6 aoga Intior Fautuaga mo fagafao tagata

Anonim

O fea e faia ai se malologa o le malologa? Faʻafefea ona faʻatulaga le fafagaina? O a mea teuteu e sili atu le filifilia e filifili ai? Matou te tali i nei mataupu ma isi isi I le taimi nei mo fagafao tagata.

6 aoga Intior Fautuaga mo fagafao tagata 11323_1

1st nofoaga mo fagafao

6 aoga Intior Fautuaga mo fagafao tagata

Ata: Fanua Tuutuuina Atinaʻe

O le nofoaga e alu ai le maile i lau 'au o le igoa e tasi, e fautuaina e tuʻuina i le tulimanu o se tasi o potu poʻo le ala e le mafai ona faalavelave le tasi i le isi. Vaʻavaʻai i le mea o fiafia lau fagafao e malolo ai (seʻi vagana lou moega, o le mea moni), ma faʻatulaga se taotoga iina, moe i le tamai fulu po o se fala. Ina ia matagofie mea uma, filifili i latou ma le lanu o le uunaiga o loo i ai nei meaafale. I se tulaga lautele, o fautuaga lava e tasi e faʻaaoga i pusi.

Afai e fiafia lau maile i totonu o le "fale", fausia se conne mai le tino gaosi po o laupapa laupapa, o se ie. O le mea ou te fiafia i ai o le faʻaaogaina o se laulau a taga mo nei faʻamoemoe.

Manatua o le nofoaga e tatau ai ona uo e fa-vae mai le masini ma e puipuia mai le ata lafoia.

2 tulimanu mo le hygiene

6 aoga Intior Fautuaga mo fagafao tagata

Nofoaga o le ata: Klopf Architective

O le fagafao fagafao o se tasi o mea sili ona taua e tatau ona mafaufau i ai tagata e ana. Afai o mea uma e faigofie atu ma maile (toetoe o mea uma o loʻo savali atu i luga o le auala), ona taua ai lea mo le totonu o nofoaga.

O le feline e mafai ona faʻatulagaina i le faletaele poʻo le alatele. O loʻo mafai ona faʻapipiʻi e le au palasitika fata e ala i le tuʻu i totonu o le loka poʻo le fata, na faia muamua le pu mo le faʻapipiʻi o le manu. O se tasi o vaivaiga o le tuʻuga o le taufaʻamataʻu i le faletaele - o le manaʻoga e faʻaauau pea ona taofia le potu. Afai ua e sauni e ositaulagaina le amio saʻo o le faitotoʻa e aloese ai mai lenei, e mafai ona e tipi se tamaʻi lasa i totonu. O nisi taimi o se manatu atoa o loʻo faia e oʻo i le puipui ma fai mai le faitotoʻa.

  • 8 matagofie teuina mea lelei mo fagafao i totonu o le fale

3 Taaloga sone

6 aoga Intior Fautuaga mo fagafao tagata

Totonu o le mamanu: Bcstudio

O le mea moni, o le a fiafia ai fagafao e taʻalo ma malolo i luga o le aliʻi sofa poʻo le nofoa, ae o le sili fofo? Ina ia faatulaga se tulimanu povi mo se pusi e aunoa ma fetuunaia i totonu o le taimi nei e le o fai ma sui o le lavelave. O Fuafuaga faaonapo nei e fuafua e fai atu manaoga o le fa-vae ma faatulaga fale faamalositino, Brants ma le atoa "fale mautotogi." E i ai foʻi sofa i sone faʻaopoopo ma fana mo fagafao meaola. Ia tatou faʻalogo lelei i mea e tuʻufaʻatasia uma ai le taʻaloga o le taʻaloga ma se nofoaga e nonofo ai.

4 Fafaga Sone

6 aoga Intior Fautuaga mo fagafao tagata

Nofoaga o loʻo iai: Sazama mamanu fausia toe faʻaleleia

O se nofoaga lelei mo mea o manu o le umukuka, o se kamukuka o se tino po o se ofu mafanafana. Tuʻu i luga o le fola i lalo o le ipu o se tamai paʻu mimilo e puipuia ai le fola mai le tolopoina ma spushes.

O se manatu lelei - e aumai ai le fausia-i pusa ma ipu i luga o le ulutala: O lea latou te le faʻavali i le fola ma o le a le tele avanoa. I lea tulaga, o le maualuga o le laina e tatau ona faʻalagolago i le tuputupu aʻe o se maile poʻo se pusi. Faatulaga iina i le nofoaga e tasi e teu ai fafaga.

5 i fafo le taina

6 aoga Intior Fautuaga mo fagafao tagata

Totonu o le mamanu: na o ni nofoaga faigata

Fuafuaina o mea faʻaleleia i totonu o le fale ma le fale o loʻo iai fagafao, e aoga ona agaʻi i le filifiliga o le faʻamaeʻaina o mea. Faʻataʻitaʻiga, o le fola o loʻo ufiufi, faʻaoga ma faʻamalosia ma faigofie ona faʻatumauina.

O le faʻaogaina o le logo e faigofie lava ona fufulu, ae peitaʻi, o pato e mafai ona paʻi i ai, e faʻamataʻu ai se paʻu le manuia ma manuʻa. I se faʻaopopoga, o le faaputuga o se malulu malulu, pe a fai e te le faʻaaogaina le tekonolosi o folanu mafanafana. Sili atu le saʻo o paketi - laminate. E faigofie ile malologa, a o latou o ese atu, o le maile mafai foi ona tatagi ma nila. Ma o le sili sili fofo o se maualuga-lelei le sisitema o le tino sipelaina i luga o le vevela vevela e suia ai. I se faʻaopopoga, e mafai ona e tuʻuina matagofie ma le tuʻituʻi "auala" pe faigofie ona faʻamamaina kapeta.

6 Upshestery Meafale

6 aoga Intior Fautuaga mo fagafao tagata

Ata: Comfydwelling.com.

I le fetuunai i totonu o loʻo i lalo o fagafao, e aoga le manatuaina o le i ai o le fulufulu o le a felelei i le kapeta uma ma sofa. Ua matau atu faapitoa i le filifiliga o ie mo le lelei - e tatau ona i ai ma se fetauiga faapitoa o le a sefe ai au meafale mai le faamalosiau. Mo fale mautotogi, pe a iai fagafao, e sili atu le filifilia o le paʻu paʻu paʻu, suni poʻo le hacquard. Filifilia o se kapeta, e tatau ona e faʻaalia le manaʻomia i se faaputuga pupuʻu, e faigofie ai ona tausi.

Faitau atili