Afi suega meafaigaluega

Anonim

Afi o le afi o le itu o le itu o le taimi o otometi le iloaina o se afi i le amataga o lona tulaga.

Afi suega meafaigaluega 14057_1

Afi suega meafaigaluega
Foobanks.

Afi suega meafaigaluega
Infrared linear amo le poto e aofia ai le omite ma le tagata e faataapeina
Afi suega meafaigaluega
System Sensor

Laser Slop Linner Diector ma le tagata e mauaina ma Transmitter - i le tasi mataupu- ma mafaufau loloto

Afi suega meafaigaluega
Optisic tatala afi mumu "pursar" mai le kb "masini" ma se lagona na fausia i le pulega o le pule
Afi suega meafaigaluega
Ma le lagona mamao
Afi suega meafaigaluega
Manatu ulaula e le ofi i luga o le gaosia o le gaosiga o aiga: (IP 212-3sus, dip 54-t, dip 3-m)
Afi suega meafaigaluega
Fale o le HomeMal Desmal Not-Tuatusi Desctors (Mac-1, IP 101-1a, IP 103-31)
Afi suega meafaigaluega
System Sensor

Manatu ulaula "Inyllectual" Sounctor Faailoga "Polofesa"

Afi suega meafaigaluega
150 tausaga talu ai Kalancha o le auala sili ona aoga o le iloa o le afi
Afi suega meafaigaluega
System Sensor

Falapi-taele "ulaula-ulaula" Desectors - tuatusi

Afi suega meafaigaluega
System Sensor

atamai

Afi suega meafaigaluega
System Sensor

Vasa

Afi suega meafaigaluega
System Sensor

O le vevela o le mea e sili ona iloa ai le tagata e iloa ai le eco

Afi suega meafaigaluega
Tusi Lesona Tusi Lesona Atamai ma le "faamau" ma se au swivel '
Afi suega meafaigaluega
System Sensor

Tuatusi-alolog tusi tusi filifilia o le Eco faasologa

Afi suega meafaigaluega
Beazadrescent Spac ma thermomecommal detectors mai Apollo
Afi suega meafaigaluega
System Sensor

Tuatusi ma Analog Detectors - State Spa;

Afi suega meafaigaluega
System Sensor

Maualuga eseesega

Afi suega meafaigaluega
O le Dismer Emengotocas Draw Detectors o le Chema faailoilo faavae faavae faavae i luga o le autonomoucas sp detectors
Afi suega meafaigaluega
: (IP 212-50, Agalelei, IP 212-43m)
Afi suega meafaigaluega
(Amio)
Afi suega meafaigaluega
Chema Beasadsdadsna afi fesoasoani
Afi suega meafaigaluega
Fuataga ma le Puleaina o Prames o "atamai" fatu
Afi suega meafaigaluega
System Sensor

Laser TESTER mo le toe faʻaleleia o le soifua maloloina o le soifua maloloina o "atamai" asu ulaula

I le lomiga lomiga muamua o le mekasini, matou talanoa ai e uiga i le afi afi tipiting. Ae tatau ona faatinoina, na o le mauaina o le afi. Achto o le a tupu pe a fai o le amataga afi e le faailoaina i le taimi? E saʻo, o se faʻafitauli tele ma e le mafaamatalaina o le a tupu. O le mea lea, o le a tatou talanoa ai e uiga i le itu faʻaonapo nei o lona uiga o otometi afi na maua i le vave tulaga o lona tupu o le afi o le afi o le afi.

O ai e tatau ona iloa se afi?

Iunaite 150 tausaga talu ai, o le auala sili ona aoga o le mauaina o le afi o le afi lea na faapugata ai le afi - o le fale pito sili ona maualuga i le taulaga. A mataala, ua faigofie lava ona tamoe atu i totonu o le auala ina ia alalaga leotele: "Afi!" O i latou uma o le a faʻalogo e tatau ona taufetuli i luga o lana faʻauigaina, "o ai ia ma le bug, o loʻo i ai ma se pakete."

E masani lava, o nei tupe na tumau i le taimi ua tuanai. Ina ia mafai ona foia le afi i le amataga o le itu, pe a taua le afi, o lenei ona power rescics systems ma afi taurm stacts (ATP). Ua mamanuina mo le taamilosaga-le-Okaina le puleaina o le mea puipuia ma le tagata e ona e uiga i faailoga muamua o le afi po o le asu. Ina ia fausia ni faiga, faʻaaogaina: O le mea e iloa ai e Delicces - o le afi o le afi (sili atu ona faʻailoa mai o latou tagata faʻatau) Latou te gaosia i latou e fai ni mea e pei o le Esser (Austria), Texeccom ma Pyronix (United Kingor (Italia), Asmitra) faʻapea foi ma le atunuʻu "Rubezh" (Saratov), ​​IVs-DEBSSPEDATAMA (OBninsk), NVRUD "(Kurisbourk) Radii "(Casli), ma isi

Beactor Oftor Storator

O i latou o laau autu o le afi e taulai atu i faiga. Muamua o mea uma, le lelei atoatoa o le faiga faafoliga e faʻalagolago i lo latou mafaufau lelei i luga o o latou lagona ma le faʻaalia. Tagata o loʻo nonofo i ai, asu, o le ulaula faletalimalo ma tatala le afi afi e masani ona faʻaaogaina. O le tulafono, oi latou uma o "tapulaʻa", o lona uiga, e faʻaosofia le sili atu ona faʻatonutonuina le tau faʻapitoa pulea.

Falo uati. O le asu o le sili ona uiga o se afi i lona amataga muamua. Fuaina o le faʻasesega o le asu i le ea, o le seller ma "faʻaiʻu" e uiga i le i ai o le afi. Ua vaevaeina le asu e pei o le phactors ma laina.

Manatu Gaosi fua i le nofoaga lea na faʻapipiʻi ai. Faʻafuaseʻi nofoaga mai le Destors Detectors faʻaaoga na o le ata puʻe. Totonu o se masini, o se potu fua ma se malamalama malamalama ma o se ata pueata ua natia. O le asu fasi e ulufale mai i le potu suia le moli ole ea ma lafoai le susulu o le moli. O nei suiga ma fai le ata ata. Ae i se mamanu eseese i auala eseese. O loʻo faʻamauina le faʻalauteleina o le malamalama o le malamalama (pe a fai e faʻaalia ai le matua faʻafeagai ma le malamalama malamalama). I luga o le filo o loʻo faʻasalalauina (o le ata pueata o loʻo i ai i le itu taumatau i le moli moli). O le muamua o mea faigaluega e faʻamatala e sili atu le nofouta, ae le mai faapalepale e faʻalavelave (faʻataʻitaʻiga, i le pefu) ma manaʻomia le tausiga. O le lona lua e le malamalama lelei, ae tele o le pisapisao. E tele naua ma faʻaaoga pe a fausia le ATP i fale tumaʻoti. E masani ona faʻapipiʻi i lalo o le taualuga, pei o le vevela vevela ma le asu tulaʻi i luga. Lotoa o loʻo pulea e le tasi le ulaula e le mafai ona oʻo i le 80M2. Tusa lava pe faʻatuina le tulaga lea na faʻapipiʻiina ai le tagata lagona e sili atu nai lo lenei tau taua, ia faʻateleina le tuʻuina atu o le pasene ia le itiiti ifo ma le lua afi afi. A faʻaaoga mafanafana mafanafana ma pakete mo i latou, e tatau ona puipuia le malosi o le uaea i lalo ifo o le spactone.

Sei o tatou talanoaina nei fesili i le faʻataʻitaʻiga a faʻatonuga o leoleo. O le mafaufau lelei o le sensors mafai ona maualuga, feololo ma maualalo, ae tatau ona i le va o 0.05 i le 0.2 DB / C. O le masani ai lea o le masani ai O le asu e mafai ona galue pe a fai o le asu i le nofoaga o lana faʻapipiʻi mafua ai le faʻavaivaia o le malamalama i se mamao o le 1 m i le 1.1-4.5%). Aveese le Detectors ei ai le tomai e fetuunai ai le mafaufau loloto, o le mea e faia e se fesuiaiga faapitoa faʻapipiʻi i luga o le puipui pito i tua. E mafai uma o le lua-tulaga (switchs mai le pito i luga i le pito i lalo tapulaʻa) ma le tolu-tulaga (switchotch o le averesi o le averesi o le "polofesa" o le "polofesa" faʻasologa ). E sili le filifilia o se tagata faʻatau ma le toʻatolu-tulaga tau faʻatonutonu. Aisea? Masani i le pito i luga o le poto o le mafaufau, o le masini tali atu i le maualalo o le asu mea i le ea ma mafai "e le gata i le potu (toetoe lava o le aano o manu i totonu o le umukuka tutusa "tali sese"). Atonu e le lava le poto masani i le itiiti ifo. E foliga mai e tatau ona galue le sensor, ma e leoa le "gugu." Masalo, o le a e faʻatulagaina le averesi tulaga o le mafaufau lelei. O le tagata folau faʻatasi ma le lua-tulaga tau faatonutonu o loʻo ma faʻaaogaina ai. Matua soʻo se ituaiga e manaʻomia le tausiga i taimi taʻitasi, sili atu, tausiga ma le tausiga. Aisea e taua ai? E manino le esepora ma tafe o le a faaleagaina i luga o mea e fai i lalo o le taualuga. E le gata i lea, matou te foia nei nei "Charms" ae o loʻo i totonu foi o le potu fuaina, faʻavaivaia le moli moli, ma mafua ai le tali sese i le mea sese. I luga o le le-axes (fana i totonu o le ea i totonu o le mea pueata) efuefu fasimea le sessor tali atu i le auala tutusa i luga o le asu. "Sese teteʻe" - O le manatu o tagata e matua le fiafia tele: e leai se mea e mu ai, ma le le mafaufau I le taimi lava lea, ua popolevale tagata e pagatia ma momotu le ulu: "Ae faʻapefea pe a e le toe vaʻaia?! Ina ia puipuia le pefu mai le ulufale atu i le fua o le auala, tagata gaosi puipuia i se faigata, toeititi o le labyrinth mamanuina ma faigata o "mea lelei". Fusuaga pefu, e masani lava, e manaʻomia le faʻavaivaia. Ae afai e te le popole, e le faigofie i le aveeseina o se mea mai le fale, ona faigata tele ona aveese ma le lipine. Atikaina o loʻo avea ma le faʻaletonu, e mafai ona gagau le gatasi (optics i lenei tulaga faʻaaoga se tele laʻititiI se tulaga lautele, e sili le totogiina o le tausiga o le tausiga o tagata poto masani o le a oo mai i le fale.

Linear asu ductors. E aofia ai le lua elemene, i totonu o le televave o vitio mataituina pumerani mea pueata, - - tasi ma le tagata e faataapeina-faalalea. E faʻapipiʻiina i latou i le tasi ma le isi i luga o le isi itu o le potu ("Ipdl" mai Polyesssus, o le tau o le $ 95; "$ 230" le tau o le SPEK " e $ 540). I le amataga, o faʻataʻitaʻiga na aliali mai ai o elemene uma e tuʻufaʻatasia i se masani masani - i le tulaga lea, i le tuʻufua o le tagata efoe, e i ai le mafaufau ma le "6500" ma le "6500" mai le Systornar). E mafai ona avea le tagata eyeter pe user poʻo le laser, galue i le vaʻaia o le mumu mumu. O le foliga o le asu i le avanoa i le va o le transmitter ma le tagata e mauaina (pe i le va o le transcever ma le mafaufau) mafua ai le faavaivaia o le malamalama o le stamx. O le lautele o lenei faʻavaivaia ma faʻalelei le tagata faʻatopetope. Ma i le tulaga o le tele o le faʻapipiʻi o tapulaʻa, o le "afi" e faʻaalia ai.

E aoga tele ni lagona o le faamaoni mo potu tetele, ona o se sone i se sone mai le 10 i le 100 m (m (M.M. I se tulaga lautele, o le tasi laina e iloa ai le itu taumatau, lea e ono manuia ai ae le naʻo le pau le tamaoaiga, ae lea mai le vaʻai o le mamanu o le potu. Ae o loo i ai faaletonu. O le tali tali o masini faʻalagolago i luga o le tele ma e oʻo lava i le faʻasologa o le potu. "Sese Rigger" e mafai ona mafua ai suiga maʻai ma le malamalama ma le malamalama, moli uila, faʻapea foi ma se suiga i le faʻapotopotoga o vaega.

Vevela afi afi. O le auvae maalili o le vevela o lotoa e mafai ona avea: Bimelillic PASPERS (mo se faʻataʻitaʻiga, i le "IP-103-5" mai le "SMBEADU Cormistosts, ma isi.

I luga o le mataupu faavae o gaioiga, o le faletalimalo o le faletalimalo e vaevaeina i le pasi (faʻafesoʻotaʻi) ma malosi (eletise). E le o faia le eletise eletise ma galue e pei ona taua i le potu i totonu o le potu (faʻatonuga 70c), o le mea moni o le faʻasoasoaina o le eletise. , o lea e fafaga ai le faailo. E le naʻo le faʻafitauli o masini, ae aumai faʻamatalaga e maua ai le taimi taua o le vevela i le nofoaga puipuia, ae o le mea autu ma le suiga i le saoasaoa o le vevela. Ua faaigoaina eseese. I totonu o latou fale e le o se tasi eleelealii elemene, ae o le toʻalua o loʻo fesoʻotaʻi pea ma le fafo o siosiomaga, o le isi o loʻo lilo i totonu o fale. Afai o le vevela i le taimi o le afi e faʻasolosolo vave, o le masini e faʻasaʻo ai le eseesega i le faitauina o le maaleale o elemene o elemene ma auina atu se faʻailoga o le PCP ("HASC) e 215 -1 "mai le" magneto-fesootaiga ", Ryzaan, Tau- 165 Norbras;" 5451e "mai le Systey lagona). Afai e faʻasolosolo lemu le vevela (o le vevela o le elemene e tutusa lava), o le masini e faʻasaʻo ai le tulaga faʻatau atu foi.

O le iʻuga, afai o le kamela o le fale teu oloa e talafeagai mo le mauaina o se avanoa matala afi, faʻatasi ai ma le sili atu le vevela o le vevela), pe a leai se mea e matala ai , ma o le vevela e amata ona tuputupu aʻe, ae i le "le mautonu" saoasaoa. O lenei faʻamatalaina o le mea moni o le aufaitau e mafai ona faʻaaogaina talu ai nei i totonu o le alarm system i le tele o taimi (ma o le mea lea e maualalo le tau - 15-20 rubles). Tagata faʻatau e fiafia i le suʻega e sili atu ona taugata, ae na oso aʻe i se tulaga muamua o le afi-eseʻese. E masani ona latou faʻaaogaina pe a fai o le afi afi e maua ai ni leo sese, mo se faʻataʻitaʻiga i umukuka, i le taele, o potu ulaula, ma isi Mo nofoaga e pei o tagata ponolei, lea e televave le siʻitia o le siʻitia i le vaitau, o le aufaʻatau, o le tagata faʻatau lea e avatu i ai le vevela o le 70

Filifilia matala afi. Ua manino o se fanua o le susunuina o le mea e tupu ai le spictication spongation i le laina mai le tuufaatasiga i ultraviolet. O le iloa o na avanoa i le faʻaaogaina o se phot-recrective masini o loʻo i ai le maualuga o le mafaufau loloto i se ultravioble poʻo le le talafeagai i le ata filifilia o le flams opectors.

I luga o le faʻatau atu e mafai ona e mauaina le tele o mea faigaluega i mea faigaluega (mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻasologa o lentors "pulsar" mai le KB ", tau"). O le lagona ia i latou e mafai ona omia uma i le tagata e foia-faalale ma mamao. I le mataupu mulimuli, o le sensor o loʻo faʻapipiʻi tuusaʻo i le sone o le faʻatonutonuina ma e fesoʻotaʻi ma le tagata e mauaina i fafo atu, fibers optic cable (umi e oʻo atu i le 20 mita).

O mea e iloa ai o loʻo vaʻaia o mea e iloa ai masini, ma le faʻaititia o le afi taimi. Mauaina o le tulimanu - 90-120, laina - mai le 13 i le 32 mita. E mafai ona latou iloa uma le pupula o le foci ma tatala afi. O lo latou le mautonu o le mea lena pe a fai o le tau fetau e le mafai ona ufitia i le fausiaina o elemene poʻo meaafale, o le a le faʻasaʻoina. O talosaga e matua taua tele pe a oʻo i le saoasaoa o foliga o le afi e mafai e aunoa ma le asu (faletaavale, fale o fale, potu ma masini eletise). Mo se faʻataʻitaʻiga, i faletaavale lea e mafai ai ona afi penisini ma isi oloa petroolom, a itiiti mai e lua faʻapitoa masini e le faʻapipiʻiina le afi.

Tuufaatasi E i ai le tuʻufaʻatasia o masini o le lua sucsors i le tasi-fale taofiofi e se tasi microcriericrie. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tagata suʻesuʻe "IP212 / 101-2" Faʻasao "mai le Syster Ornar (le tau o le 70 Run) e pei o se vale-fefe, ma o lea ma ulaula, ae i le faateleina o le vevela). E tatau ona matauina o le tuliina o le Onctoties of lenei ituaiga e masani ona lauiloa, talu ai e faʻatauvaʻa tele i le lua ituaiga o le lagona (o se faʻataʻitaʻiga, i faletaavale). E aoga le masini, e masani ai, sili atu taugata nai lo le tele o le ulo poʻo le vevela, ae sili atu le taugofie, tuʻufaʻatasi (mai le 227 "rubrus).

I le tasi itu e tasi, o le kamuta laʻuusia e lelei, lava ia e iloa ai ni afi o ituaiga eseese, e paʻu le pamu, ae leai se ulaula, ae leai se ulaula. Ma i le aotelega, o le faʻateluina o masini faʻapipiʻi, o le laʻititi ai lo latou manaʻomia o le tautua. O itu, e pei ona e iloaina, o le faʻatuatuaina o soʻo se '' eseʻese masini e sili atu nai lo tagata. Afai la e te mauaina se lagona tuufaatasi, o lona matua talitonuina ma mai se kamupani lauiloa lelei.

Tusi Lesona Atamai - o "ia" armm faamau "e aoga e fafaga ai le afi faʻailoga" (mo se faʻataʻitaʻiga, pe afai e maua i luma o le "faʻaosofia" faʻamalosiʻau O loʻo faʻapipiʻiina i luga o auala e aveese ai (i le alavai, tui, i luga o Stair sela, etc. i le fola o le 1.5 m e tatau ai, i potu eseese. O le teuina o fale tusi o le fale suʻesuʻe e tatau ona i luga o le faʻapipiʻi uma o faʻapipiʻi o fola taʻitasi (NPB 88-2001 *). O nofoaga o a latou faʻapipiʻi e tatau ona i ai le moli uila.

Tutoatasi. E mafai ona fatuina se afi senimane e ala i le faʻapipiʻiina o le tutoʻatasi o le autasi, mo se faʻataʻitaʻiga, tasi e potu taʻitasi (pe a laititi). O nei masini o nei masini ua taʻua aua i totonu o latou e taʻitasi o loʻo i ai se tutoʻatasi o le mana (croon ituaiga maa, "o le corumm" e tatau ona suia i le tausaga). Ae o le Sys slatua tuufaatasiga o le afio mai o se 'oloa i le fesoʻotaʻiga (e le manaʻomia). I le faʻaopopo atu i le maa, o se mea moni eleelea (ulaula selnor) o loʻo nana i totonu o le fale ma se le aoga (siren (siren), o se leo tele o 85-120 db. O se iniseti ina ua maeʻa le lagona o le a mafua ai le "alaga" seia oʻo ina e le mafai ona nofo i lalo le maa. E ui i le mea moni o le autasi o le autonomous e sili atu le taugata nai lo masani ("aganuu"), o loʻo leai se tau, pe a leai ma le pulea o masini ma talafeagai mo latou. O galuega a le pule o le pule faaleoleo. Naʻo le pau le ituaiga o le tausiga e manaʻomia e le auvae le autasi o le pertic paʻu mai le pefu. O le le mautonu o le tasi e lelei e le fanau ma, i le pito i tua o le fale, e le mafai ona e lagona le faailo.

Seʻia oʻo i le taimi nei, o le autonomoo o tagata faʻatau mai fafo o oloa na maua: dicoon, br brk - $ 20-25, faʻapea foi ma le tele o faʻataʻitaʻiga Saina, e tusa ma le $ 15. I se faʻaopopoga, o latou lomiga faʻaigoaina o loʻo faʻaaogaina i le pisinisi o aiga: "IX212-5 'MAI" Rowzha), o le tau o 420s; "Tipi" mai le "Aita" (Oganuu ", o le tau o le 435, ma isi. Ma, e le tutusa ma isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le masini "IP212-43" ("vali-43") mai "menustuspettomistics" e le o se tasi o le malamalama "," mo fafo atu e mafai ona faʻataʻitaʻia le tulaga, ae le o le vaʻai i le mea na tupu. E le gata i lea, e maua ai se faʻailoga e maua ai le maa. Ma o loʻo faʻatau atu foi e mafai ona e mauaina le tutoʻatasi o loʻo i ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o kamupani "Krillak" (YeMakenburgzurg) ma le faletalimalo saogalemu (USA) o loʻo gaosia le afi o le De-9.

Sili atu "alualu i luma" faʻataʻitaʻiga o masini autu, fesoʻotaʻiga o le telefoni (apamemea) e mafai ona mauaina e maua ai se faʻataʻitaʻiga scord (ae aunoa ma se pa pulea). O le gaioiga o le tasi lagona i totonu e mafua ai le isi o le isi vaega. O lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, mauaina e pei o le "ova 100c" (EI LTD, ADAND, $ 17), o le le-faʻailoga o le 576. mautinoa e faʻalogo o loʻo iai se potu o le a iai se potu. O se mea lea. O le minus o le feagai ai ma tala a le tupu, o le afi lea na tupu, e faigata ai. A uma, "Buzz" uma uma!

Afi afi

E masani lava, o le afi ala le afi e aofia ai o le tagata atamamai enctor extone o loʻo lisiina i luga o ituaiga, faʻapea foʻi ma le faʻamalosia le mauaina ma le faʻatonutonuina o le tagata. O ia faiga sitaili o tagata faʻapitoa e masani ona taʻua o le pule faʻaleaganuʻu. Mo sina taimi, e tolu laau tetele a na tulaga iloga ua iloga: Le-aʻoaʻoga, tuatusi, tuatusi-Analole.

Le-aʻoaʻoga faiga E aofia ai i le pito i luga (flie, vevela, mumū) ma tusi lesona e fesoʻotaʻi i le PCP ma se uaea (e taʻua foi o se laina poʻo se laina). E leai ni a latou tuatusi imeli i le isi tuatusi, lea o le a lipotia mai i le mamao. O le iʻuga, a faʻaosofia ai se tasi oi latou, e le maua ai lona numera, poʻo le potu e i ai. Na o le numera matasele (laina) o loʻo tusia, o loʻo faʻapipiʻi ai le lagona. O se taunuuga o le 'au talimalo ia iloa le tulaga, ina ia vave ona asiasia nofoaga uma puipuia i lenei laina. E faʻafaigofie ai le fuafuaina o le nofoaga o le nofoaga o le afitusi, taumafai e faʻapipiʻi i luga o le laina e tasi i potu taʻitasi. Ae o lenei ala (siitia i le fuainumera o laina) e le talafeagai i taimi uma, ona o loʻo faigata tele i ai le tau uaeaina ma faʻateleina le tau o le faʻapipiʻiina o galuega. O le mafuaʻaga lena o le faʻaaogaina o faiga e le o le aʻoaʻoga e manatu e talafeagai mo ni mea laiti (lalo ifo o le 20 potu).

I le faigofie Faʻamatalaga faiga I le pito o le 'aʻai, na taʻua o le ua taʻua o le tauvaga module ua faʻapipiʻiina, o loʻo faʻaliliuina i le "afi" auala o lona matasele code i le PCP. E tusa ai ma lenei tulafono, o se faailo faapitoa o le faailo ua faamatalaina, e faʻateleina ai le tali i ai. E mafai ona faapea mai lea, o le auala taugofie o suiga o le le o se tuatusi (mo se faʻataʻitaʻiga, o le "C2000-Armid", o le tau e $ 10). O le isi aoga o lea faiga e le tatau ona faia i luga o le laina e tasi i potu taʻitasi, ae e fatuina laina lautele, sefe le uaea ma le galuega o faʻapipiʻi. Peitaʻi, o se faʻailoga e le mafai ona faʻatonutonuina lona tulaga ma lafo atu se "sese" faʻailoga i le PCP, ma pe a le taliaina le CRAPERS mai le seso. Piliketi Faʻamatalaga Faʻaaoga seisi ituaiga o PCP, ma le fesoʻotaʻiga o le tagata detector avea ma lua-ala. O le PCC e le gata i le taliaina o faʻailoga mai le mauaina, ae faʻapea foi metotia faʻapea foʻi ma suʻega talafeagai mo le auai ma latou ma latou feoaʻiga (faʻatino uma ni nai sekone). O le iʻuga na matua faʻateleina le faʻatuatuaina o le ATP, ma e mafai ona e mautinoa o loʻo galulue ma galulue faʻatasi le mafaufau. Ioe, ma faʻaaoga le tuatusi-tuatusi faʻafaigofie mo tagata e ona ma tagata faʻapipiʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le aveeseina o le le tumau o se tasi o le mafaufau (toe faaleleia, puipuia) e le mafua ai le le aoga o le lote atoa-pCP e pei ona leiloa le isi suesuega. I se faʻaopopoga, o faiga fesili ua faʻatagaina oe e faʻatino e le gata o le laina, ae o lala foʻi e faʻatagaina (ma le numera o galuega e tatau ona faʻaitiitia 100), o loʻo tatau ai ona e faʻaititia ai galuega tausi. Ina ia galue i ia faiga, e mafai ona ofoina atu le tagata e le gata i se mea tonu e tolu-tulaga faʻatulagaina o le masani ai o le le mafaufau, o le a le meleorc o le "poto" ).

Sui le n 4 o le 20.11. 2000 K Snap 2.08.01-89 * Fale nofomau "

3.21. O le nofoaga o fale mautotogi ma le hostel (sei vagana o faletaele, faletaele, wauna, sauus) e tatau ona faʻauʻuina i le NPBODE CORCORD (e tusa ai e tafao ai 14254-96). E maua le mauaina i luga o le taualuga. E faʻatagaina ona faʻapipiʻi i luga o puipui ma vaega o potu e le maualalo ifo nai lo le 0.3 m mai le taualuga ma le mamao o le pito i luga o le vaega o le tagata faʻatau mai i le ogatotonu o le tagata faʻatau mai i le ogatotonu o le detector mai le ogatotonu o le detector mai le ogatotonu o le okeni o le tagata e maua mai i le ogatotonu o le dactor o le le itiiti o le tagata e le mautonu mai le o le tasi i le ogatotonu o le dactor o le oreva

Snip 31-02-2001 "fale fale talimalo"

6.13. O fale e tolu fola maualuluga ma sili atu e tatau ona faʻaogaina i le autasi o le autasi komepiuta floronic afitusi, ma le manaʻoga o le NPB-66- 97, poʻo isi tagata vaai. I luga o fogafale uma o le fale e tatau ona faʻapipiʻiina ia le itiiti ifo ma le tasi afi afi. E le tatau ona faʻapipiʻiina le afu i le ulo, faʻapea foi ma faletaele, taele, faleuila, ma isi potu.

"Aiaiga Lautele i luga o Manaʻoga Faʻapitoa mo le Faʻatulagaina o Nofoaga Maua ma le maualuga o le 75 m"

(Natiina ae le GU.2 OgacAcmoc-ata-Faamaonia, na faamaonia e le Malo o Moscow). O le a matou le siiina mai lenei pepa, ae ia tatou fai atu o le mea lea i fale mai le 75 i le 100 m i fale, o le tuatusi o le afi alarm compoc commum compogi e tatau ona faʻapipiʻiina, ma i le maualuga o le 1000 m ie faiga e faia ai le faʻaaogaina o tagata nofoia o loʻo faʻamamaina tagata nofoia, mo le fesoasoani a le malamalama ma faʻailoga faʻailo e faʻapipiʻi i luga o le Cank sela. Otometi tape le tape e tatau ona faʻatulaga i luga o le faitotoʻa i le fale mautotogi i le fale mautotogi. I le Suiga o loʻo iai le auai i le taimi muamua o lona uiga o le afi o le afi tineia ma afi afi i totonu o faletaele, faletaele, alavai. I le faʻaopopo atu i le afi afi, e iai le mataituina vitio i fale (i luga o Stair sela, e faʻatonutonu ai le aveesea o le aveesea.

Tuatusi ma le Aloalii faiga. E le gata i le lepepalaina le taimi e siaki ai le PCP, ae o le tali atu foi i le tau o le parameter, o le vevela, o le vaega o le asu, o le ppp o le ogatotonu lea o le ogatotonu Aoina o le telemestry faamatalaga. E tusa ai ma le natura o le suiga i le faʻatonutonuina o tapulaʻa na lipotia mai e le auvaai eseese na faʻavaeina i le potu lava e tasi, o le PCP, ae le o le DEECEMS) o le talitonuina o le fuafuaina o le afi. E i ai le tuatusi ma le alalauoga o le auala ma ni nai taimi e faʻatusatusa ai i le fesili fesili: O le aofaʻi o matasele e mafai ona faʻaititia i le tasi-mama) 99 tusi lesona Faʻalauiloa ma faʻatonutonu modules e fesoʻotaʻi i le ea, ulaula ulaula, etc. O Le Faʻaletonu o le Seller poʻo le Pared Break o le a le solia ai le faiga o le faʻagaioiga, o le a faʻaauau pea ona suʻesuʻeina le itu i le tasi itu o le mato, ma e tusa ma le lagona o le mea lea o se malologa. "Tufuga o" o le faʻamaʻi o le mafaufau e mafai ona seti mo potu taʻitasi ma o le suiga e faʻalagolago i le taimi o le vaiaso, ma isi i le aso, o le mea sese o le sikaleti E mafai ona otometi ona lafoa tagata e le Ofors, ma i le po o le uati o loʻo toe faʻapipiʻi i le maualuga (o se auala Algorithm e faʻatino, mo le atuatuvale ma le "200" faʻasologa lagona mai i le "200" faasologa o le natura ma le "200" faasologa o le natura.

Mauaina-Pulea masini (Panels) - PCP

O le PCP e pule ai laina o ato (mataps) ma le mafaufau o na o le na mauaina o mea na maua ma le afi ma faatonu i luga o laina). PCP fafaga mai le VIC Voltage o 220 V O le faʻaaogaina o le Voltage Voltage 12 po o le 24 V. I le tulaga o le Destipy o le Network Voltages (1 pe 2 basities 12 v).

Ina ia mafai ona manino pe faʻafefea ona vaʻavaʻai i galuega, seʻi vaʻai i le mea e tupu pe a tutupu, mo se faʻataʻitaʻiga, o se asu ai, o le asu ai, o le asu, o se asu e iloa ai. Faʻamoemoe e faʻaalu nei e le sili atu nai lo le 100 μA. Peitai, oso le asu, agi i le agaga popole, e aofia ai ma taʻiala, o le atu le faʻateleina o le faʻaaogaina o le 30 ma (lea e faʻalagolago i le mamanu o le faamafanafanaga). PCP, vaʻaia faʻateleina le taumafaina o le taumafaina, e aofia ai le tele o le afi faʻailoga ma faʻagaioia lagona faʻafuaseʻi. O le afi mumu e tumau pea le tumau i le "atuatuvale" tulaga, tusa lava pe le o toe lagona le asu, lea e mautinoa o le asu e na o taimi uma. Alarm "e mafai ona" toe setiina "na o le PCP e ala i le aveesea o le mana mai le Receaction Line e ala i le oomi le ki. E fetaui lelei masini tui e fetaui ma lona lava "toe setiina" faamau.

Mo faiga taʻitasi (faʻasaina, tuatusi, tuatusi, tuatusi-Analog) faʻaoga a la PCPS, faʻailoaina mai i se seti o galuega faʻatino. Afai i faiga e le o aʻoaʻoga, o mea faigaluega na o le faʻailogaina le laina lea na tupu ai le faʻamalosi (pei o le "faʻailoga-20 ma - 20" le tau-24 "mai" Siberian arsenal ", tau - 2800 rubles;" ppk-2 "mai le" IVS WORDSSSAVALIKA (NUMERA " , o le tau e mai le 6340 rubles.), ma i le tuatusi ma le Agambina o faiga e iloa ai le nofoaga o le laina ("Radras 8000C) ma apollo).

O le PCP mo tusitusiga taʻitasi o lisi e mafai ona vaevaeina i masini o laʻititi laʻititi, feololo ma tele "faʻamatalaga agavaʻa". E fuafua lava ile numera o le fesootai mai Laisene, tamaloa ma galuega na faia. Ma i mea faʻapitoa i le fale (fale, fale mautotogi), o mea e sili ona talafeagai o loʻo filifilia. O le a le mea e fautua iinei? Masalo e sili atu i taimi uma le fiafia i le masini mai le tele gaosi oloa (fafo poʻo le atunuʻu), ua leva ona iai i luga o le maketi. O le a le mea e filifili ai le masini mai se vaega o se pisinisi faapitoa, e tatau ona faʻamatalaina se kamupani faʻapipiʻi le sikaina o le sikauti. Ae o lea matou te faʻatagaina oe e te fesoasoani.

Muamua, e sili le fetaui ma le auala o lenei ua masani ai e fai atu, "PCPUIVERS. O lona uiga, ia mautinoa o mea uma i lona gafa na e malamalama e oʻo i le afa o lona fatu. Ma ina ia mafai ona latou vave ma faigofie latou faia ni gaioiga talafeagai i le masini, ona o le a le o se taimi e faitau ai i faʻatonuga mo lona malo.

Lona lua, e sili lava le manaʻo i le PCP, e tautatala ai ma sina faʻaopopo o le laina. Mo se faʻataʻitaʻiga, ma le ono fesoʻotaʻi ma seisi matasele e aunoa ma le suia muamua o laina ua maeʻa.

Lona tolu, o le "Smart" masini i le tulaga o le afi e tatau ona otometi ona faʻataunuʻuina se numera o gaioiga talafeagai mo oe e ona le vevela o le afi e mafai ona galo le vevela o le afi. Mo se faʻataʻitaʻiga, vavaeʻese le sapalai ma le manava o le ea e puipuia ai le sosolo o le afi i luga o lenei faiga, de-faʻamalosiʻau le faʻavae eletise, ma isi

Tagata e ana

O lenei manatu o loʻo lilo o mea uma o le a amata galue i le PCP Team ina ua maua le afi. I le mataupu atamai, o foliga nei, malamalama ma foliga malamalama (faapelepele, tautala, "freshulle" ma "areshka"). E moni lava malosi na tu i totonu o mea e lapataʻi ai oe e uiga i faʻafitauli ua faʻatupuina. O loʻo i ai ni mea e malosi ai le malosi o mea, ma falemaʻi o le a maua ai se faʻailoga o le atunuʻu e uiga i le afi aʻo leʻi i ai muamua faʻamatalaga. Ae na o le mea e tatau ai o le tagata o le a iloa (o le a vaai, faalogo) milo e uiga i le afi afi e le tino, ma le tulaga o le mea moni, ma o le a lava le mea moni afi ua tineia ai pe mafua ai le 'au o le afi. Ma, o lona uiga o lenei filifiliga e mataala mo na o lou lava fale i le fale o le fale ma le saogalemu saogalemu. Ioe, ona ma le faigofie ai foʻi ona malamalama lelei lava ia i le maʻi, i le a le ituaiga fale o lore. E le o se fale mautotogi, poo se nuʻu ava poʻo se togalaʻau pamauiga, e leai se tuʻuga o le saogalemu, o lenei metotia foi o le mataala e le talafeagai atoatoa.

I fale fale ma le televise e fesoʻotaʻi ma nuu 'eseʻese o' aʻai, e mafai ona e aveʻese mai le faʻailoga mai le Hone PCP i le saogalemu faʻatasi, ma faʻatagaina ai puipuiga. E naʻo le manaʻomia le faʻaumaina i le fetuunai o le faʻamafanafana.Faʻafefea ona faʻatulaga le lafoina o se feʻau e uiga i le afi mai le afi o le afi o le afi starm faʻapipiʻi i totonu o le fale, pe a leai se fesoʻotaʻiga telefoni? Ma i lenei mataupu o loʻo iai ni masini. Mo nofoaga o loʻo i ai le puipuiga, faʻapitoa fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga mo le leitio auala e gaosia. O fale uma i lenei mataupu o loʻo faʻaaogaina i se masini e mafai ona faʻaliliu ai se feʻau muamua, ma le pou o le saogalemu i le taimi talafeagai o fale. (O le fesili o le lafoina o feʻau e uiga i mea na tutupu o loʻo foia i le auala lava e tasi pe a puipuia le fale o le atunuʻu. O le eseesega na o le malosi o le lafoina masini.)

Afai e leai se puipuiga i totonu o se fale mautotogi poʻo se nuʻu, ae o loʻo nonofo i le GSM coucleralar fesoʻotaʻiga nofoaga, e mafai ona e faʻaaogaina masini e le o le mea na tupu. O nei masini ua taua le viliina atu. E mafai uma ona fesoʻotaʻi i soʻo se saogalemu ma afi afi, ma faʻaaoga o se tutoʻatasi mauaina ma faʻatonutonu le masini (fuafuaina e le mamanu). Ina ua alualu i luma le atuatuvale, o le masini e lafo ai le SMS faʻailoga i soʻo se tasi (atonu e tolu pe sili atu foi o le e ona le numera telefoni (oe, uo, tuaoi, ma isi tuaoi, etc.

Masalo o le taimi sili ona taatele i le taimi nei o lenei ituaiga o GSM-Uo-4c ("Bolid", o le tau e tusa ma le $ 130). O le tau o le faʻapipiʻiina o se lio faiga faʻavae e faʻavae i luga o le tau e tusa ma le $ 400. O se tau le aoga tele o le System, e naʻo le faʻaaogaina o le potu vevela (faagaoioia le vevela, mai +1 i le + 45c). E tutusa lava foi le faʻavae o faʻagaioiga, ae sili atu masini faʻaonapo nei o loʻo ofoina kamupani e pei o pyronlox (matrix faasologa masini, tau - mai le $ 450), etc.

Afi afi tau o le afi (APP)

O le tele o taugofie o afi o le afi starm e faʻavae i luga o meafaigaluega o le gaosiga o aiga (le lio o tagata gaosi ua uma ona tatou faʻailoaina). O lea, o le pgo smop sessor tau mai le 160 i le 400 rubras, ulaula laina - mai le 2980 i le 7180, e leai se afi (mai le 3 prop. E masani ona fetuunai e isi mea a isi mea a le aiga i le tamaoaiga, ae, o se tulafono, matou te itiiti ifo i le faʻauluulu o le faʻatuatuaina ma le mautinoa.

Buam Sturm faiga o le averesi o le averesi tulaga e masani ona fausia i luga o le faavae o le poto ma fesootaiga fausaga o na tagata ese fanua ese, pei o Accepo, Teprocom, pyroex, pyroex, pyroex O lea, o le phas skinsor i lenei tau pisinisi o le a tau le $ 15-30, ulaula laina - i le $ 100-500, eseese - i le $ 10-20, etc.

O le ATP ATP e aofia ai faʻataʻitaʻiga. Tele lava, o lo latou fausia i luga o luga o le faʻatonutonuina faʻapitoa fetuutuna ma fatuina o Esser, Esmi, Soundwen, Sparton - mai le $ 100, Paʻu i le $ 60, optilic tatala afi - mai le $ 200 i le $ 500.

E ui lava i le mea moni o le tagata aoga e mauaina, o le faʻapipiʻiina o se mea faigata i luga o latou e mafai ona taugata. Tuatusi Disctors e le itiiti ifo i le 50% sili atu taugata nai lo le chasadres, ae o le faʻapipiʻi o le ATP i luga o latou e mafai ona taugofie. O lea, e tusa ai ma le numera o kamupani na suʻesuʻe mai ia i tatou, mo se fale ma se vaega o sili atu nai lo le 500m2, o le tuatusi o le polokalame ua uma ona taugofie ma se imeli. Ma le tele o le vaega, o le sili atu tupe manumalo. E moni, e le o tagata tomai faapitoa o loʻo auai i la matou suʻesuʻega na malilie i ai nei faʻamatalaga. O nisi na matauina lelei e le o se mea tele i lea mea e pei o i le aofaʻi o nofoaga puipuia ma nofoaga e iloa ai le faʻatulagaina ma lala o le faiga o le faʻatinoina. (Ma vave ofoina atu ni ata le-pei o le fale tele o le 20 potu faʻaaogaina faigofie-to-pulea PCPS e le sili ona taugata ma le tau. Ma ina ia tele isi a latou isi mea ma filifili le sili ona lelei, e aoga le faʻafesoʻotaʻi e le o se tasi kamupani, ae i le taimi e tasi.

Ae o le mea moni o le tausiga o tuatusi o faiga e taugofie, na malie ai mea uma. O le taugofie ua uma ona latou mauaina o latou maua se amio le lelei - e na o le aveeseina o le aveese.

O le tau maualuga e i ai masini mo le tuatusi ma le agalogi faiga. Afai, mo se faataitaiga, le tuatusi faitotoa detector mai le kamupani System Sensor le a tau ai tusa o le $ 15, lea o le detector mo le faiga analog tuatusi mai Apolo ua uma ona $ 50, ma mai ESSER- $ 90. O le tau maualuga o le mauaina o tagata, ma o lea, ma o loʻo aoina ma polokalame ia latou le tuʻuina atu o loʻo tuʻuina atu pea i latou talosaga i fale gaosi ma fale tumaʻoti.

I le faʻapipiʻiina o le afi afi, e tatau ona e saunia mo le mea moni e le faʻatapulaʻaina le tau i lenei. O le a talafeagai lelei (a itiiti mai i le tasi i le ono masina atoa, ma sili atu nai lo le kuata) e totogi ai se gaioiga o se tagata faʻapitoa mo le puipuia galuega (o le lisi o mea taua). Mo sina pepe, o le tau o na galuega e tusa ma le 1000 rubles, aua e sili ona taugofie, masani lava, sili ona taugata, ae, e le talafeagai ma le puleaina o le faiga. Mo latou taofi, e sili atu le le faia - e le mafai ona leiloa ni faʻamaonia (e masani ona faia mo le tausaga, pe a maeʻa le konekarate mo le penisio

Ma le mea mulimuli e tatau ona ou fai atu i le faaiuga o lenei vaega o le iloiloga. E masani ona avea le tagata faʻaeletoroni a se tagata o le fale afi a se tagata e masani ona tuʻufaʻatasia o le saogalemu ma le afi afi. O le galue i totonu o ia puipuiga malu o masini ua uma ona taʻua ese o le PPKOP, o le, o le pule o le pule o le afi. Ae o nei aso e le o talanoaina i le aso, o le leaga lava, o le toe iloiloga o le toe iloiloga.

O le Faʻatonu o Faʻatonutonu Faʻafetai i le NOG ", o se kulupu o kamupani" puipuiga saogalemu ", faʻatasiga" lelei "mo le fesoasoani i le tapenaina o mea.

Totonu, toe fausia, toe faaleleia o fale mautotogi

Faitau atili