Laititi fale i totonu: Space mo Young Adstantist

Anonim

Fuafuaina o le totonu o lenei "Odnushki" i le ogatotonu o St. Petersburg, sa tatau ona ou faʻagaloina le tele o faʻafiafiaga, faigofie, ernomomic, ernomomic ma tuʻu i le galuega.

Laititi fale i totonu: Space mo Young Adstantist 11434_1

Laititi fale i totonu: Space mo Young Adstantist 11434_2
Laititi fale i totonu: Space mo Young Adstantist 11434_3
Laititi fale i totonu: Space mo Young Adstantist 11434_4
Laititi fale i totonu: Space mo Young Adstantist 11434_5
Laititi fale i totonu: Space mo Young Adstantist 11434_6
Laititi fale i totonu: Space mo Young Adstantist 11434_7
Laititi fale i totonu: Space mo Young Adstantist 11434_8
Laititi fale i totonu: Space mo Young Adstantist 11434_9
Laititi fale i totonu: Space mo Young Adstantist 11434_10

Laititi fale i totonu: Space mo Young Adstantist 11434_11

Laititi fale i totonu: Space mo Young Adstantist 11434_12

Laititi fale i totonu: Space mo Young Adstantist 11434_13

Laititi fale i totonu: Space mo Young Adstantist 11434_14

Laititi fale i totonu: Space mo Young Adstantist 11434_15

Laititi fale i totonu: Space mo Young Adstantist 11434_16

Laititi fale i totonu: Space mo Young Adstantist 11434_17

Laititi fale i totonu: Space mo Young Adstantist 11434_18

Laititi fale i totonu: Space mo Young Adstantist 11434_19

Aitu mo le tusiata

Aitu mo le tusiata

O le mea lea na foliga mai ai i totonu o le pa puipui, o le pa o le mesia o le mesia na o mai ai mai le tele o tioata, isi ata ma faitotoa-teroto

O le fale mauto na fuafuaina mo se teine, o se tamaititi aʻoga a le Moulhinsky. Sa matou manaʻomia le malamalama lelei, avanoa avanoa ma faigofie tulaga mo vasega (mo se kesi tusitusi ma i totonu o le manava), talafeagai o zoning. Sa manaʻomia ona latou maua se nofoaga mo le potu malolo, umukuka, potumoe, faletaele ma taulima, e faataʻitaʻi le avanoa e teu ai. Asthhetics na faiaina o aso nei, le mautonu i lanu ma le lanu.

Aitu mo le tusiata

O le tulaga matagofie o le talaʻaga (o le rosette i le ogatotonu o le taualuga ma le cornice maualuga o le 30 cm) na toe faʻafoʻi ma le gypsum, vali ma ufiufi i le pato

Toe fausia

Aitu mo le tusiata

I vaega uma o le fale mautotogi, e aofia ai i le umukuka, o le pito sili ona maualalo o le po o le moli, ki i le ala savali

I le sikuea (potu) oona le trapezine o le trapezium (input sone) ma le concave itu (e fetaui i le laueleele i fafo atu o le alatoto. O ona foliga e mafua mai i le faaputuga o se fale piliki tuai. O tusiata na taliaina, ae o le tali sili ona lelei i le faʻavaeina o tulaga: e faʻatulaga ai le umukuka i totonu o le potu potu, i luga o le puipui umi o le trapezum. Ile pito sili ona aveesea mai le faʻamalama, o le vaega faʻatulagaina se vaega na tuʻu i tamaʻi pele. Faafeagai ma le umukuka luma o le faʻatasiga mo le faletaele, tulaʻi i le itu o le potu nofomau, ma le ulufale na faia mai i le ala savali. Faafeagai le sini autu i totonu o le potu, latalata i faamalama e lua, o lenei o vasega, i le ogatotonu - sofa, lua nofoa ma se nofoaga e moe ai (andresol o le ulufale atoa O le penefiti o le maualuga maualuga o 3.8 m), e faatutuina ai e le Kapeneta i lalo o lea.

Aitu mo le tusiata

Lua puipui i totonu o le moe moe i luga o le menanane na vavaeeseina e le vao o alafafo ma tolopoina o le MDF, o le foloa ua faamama ma kapeta. E talafeagai tusi tausitusi i le faavavau, ma o loʻo faʻaauau pea i lalo o le faasitepu

Lipea

Aitu mo le tusiata

O pa o le faletaele "na suia" ma polychrome togalaʻau fugalaʻau (ata i luga o le paʻu) - szviuk matagofie "fugalaʻau" fugalaʻau o le fatafata

Ina ua uma ona motusia le papa tuai, liligiina le laga ma taʻu i le laupapa laupapa (potu) ma lapoʻa-tino tino tino (isi potu). O fale mautotogi i fale talafaasolopito o taimi o fiafia i nisi taimi ma o latou tagata e ona i le au totoe o le "taimi tuai o le" Disst Cliel ": Stacco Detor, pei o lenei mataupu. Ona o le papuaga o mea faitino ma mo ni manatu sili atu, e leʻi vevela i le taualuga i totonu o le potu, naʻo le faʻapipiʻi. I le vaega o totoe o le nofoaga mo le lelei o le faʻatasiga o vaʻaiga ma le muina o le uaea, moli ma le ea dists - i luga o le soʻo. O vaega fou na fausia mai i le drywall. Ua fuafua lava pa ma vali. Faapipiiina potu malolo faitotoa. Na sui pupuni i laupapa, toe fai tusia o saito o noataga o le muamua, ma le faaluaina faalua glazing ma fausia-i tauaso. O le faʻamalama lapoʻa na faia mai le maamora. O le fale mautotogi faʻatasi ai ma le vaʻalele o le ea, na faʻapipiʻiina ai le iunite i totonu i luga o le potu e fai ai le ofu i lalo o le menanitine.

Aitu mo le tusiata

I sone o le alatele o le alavai ma umukuka, o le taualuga, ua leiloa i Merwwall ma ua leva ona fausia moli ma vaapiapi o lo o pipii i luga o le fata uliuli.

Fausaga

O lenei potu o loʻo i ai le tele o faʻavae faʻafitauli, ae i le taimi foʻi lea ua saʻo lava ona fuafuaina, ma e le masani ai i totonu o nofoaga e le masani ai. O le atoa o le sao sa i ai se foliga o aso nei, o le geometry o tuʻutuʻuga tuʻutuʻuga, toetoe a leai ni mea e mafua mai ai mea. O le umukuka o loʻo fausia i le iʻuga na tupu, ergonomic ma le faʻasolo i totonu o le fola o le paʻepaʻe e pei o se potu malolo. I le itu taumatau o se auala vaapiapi o le fata ua faʻaloaloa, e mafai ona faʻaaogaina o se potu i totonu o le potu, e maua ai le tulimanu, e liliu i totonu o le lautele o le 'au.

O le potu o loʻo faʻatasia ai lakapi le laʻasaga i le faʻamaeaina, meaafale, ma elemene o le pop art ma slayoloc vaega, e aofia ai se laulau i luga o se mea malie, standeeer, kamuta faamalama.

Aitu mo le tusiata

Fasioti faitotoa i le faletaele, kapeneta slat e taui mo le tele o le alatele

Aiga foliga: Maualuga Maualuga

Maualuga (i lenei tulaga o le 3.8 m) taualuga mo se tamai fale - o se fesoasoani taua: o le avanoa talafeagai e mafai ona toe faʻafoʻi. Andresol maualuga o le 1.6 m, e mafai ona tuʻuina atu le avanoa, tuʻufaʻatasia galuega o le moe, nofoaga e teu ai mea (i lalo o le potu-coupe) ma tusi (saunia) i lalo o le fola ma luga ai).

O le fale mautotogi e tu i luga o le fogafale muamua i le fale na fausia i le 1911 i le ituaiga o aso nei. O se ata uiga ese (concave arc) o le alatele o le mea moni o le fale mautotogi e lata mai le lapotopoto, o le ulufale faitotoa o lo o matamata. O le fale mautotogi o se vaega o le kamupani muamua. I le gasologa o le toe faʻaleleia, sa oʻo le fogaeleele faʻaiʻu, o lona faʻaiuga, ua maeʻa tuʻuina i le fola fou, o le maualuga o le puipui e le i suia. Ventacanal mo le poloka mai fafo o auala o auala o le ea, ua tafe i le mamao (fanua) fua, pei o faamalama o le fale ma le faauigaina o le totonugalemu. Mo le lelei o le sefeina o le avanoa i totonu o le umukuka, na filifilia e le ipu o le lua-kute. I totonu o le pusale, o le masini muliata, o le faamagoina o le kapeneta ma le vai susu uila e 30 lipine. Ona o le mea moni o le uʻu o pa puipui i totonu o le fale e mafiafia tele, i le itu o le potu i le faletaele e faʻaaoga ai le taʻele o le 1 × 1 m.

Larsali Dhestv, Sergey Glukhovets

Tusiata, tusitala tusitala

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Laititi fale i totonu: Space mo Young Adstantist 11434_28

Architect: Larsasa diyv

Architect: Sergey Glukhovtsev

Matamata i luga

Faitau atili