O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga

Anonim

Faʻapipiʻiina modules faʻatagaina oe e faʻapipiʻi le faleuila, fufulu poʻo le fai ai le auala e te manaʻo ai, ae le o le faletaele avanoa.

O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_1

Filifiliga Toe Fai

Ata: Tece.

O se tasi o tulaga lelei o le faʻapipiʻiina o faiga - latou te le faʻatapulaʻaina matou i le uluaʻi puipui fa ma le faʻaaogaina masani o siva o le potu ma le filifilia o masini.

O le saʻolotoga i mea ua fuafuaina o le a mafai ai ona e mauaina le mea faigaluega i toetoe o soʻo se nofoaga o le faletaele: i le ogatotonu, i lalo o le faʻamalama, o loʻo fai ma le le lelei sili atu motu. Mo se faʻataʻitaʻiga, tape le nofoaga tuʻufua o le faleuila ma le fai fale, o loʻo mamanuina le faletaele mo tagata e iai manaʻoga faʻapitoa, ae le o le taʻua o le mea moni e mafai ona faʻapipiʻiina ni masini.

Ua tele taimi na matou ufiufi ai i itulau o la matou mekasini, lea na fai ma faatusa moduering addles, latou talanoa mo auiliiliga e uiga i foliga o la latou faʻapipiʻi. O lenei matou te mananaʻo e taulai atu i faʻataʻitaʻiga o totonu, ua maua le faʻaaogaina o ni modules.

O le faʻapipiʻiina o faiga e mafai ai ni fuafuaga ma le mamanu o le faletaele, naʻo le faʻatapulaʻa faʻatapulaʻaina o lou mafaufau ma le paketi.

Filifiliga Toe Fai

O le faʻapipiʻi moduale mo le faʻapipiʻiina o le fufulu fufulu faʻatagaina e aunoa ma se taumafaiga e faʻavaeina se tele ma mamafa masini, ves uma le mataina, ma i le taimi e tasi e alu ese ai le pato ua moe. Ata: roca.

Filifiliga Toe Fai

Ata: Viga.

  • Faʻapipiʻi le faletaele ma ou lava lima: aoga faʻamatalaga mo eseese faʻataʻitaʻiga

Fofoina

I lalo o le fofo o le mafuaʻaga, o le faʻatuina o loʻo faʻatutuina mai modules e fesoʻotaʻi i le tasi integer o loʻo faʻaaogaina faʻapitoa sweel faʻamatalaga ma le atoatoa o le koluse ma le tasi (ala o le fesoʻotaʻi elemene). Faafetai ia i latou, e mafai ona e vave fausiaina malosi vaega o Sese; pei o le ogatotonu o le faletaele, ma seti le tele o le laina pe i itu uma o le tasi vasega pe i itu uma o le tasi vaega. O ia faʻamalosiina o nei faʻamatalaga e maua ai le teve (teceprofil), vieoga (kitetec). Pau lava le minus e sili ona taugata ae le mafai ona fetunu.

Filifiliga Toe Fai

Ata: Villeroy & Boch

A faʻauʻuina i le faletaele mai le valu pe o le a faʻaleleia atili, o le a e le tau maua puipui i le faʻapipiʻi faʻagasologa. O le modules o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o se vaega i totonu pe faʻapipiʻi i le laumua puipui poʻo se vasega, ona suʻi ai lea ma le susuga o le susu ma le susu.

Filifiliga Toe Fai

O le faleuila sone e vavae ese e se malosi. O le Toupsquare o loʻo fufuluina vaega ma ni ki e lua - mo le faʻapipiʻiina ma le faʻauiga. Ata: Tece.

Fautuaga modules

Filifiliga Toe Fai

O le tioata module mo se faleuila o se faʻaopopoga i le televave stadn slon, o le pito i lalo o le pito i luga o le puipui, o le pito i luga e manaʻomia pe a manaʻomia le tane. Ata: Grohe.

Faʻapipiʻi faiga, faʻatusatusa i le tulaga faʻavae o igoa o igoa o elemene, o le a le avea ma faʻafitauli faʻalavelave i soʻo se mea, o le vanimonino ma laiti, suiga o le faletaele. I le isi itu, o tulaga faʻavaʻa, faʻafaigofie ai ona faʻapipiʻi mea pueata, faʻafaigofie ai le taimi malolo i le faletaele ona o le manaʻomia, aveese e oʻo atu i le mea ua leva Faʻapipiʻi le faleuila pe magoto. Faʻapipiʻi faiga faʻatulagaina suiga o le faletaele, e faʻaalia ai lava le faʻalauteleina atili, ma tuu foi ia oe sili atu le saʻolotoga mo fatufatuga.

I lalo o le faʻapipiʻi e faʻaalia ai se atoatoa faʻapolokine inisinia module. E mafai ai ona natia oe e faʻafesoʻotaʻi soʻo se masini taʻi, i le suavai suavai i le suavai suavai i totonu o le suavai suavai ma suavai faʻatulagaina, taʻitasi ma eseese ma i le lautele polokalama.

Filifiliga Toe Fai

Oso i le techolux module. O filifiliga uma, e aofia ai ma le le fiafia o le ea o le ea, suavai ma eletise ma eletise, o loʻo nana i tua o le ultio-manifinifi i tua. Ata: Tece.

Ituaiga o Faavaa Modules

  1. Modules mo puipui o pamu (Wall) - o foliga masani. E tele taimi o loʻo i ai le faʻavaʻa i luga o le lua lagolago, o itu pito i lalo o loʻo faʻapipiʻi i le fola, ma le pito i luga - i le puipui. O lea, o le module ua mautu i le fa-manatu ma puipui mama.
  2. Modules mo vaega. E le mafai ona faʻasaʻoina le vaega o ata i le faʻamamaina o vaega ma pa o mea maanuile. O le isi mea o fola modules - latou te le manaʻomia ni puipui. O le mamafa o le fausaga ma le uta atoa ave i luga o vae maualalo. Hinged faleuila ma module drastands 400 kg.

Filifiliga Toe Fai

Vinguan whitec. Modular faapipiiina faiga faʻaopoopo ma le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga - ma o se vavaeʻese tuʻaiga ma masini i le ogatotonu o le faletaele ua sauni. Ata: Viga.

Vaalele Vavae

I le faʻaopopoga i tulaga lautele lautele, o tagata gaosi oloa o loʻo atiaʻe faʻapitoa modules mo tulaga faʻapitoa. O le mea lea, suprown scinding modules (lautele 38, 41, 45 cm) e masani lava pe a tauaufa mai i vai taele.

Filifiliga Toe Fai

Steel Promptoss Tyceprofil mafai ona e fausia se faʻavaʻa mo le faʻatulagaina o le tutoʻatasi o puipui ma semi-carrot, vave ma faigofie ona faʻapipiʻiina mea o le faletaele. Ata: Tece.

  • Usernaʻase Faʻapipiʻi Fua: Tulaga mo poloka ma faʻavaʻa tulaga

Modules mo Alir Faapipiiina

A fai mai nei o le faletaele, e masani ona tatau ai i le fausiaina o se faleuila i totonu o se tulimanu, mo se faʻataʻitaʻiga, i le maualuga o le potu pe i le vavaeeseina o le potu pe i le vavaeeseina I lea tulaga, e mafai ona e maua se aoga faʻapitoa inisinia module ma le tane e pei o le ulu-ulu ulu (vine, geberit). E mafai ona faʻapipiʻiina, faʻaaogaina tuʻusaʻo faʻatulagaina modules o loʻo faaauupegaina i puipui faʻapitoa e faʻatagaina ai oe e puipui se faʻatulagaina o le 45 ° i le puipui. E talafeagai uma filifiliga.

Faapipiiina module

O le uluai ma le puʻupuʻu fofo o le sone o le hardbanin-bidit e mafai ona o le lua vaʻalele inisinia e lua modules. O le faaiuga mulimuli o lenei lavelave o se malu malu. Ata: Viga.

  • Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faletaele Bowl: 3 Faʻamaonia metotia

Faapuupuuina modules

Filifiliga Toe Fai

O le faapuupuuina module faʻatagaina oe e faʻapipiʻi le masini tusa lava poʻo le faʻamalama, ma o le mea e sui ai i le tulaga o loʻo i le laina e le mafai ona faʻalavelaveina pe a tatalaina le faleuila pe a le mafai ona faʻalavelave i ai pe a tatalaina. Ata: Geberit.

O se uiga faʻapitoa o lenei ata o le ata o le vaega o modules - faapuupuuina i le maualuga o le faʻavaʻa (82-83 cm ae le o le 113 cm). O au sui e talafeagai mo le nana o le pito i luma o faamalama, i lalo o le faitotoʻa o le BLUMBING COBPENH, HINTATIE MOLIMAU MO LE MEA E FAʻAMANATU AI. I le tulaga lea, o le Flip Compel (pe a oʻo mai i le faleuila) o loʻo iai i le iʻuga. O ia faiga o loʻo i le vaega o le Gebert, tece, viega, galue ma isi kamupani.

O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_16
O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_17
O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_18
O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_19
O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_20
O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_21
O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_22
O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_23
O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_24
O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_25
O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_26
O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_27
O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_28
O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_29

O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_30

Faʻapipiʻiina o Geberit Sigma Plattenbou Mo le nanaina o le faʻapipiʻiina o faleuila na mamanuina faʻapitoa mo faletaele Rusia. Faʻafetai i le aoga atoa, e mafai ona faʻapipiʻi i toetoe lava o soʻo se tasi e pipiʻi loʻu suavai. Ata: Geberit.

O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_31

O le faapuupuuina module e mafai ona faʻaaogaina e pei o le tutoʻatasi pe a faʻapipiʻiina le faleuila i luga o le puipui, ma le tesprofil system i luga o le faletaele. O le maualuga o le 820 mm, o le loloto o le faʻapipiʻi o le 50 mm, o le ogatotonu o le 180, 230 mm. O le vaega o le vaega e mafai ona tuu i tua ma le masani ai. Ata: Tece.

O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_32

O le viega eco ma le module mo le nanaina o le faleuila o le uamea, maualuga 113 cm, loloto o le 13 cm, lautele o le faʻapipiʻiina o le fola (o le vela o le fola ( tamaoaiga). Ata: Viga.

O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_33

Faʻalua-tutu le faʻavaʻa e aunoa ma le lagolago i luga o le puipui mo le faʻapipiʻiina o le faleuila. Faapitoa talafeagai i le le masani ai-tulaga tuufaatasi. Ata: Tece.

O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_34

Vaapiapi stoofutax luga320 module. O le faʻapipiʻi metotia o le laumua puipui ma i le talaaga. Fetaui lelei ma se faleuila uamea. Maualuga 1120 mm, lautele 415 mm, loloto 170 mm. Ata: Geberit.

O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_35

Faʻapipiʻiina faiga mai le Greaph Jup Scad Servid Sourit o loʻo fetuunai mo se faʻafaigofieina o lima, o le a lagolagoina tagata faʻaaogaina faʻamalosi poʻo le faʻatapulaʻaina o tagata. Ata: Grohe.

O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_36

Inisinia modules mo le nanaina o le choofutax shel (maualuga 112 cm) mo se uta faʻapipiʻi i se pagwall puipui pe i luga o le fola. Ata: Geberit.

O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_37

BIDITE (maualuga 112 cm) mo le nanaina faʻapipiʻi i totonu o se vaega sima poʻo luga o le laumua puipui ma le tu i luga o le fola. Ata: Geberit.

O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_38

O se vaega eseese mo le nanaina o le duplo wc wec wet, o le mamafa o le mamanu ma le avega atoa o le manatu e le sili ona faamalosia vae. O lenei module e sili ona telefoni o le masini e mafai ona faʻapipiʻiina ma i soʻo se mea i totonu o le faletaele. Ata: roca.

O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_39

O le tulimanu faʻapipiʻi mo le faʻapipiʻiina o faleuila mai le viega eco ma le tele aoina. O le module e fetaui lelei ma soʻo se ki o le taʻavale o le malaga. Avanoa i ni isi lomiga - o le maualuga o le 1130 ma le 830 mm. Modules ua toe litaea vae e faʻatagaina ai oe e faʻatuina se maualuga maualuga o le faleuila. Ata: Viga.

O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_40

Dutooix Up320 - Faʻapipiʻiina mo le Andular Faʻapipiiina o le faʻapipiʻi faleuila i luma o le laumua poʻo le puipui puipui poʻo le. Mautu mamanu ma toese vae mo fusiua i le fola (0-20 cm). O le maualuga o le module o 112 cm, lautele 53 cm, loloto 12 cm. Ata: Geberit.

O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_41

O le Fono Aoaoina o le Fono Luga. E faia ni vai se fa o ni vai sefa mai le maualuga-lelei ipu ma tioata. Ata: Villeroy & Boch

O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_42

O le Fono Aoao ENGORE REPONnect faʻatagaina oe e faʻatino le faʻataʻitaʻiga, vave ma taugofie faʻapipiʻiina o uma faʻapipiʻi uma ma puipui faleuila & boch. Ata: Villeroy & Boch

O ituaiga autu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga 11468_43

O le afifi e aofia ai se faʻavaʻa, o se tane faʻamamaina ma se voluma o le 10 lita, filifilia alavai o se tele (4.5 / 6 / (faʻapipiʻi mamao 180 po o le 230 mm) ma 'auvae. Ata: Tece.

  • Faʻafefea ona filifili le faʻapipiʻiina mo le faleuila: 5 taua tulaga ma faʻailoga tagata gaosi oloa

Faitau atili