Faletaele i le eco-style: maa i le teuteuga ma le filemu lanu

Anonim

O le faʻanatura mafuaʻaga o lenei tamai faletaele e lagolagoina e se lanu vaivai, o se faaputuga ma le maʻa pito i luga ma se lanu pupula - o le chandelier o tioata ma o se nofoaga masani.

Faletaele i le eco-style: maa i le teuteuga ma le filemu lanu 11345_1

Toe foi i le natura

Faletaele

A toe tusi, o le tasi o tulimanu o le faletaele mai le vaega o le vaega o le "tipi". O le ituaiga o nofoaga o nofoaga e aunoa ma le faʻaosoosoina o le faʻauiga na faia ai se gaioiga i luga o le 'auala e sili atu le malosi ma leai se totogi.

A o le ata, tagata faʻatau na manaʻo e faʻatulaga le faletaele i se lanu vaivai, taui mo le le lava o fesoʻotaʻiga ma le siosiomaga masani. I totonu o le totonu, susulu, paʻepaʻe ma pigee lanu e puleaina, e faatusatusa ma latou - sukalati paolo. O fafo ma le puipui o le pa puipui o loʻo i ai le faʻaalia o le maʻa. O le "tipiina e ala i le" o le lipine o ni falai mai tamai ata, o loʻo faʻapipiʻi i le uʻamea uamea ma le tele o 30 × 30 cm, o avanoa e tumu i lalo o le maa). O nei lautele lautele vaega o loʻo tuʻuina atu i le faʻalauteleina o le potu. A filifilia mea faigaluega, o mea e fiafia i ai na tuʻuina atu e le tau o le tau o le tau o le tau - e pei o le ea ma faʻafaigofie ai le faʻamamaina.

Toe foi i le natura

Faletaele

Mafaufau i le faletaele o le faletaele, na ou manatu faapitoa i le teuina o sone. I le faʻaopopoga i le galuega autu, fai se spa semanu, i totonu o lenei faletaele, e tatau ona mafaufau e uiga i mea faigaluega, ma e sili ona taua - e aveese ai le masini fufulu mai le soʻotaga o le lautele. Mo nei faʻamoemoe, na tuʻuina se tamaʻi potu i le itu taumatau o le ulufale ma tanu ai i faitotoʻa faitotoʻa mai le tioata. I luga o le faletaele, i le va o le puipui ma le faʻapipiʻiina o le pusa ventipela, latou te tautau ai se tamai suʻisuʻi mo le tumama tumaʻoti ma le hertatic Ma e le pa'ū le vai i luga o fata, sa tapunia i latou i faitotoʻa tioata. I totonu o le faletaele o loʻo i ai isi nofoaga o loʻo teuina, o le fale puipui i lalo o le magoto mo le fufuluina o le kapeti mo ni laupepa. O le Heatw will Rail ua filifilia le eletise. Ole mea lea na faʻatagaina ai i tatou e faʻalagolago i ai i le nofoaga o le DHW sootaga. Na tuʻuina o ia i le itu taumatau o le taele, faʻafetai i agaga na faʻaaogaina faigofie le solo.

Marina destarev

Tusiata, o le tusitala faa-galuega

Faamatalaga faʻatekinisi

Toe foi i le natura

Faamalamalamaga 1. taele 2. Fundbasin 3. Tolet 4. Ofu masini

Mea ma Meafaigaluega

Paulo, puipui: ceramic tinile Montecarlo Beige (Venis), masina fefiloi Brown Brows (l'Antic colonial)

Plumping: singmpool taʻele, kamadecor handbanin, noke fefiloi

Faletaele sikuea - 7.8 m2

Faʻailoaina-Filifiliga: Filifili se tasi-itu-faʻavae suauu 'ava

Faletaele i le eco-style: maa i le teuteuga ma le filemu lanu 11345_5
Faletaele i le eco-style: maa i le teuteuga ma le filemu lanu 11345_6
Faletaele i le eco-style: maa i le teuteuga ma le filemu lanu 11345_7

Faletaele i le eco-style: maa i le teuteuga ma le filemu lanu 11345_8

Faletaele i le eco-style: maa i le teuteuga ma le filemu lanu 11345_9

Eurodasc fiafia 23425000 (Grohe). O le maualuga o le fefiloi: 20.5 cm. O le itlet umi: 11.6 CM. Tau: 8120 CHO. Ata: Grohe.

Faletaele i le eco-style: maa i le teuteuga ma le filemu lanu 11345_10

T4 A41242 (VITRA). O le maualuga o le paluga: 19.7 cm. O le umi o le sili ona vaivai: 13 cm. Tau: 7000 olo. Ata: Vitra.

Faitau atili