Totonu o se tamai fale mautotogi i se masani masani

Anonim

O lenei tamai potu e tasi-potu o loʻo i ai i le fale piliki tuai o taimi o le tele o taimi o le 1947. O se faʻa-teine ​​teine ​​na manaʻo i le faiga o le malamalama i le ata.

Totonu o se tamai fale mautotogi i se masani masani 11630_1

Totonu o se tamai fale mautotogi i se masani masani

Ata: Manatu o lou fale

O le amataga o le laulau i luga lea o potu uma ua tuʻufaʻatasia, e leʻi faamalieina le tagata faʻatau. O le fale mauto na auai i le lagona o le pamu ma tuaoi. O ni talosaga o le tali a le tali o loʻo latou faia, e ui i le tamaʻi nofoaga, o le lagona o le ea ma le avanoa. O lea la, ua fuafuaina e fausia se sosoʻo ai, e aofia ai ma le fale ulufale, o se umukuka ma se potu malolo.

O sone taitasi ei ai ana lava tuaoi. O lea, o le auala o le nofoaga o loʻo vavaeʻese mai le potu malolo ma le maualalo o meafale. Mai le itu o le Alatele, na ia taalo ai le matafaioi o se taumafataga manaia, o le potu malolo na mafua ai le foliga o le nofoa afi ma le falev. O le module tapunia le potu mai le faitotoʻa faitotoʻa, ae e le foliga maʻa ma e le taofia le solo i le auala o le moli masani o le moli o le moli o le moli o le malamalama.

Totonu o se tamai fale mautotogi i se masani masani

O le Blonictific Wood Worthrobe e fausia i totonu o se vaapiapi par hack-vaeluaina

O le umukuka o loʻo vaʻaia ese mai le aofaʻiga o le avanoa ma se spack bar counter (30 cm) ma le fausiaina o le kapeti kapeneta, lea na moemiti ai le tagata uaina. O tuaoi o loʻo vaʻaia o loʻo vaʻaia i le fola talu ai nei - palu siʻulatila i totonu o le potu malolo, o le alatele o le alatele ma le umukuka o loʻo i ai ma le kapeti o loʻo aofia ai le maamora.

O pa puipui uma i lenei mea o loʻo valiina, naʻo le tasi o latou e leʻi teuteuina, tuʻua le ua leiloa, peitaʻi na manaʻomia ai le tele o le toe faʻafouina. Ia amata i le, o le faaputuga atoa o le Pluster na sasaa le pa, o le laufanua na faamamaina e le oneone. O vaega laiti oneone na matua faigofie ona aveese mai piliki pisia, palapala, pefu ma fulu, ae aunoa ma le faaleagaina o mea lava ia. Ina ua maeʻa le galuega, na amata le toe faʻaleleia - na ia faʻapaʻu ia teʻiʻe ma suia le nutimomoia ma solomuli. O le vaega mulimuli o le togafitia o le puipui ma se vailaau antifaufauga ma le matematika varnis coting.

O le potumoe na tuʻu i lalo, ae talanoa i le vaega o totoe o le avanoa e ala i sliding o fale ma ni tioata manino faʻapipiʻi. I le potu puʻupuʻu na filifili e lafoai le chandelier. Mo moli, ua faʻaoga moli o loʻo afifi i le taualuga, lua laulau moli ma se pito i tua, faʻatulagaina i totonu o le potu laei.

Totonu o se tamai fale mautotogi i se masani masani

O le BOEC O loʻo faʻatulagaina le faiga

Totonu o se tamai fale mautotogi i se masani masani

Fiafia i le faʻapipiʻiina o meafale, ae le o ni potu laiti

E leai ni mea e te ofoina atu ai kapoti i totonu o le fale mautotogi (faʻatasi ai ma le umukuka modules) - Ua fausia uma masini teuina i totonu, ua taliaina i totonu o puipui. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le alavai i tua o le matagofie faitotoʻa o loʻo i ai o le spacine spacbe. O le fale moe o le fale e iloa ai fata mo lavalava. O le mea moni lava, o se potu tele o le fale tele o ofutino o lo o nana iinei i tua atu o faʻataʻitaʻiga o ata. O le filifiliga e faia ai sone na fausia e leai se mafuaʻaga, o le sini autu o le toe fausia o le faia o se meaauga avanoa ma le itiiti ifo o le aofaʻiga o le kapeti.

O le taualuga i le fale atoa o le tele-maualuga. O lenei metotia e mafua mai i le manaʻoga faʻapitoa. O le fale mautotogi e laʻititi lava i le fola i luga, ma faʻamalama uma le amanaiaina o saute. E le avanoa i le taumafanafana o le a matua vevela ai nei. O le mea lea na fautuaina ai le tusitala o le Poloketi e faʻatulaga se polokalame o le auala o le auala, o le ea na natia ai i tua o le faʻapipiʻi o fanua.

Totonu o se tamai fale mautotogi i se masani masani

Mo le faaumaina o le umukuka apalai faaaoga tuai barn barn boards ufiufi i le matematika varnish. E le mafai e le Hostess ona lagolagoina, ma le manaʻoga e tapunia le laʻau ma se tioata tioata e leʻi

Totonu o se tamai fale mautotogi i se masani masani

O le autu autu e fausia ai le suamalie begue begese, e maua ai le vaaia o nofoaga. I se faʻaopopoga, pogisa faitotoʻa ma sui o loʻo vaʻai i ai tele sili atu

Totonu o se tamai fale mautotogi i se masani masani

O le meaafale mo le faletaele na gaosia e tusa ai ma le tusiata ata o le tusiata. O le solo solo osofaʻiga na tausaʻaina ma le faitotoʻa, i le pogai na faapipiiina. Afai o le meafaigaluega e manaʻomia le avanoa atoa, ua aveʻesea le faitotoʻa mai le matasele

O puipui o le faletaele sa ufitia i le susu-teena vali, ae o le taʻele o le sone ma le fola sa matou fuafuaina e aumai ni mea faigaluega i lalo o le alauni. Peitaʻi, o galuega tulia, o le manatu e uiga i le ata o le pa i le taʻele o le tapolo e fai se suiga, talu ai o le tagata faʻatau ua maua le sui. O le faʻasaga atu elemene ua mou ese, ma ua maeʻa ona faʻamalieina le leo malie. O le iʻuga e sili ona lelei, ma o le faʻasaga ia te ia lava o le piliki o le potu malolo. Matou te leʻi manaʻo e faʻafetaiaʻi mea faigaluega, o lea sa sau ai le manatu ma le potu na fausia, na faʻapipiʻiina le pole e faʻapipiʻi i le pusa mai glc ma lalafi i tua o le fulafula laupapa.

Alexandra Ostankova

Tusiata, o le tusitala faa-galuega

  • 7 tulafono o le masani i totonu i totonu o se tamaʻi fale mautotogi

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Totonu o se tamai fale mautotogi i se masani masani 11630_10

Architect: Alexander Ostankoova

Matamata i luga

Faitau atili