseese o le tufatufaina o le alavai o le aveeseina o le vai i le atunuu o septicch po o le afi. O le sili lea o le tali sili ona lelei lea. O le a naʻo le mea e tatau ai ona faʻapipiʻi se paipa o le a faʻafesoʻotaʻia ai le atunuʻu ma le suavai system poʻo septic. O le mea mulimuli i lenei tulaga o le a faʻatumuina ai vave vave, o le a manaʻomia se pamu masani.

Auivi

Aoina mai le laupapa laupapa i luga o le fofo puipuia, pe mai le uamea paipa ma talaaga. I le tulaga muamua, o le a faigofie atu le faiga, e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le pito i lalo o laupapa e tapunia ai le alavai. Uamea faiga e sili atu tele. Auā o le a manaʻomia ona faʻalitoleina le papaʻe o le sima. A o le fofo e leʻo faʻaʻaisa, o le mea e tuʻuina aʻe i luma o le udedeeded le lautele ma fesoʻotaʻi. Mo le faʻatauga i lea tulaga, e i ai le aveeseina o se alavai e lua pe optic.

E le manaʻomia le faʻavaʻa mo le sili atu, na fausia mai le piliki. O le mea lea, o le a manaʻomia le faavae. O le a avea ma se lelei lelei filifiliga e mafai ona tatalia ai le mamafa o puipui. O le utu o le loloto o le loloto o le 400 mm o le eli mo le, e moe moe ma le gau le piliki ma sasaa ma se fofo. Ina ua uma ona malulu i luga o le faʻavae, o le piliki e faʻaalia ai. Mo alavai, i ia tulaga, o le aveʻesea e masani ona faʻaaogaina i le septic poʻo se tuʻutuʻuga pu.

Mea mo Plating

E mafai ona tatou fiafia i le faʻavae saunia i mea eseʻese. Ua filifilia e filifilia, ia latou tofia eo latou lava poto masani ma avanoa. O le laulau e maua ai le sili ona lauiloa filifiliga.

Fafie Polycarboate Pepa faapolofesa
Mamalu Siosiomaga faauo, faigofie ile gaosiga, avanoa i se tau, mananaia manatu. Fetuutuunaitia, mamau, teteʻe atu i aʻafiaga ia Mhangogafiti ma maualalo o vevela, tolu, susu aʻiaʻi. Malie Mama, tumau, tetee i aafiaga tau eletise, avega, vevela vevela, tumau.
le atoatoa Maualalo tetee i le susu, aua lava ona o le faʻapotopotoga e fai ma se fofo faʻapitoa fofo. Maualalo le ultraviolet tetee, taua le faʻalauteleina o le vevela, manaʻomia se faʻailoga faʻapitoa. Afai ua faʻaleagaina le vaega puipuia, o le uʻamea e amata ona olo. E tatau ona amanaia pe a faʻapipiʻi ma taulimaina mea lelei.
Meafaigaluega mo le tipiina Vaai-naifi Lapotopoto iloa Bulgarian ma le Gark Disk po o seleulu mo le uamea

Mo le faʻavaʻa o le faʻavaʻa, o le palasitika o loʻo lalagaina mai le ipu ipu, tadinulin poʻo se isi malo leaga e mafai foi ona faʻaaogaina. I le ata, o ni isi tali fiafia a le agaga i le fale na fausia e o latou lava lima.

Faʻafefea ona fai se taʻele i le atunuʻu ma ou lava lima: Fautuaga i le faʻapipiʻiina ma filifiliga o mea 11235_3
Faʻafefea ona fai se taʻele i le atunuʻu ma ou lava lima: Fautuaga i le faʻapipiʻiina ma filifiliga o mea 11235_4
Faʻafefea ona fai se taʻele i le atunuʻu ma ou lava lima: Fautuaga i le faʻapipiʻiina ma filifiliga o mea 11235_5
Faʻafefea ona fai se taʻele i le atunuʻu ma ou lava lima: Fautuaga i le faʻapipiʻiina ma filifiliga o mea 11235_6
Faʻafefea ona fai se taʻele i le atunuʻu ma ou lava lima: Fautuaga i le faʻapipiʻiina ma filifiliga o mea 11235_7
Faʻafefea ona fai se taʻele i le atunuʻu ma ou lava lima: Fautuaga i le faʻapipiʻiina ma filifiliga o mea 11235_8

Faʻafefea ona fai se taʻele i le atunuʻu ma ou lava lima: Fautuaga i le faʻapipiʻiina ma filifiliga o mea 11235_9

Faʻafefea ona fai se taʻele i le atunuʻu ma ou lava lima: Fautuaga i le faʻapipiʻiina ma filifiliga o mea 11235_10

Faʻafefea ona fai se taʻele i le atunuʻu ma ou lava lima: Fautuaga i le faʻapipiʻiina ma filifiliga o mea 11235_11

Faʻafefea ona fai se taʻele i le atunuʻu ma ou lava lima: Fautuaga i le faʻapipiʻiina ma filifiliga o mea 11235_12

Faʻafefea ona fai se taʻele i le atunuʻu ma ou lava lima: Fautuaga i le faʻapipiʻiina ma filifiliga o mea 11235_13

Faʻafefea ona fai se taʻele i le atunuʻu ma ou lava lima: Fautuaga i le faʻapipiʻiina ma filifiliga o mea 11235_14

Vai vai

Mo nofoaga tauletonu, uamea tane e sili ona fetaui, e ui lava e faʻaaoga le palasitika. O le agavaʻa o loʻo fuafua taʻitasi, o le averesi o 35-40 lita i le tagata. Ae o loʻo iai ni tapulaʻa faʻapitoa. Tele tane, sili atu nai lo 200 lita, e le fautuaina. Muamua, e i ai le tele o latou mamafa, e i ai le vai i totonu ia i latou e vevela lemu.

E sili pe a fai o le tane o le a maua se foliga mafolafola, o lea o le vai mafanafana vave. O le faʻavaveina o le vevela, o le tane o loʻo valivali i le uliuli ma faʻaloaloa le palasitika tifaga i luga. I se isi mea, e mafai ona e faʻaaogaina se laki lalagaina. E faamalolo le vai, e mafai ona faʻapipiʻi le sefulu, soʻo se faʻataʻitaʻiga talafeagai. Ona mafai lea ona faʻaaogaina le vai o le atunuʻu i aso malu.

Vaaiga mo le taumafanafana mamanu

Ia, afai o le a tu le fale i le la. Ma o le a mafai ona faʻaaoga le fua faatatau o le tino e faʻamaloloina le vai. E manaʻomia le fausaga o loʻo i latalata i le fale. Ma i le malulu o le tau e le tatau ona faʻaʻaisa pe a maeʻa le vai. E taua le manatua lena mea mo le masani masani o le vai fasimoli, o le fausiaina o mea e tatau ona iai i se tamai siitaga. Afai e te tuʻuina i se puʻupuʻu, ma e oʻo lava i eleele omea, e mafai ona e maua se manogi swamp i le taimi puʻupuʻu e mafai.

O agaga tutotonu i le atunuu

Mai le manatu o le vaʻai ma le mamanu, o le masani ai o le masani ai i le va o le fale, potu ma taʻele. O le fale o le puipui ma le faitotoa. E masani lava, e faafaigofieina le fausiaina ma sefe le avanoa, e tuu le fausiaina i le tulimanu o le potu - ona e tatau ai lea ona faʻapipiʻi se tasi puipui ma le faitotoʻa.

Faʻafefea ona fai se taʻele i le atunuʻu ma ou lava lima: Fautuaga i le faʻapipiʻiina ma filifiliga o mea 11235_15

O le potu o se niche, faʻatasi ai ma le faitotoʻa pe leai foi, faʻaaogaina i se vai poʻo se fale o Hydromassage. O le niche na faia i le tulaga o le toe fausiaina o le faletaele ona o potu malolo o tuaoi, o le auala o le "o le" susunuina "i totonu o le faletaele. O nisi taimi o le fale o le fale e faamatala ai le fofo. Uma i le nofoa pele, ma i totonu o le potu e masani ona aofia ai se palle mo le up alavai vai.

A o le sone, e le o ia te ia ni tuaoi o: O le palu ma le vai o le vai o le vai o loʻo tuʻuina atu i luga o le puipui poʻo le puipui o loʻo faʻapipiʻiina i le fola. E le o le vateatea avanoa, ina ia mafai ai e se tuʻuga o le tagata e ona le vaega o fanua i le taimi o le faʻatulagaina o vaituloto ma le tele o faletaele (mai le 6 sikuea mita. M).

Amata ona galue i le fausiaina o se agaga tusi. O le mea taua o le mafaufau muamua i le laumata o mata o le lau laumata ma resipe. O le palu muamua mai le siʻitia i totonu o se tasi o le fausia fou o ni vaega poʻo lalo o le tumutumu o le laumua puipui. O le faigofie auala e nana ai fesoʻotaʻiga i totonu o le fored o le mamanu o le sima o plasterboard (gypsum leai se mea) laupepa. Faigofie Conceation Faataga Sailiga-faia tali, pei o le C-366 System (Knauf). Ia mautinoa le faʻaogaina o le leo o vaega o le tau o le tau o le tagata faʻatau.

E taua le iloa o le faʻavae o faʻailoga manifinifi uamea o loʻo vaivai tele o le vaivai tele mo le faapipiiina o masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻafefiloi o le nana natia poʻo le faʻatulagaina, o le a manaʻomia e faʻateleina ai le ata o le faʻapipiʻiina o le faʻavasegaina. O le mea mulimuli e mafai ona fusia i luga o le nofoaga mai tulimanu po o paipi o le faʻaumaina vaega, pe faʻatau le faʻaumaina - o oloa faapena e ofoina atu, mo se faʻataʻitaʻiga, geker ma moe ai.

O mea e fai i ai ni vaega o ni vaega mai le Gypsum papatusi poo piliki. Ona faʻapipiʻi ai lea o paipa o le vai i autafa o le vai, ma le faʻamalosia o le vai o loʻo tuʻuina atu i totonu o le faʻapipiʻiina o le mea natia. O lenei metotia mulimuli e manaʻomia ai le tele o galuega. O le a matou suʻesuʻeina le gaosiga faʻaleteki o le vaega autu o le vaega o le vaega o le vaega.

Vaega

I fautuaga, aʻo e, ma ou lava lima, fausia se taʻele i le kottituge pidgeng vaega o loʻo faʻatagaina e faʻatu i luga. Faatasi ai ma le fausiaina fou, e sili atu le faia o se monolithic sima, atoa piliki po o gypsum. I le taimi lava e tasi, paipa, e aoina, o le parsixoxboxes ma fefiloi gaioiga o lo o nana i finagalo ava. O sea tali faʻatagaina ai le Hydromassages o ni auvae i luga o le puipui.

Fao i lalo o le pallet

O le fusi i totonu o le faletaele o loʻo lafo i luga o le vaega o le lisi o le lisi poʻo le tele o le osofaʻiga, o loʻo faʻaaogaina i luga o le fasi mea e sili atu nai lo le mafiafia. Afai e le sili atu i le 50 mm, e mafai ona faʻaaoga le masani ai o le tele o oneone-courment fofo o le ituaiga e le maualalo nai lo M150. Ma se mafiafia sili atu, e ono lagona ai le mauaina o se faʻapitoa sima-polemer palu ma i le faʻavae o le 1: 1 faʻaopopo i se fofo laiti omea nutimomoia maa omea nutimomoia maa nusipepa.

O le ata o loʻo faʻamalosia ai le auala o le auala. A manaʻomia le fola o le fola e tuʻuina atu le laualuga o le 1-3% i le apefai. E faigofie ona fai ma le maliega polymer. Manatua o nisi faʻatatauina e manaʻomia le faʻatatauina i se taimi mulimuli ane i le aso tuatua o le lafoina o vaega taua, ua paʻu lava isi i le tulaga sima. Ina ua uma ona mimilo atoa le mago, o lona ma le pito i luga o le maualuga o le 50-80 mm o le a le mafai ona viliina ma le faʻapitoa bitcranes o loʻo faʻatagaina le kommudicting cradding laupapa.

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le pallet

E manaʻomia le tausiga o le oke o le paipa paipa mai se osofaʻiga poʻo se laina vavae. E masani ona tutu i totonu o le nonoa o le fola. E mafai ona faʻaaogaina uma polythylene ma polypropylene tubes ma soʻoga faʻatasi ma pvc oloa ma le fise-faagaau. O le paipa e tatau ona faʻataʻatia i se tamaʻi (2-3%, poʻo le 2-3 c) o le 1 m) faʻaituau i le itu o le siʻitia o le siʻitia. Talu ona ma le mafiafia le mafiafia o le felelei i lona umi, ona fautuaina lea o le au atamamai i le faʻatulagaina o le fausaga e mafai ai i le siʻitia o le siʻitia.

O le tele o meafaigaluega e matua lautele. Ua faia mai le acrylic a fuasua, atlenless state, tuufaatasia o mea, lafo iron, ma le masani ai. I le taimi lava e tasi, o oloa mai le acrylic ma encimed uaea e faʻaaoga i le sili ona manaʻomia. Taitai Kamupani Fale Puipuiga (80 x 80, 90 x 90, 110 X 110, 130 x 130, 100 x 70, 120 X 70 I le mea mulimuli, o se tasi o tulimanu maʻa e lapotopoto, o lea e tatau ona faʻatau atoatoa faitotoʻa ma faitotoʻa.

I le faʻapipiʻi metotia, o pallet uma o loʻo vaevaeina i fafo ma faʻapipiʻi. O le muamua faʻapipiʻi i luga o le faʻamaeaina o le fola, ogatasi o le silagi (mo lenei o loʻo e tautua ai o loʻo fesoʻotaʻi vae), ona faʻaauau lea i le seti), fesoʻotaʻi i le seti) I le faaiuga, o le avanoa ua tapunia i lalo o latou ma se vaega teuteu palasitika.

Mo le elemene elemene, o le podium e masani ona fausia. O ia oloa e lafoina mai i pomoni, latou te aoina mai le vai palu pa i luga o le faʻavaʻa o uʻamea talaaga poʻo papala pa, ua folasia poloka.

Faʻafefea ona fai se taʻele i le atunuʻu ma ou lava lima: Fautuaga i le faʻapipiʻiina ma filifiliga o mea 11235_16
Faʻafefea ona fai se taʻele i le atunuʻu ma ou lava lima: Fautuaga i le faʻapipiʻiina ma filifiliga o mea 11235_17
Faʻafefea ona fai se taʻele i le atunuʻu ma ou lava lima: Fautuaga i le faʻapipiʻiina ma filifiliga o mea 11235_18

Faʻafefea ona fai se taʻele i le atunuʻu ma ou lava lima: Fautuaga i le faʻapipiʻiina ma filifiliga o mea 11235_19

Faʻafefea ona fai se taʻele i le atunuʻu ma ou lava lima: Fautuaga i le faʻapipiʻiina ma filifiliga o mea 11235_20

Faʻafefea ona fai se taʻele i le atunuʻu ma ou lava lima: Fautuaga i le faʻapipiʻiina ma filifiliga o mea 11235_21

  • Faʻafefea ona faʻapipiʻi se taʻele fata ma ou lima lima

Digiger masini

O mea uma e faʻaaogaina uma masini e faʻaoʻo atu i le hydralic trawlecic o loʻo faʻaalia ai le tafe i totonu o le kesi mai le sofū. O le tulaga maualuga o le alavai alavai poʻo le auala ma le 60-milimalter hydraulic ma 90-96 mm. O lona uiga o le laualuga o le taʻele pallet po o le fola alavai e tatau ona siitia i luga o le stab luga o le 100 mm. I le male, pe a fai o le alavai alavai e tatau ona iloiloina:

  1. O le agavaʻa o meafaigaluega e tatau ona 1.5-2 taimi e sili atu i le tapulaʻa o le vai taumafaina o mea 'aiga taʻele.
  2. O faʻataʻitaʻiga e sili ona fiafia i ai ma le faʻamamaina ma le faʻalavelaveina le faʻapotopotoga i le faʻapotopotoga (mo lenei faʻamoemoe e fausia-i vape).
  3. O le mamanu o loʻo manaʻomia e maua ai faigofie le ulufale atu i le faʻapotopotoga mo le faʻapotopotoga mo ana mama.
  4. E sili atu taugata auala nai lo galuega, e faʻafaigofie ai ona avea le tosoina o se taʻavale (pe a e tuʻuina i le puipui, ua lava le tuʻuina atu o le fola i le tasi itu).
  5. Darppp poʻo le malosi e mafai ona faʻatonutonuina le totonu. E i ai ni faʻataʻitaʻiga o uluaʻi fuafuaga, ma fausia-i tua-i tualight.

Faʻafefea ona fai se taʻele i le atunuʻu ma ou lava lima: Fautuaga i le faʻapipiʻiina ma filifiliga o mea 11235_23

Filifilia o se Pa

O le pa mo le ata tifaga e mafai ona faʻatonuina i luga o se pisinisi faʻapitoa. O lenei aso, e mafai ona e mauaina ni pa ma faitotoʻa e masani ona i ai i le faʻatauga, faia o le tioata le fiafia - manino, faʻamama le "faʻapipiʻi" pe tusitusi. O lona mafiafia o le 8-10 mm. O oloa mai le acrylic poʻo le polystyrene tioata o se mea taugofie, ae e le o malamalama tele.

E lua fofo talafeagai: ma se faʻavaʻa ma e aunoa ma lea. O le faʻavasegaina o le faʻavaʻa (o la latou mea e faia mai i le Asdized poʻo le valiina Aliminum Deliliel, e le masani ai mai le chrome steel) o loʻo faʻatau atu i le tele o laina. O le maualuga o le pa eseese i totonu o le 2000-2200 mm.

O puipui e faʻapipiʻi i luga o le pallet itu. Afai o faʻamatalaga ua uma ona tuʻuina atu i le polymeric faʻailoga, o le mamanu ua aoina e faʻaaoga ai le 'au e le mafai ona faʻaaogaina ma faʻapipiʻi i le pa taula. A leai, i nofoaga o fesoʻotaʻiga, o le saʻo vaituloto o le uafu o loʻo faʻaaoga i le uamea.

I le tele o faiga, o le tioata elemene o loʻo mafuta faʻatasi ma le tasi ma le isi e faʻapipiʻi i puipui e faaaoga ai tuʻutuʻuga ma tulimanu, puipui, etces, e tatau ona faia faʻapipiʻi i lalo o ni hole. O lenei tusi e faigofie ma sili atu le faʻavae. Ae o le inisinia, tioata a fale ma puipui e tatau ona toe fuatai le patipati o Clamp. Ma mo le faamaufaailoga o soʻotaga, o le faʻamatalaga manino a le sili ona lelei

E mafai ona faʻaoʻo atu le kapeneta ma se faʻaseʻe poʻo se faitotoʻa faitotoʻa (faitotoʻa). O le mea muamua e manaʻomia e tautau ai i le tulaga o le auvaʻa - Ona tapunia lea o le steash e aunoa ma lau fesoasoani. O le faʻapopoleina o le faitotoʻa faitotoʻa, pei o se tulafono, agai i luga o rollers e fa (lua pito i luga ma lua maualalo. I lea tulaga, o le lamolemole ma le mama mama o le utekelom e sili atu lona malamalama i le koleni ma le fetuunaiga o le auala. Talu ai nei, na tuʻuina atu isi e tuʻuina atu i faitotoʻa i luga o se tatala tapunia o le tagata vaʻa. E faigofie ona latou feoaʻi, tosoina mai le mafaufau i le uluaʻi vaʻaiga.

O le taele e masani ona faaauupegaina i se papupuni a le palu ma se vai lautele e mafai ona i luga o le pa. Peitaʻi, o masini fausia e sili atu ona faigofie, ma e foliga tele tele, aua e toetoe lava e le o se faʻaeeina mai le pa. E mafai ona faʻapipiʻi le paopao i luga o le puipui ma luga o le taualuga. E ono fesoasoani ia faʻaopopo i totonu o tusi lesona meafaigaluega, e sili atu - hydromassage faʻaalu. Ia, o se fofo lautele o se vaega o se laupepa ma le '' '' 'upega tafaʻilagi galuega, faʻataʻamilomilo hydromages ma le lima totogi. I le faaiuga, matou te ofoina atu vitio pe faʻafefea ona fauina se taʻele i le atunuʻu ma ou lava lima.

  • Fausiaina o se tapole taʻele: auiliili faʻatonuga mo eseese filifiliga filifiliga

Faitau atili