Faʻapefea ona fausia se faʻamafanafana e te faia ia te oe lava

Anonim

Sei o tatou talanoa e uiga i tulafono o le fausiaina, faʻapea foʻi ma le auala e sili ai le fau o se pa, e eseʻesega ma le mea. Ma, o le mea moni, e le galo i le mamanuina.

Faʻapefea ona fausia se faʻamafanafana e te faia ia te oe lava 11583_1

E masani lava, o le atinaʻeina o se atunuʻu e amata mai le fausiaina o se faʻamaliega o se pulupulu poʻo se sikafu. I se isi itu, e mafai ona iai se manaʻoga mo se potu aoga, talu mai le taimi na ia galo ai ona e faia se nofoaga e te teuina ai oloa;

Nofoaga

Faʻapefea ona fausia se faʻamafanafana e te faia ia te oe lava

Nozpostrost mafai ma e tatau ona le gata aoga, ae o se mea aoga. Ata: Marie Leeers

E amata i - e uiga i tulafono ma tulafono. E tusa ai ma le spo 30-102-99, o le Shed e tatau ona 'aua le latalata i le 1 m mai le tuaoi o le' upega tafailagi, o le feterale e manaʻomia le tausisia o le afi mumu M, faʻalagolago i luga o le afi puipuiga o nei fausaga. O le tele o itu ei ai a latou lava siosiomaga e mafai ona maua i pulega o le lotoifale.

Nei - pe tusa o le fiafia. Afai e te fuafua e faʻaogaina se fale ma le teuina mo le teuina o 'oloa, o lona uiga, o lona uiga, o lona uiga ia mafai ona faʻatulaga i le togalaʻau. A faʻapea o le swed o le "vaega-taimi" o le a faʻatino galuega a le togavao, e tatau ona latalata atili i le fale ma ulufale i totonu o le upega tafailagi. Mafaufau muamua o faitotoʻa ma faʻafefefe, auala ma auala e le ofi i le aʻa o le kiona mai le taualuga o le fausaga.

  • Tuu i le faasologa o le faletaavale po o le parn: 9 paketi ma sili atu auala

Gabarits.

Faʻapefea ona fausia se faʻamafanafana e te faia ia te oe lava

E mafai ona sainia le Shed ma se pato mo se taʻavale. Ata: Studio Architectives ma le mamanu

E teu le tusi lesona o mea na faia, mea faigaluega ma le eletise eletise munwer mower ua lava le avanoa ma se vaega o le 3-5 m2. Afai e tele le faʻavae ma le tausiga o loʻo manaʻomia afi uila (faʻafaileleina, minractor), e tatau ona manatua le fausiaina o le 2 × 3 mita Ua toeitiiti ona lata lea potu ma le le mautonu.

Fausaga

Faʻapefea ona fausia se faʻamafanafana e te faia ia te oe lava

I luga o lenei 'upega tafailagi, o fale uma na faia i le agaga o kupita. Ata: Studio Architectives ma le mamanu

E tusa ai ma pou o le tusiata o tusiata ma laufanua laufanua, o fale uma i luga o le upega tafailagi e tatau ona faia i le sitaili tutusa ma / pe maitau i foliga o mea.

O lea, mo faʻataʻitaʻiga, o le e ona le fale mai le laka faataamilo ia e manaʻomia le suʻi o le pa o le poloka poloka. O le taualuga mea e tatau ona tutusa pe sili atu ma le tuʻufaʻatasia i lanu.

Faavae ma fola

Faʻapefea ona fausia se faʻamafanafana e te faia ia te oe lava

Faʻavasega ma sikoa sikoa o loʻo faʻaaogaina mo le mutiaina o le kalama

Iloa e masani ona tausia e Shords e le au tekonolosi tekinolosi ma kalimea. Faapipiiina o pou o le a fesoasoani i le stel tulimanu o le 50 × 50 × 3 mm ma 1.5 m boding "tioata.

I lalo o puipui na faia i poloka laiti, e manaʻomia le faʻatulagaina o le tuʻuga o le lipine sengine mai le 30 cm lautele ma le maualuga o le 40 cm.

Faʻapefea ona fausia se faʻamafanafana e te faia ia te oe lava

Luga o le pito i luga o le sima slab e mafai ona e faʻatulaga se ofu-teteʻe i le fola i luga o le polymer faʻavae

Ina ua mafai ona avea se koluma ma lipine o le fola o le fola o le monolithic ma le mafiafia o le 50-80 mm, tumu i fasiga o le 1 × 1m pe itiiti ifo i le fragngations). E leai se mea e taofia ai le fola mai le masani masani palu. O le alatele o le alatele e faʻatulaga ai le faigata: o le a avea ma se faiga o le lauʻeleʻele na siitia i luga aʻe o le eleele i luga o le sima i le lautele lagolago.

I luga o eleele oneone, o se faavae lelei (ma i le auala lava e tasi) mo le fausiaina o le a avea o le monolithic plate ma le mafiafia o le 120-150 i le pa o le totoa.

Faʻamatala le pulupulu i luga o poloka sili ona lelei e le tatau ona: E faʻamoemoeina o ia.

Puipui

Faʻapefea ona fausia se faʻamafanafana e te faia ia te oe lava

Fufulu mea teu mo puipui puipui - uamea sivine ma poloka telefoni. Ata: uamea

E le manaʻomia le faʻatulagaina o puipui o le pu, ae e manaʻomia e faʻamautinoa ai ia le itiiti ifo le maualalo o le vandal vandal. Mo lenei, o le faʻavae o fata e tu ma se leo o le le sili atu nai lo le 1 m ma faʻaaoga e ufiufi ai le laupapa ma le mafiafia o le 38 mm. Mea Taualumaga a Ua Atoa mo Pa puipui, uʻamea i lalo o le laʻau, Stel Salfwich Panels (o le autu o le uʻamea-polemer tuʻufua. Aua neʻi galo e uiga i le faʻamalama (Windows): O le moli moli i totonu o le faitotoʻa atonu e le lava.

Taualuga

Faʻapefea ona fausia se faʻamafanafana e te faia ia te oe lava

Lautele o le tele ma alavai e matagofie ma aoga. Ata: Dr. Slate

Lenei o le filifiliga e le gata i lea e le gata i le faʻatagaina na o le auiliiliina o mamanu. E taua le aua le galo le tuufaatasia o le taualuga o le alavai, ma le maualuga i le eaves, sili atu nai lo 3 m ma le malifa o le shupes mai le 20 ° ma kiona.

Inisinia meafaigaluega

I le fale manu, aua le faia e aunoa ma le malamalama. O le eletise uaea e fausia e tatau ona faʻatautaia e tusa ma le paue e ala i le ea poʻo lalo o le eleele i se pusa puipui poʻo se fusi lima.

E le mafai ona afaina le suavai lafoai i vai - e mafai ona aoga, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻafesoʻotaʻi ai le maualuga o le fufuluina.

Faitau atili