Lost Style Insior i totonu o le autosan elemene

Anonim

O le fale tuai ma pamutiki puipui, maualuga Windows ma le taualuga - o se mea moni saili mo i latou e talisapaia le matagofie o mea masani ma ate o le LOFO.

Lost Style Insior i totonu o le autosan elemene 11588_1

Lost Style Insior i totonu o le autosan elemene

I totonu o le potu eletise, e tolu faamalama tetele na fausia matagofie moli moli i lalo ifo o le lote, ma fesili atu i se mea e sili atu ma le malosi ma le malosi mai le pa.

Faʻaopopoina le tipiina o le ogalaau ma le aumaia o le fusiua i totonu o le totonu o loʻo i totonu, i le metropolitatan ofters faia le siosiomaga o le atunuʻu fale "ma le talaʻaga".

I le fale mautotogi i le taimi o le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia, ma le toe faʻaleleia ua maeʻa ona faʻatinoina e le tagata fou na ona faʻamalieina lelei i se fale faʻapitoa, lua Vavaeʻese potu ma se potu manaia o le ofu ma se faʻamalama, lua faletaele ma se isi fale tagamea faʻapipiʻi.

Faatasi ai ma le tagata sa muamua i fale, o le tele o taimi na faʻatautaia ai galuega fesoʻotaʻi ma le toe faʻaleleia o loʻo faʻatinoina: na faʻasolo atu vaega o le vai o le vai i ponaivi. O manaoga masani o tagata faʻatau sa sili ona faʻamalosia le toe faaleleia o aso (na o le 2 masina!) Ma se paketi talafeagai. Ole Samoa e pei o se laʻau masani, ma o lea o le talosaga o tagata tusia i luga o le potu mamanu ma potu potu, ma potu tumaʻoti na faʻamaonia vave.

Lost Style Insior i totonu o le autosan elemene

Na tuu le kapeneta uaina i le feagai ai ma le fale faigaluega, sa tosina ifo fata fale ia te ia ma e umia taulaitu. Tele "koluma" mai le pa "tuputupu i" tuusaʻo mai le laulau pito i luga na faia mai se maʻa o le atunuʻu, uiga o le Fortthetics o le FOʻI

Lipea

Faʻatoʻaga, o totoe mai le tagata o le tagata, na faʻateʻaina: i faletaele, na suia le faaputuga tuai o le taki. I le isi vaega o fale, ae le o faitauina i le taimi o le auala, o le lapoʻa o le laupapa, lea na tupu mai le pule tuai, na sili atu ona tausisia le filifilia o le tagata filifilia.

O puipui na tuufaatasia ma le laupapa fanua ma vali, ma i latou o loʻo taʻapeʻape mai le piliki afi mumu ma se uiga o le le mautonu o le 'au . O le taualuga na feagai ma le feteenai. O faamalama e malupuipuia ma totonu o faitotoʻa mailei mai le larch ma le totoʻa, e le i suia ai le sisiva. O le faamalama o maila na faia mai le nofoaga o le MDF laau. I le alatele ma le potumoe na faʻapipiʻiina o le ea malulu, tuʻu i fafo poloka i luga o le fofaga.

Lost Style Insior i totonu o le autosan elemene

O le umukuka sa fausia i totonu o le Bar Chartertop, faʻamamafaina le toʻafilemu o sone uma. O le umukuka e fesoʻotaʻi ma le "faʻamalama" ma le potu 'ai - o le aitema o le muamua ma le paie. O le tele o le nofoaga faigaluega e laʻititi, ae e mafaufau e Ergonomics i le mea sili ona itiiti. Stainless Steel Turt Tubes Atoatoa tuʻufaʻatasia ma lautele Aythetics

Fausaga

O isi nofoaga uma o le sao o le vaifofo, e aofia ai, Taavale potu ma faiā le faamalama, o le tamaʻi faletaele i le ogatotonu o le fale mautotogi i le ogatotonu o le fale mautotogi i le ogatotonu o le fale). O le Spacious Studio na toetoe afa o le vaega o le fale o fale o fale, e tolu faamalama i ai, e vaʻai i ai le avanoa o le potu malolo ma le umurani loloto, vavaeese mai le nofoaga faafiafia ma se pa.

Lost Style Insior i totonu o le autosan elemene

I le faletaele, na o se vaega o puipui ma le fale taele na ufitia i lalo o le maa. O le hardbanin na faʻapipiʻiina i luga o se mea e sui ai mai le pa. O piliki o piliki masani, fafie, cartane faʻataʻitaʻi faʻatasi ai ma le tele o le faʻamalama ma le tele o lamepa e faʻatupu ai le alofa

Talu ai o le Brick Bricks e matua aoga lava, faʻaopopoina o teuteuga o le puipui e leʻi manaʻomia, ma o le moli moli e aofia ai Lapacer's Bras o le faʻailoaina o le popo ma le malosi o puipui.

Faatasi ai ma lenei pule, o le autu e sili ona tuʻufaʻatasia e le faʻamalosi tino o faamalama ma le leai se totogi o loʻo pipiʻi, o le tuaoi ma le scound o le laʻau. O le vene o le mea mulimuli ua maeʻa uma le umukuka ma itu o fata o fata e faʻatino mai i laʻau o pa tetele. O le faʻaalia o le fomu o le fola, faitotoʻa ma le faʻamalama o loʻo faʻatasia ai ma paolo o efuefu ma enaena-enaena i totonu o tamaitusi.

Lost Style Insior i totonu o le autosan elemene

I le ala savali mo le lelei o le aoga o puipui na valiina, ma o le autu o le laʻau na faasafua mai i faitotoa. O le mataa o se kapeteni pito i luga o le kapeneta na faia i le aotelega na faia i le atoatoa tausisia ma potu potu mamanu. Lelei Chandelier ma Crystal Steperions faia o le uiga

Laau Autu

O le autu o le laau e aumaia ai le vevela masani i le taulaga. I le fale maulalo atoa mo ia, o fola, faitotoʻa, i luga o papalagi, meaafale; O le faletaele mai le pa ua faia i lalo o le fufulu fufulu. O le potu i totonu na paʻu ai i totonu o le toʻatele o tagata lagolago: o latou o latalata atu i le puipui umi latalata i le sofa i le taimi nei, e lua tu latalata i tafatafa o le umukuka. O mea uma e fa ua natia i lalo o pito o fata na faia mai le laau. O fata mai le lakapi o le asch o lo o teu i le plasters (foliga) o le brudv. I le auala savali, o le lagolago a le lagolago sa tasi ma le puipui.

Lost Style Insior i totonu o le autosan elemene

O faitotoʻa i totonu na toe faʻaleleia ma tusa ma le latou fuafuaga na faia faitotoʻa i le potu ofu i totonu o le potumoe ma i le ala savali. O le tasi o puipui o le potumoe sa nana i lalo o le valiina naʻo le vaega - o le eseesega e faʻaalia tele. CoOT ma le faleuila laulau ua faʻamaeʻaina se siosiomaga leaga

O loʻo i totonu le fale i le nofoaga faʻasolopito ma fausia aʻo leʻi faia le fouvalega. O pa e mafiafia tele, o lea e tusa lava pe mafanafana le plaster. O aso taʻitasi mo le toe faʻaleleia ma mamanu sa faigata tele - faʻatasi ai ma le fausiaina o se galuega faʻatino ma se sala atoa na manaʻomia e feiloaʻi i le 2 masina, ma matou faʻataunuʻuina ai lenei tulaga. O nisi taimi e tauanau ai Ievsy o loʻo fesoasoani i elemene o faʻataʻitaʻiga o kulupu, pei o le eletise eletise ma galugalu i totonu o le potu malolo ma nofoaafi ala. Tele o meafale e faia i fafie. I le faletaele, o le nofoaga mo le vai e le lava le mea, ae o le Hostess na fuafuaina atoa o leo. Ia amanaia le tamai talanoaga o tusi ata, o le tali o le faʻamamaina lea o se tuufaatasiga mo le fale tagamea tagamea (o se fufulu fufulu ua faʻapipiʻiina i totonu). Faʻalo faʻailoga i luga tatou te filifilia, fuafua i luga toe faʻafoi ma faʻavae tuutuuga. Sa filifili le tala a le tamaʻitaʻi a tamaiti, e le o le faanatinatiina o le faia o latou lava.

Marina Kamani, Diana Lautele

Tagata leoleo

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Lost Style Insior i totonu o le autosan elemene 11588_8

Designer: Marina Kamana

Tagata mamanu: Diana Lautele

Matamata i luga

Faitau atili