Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo

Anonim

O se tamai fale mautotogi o loʻo i ai i le talaʻaga autu o Moscow, i totonu o se fale ma se manaia matagofie o le vaitafe ma le vaitafe, lea sa avea ma tagata soʻotaga i totonu.

Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo 11627_1

Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo

O le kapeneta-faletusi fausia i totonu o le nich e fetaui ma le sitaili o totonu ma aoga, tuʻufaʻatasiga o le pito i luga matala i luga o tusi

Na manaʻo le tagata faʻatau e tuʻuina atu i totonu o le lanu i lanu malamalama, o se tulaga faamuta mataʻutia, aumai se ecocleckiki i totonu ma faʻaopopo faʻamatalaga i aso nei.

Ae i luma o mamanu, muamua o soʻo se tasi o loʻo iai se galuega e lua faʻapitoa ile sikuea mita ma fuafua se mea e faʻamuamua ai le itulagi o mea na manaʻo i ai.

Toe fausia

Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo

O nisi o le umukuka e aofia ai foloa modules, o loo i ai i lalo o le faamalama ina ia mafai ona lolovaia le avanoa ma le malamalama masani. Faletusi o aiga na fausia i le koluma kapeneta

O se tamai fale e tusa ma le 63 M2 o loo i ai i le fale o le 1954. E leai ni paketi atofaitino i le lotoifale, ma ua i ai se avanoa e faia ai se fale mautotogi faia se mau, toeititi tuʻufaʻatasia ma le umukuka, faaitiitia le potumoe, na faʻatagaina ona faʻatulaga se potu popole i le ala savali, na faʻaali ai le potu o le potu.

Sa totoe le faletaele; I le faletaele, vagana ai mo le taʻele, lafoina se faʻatau fale ma se masini fufulu. E taua tele le aʻai a le Chistess CLSDSHS e avea ai le fale mautotogi e avea ma nofoaga mo fonotaga le aloaia ma uo. O le mea lea na tuʻufaʻatasia ai le potu malolo ma le umukuka. Ae o le faitotoa i le va o nei potu o se tulaga talafeagai mo le faamaopoopoina o le toe fausiaina, talu mai papatusi a kesi i totonu o le fale. O le mea lea, o le fofo ma le tioata vasega mai le puipui i le puipui ma le faasee faʻalua o le faitotoʻa iinei e faʻamaonia mo uma 100%. Le tuʻufaʻatasiga o tusi e lua - o le umukuka ma le potu malolo - faʻatagaina e tuu le peninsula i totonu o le umukuka, ma o le taeao o loʻo maua i le faʻamalama.

Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo

O faletaele ma le faleuila e teuteuina i se agaga tu masani e faʻaaoga ai mea faigaluega. I tua o le faitotoʻa-ie o loʻo i ai le faʻatauga o le faʻatauga, o le fufuluina masini ma fata mo ni vailaau ma ie lino ua natia

Lipea

Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo

O le umukuka peninsula ma le kesi o loʻo faʻaaogaina ma o se laulau - ua faʻafaigofieina i le malu o le semi-fua nofoa. Latalata ane o le uaina uaina

I le fale mautotogi, na le fefefe ai vaega uma, e mafai ona aina. Fou fausia mai piliki. O taualuga e leʻi tuʻu i lalo, o le vanaʻi o le alatele. O puipui ma pou ua masaa ma vali i le susu-leega vali. I potu uma na latou faia ai se fao. I le alatele, o le umukuka ma faletaele faʻapipiʻi le "mafanafana mafanafana" faiga. A tofa i faʻamalama, ua e tausia le ata o fusifusia ina ia aua neʻi soli le ata o le fale. Ua maamofia le maamotu o le faamalama. Heating Headuirs sui fou ma puʻupuʻu.

Faʻataʻitaʻiga Atoaina o Fai mea, e tatau ona malamalama e tatau ona vave mafai ona latou vave, leai se taimi, lagolago lagolago le agaga o vaʻaiga ma talaʻaga faʻapitoa e le fale. I totonu o le aufaipese lapopoa dicky, stucco pronter cirten scions (o neaves, chyket). Ae e leʻi tuʻuina e le parquet le Hungarian (Stalinist) Kerisimasi laʻau. I le avea ai o se taʻe i fafo, na filifilia se laupapa lautele lautele, ma sa lelei lava i totonu o loʻo lelei lava.

I sone o le alatele o le alatele ma umukuka mo le fola ua uma ona faʻaaoga procelain borgitlan. I totonu o le puipui faleuila na tuʻuina i fafo o se paʻu susulu, ma i totonu o le faletaele faʻaaoga mossoic. O oloa kapeteni uma: kapeneta, umukuka, faitotoʻa, pyind - faia e okaina.

Fausaga

Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo

Na manaʻo le tagata faʻatau i le potumoe e avea ma potu o le potu ma le paie. Leai se mea sili ona lelei: o le moega malolo ma se oso aʻe o le storet (pei o se sofa i le potu malolo); O ato e matagofie, ae lautele, ma ua natia le kapeneta i se mea

Ina ua teuteuina, o le fale mautotogi e tuliesea mai masani, ae na latou taumafai e faʻailoa le alofaʻaga mo le aso. O le toʻatele o tagata uma ou te leʻi manaʻo e fai se "matua iloga" - e mautinoa lava le puleaina o aso nei ma fofo masani. O faitotoʻa o ata masani, tui faʻamalosi, kamuti ma umukuka. E filemu foi le vaifofo lanu. Ma le faʻamaligiina o mea, o nisi o mea tau meafale e le mafai ona faʻaigoaina: Chevertfield Sofa ma na faʻatonuina se kapeta lanumoana, lea na maua ai se kapeta.

Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo

E le i totogiina i le matagofie o le vaaiga o le opoina ma le tumutumu o le maualuga o le maualuga - i luga o le faamalama, o se tamai nofoaga mo fono ma se tusi o le taulaga

Talu mai le fale maupuʻe e laʻititi lava, o le sa teuina nofoaga ua taumafai e tuʻufaʻatasia uma se mea e mafai ai ona tuʻu fua le potu mai isi mea. O le iʻuga, i potu laiti i le eria, na atili ai ona soona popole le potu malolo nai lo le amataga na faamalosia ai e le Kapeneta. O le uta tele na avea ai le potu ofu i le faitotoʻa i le fale mautotogi.

O nisi nofoaga na latou fautuaina pe faʻafefea ona faʻaaoga le avanoa e mafai ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se mea sili ona loloto i totonu o le umukuka na liliu i totonu o se uaina uaina kapeneta ma fata mo ipu. E oʻo foʻi i meaafale meafale ma fausia-i le pito i luga o le peninsussula e tautua o se faʻaopopo teuina mo tioata ma isi ipu. I totonu o le potumoe i Niche, maualuga, maualuga aʻe, le kapeneta mo fale ma ie lino. Ia, mo tusi ma le fatu manaia, ua saunia mea i totonu o fata i totonu o le potu malolo.

Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo

O le portiridorr mai le potu ola e vavae ese le ituu laʻititi o loʻo faʻavasegaina, faʻapea foi ma le umukuka mai le potu malolo. Afai e tatau, o le avanoa faʻalauteleina le gaoioi o le lima

Sa faʻatagaina le saoasaoa o le tau o le alavai e faʻamalosia ai le manaia o le faʻamaloloina. I le auala na tupu ai le taualuga, pe a fai o le '' O le taʻavale a Carrier o Wam, na fausia ai i le auala tele, o se manatu tele e mafai ona faʻapipiʻi ai le lamepa.

I le potumoe mai le Chandelier teena. I se isi itu, o le toe malie o mea ua tuanai o loo faʻamauina ma lua fono, o le isi o loo faasino i luga, o le isi - lalo, ma se isi malamalama mai le kesi. O le liligi i le faleuila filifili se mea teuteu moli, o moli uila-o lamepa na fausia i le taele, ma o le taele sone sa teuteuina.

Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo 11627_9
Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo 11627_10
Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo 11627_11
Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo 11627_12
Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo 11627_13
Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo 11627_14
Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo 11627_15
Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo 11627_16
Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo 11627_17
Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo 11627_18

Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo 11627_19

Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo 11627_20

Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo 11627_21

Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo 11627_22

Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo 11627_23

Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo 11627_24

Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo 11627_25

Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo 11627_26

Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo 11627_27

Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo 11627_28
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Totonu o se tamaʻi fale o loʻo taufaʻamataʻu le gaʻo 11627_29

Designer: Aistassia Rykov

Designer: Aistasia Bozinskaya

Matamata i luga

Faitau atili