6 Aunuʻu mo potu potu mo se aiga talavou

Anonim

Leitioa a fai mai tagata o le suʻega autu o se taulealea o se liliuga. Ae afai e te manatu muamua i "taʻutaʻua mea uma" ma auiliiliga, o le potu muamua o le a aumaia i lagona lelei i le au fou.

6 Aunuʻu mo potu potu mo se aiga talavou 11602_1

6 Aunuʻu mo potu potu mo se aiga talavou

Iloa lau paketi

O le tulafono sili ona taua e le amata amata ona faʻatulaga le fale mautotogi seia e mafaufau i le pa o le paketi atoa i mea laiti. Mafaufau pe faʻapefea ona e manaʻomia le tele o pepa puipui, vali, siaki le tele o meaafale e te manaʻomia i lau falemama ma faʻaopopo le 10-15% mo lenei aofaʻiga O tupe le fuafuaina e le o iai (ma o le a latou).

A leai, e i ai le lamatiaga o oe, mo se faataʻitaʻiga, faʻatau se pepa lautele super-taugata, ma e le lava le tupe e faʻatau ai se laulau ma le tatau ona faʻatali mo le isi totogi. E sili le amata o le toe faʻaleleia pe a iai sau 50% o le aofaʻi atoa, eseʻese le toe faʻaleleia o le a oʻo e faʻavavau.

6 Aunuʻu mo potu potu mo se aiga talavou

Filifili le sili sili ona manaia fofo, ae le o le taugofie

Ua manino mai o le paketi mo le faʻatulagaina o le fale mo le aiga, e masani lava ona faʻatapulaʻaina lava le faʻamalosiʻau e faʻatau uma le taugofie. I le mataupu o le toe faaleleia, faʻaiʻu ma faʻatulagaga o le fale mautotogi e le mafai ona talafeagai i le upu "aisa faalua totogi." O paipa taugofie i totonu o le umukuka e mafai ona talepe i le taimi lava na maeʻa ai le toe faaleleia ma le taʻitaʻia e leiloa leiloa ma faʻaleagaina meatotino (e aofia ai meatotino a tuaoi).

O le Chepast Sofa na solia, o loʻo faʻatau atu ma na o le a leiloa o le a maua ai le uta vaʻai pe a maeʻa le ono masina o le faʻamalosi. Afai i le faletaele oe filifili e vali puipui, ae le tuʻu le taʻe, tapena mo le mea moni o fasi atavali o le a palu i luga o le pa. Ioe, o loʻo iai fofo e faʻaolaina ai le paketi, ae sili ona ou faʻapogai ma polofesa mo le mea e tatau ona faʻatumauina le faʻasaoina, ma o le a lava se mea e le tatau.

6 Aunuʻu mo potu potu mo se aiga talavou

Aua le faia se fofo le tumau

E pei ona e iloa, e leai lava se mea e sili atu lona tumau nai lo le le tumau. I se isi itu o le tinamatua o tina o le tina o le tina i le aotelega e faʻamuta le faʻafitauli o le "ulu vaivai", ae mai le ituaiga o Windows o le a mou ese atu oe. Ioe, mafai, o oe, o le mea moni e mafai ona faamalieina i le sta, a o se totini faʻataʻitaʻi, a o le mea moni e te ono muaʻi iai le faʻatauina o se fola galueina.

Le 'aʻai, tautau e pei o ala fagota mo le faʻamago pea i luga o le fapenisini, Talitonu ia te oe e faʻavavau, pe a fai e te le popole i lenei fesili. E masani ona taua tele le tau o nei mea laiti, ae aumaia se le fiafia le tumau ia i latou e faʻaaogaina nei filifiliga le tumau, tusa ai pe sili atu le foʻia o le faʻafitauli, e sili atu i le foia o le faʻafitauli tali.

6 Aunuʻu mo potu potu mo se aiga talavou

Suesue lelei lou olaga

Fuafua lou lumanaʻi i totonu, iloilo lelei lelei o le olaga o lou aiga. O le totonu e tatau ona fesoasoani ia te oe e taʻitaʻi ai lau masani ma malamalama ia te oe, ae le naʻo le avea ma se ata matagofie. E masani ona ou kuka? Afai e leai, e sili atu le faʻailoaina o se tamai vulu mo le umukuka ma le sili ona lelei umukuka i luga o le umukuka atoa.

Afai o se tasi o oe galue i fafo o le fale, e tatau ona e tausia le fausiaina o se fale faigaluega atoa - e sili atu le le talafeagai ma le filemu, ina ia le faateʻa ese mai le galuega. E masani ona e valaauliaina malo? A leai, e leai se mea e te faia i se laupepa tele i le potu 'ai ma se sofa ma avō, sauni e apilia tagata sefulu. E te maua le tele o lavalava? Afai e tele mea e le mafai ona fetuunai soʻo se leoleo i le lalolagi, mafaufau i le faʻatulagaina o se isi potu ofu lelei. A leai - e mafai ona faʻatapulaʻaina i tatou lava i le faʻatauina o tautau faigofie i luga o uili, ae le faʻaaluina tupe i luga o le Kapeneta atoa.

6 Aunuʻu mo potu potu mo se aiga talavou

O se aiga talavou, ou te faitala ia aua nei aafia i ni auala lautele, pe a fai e te fuafua e te nonofo ai i lenei nofoaga. E i ai le manumalo-manumalo i taimi uma ou te fautuaina i taimi uma i ou tagata faʻatau Rusia: O loʻo malupuipuia le Scandinavian Scandina, ma le fouvalega ma fusi. Afai e te manaʻo e fai ni fale teuteu ma i le taimi lava e tasi e le faʻatagaina ai le tele o tupe i luga o le lanu o puipui - mo le tusi a le Barclay O le fecks faiga na ou ofoina atu e vali i le lanu malamalama na o le tasi puipui i totonu o le potu ma lagolagoina lenei lanu i mea faigaluega. Na aliali vave ma manaia.

Egsor Somov

Tufuga

Faʻaoga tagata sauniuni

O teine ​​talavou e seasea faʻaaoga le tautua o tagata mamanuina pe a faʻatautaia ai le latou fale taʻitasi, ae e le o lona uiga e aunoa ma se fesoasoani faʻapolofesa e faʻatalanoa ai le tofo. O le mea sese tele iinei o le le mautonu o lanu. Ina ia aloese mai ai, e aoga le sailia o le Initaneti ua saunia ni liotpetes e tuʻufaʻatasia ma fausiaina i luga o le palani.

E mafai foʻi ona e faʻaaogaina le mama lanu, ae o lea e te manaʻomia ona ou faʻaeteete ma iloa le mea e te manaʻo e ausia mai le lanu. Sa le se toe manuia ni palaka i lenei lagona, ona o loʻo ofoina atu fofo fou ua faia. Sefe le Palette i lau telefoni oe lava ma alu faatau, saili mo mea teuteu elemene talafeagai mo oe i lanu lanu.

6 Aunuʻu mo potu potu mo se aiga talavou

Faamaopoopo i totonu o le faatauina

A o iai le totonugalemu o le fale mautotogi i totonu o le faletua, e i ai lava le aʻafiaga i taimi uma le va feagai ai ma "fafine" fofo. 3D pata i luga o le puipui, puipui i totonu o le tele fugalaʻau ma totonu o lanu piniki mafai ona avea ma lelei fofo mo le vasega o le fale masani o le a ulugalii talavou? Ave le tulafono e faamaopoopo ai le mea o le a faia ia le itiiti ifo i nofoaga faitele - potu malolo, umukuka, faletaele, faletaele.

O le filifiliga atoatoa o le alu faʻatasi mo le fale faʻatasi. A leai, o le faʻailoga e ono faitio lava i ana uo i ana uo i luga o le piniki piko, ma le ava, na toso mai le tulimanu i le potu malolo atoatoa. Malilie i le itu taumatau - Afai o se tasi o outou foliga mai o nisi mea e le talafeagai, o le itu lona lua e le mafai ona faia mai ia te oe, e mafai ona ave ese ai, faatau atu i le faleoloa. I le faaiuga, i le fale e tatau ona saogalemu uma.

  • Tasi-potu potu fale mo se aiga ma se tamaititi: 4 mataupu faavae o avanoa avanoa ma 55 ata

Faitau atili