O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau

Anonim

E toʻatele ua tau mafaufau pe mafai ona fausia i le taumalulu. E mafai, oe ma piliki ma le pala ma fale pugata. O le mea autu o le tausisia o tekonolosi o tekinolosi i le maualalo vevela o le a matou taʻuina.

O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_1

Frost leai se faalavelave

Ata: Andrei Shevchesko, Kamupani Fale Puipui "Garant-Stroy"

E mafai ona fausia i le taimi o le malulu vaitau? O manatu o tagata tomai faʻapitoa e faʻaititia i mea nei: E mafai, ae naʻo pe a fai e mafai ona maitauina le tulafono faʻapitoa tau malulu mo faʻatautaia faiga tekonolosi. I Suetena ma Pilato, e sili atu lona uiga i le tele o eria o rusia, le "" le mafaamatalaina "o le maualalo o le galuega. Fausia laupapa (e aofia ai faʻavaʻa) puipui, suauʻu ma rafter fausaga, faʻapea foʻi ma le faʻaseʻe o le feoaʻi feololo. I le Minus vevela e faigata ona galue ma sima, e matua le manaʻomia ai e faʻatumauina le sili ona faigata piliki ma o le fasi o le paʻu o le paʻu, e le mafai ona faʻapipiʻi ma le maa ma le maa.

Frost leai se faalavelave

Afai ua filifili e taofi le galuega mo le taumalulu, ona faigata lea ona faigata le fausiaina o le fausiaina; Ata: Tapunia / fotodom .ru

  • Faʻafefea ona faʻaʻaisa le fausiaina o le fale mo le taumalulu: sitepu-i-sitepu fuafuaga mo eseese tulaga

Faʻafefea ona liligi le faʻavae i le aisa

Frost leai se faalavelave

Aneti-frosty mea faʻaopoopo ua faʻaopopo i le sima, faʻapea foi ma ni fasimea e faʻateleina ai le tafe o mea ma vailaʻau, faʻavaveina se malosi o le malosi. Ata: toptoonit.

O faavae o le fale o le faavae lea, lea e masani ona faia i sima. I le vevela i lalo ifo o le 5 ° C, e tatau ona e vaʻavaʻai atu mo le sima faʻapitoa i le sima. O se tasi o latou o le faʻaaogaina o se fofo vevela. Ile faʻagasologa o ana tapenaliga, vai, oneone ma fatu paso o lo o malupuipuia. I lea tulaga, o le vevela o le sima e le tatau ona sili atu ile 40 ° C ma ia i lalo ifo o le 20 ° C, o lona uiga o le gaoioi o le a faaitiitia. O le galuega a le tagata gaosi oloa - ia faia se mea sili i le vave vave i le mea e mafai ai ona fausia. O le tau o se sima o le sili atu 30% maualuga pe a faʻatusatusa i le taumafanafana. Ina ia mautinoa tulaga sili ona lelei mo le malosi o le malosi, o le sitaili ua liligiina atu i se faʻavae o le faʻavae ma le faʻatasia o le galuega.

Frost leai se faalavelave

Ina ua faʻapipiʻi faamalama ma faitotoʻa ma paipa, aua le faia e aunoa ma polyairethane fumam, uiga autu o mea o loʻo o le frone-bone, galuega faatinoga ma le lautele. Ata: "faiga-pro"

O le isi filifiliga o le faʻaaogaina o se malulu malulu lea o loʻo faʻaoʻo mai ai le faʻaʻaisa (faʻaopoopoga), maualalo le vai malulu ma faʻavaveina le malosi o le sifi. Tele taimi uma, oa, mea faʻavae e faʻavae i luga o sodium tuitini, carbon diooxide, sodium chlolodide o loʻo faʻaaogaina o ia faʻaopoopo. E taua le maitauina o mea taua o le tele o le sima o le sima ma le frost-resttant faaopopo. A le lava le mea o loʻo iai ni mea, o le sima o le a amata ona faʻaola ma o le faiga o le fausiaina o le maʻa o le maʻa o le a taofia.

Frost leai se faalavelave

Palu simbrete Mafutaga Faʻamautinoa se toniga o le tufatufaina o le Atioerrrosal Suafa i le tele o le paluga o le paluga. Ata: Sika.

Frost leai se faalavelave

Ole taumalulu e saʻo le taimi saʻo mo le tipiina o se ekalesia, lea ua ave mai ai. Mo le punching o loʻo mafai ona faʻaaoga e faʻaaoga ai le faʻailoga a le amoina. Ata: "Lona Vaega"

O le faʻaaogaina o le frost-teteʻeina faʻaopopo faʻatagaga faʻatagaina le ea vevela i -25 ° c, o le sili ona lelei o le faʻafefeteina malulu. O lea la, e i ai le tele faʻatapulaʻaina o mea i le faʻaaogaina o lenei mea. O lea, o le sima ma le anitiorrosal faʻaopopo e le mafai ona faʻaaogaina i ni mea e faʻamalosia ai o loʻo faʻamalosia ai, faʻapea foʻi ma fausaga e aofia ai i le dynamic avega. Afai o le sodium chloride poʻo kalisiu chloride e fai ma faʻaopopo, o le a le mafai e le siʻosiʻomaga o soʻotaga o le detecation, e faʻaaoga ai le puipuiga o le fale, i luga e le faatagaina.

Sima faʻafefiloi ma le AtioRerrosal Faʻaopopo e mafai ona okaina i le fale gaosi (o le averesi o le tau faʻatasi ma le faʻaooina i totonu o le 40-50 kinm manaomia le faʻaoʻo laʻititi poʻo faʻatagaina le faʻatulagaina o le faʻavae. O loʻo faʻatau atu uma i avanoa i afifi ma faʻatonuga, le usitaia o le tautua o se ki e fausia ai se puipuiga monolithic. Faʻafefea ona galulue faʻatasi ma le "malulu" sima? O le tele o loʻo tuu i totonu o le galuega ma le puʻupuʻu. O le vevela o le paluga pe a maeʻa le faʻailoga e tatau ona sili atu i le malulu o le vevela o le faʻailoga o le a le itiiti ifo o le 5 ° C. Le laufanua o le sima, e le puipuia i le faiga o mea, ua ufiufi e aloese ai mai le lelei o le susu. Sima o loʻo teuina i lalo o le malutaga seiloga e taunuʻu le malosi o le malosi.

O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_9
O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_10
O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_11
O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_12
O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_13
O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_14

O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_15

E faigofie lava ona faʻaputuputuina se galuega laititi, ae le puipuia le sima mai le malulu. Ata: Izba de Luxe

O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_16

O le mea lea, faʻaaoga le taumalulu paluga, o loʻo tuʻuina atu ma se paluga pamu

O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_17

Le isi, o le faʻavae o le lipine ua tapunia ma le mafiafia o le PVC ata e puipuia ai le paʻu ma tuai i lalo o le vevela o le vevela

O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_18

I le Border vevela (mai +3 ° C i le -3 ° C), e mafai ona e faatumuina le pou pou. I le taimi lava e tasi na liligi ma tosoina se oneone oneone

O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_19

Mauga o le lua-tulaga malosi faamalosiauga

O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_20

Tuu sima ma le anti-frosty faaopoopoga

Ae ui i lea, o le faʻavae o le faʻavae o loʻo i le taumalulu o le faʻagasologa o faʻafitauli ma taimi o le taumafaina. O le tau o le tuputupu aʻe o le tuputupu aʻe poʻo le pitting ua alualu i luma, aua e oʻo lava i se excavator, o le mafiafia o le eleele paʻu e mafai ona fausia se faʻafitauli matuia. Tufatufa atu mufatia e sili atu le faigata tele: o le a manaʻomia le lalolagi ona tuʻu le scrap. E le aoga le mafanafana o ana afi, ma le masini o se fale moe o le a matua taugata tele.

O ia metotia o le taumamafa mafiafia e pei o le eleʻoa afi o le faʻatasia o le paluga ma le faʻapipiʻiina o le tormosetting formwork, e matua taugata lava ae le o taua i latou.

O se isi mea i le sima, e mafai ona fautuaina le faʻaaogaina o se vave-fua palu-faʻapipiʻi faʻavae ma le scaperer vali. E moni, o le fetaui lelei lava mo le matua malamalama o le (futu, pulumu) fale ma le tautua tautua ola e le silia ma le 60 tausaga.

Frost leai se faalavelave

Fausia puipui o mea e pei o le Bam Block Block ma le Cerarazite-sima poloka, e te mafaia. E moni, e manaʻomia le mautinoa o poloka poloka ma fasi fasi o le masoa ua ufitia ma le faia i luga o le mea. E le gata i lea, o le faʻavaeina o le fofo e taua tele. O le fiafia e tatau ona ave i le sili ona lelei le taumate o le taumalulu ma le fausiaina o le fefiloi counds. Ata: "Hebel-Block"

I luga o le mea o sima

Sima ma masory fofo o mea sili ona vaivai i le taumalulu fausia. I se leaga o le vevela, o le vai o loʻo i totonu o la latou faʻavae e amata ona faʻaʻaisa. I lea tulaga, o le suavai na faateleina i le voluma e 9%, ma o le uunaiga o le a tupu ai le tino o le tino o se palu palu. O le aisa e matautia atoatoa fou. A maeʻa le 50% le malosi, o le faʻatosinaina o le vevela vevela e le taua tele. E aoga foi le maitauina o le tele o sima sima lemu, e ese mai i le faʻagasologa o le cyment hydration - exothermic, o lea na faaʻei ai le papupuni.

Frost leai se faalavelave

Ceramizite papupuni poloka. Ata: "sima ma"

Foliga o piliki mason

E lua auala autu o piliki i le maualalo o le vevela - "faʻaʻaisa" ma le faʻaaogaina o faʻapitoa faʻapitoa. O le aano o le muamua e pei ona taua. O se ofu sima-oneone fofo o loʻo i ai se vevela lelei i le taimi o le galuega, e leʻi leva ona faʻaʻaisa i totonu o le uafu i le tautotogo pe a o le taumalulu pe a o le taumalulu ma le tautotogo i le taumalulu pe a le taumalulu pe a o le taumalulu pe a o le taumalulu ma le tautotogo i le taumalulu pe a o le taumalulu ma le tautotogo i le taumalulu pe a o le taumalulu ma le tautotogo i le taumalulu pe a taumalulu ma le tautotogo Ia o le vevela o le fofo e leʻi i ai se taimi e paʻu ai i lalo ifo o le fuafuaina, o le masonry e faʻaosofia le saoasaoa. E tatau ona faʻaaluina le fofo o loʻo sauniuni ai mo le 20-30 minute.

O le tele o tagata atamamai o loʻo feololo i le manatu e sili ai le faʻatagaina o le auala faʻaʻaisa e le taʻitaʻiina. O le mea moni o le mea moni o le faʻaʻaisa o le mea fou o mea fou i totonu o le fuʻa, o se paluga o saito ma oneone sa faʻapolopolo i le aisa ua fausia. E le o vave tele le tali i le palasitika, o femalagaiga, e le lava le sioa lea o fetuʻunaʻi, ma pe a oʻo i le kalone ma faʻatupuina le malosi ma le mautu i le malosi ma le mautu o le tulaga.

Frost leai se faalavelave

O le filifilia o le Cermic Unit e mafai ona faʻapipiʻi i luga o se vevela fofo i se ea vevela e le maualalo ifo nai lo -5 ° C. Ata: Tapunia / fotodom .ru

O le vaega lona lua e aofia ai le folasaga i se fofo o faʻapitoa faʻapitoa faʻaopoopo, faʻavaveina o le vailaʻau o le faʻamalieina o le sima. Faafetai ia i latou, ua oʻo i le taimi e maua ai le malosi i se leaga vevela (i le -10 ° C). Ae faʻatapulaʻa e pei ona iai i le mafuaʻaga o le "malulu" e avanoa foʻi. Aemaise lava, o le faʻaaogaina o se fofo ma le AtioRerros Faʻaopopo e mafai ona oʻo atu ai i le foliga o le laulu i le pito i luma o le mason. O lea la, o le faʻaaogaina o sea paluga mo se isi ituaiga o mataʻupu taua e tatau ona fesoʻotaʻi ma le poloketi faʻalapotopotoga.

Taualuga taumalulu

O le auala e mafai ai e le RAFT i le taumalulu vaitaimi e mafai ona fausia mai i ni mea. Ae o laupapa laupapa e manaʻomia ai le faʻapitoa. Talu mai le -20 ... -25 ° ges o le fafie o mea manogi o le suamalie, o le faʻapipiʻi o le o loʻo atagia mai ai o le larter. O le mea lea, e sili atu le faʻatinoina o galuega i le fatuina o se rafter faiga i le vevela maualuga. I le taua o le taualuga, e mafai ona e faʻaogaina ni mea sei vagana ai pou leaga.

O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_24
O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_25
O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_26
O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_27

O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_28

A faapipii le taualuga o le sitaili - Saltasi pine, o faaputuga o mea e masani ona tufatufa i luga o le vaalele o le skate, ina ia aua le faʻagaioiina oloa i le taimi o faʻagaioiga. Ata: Tatyana Karakuloulo / avega a le aufaasālalau

O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_29

Stacking amata mai le Cornice Tile, lea e tumau ma fao ma anti-conter mesmers

O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_30

Itu (i luma) o pou laupapa o loʻo noatia foʻi i le tuʻufaʻatasia o le tuufaatasiga.

O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_31

Afe plasc aeroe elemene, tagata faigaluega mo le taualuga ventilation

Taumalulu o fagota

E i ai le taumalulu, taumafanafana ma uma-vaitau osa i luga o le maketi. O le Winter Finam e mafai ona faʻaalia i se sili atu o le sili atu, aua e faʻatagaina ona faʻaaogaina i le vevela mai -10 ° C (° C o tagata gaosi mai -25 ° C) i -30 ° C. I le tau malulu, o le faʻanoanoa e maualalo, ma o loʻo manaʻomia e le faʻavae le supisa. Ole tau malulu e ese mai le taumafanafana o le a le aoga i le sili atu lavelave tulaga, e tusa lava ma le le talitonuina o le susua. E manaʻomia ona latou uaʻi atu i faʻamatalaga e pei o le vevela o le paluni e tatau ona i ai, aua o le tele o tuʻufaʻatasiga ae e le i faʻaaogaina. O nisi tagata gaosi faʻamautinoaina o latou falaoa e mafai ona faʻaaogaina i -20 ° E tatau ona mafanafana le paluni. I le tulaga lea, o le a le mafai ona e faʻaaluina le paluni atoa, aua o le a vave malulu. E le tatau ona galo ia i tatou le Baty Pepe o le ola mumu i le puʻupuʻu nai lo le taumafanafana.

Fausiaina o le fale laupapa i le taumalulu

O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_32
O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_33
O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_34
O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_35
O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_36

O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_37

O faʻamatalaga auiliili na faia i laupapa matutu o le timu ma le faʻanoanoa tele, ae leʻo se malulu. Ata: "sima ma"

O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_38

Pulea le solomuli o le ogalaau fou e tatau ai i le 2-3 masina, e aofia ai i le taumalulu. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le faʻamamafa ai ona o le faʻauia o taui ma faʻataʻaloga e foliga mai o puipui o le fungis. Ata: Andrei Shevchesko, Kamupani Fale Puipui "Garant-Stroy"

O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_39

O le fale o le lakapi lapotopoto e faia i le fale gaosi tulaga (a), e mafai ona fausia se pusa i luga o le pepa i le taumafanafana ma le taumalulu. Ata: VidIm kovalev / avega ala ala

O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_40

A faʻaputuputu se ogalaau o se ogalaau poʻo se pa, e manaʻomia le faʻamautinoaina e le o se susu o se faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga. Ata: "NB"

O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau 11305_41

O le pa, matala i le taumafanafana i le faaputuga, o loʻo iai ma le laititi le susu ma e le faʻaʻaisa i le taumalulu, e mafai ai ona e tipiina i le lapoʻa ma filifili le 'ai i luga o le fau fale. Ata: Dumbrus

O le fausiaina o le puipui fausaga mai totigilima o vaitau pe o le tau faʻatapulaʻaina e le oi ai. O galuega e le faia i le timu ma le kiona e puipuia ai le susu o le feololo o feololo oxist confand ma feololo. I le taumalulu, o se puʻupuʻu puʻupuʻu o le taimi e manaʻomia ai se masini i le fale o le fatuina o moli moli. Mafaa, faʻatusatusa i le vaitau o le taumafanafana, o tuʻutuʻuga faʻaopopo le taimi o galuega, ma o auala faigata i nisi taimi e puipuia ai le taimi faatulagaina i le taimi faatulagaina. Ile aotelega, o le faiga o le taumalulu e sili atu tau taugata nai lo le tau vevela, ae o le pa'ū i tau mo mea taua. Ioe, e mafai ona e faʻatagaina naʻo latou galuega e na o loʻo i ai le faʻatonuga talafeagai talafeagai.

Konstantin maslov

Inisinia o le Technical Showvised GK "Izba de Lux"

Frost leai se faalavelave

O le fale faʻatulagaina poʻo se fale mai le SIP o le a fausia i luga o le pamu mo na o le 2-3 masina, ma le faleʻaiga fale lea e mafai ona fuafuaina i le vaitau o le vaitau malulu. Ata: Tapunia / fotodom .ru

O le fausiaina o le fale auivi i le taumalulu e le mafua ai faafitauli. Matou te fautuaina le faʻaaogaina o le faʻavae mai le sikulu faaputuga ma le au Rusia, ma le masini e le manaʻomia, e le manaʻomia le faʻaaogaina o fale mamafa. Ina ua fulafula o puipui ma taualuga i luga o le vasega Kanata Kanata, e manaʻomia le faʻatonuina o le atoa o le "sanuisi", faʻapea foi ma le tele o aisa e le faia). Faʻasolo o loʻo i luga ma le Luga ma e faʻatagaina ni vaega o loʻo faʻatagaina i le maualalo o le vevela. Na o le sima, o loʻo faʻapipiʻiina ma valiina galuega.

Saepi o le Sagey.

Inisinia o le Sun-Stroy

Faitau atili