Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki

Anonim

I fale mautotogi ma fale o le vevela vevela o le faletaele, o le faletaele ma le umukuka. Matou te taʻu atu ni atavali e talafeagai mo pa ma faʻaloʻaga i totonu o nei potu, ma faamatala atoa le galu o le vali vali mai ia te oe.

Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_1

A o le lio o le vai

Ata: Akzo Nobel

A o le lio o le vai

Simster cement hormal custafe giful genbandind (ue. 25 Kg - 238 rubles). Ata: Knauf.

O le faletaele ma le faleuila e masani ona sili ona laiti - tusa o le 3-4 ². I le taimi lava e tasi, o le tau o tupe faavae ma le faʻatulagaina o nei nofoaga i totonu o le fale fou e maualuga atu nai lo seisi. O le tuʻufaʻatasiga o galuega iinei e sili atu, aemaise ai o latou taugata, aemaise pe leai se tuʻufaʻatasia maeʻa o le fale puipui atoa, ae o le lotoifale. O le mea sili ona faigata pe a alu le toe sui i se fale mautotogi. E tatau ona i ai i totonu o le faletaele i le faletaele ma, o le mea moni, i le faleuila. O le mea lea, o le tagata e ana le faʻatonutonuina i luga o le faʻateleina o le faʻagaioiga, lea e afaina ai foʻi tau ma mafai ona aʻafia ai le lelei o le lelei.

A o le lio o le vai

Ata: Tapunia / fotodom .ru

A o le lio o le vai

Shptelka sima stride yafti-uma (ue. 25 KG - 406 rubles.). Ata: Knauf.

Faʻafefea ona amio, pe a fai e leai se isi auala? Faʻaititia le toe faʻaleleia ma sefe tupe e fesoasoani ai i le atoa poʻo se vaega o le faia o le clamic cladding i luga o vali. O le faʻavae i lalo o loʻo faʻatusatusaina e le Counds Condocsions poʻo ni mea i totonu o le pepa. O le tapenaina ma le faʻaeteete le taimi o le taimi nei, e mafai na ona toe faʻafou, faʻaalu se laʻititi mo se fou lanu fausaga. Ma, e ala i le ala e faʻaumatia ai i latou le tau o alatele, e faʻataʻitaʻi ai tagata atamamai ia toe faʻaleleia i latou ina ua maeʻa faletaele ma umukuka.

  • Faʻafefea ona vali le taʻele i le faletaele ma ou lava lima: faʻatonuga i le 3 tulaga

O le a le mea taua e mafaufau?

A o le lio o le vai

O le sima sima e susu mai ai le Weighters Weiber.vetott TT (Saint-Goben) (luga. 25 Kg - 231 CHO.).). Ata: "Saint-Goben"

O luga o puipui ma le taualuga o potu susu e masani ona aliali mai spets o le teuteuina ma le fingus, tetea, o loo i ai, e tulaʻi mai i le faʻamalologa o le faʻasoasoaina ma teuteu ofutino. O aʻafiaga leaga o le aʻafia o le siosiomaga vai e mafai ona alofia, pe a fai e nafa ma le faʻasino atu i le uluaʻi sauniuniga o le laualuga ma le faʻasologa o le pisia. Ae o le tau e siaki le masani ai ma pe a manaʻomia mo le faʻatulagaina o le faʻamalosi o le ventration.

Faʻamalosia le tatala faitotoa poʻo le Windows pe a uma le taʻele pe kuka, ina ia vave ona alu le susu, e le mafaufauina. I mea uma, o le vententer o le fale maunu ua faavaeina e pei ona taua. O le ea i ni aofaiga e tatau ona tafe i ai i nofoaga mataala e ala i le tatalaina o Windows, Windows poʻo le sapalaiina o alatoto i le PRDC Windows. Ona ala lea i le pito i lalo o ni ofuvae poʻo faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le faitotoʻa, o loʻo lafo i numera tumama, o se umukuka, potu aoga, mai le mea o loʻo vaivai ai. O lona uiga, o le mafuaʻaga o le soona le fiafia i totonu o le faletaele e mafai ona faʻamaufaʻailogaina ua faʻamaufaʻailo ma faitotoʻa i le fale. Ma afai o 'au e le o sauaina e Ventiving, fefe i le feʻemoʻe o le vevela, ona faʻaopopo lea o le faʻafitauli o le okesene i faʻafitauli o le okesene.

A o le lio o le vai

O le faʻamamaina o le faʻamamaina o puipui o loʻo faia i se manava vaivai, ma o loo i ai pea le laualuga i lalo mai lalo. Ata: Laitiiti Greene

A o le lio o le vai

O le Showlotka sima Weber.vetot vh ("Saint-Guben") (UE 20 kg - 520 torble). Ata: "Saint-Goben"

Faapea e leai ni faʻafitauli i le ea, o le faʻavae o nofoaga susu e fesoʻotaʻi ma le susu-e teteʻe atu ile siʻosiʻomaga. Ona tumau lea o le filifilia o le palapala ma valiina mo puipui ma le faʻatafunaina, lea o le a tetee e tauave feeseeseaiga ma vevela, e aunoa ma le vevela o tagata faʻatau ma foliga o tagata faʻatau ma foliga o tagata faʻatau ma foliga o tagata faʻatau ma foliga. E faʻapitoa oloa faʻapitoa e toetoe lava o kamupani lauiloa uma i le gaosiga o vali ma eseese, o le Snowror, Camleman Durne, Hubaila, Rognal . E le gata i lea, ina ua maeʻa ona vaevaeina i tuʻufaʻatasiga o se tasi tagata gaosi oloa, masalomia o loʻo le mafai ona mauaina le oʻo i le eleele ma le vali vali.

  • Faʻafefea ona vali le taualuga ma le faʻaseʻe: faʻatonuga mo le amataga

Sauniuniga o puipui i lalo o le ata

Eleele

Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_11
Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_12
Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_13
Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_14

Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_15

O le eleele Düfe Tau le Faiao (Meffert) (UE. 5 l - 682 olo.). Ata: Meffter.

Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_16

Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_17

Lautele Primander Luja (Tikkurula) (luga. 2.7 L - 2045 olo.). Ata: Takkulaula.

Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_18

Universal Plainder Dulux Froop Base (Up. 2.5 L - 319 Crum.). Ata: Akzo Nobel

Ae a o le pisia, o se faʻavae ola-liligiina o le faʻavae e ala i le ceremeveveveveveve craggets o loʻo ufitia i le atunuʻu lautele. O lana galuega autu o le inuina i luga ma fai le faʻaaogaina o le vai sili atu toniga.

A maeʻa ona faʻamamaina le palapala, e faʻaaoga le vali mo potu susu. E aofia ai le fungides o loʻo taofia ai le faʻaleagaina o le fungas ma suia. O le iʻuga e teteʻe e ofuina ma faʻaleagaina, faʻapea foi ma le tumama matagofie vaega. O le taimi o le "i luga o le maualalo" vave, mo le 1-4 itula, ae atoatoa polyMorization ma le seti o le malosi malosi e mafai ona tumau mai le 14 i le mafiafia o le mea mafiafia. I lenei vaitau, e faʻatagaina e paʻi atu ma te faʻaaogaina le pa i le papua, a o le malosi o le faʻamama e manaʻomia e tolopoina ai. Ma Gene taaloga, e le tatau ona faʻagaloina lena o puipui ma vali, teteʻe i le tele o susu tele, e malamalama lelei i aʻafiaga tau. O le mea lea, latou te faʻamamaluina ai i latou e sili atu saʻo ma faʻalelei ia i totonu o le chitram.

A o le lio o le vai

Ata: Tapunia / fotodom .ru

  • Manatu mo le vave toe fausia: Faʻafefea ona vali le fola

Plaster ma sthwlowing

A o le lio o le vai

Flywell Clomm Clomter moli ("sili") (UE. 25 KG - 286 Rullas.). Ata: "Sili"

Mo faʻavae o le pa puipui o pa ma faʻailoga i totonu o potu susu, susu-teuteu siʻosiʻomaga sitoa faʻaaogaina. O le tulaga sili ona aoga o le vaega mo nei mea o le 20 mm. O le mafiafia mafiafia e mafai ona mafua ai le aluga o le tauemu ona o le solomuli o le sima sima i le taimi o le faigata. O le vaega o le 30-40 mm i le taimi e faʻatagaina e tuʻuina atu na o le naʻo siʻosiʻomia pepa, o loʻo aofia ai se moli faʻavasega. Polokalama Aoao mo le tausia o galuega faufale, ua aliali mai ai o mata faagaeetia e le aoga ma le plaket tulaga fefiloi, ma le area. O le fegalegaleaiga o le sima ma le plaster (i le leai o se vaega o le eleele o le eleele) mafai ona taitaia ai le aveeseina o mea. Ma afai o le faʻavae i totonu o le faletaele e fesoʻotaʻi ma le faaeeina o lona tulaga, ona avea lea o le sili sili ona maeʻa vaega o le a avea ma malutaga lelei. E fausia ai se lamolemole lelei ma lamolemole luga mo le pisia.

O le faavae, ogatasi ma le faauma shlatovka, o loʻo saʻo muamua ma le tuʻufaʻatasia o lena kamupani o lona ata ua fuafuaina e faʻaaogaina mo le faʻatonutonuina o le teuteuga.

Tulaga o le laualuga sauniuni mo valivali

Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_22
Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_23
Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_24
Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_25
Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_26
Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_27

Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_28

Muamua, ua aveese fua, ua faʻatau mai le anoa o le faʻavae: ono, pefu, gaʻo, gaʻo, gaʻo, le gaʻo o le gaʻo tuai. Pupuni ma isi pito i luga e le mafai ona gaosia e puipuia e polythylene ata. O le sima o le sima faʻapipiʻi o Weber.vetot TT poʻo Weber.Vetory TT40 e faʻaaoga i le faʻavae (ma le manaʻomia o le mea e mafiafia ai. Ata: "Saint-Goben"

Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_29

Mo le malosi o le tino, o le lua-lima lima spil spatala ua faaaogaina. Ata: "Saint-Goben"

Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_30

Ina ua uma ona mago, o le vaega o le fasi mea o ata ma faleie. Ata: "Saint-Goben"

Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_31

O le faaumaina o le faaumaina o loʻo faia e le sili-apamemea le susu-o le sitaili sima chueque weaber .vetonit vh. Ata: "Saint-Goben"

Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_32

O le mago mago o loʻo toesea, ua toe faʻaseʻe ma ufiufi ma ufiufi e le Werber.Pormam Engim Primer. Ata: "Saint-Goben"

Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_33

Ina ua uma ona mago, o le la e sauni e vali. Ata: "Saint-Goben"

Faʻafefea ona vali puipui i potu susu

Aoga olaga aoga

A o le lio o le vai

Cyyk Plovelka sima faʻamaeʻaina ("sili") (UE 20 kg - 356 Rubles.). Ata: "Sili"

A o le lio o le vai

A tapena le laualuga, ua faʻaaogaina le mea faigaluega. Ata: Aza.

A o le lio o le vai

Uafu. Ata: Aza.

O le vali e faʻaaoga i le faʻavae i le lua vaega. Le faʻatagaina o le ea o le ea vevela ma luga - mai le 5 i le 30 ° C. E ui lava o le vevela e sili ona lelei mo le pisia ma le taualuga i totonu o le potu - 15-20 ° C, ma le Missofity o 50%. I le totonugalemu o le osofaʻiga o le fafaga, faʻanoanoa, o se tulafono, ua faʻaititia i le 20-30%. Afai e faia galuega o loʻo tumama i lenei taimi, e aoga le vaʻai i le vali valivali i ia tulaga o le a vave oso atu i luga o faʻaputuga o tuai ma fou a lemeni. E mafai ona e taofia i lenei masani masani faiga masani i auala eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaopoopo ai le susā i totonu o le potu e ala i le faʻapipiʻiina o se vali, maliina o le vali).

A o le lio o le vai

Faavae i luga o le tuufaatasiga tufatufa vaa. Ata: Aza.

  • Faʻafefea ona vali le faletaele: filifilia le saʻo mea ma tusi tekonolosi

O tagata atamamai na fautuaina e amata se teuteuga mai le tele o le taualuga, pe a uma ona alu i puipui. I lea tulaga, o le vali na pa'ū i le taimi na tupu ai i luga o le le togafitia luga, e faigofie ona tape pe vali. O le muamua lanu paʻepaʻe e faʻaaoga i tulimanu, o pito i luga, o le pito i luga o le promo ma fualaʻau, pe a tufatufa le tagata faʻatau.

A o le lio o le vai

Mo le faʻamamaina o ata vali, aua le faʻaogaina sooupu ma masini e mafai ona uʻu ai luga, ethyl o le ava malosi ma okeni o le valiina e le mafai ona faʻaaogaina e le o faʻaaogaina ai le vali. Ata: Farway & Bat

A o le lio o le vai

I totonu o se tamaʻi fagu, o le vali e vevesi e se vai faʻapitoa. Ata: Aza.

A o le lio o le vai

O se scraper faʻapitoa o loʻo faʻaaoga e fufulu ai le faʻaseʻe. Ata: Aza.

A maeʻa le galuega, ia mama mea faigaluega e mafai ona faʻaaogaina i latou. O mea e totoe o le vai-dispersions composages ua aveese i le mafanafana vai loloto vai. Mo mea i luga o meaola o meaola, o loʻo faʻaaogaina e tutusa ai. Ma o mea faigaluega ua taʻamilo ma faʻamagogo e puipui ai faʻaleaga se mea leaga ma faʻalautele le olaga tautua.

O le atavali taumafaina tulaga i luga o le afifi e fetaui ma manifinifi vaega i luga o le lamolemole luga o le ogatotonu o le ogatotonu. Mo sina mea malie tele o mea, e te manaʻomia atili.

Faʻafefea ona vali puipui i le umukuka

Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_42
Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_43
Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_44
Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_45
Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_46

Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_47

O le laualuga o le puipui ua fufulu ae leʻi gaosia, pe a tatau ai, solo ese le le lelei ma faʻamago. Ata: Takkulaula.

Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_48

Ina ia puipuia isi pito i luga o le valivali fesootai, glutch lipe faʻapipiʻi i luga o le pronth ma taʻoto le fola ma le polythylene poʻo le pepa

Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_49

O le vali e fefiloi atoa ma sasaa sina i totonu o se fata fata.

Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_50

Ua valiina puipui ma le faasee i le lua faaputuga ma le vevesi mago

Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_51

Malyary Scotch Aveese A o lei vali le vali

Afai o le vali e le o faʻaaogaina atoa, solo le pito o le mafai, tapuni malosi i le tapuni ma ki luga i lalo i le pito i lalo e mautinoa ai le pito i lalo ina ia mautinoa. Mai le tele o le malosi, e manaʻomia le valiina e sasaa ai i totonu o se fagu laititi i le faʻaititia o le aofaʻi o le ea i luga aʻe o le ea, latalata malosi ma tuu i totonu o le pogisa nofoaga. O le faleoloa faaonaponei faiga e mafai ona umi lava. E tusa ma tagata gaosi oloa, mo vai o vai o le 1-3 tausaga. I totonu o uma uma, e oʻo lava laʻititi lava e aoga mo toe faaleleia o fale.

Faʻafefea ona vali meafale i potu susu

Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_52
Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_53
Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_54
Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_55
Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_56
Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_57

Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_58

Ata: Tusi Paia.

Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_59

Mo le faigofie, laupapa faitotoʻa o umukuka kamukuka ua aveʻesea muamua. I luga o se mama, mago, manogi i luga ma se malupuipuia vaivai, o le mumumu laupapa, o loʻo faʻaaogaina mo le toe faʻafou, puipuiga puipuia ma tutusa.

Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_60

Ina ua uma ona mago le veli (pe a uma le 2 itula), o le acrylic vali e faʻaaoga mo se lanu samasama-lanu e ala i gaioiga o le pulumu, mo le faʻataʻitaʻiga mai luga

Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_61

A faʻamamaina le vaega (pe a maeʻa le 2 itula), o le vali e mafua mai i le vali ma gaioiga o le pulumu mai le itu taumatau)

Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_62

O le mea e pei o vaega (pe a uma le 2 h) o loʻo togafitia ma se paʻu o le paʻu o callium carin (p210-p240) ina ia aliali mai ai le ata mulimuli i nofoaga, faʻapea foi ma itu ma pito i totonu o nofoaga e aliali mai i nofoaga, faʻapea foi ma itu ma pito.

Faʻafefea ona valiina le susu susu: Fautuaga ma Lifehaki 11354_63

I le faaiuga, o le laualuga o le lelei uʻamea solo poʻo le lapotopoto

  • Faʻafefea ona fufulu ata vali: O aoga aoga mo ni ata eseese

Auala e Filifili ai Pint

Semimais ma semi-tagata

A o le lio o le vai

Faʻaopopo le faʻavae o le tele o lapoʻa tele ma le KEL e fesoasoani i le faʻafefiloi mo vali ma le eletise eletise. Ata: Aza.

E te iloa o le a le tikeri o le gloss e aʻafia ai le lanu malamalama? O le pupula e maua ai le po o le po o le lanu, mafua ai le lanu e taʻalo, ae i le taimi lava lea e faʻaalia ai le tele o sauniuniga o le faʻavae. O le mate lanu paʻepaʻe e aumaia le filemu ma le fealofani i totonu. O le lanu o le laufanua ua malu, ma o le malamalama, ma le faataapeapeina e ala i lea, e nana ai le le talafeagai o le faavae. O le filifiliga lelei mo nofoaga, faʻaaogaina le vaega o le aso, o le afa-tasi ma semi-naʻo ia pese. O i latou e sili atu le talafeagai mo puipui ma pine i le susu susu. Ma eseese moli metotia o ia ala o le a fesoasoani o le a fesoasoani fausia manaia ma le masani ai malamalama aafiaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻafaigofie le alavai le pa ma le pupula o le puipui.

  • O le a le mea e mafai ona tuuesea e le faletaele, vagana ai mo fafie: 9 aoga ma mea matagofie

Vali mo potu susu

Faailoga.

Duux ultra tetee.

Umukuka ma faletaele

Düfa Schimmelchutzfurbe

E puipuia mai le suia

Dali.

Mo umukuka ma le faletaele

Luja 20.

Timeti 20.

Taele vali.

Tagata gaosi

Akzo Nobel

Toe.

"Na tagi"

Tikkuplaula

Teknos.

Sherwin Williams.

Tineia Vai Vai Vai Vai Vai Vai

Flow i le 1 vaega, talofa / l

Tusa o le 15 10 E oo i le 12. 5-8 4-10.

8.6-9.8.

Taimi ae le i faʻaaogaina le isi vaega fa 3. tasi fa 2. tasi

Fautuaina Plain

Dunux feagaiga faavae faavae.

Düfa Taugofie LF, D 314

Dali migilly-mafaufau loloto le puipuiga o le susu

Lautele Luja.

Timetti W.
Afifiina, kilomita. 2.5 2.5 2.5 2.5 2.7 3,66.

tau, olo.

1861. 923. Mai le 499. 2520. 2655. 4900.

  • Faʻafefea ona vali le taʻua o le vai

Faitau atili