Polymmer Storprootul

Anonim

O le tele o le susu i faletaele ma umukuka e masani lava o le mafuaʻaga o le faʻatamaia o faʻaumatiaga, feaveaʻiga, ma e faʻapipiʻiina foʻi tuaoi o tuaoi. Aloese mai nei faʻafitauli o le a fesoasoani i le agavaʻa e sili ona susu susu susu.

Polymmer Storprootul 11753_1

Polymmer Storprootul

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Faʻafefea ona puipuia le susu o le susu mai le tele o le susu

I totonu o faletaele ma umukuka, o le mafaufau loloto o vai vai i le ea e sili atu le maualuga atu nai lo isi potu o le fale mautotogi o le vai vevela. O puipui e latalata i ofu taele ma le atigi i lalo ifo faasolosolo ulufale le vaalele o le vai. I luga o isi luga, faʻamalosia e masani ona nofo, lea matou te maitauina pe a manaʻomia faʻataina faʻata ma faamalama. Ioe, ma o le fola e masani ona susu. O lea, e oo lava i le subphding geddio taufaʻafefe kapeti poʻo ni palasitika panels e le mafai ona mautinoa le selau pasene puipuiga mai le susu o le susu. O le iʻuga, o kolone o fungi ma gld ua faia i luga o le suʻi. Na faasolosolo ina fuafua e faʻamautu le faauma, ma i le tele o taimi, tusa lava ma fale puipui.

O pa ma falaoa o le a Alo ese mai iʻuga le lelei o le faʻamamaina o le faʻamaualuga i totonu o potu taʻitasi ma fale. Sei o tatou talanoa e uiga i le sili ona talafeagai i le faʻaaogaina o le faʻaumaina o polymer susu.

E sili ona talafeagai le faʻaaogaina mo lenei faʻamoemoe o le taʻotoga o mea: bitsumen masmec, sima faʻafefiloi, lua-vaega-polym ma sauni-faia-ua toe faia ni tagata polym. O le mea e gata ai o le tekonolosi o le tekonolosi mamanuina e le gata mo ni paʻu e le-teuteuina (sima, fusuaga ma le sima, piliki-oneone, grapment, gcl, GG CML, CPS, OSB, Wooden).

E ala ane i le ala e fesoasoani ai tagata o le au tau o tagata na leoleo e le suiina o fale mai fafo i fale nofomau o le fale mautotogi. Ma le tulaga lamatia o le pepe o tuaoi ma mea na tutupu i faalavelave tutupu faʻafuaseʻi poʻo le taimi o le masini susu o se susu susu na laʻei, o le a fusia ai tupe faʻaalu, o le a faʻaititia ai. I lea tulaga, nai lo le Polymer Feteʻenaʻiga, e sili atu le filifilia o le tele o le faaeaga i le tau o le sima-faʻavae paluga, mo le hygaf. 20 kg - 578 rubles, "hydroplast" (Unisis), UE. 20 kg - 670 rubles.

Sauni ni suiga suavai e faigofie atu nai lo isi e faʻaaogaina. Ina ia faataoto iai, e le manaʻomia le i ai o tomai faʻapitoa. O nei mea e sili ona aoga i faletaele ma umukuka, ae le mafai ona faʻaaoga i potu ma le maualuga o le suavai ma le maualuga o le suamalie o le sacrum (mo faʻataʻitaʻiga). O lenei la lea, e aoga le filifilia o le faigalili fua faatatau i le vai. E aoga le mafanafana mai le masani masani i le taimi, pe a uma ona faʻaaoga le faʻatulagaina, o le faʻauiga o tagata faigaluega faʻafuaseʻi ona manatua latou te manaʻomia se mea e faʻalavelaveina ai le faʻamaoni o le puipuiga puipuia. O lea, i totonu o le potu, o lo o ufiufi i ai se manifinifi susu susu, e le tatau i se isi galuega ona faia ni galuega.

Ivan hrpunov

Faapitoa tomai faapitoa o le kamupani "kash taiverky dvor"

Polymmer Storprootul

O le fale mautotogi o le Weber.tec 822 ("Saint-Guben") fua lanu efuefu ma lanu piniki. I le taimi muamua, o le faʻavae o loʻo ufiufi i se tele o lanu piniki lanu, ma pe a maeʻa faʻamago (pe a uma 2-4 h) - efuefu. O le eseʻesega i le va o mea e fesoasoani ai ia aua neʻi faia ni skip ma sili atu pulea o le toniga o le talosaga. Ata: "Saint-Goben"

Faamanuiaga o le gaosi oloa

O Polymer Canproofprootution Comptions e saunia mo le faʻaaogaina o le faʻauiga o loʻo faʻavaeina i luga o le synthetic reslins e le o i ai le fofo. Le fiafia i le mama palu, e le manaʻomia se taimi ma nisi taumafaiga mo a latou sauniuniga. Ma e le mafai e le auʻaunaga ma le le faamaoni i meatotino a le aulotu, suia le faʻatusatusaga o mea ua fautuaina e le gaosiga. (O le mea moni, afai e le o le manatua e faʻaopopo se mea i totonu o le palasitika tele.)

'Ua faʻapea foʻi le atigipatofifi ma ofu pulumu, fulafula, sparala, ma o nisi taimi e pei lava ona leai se avanoa le speray. Ina ua uma le malo, o se manifinifi (0.5-1 mm) ua fausia, o se vaega tumau, varsoble, e mafai ona puipuia le faavae mai i aafiaga le lelei o le vai. A o le filifilia o le tuʻufaʻatasiga e aoga tele le faʻalogo i le lautele o le faʻaleleia o le vevela. O nisi mea e naʻo le faʻaaogaina i totonu o potu vevela. O isi e le oi ai meatotino i luga o palconies, i faletaavale, i totonu o nofoaga susu o fale vaitau. A o le tulaga mo le talosaga o le vai susu, i le taimi lea ma i totonu o le 2 aso talu ona maeʻa le taotoga, o le vevela o le faʻavae ma le ea e tatau ona sili atu i le 5 ° C E tatau ona manatua ai le faʻateleina o le vevela o ea ile siʻitia o taimi mago o le tuʻufaʻatasiga, maualuga - faʻaitiitia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lua-millimeter vaega o le mapegum wps (Mapei) suavai o le jambrane o le 23 ° C - mo le 5 itula.

Faamoemoe

Miscuses

Ia i ai se auala maualuga i le malae mai mea eseese mai mea eseese, e aofia ai fafie, GKL, Gvl, ma isi mea

E taugata.

E i ai a latou ie mama ma e talafeagai mo lavelave, o mafuaaga.

O nisi faʻamatalaga e faʻatapulaʻaina le vaega o le talosaga, pei o se tulafono, e le mafai ona faʻaaogaina i fale le mautonu, ma le faʻatulagaina o pesini, ma isi.

Tamaoaiga.

Talafeagai mo le talosaga.

I ai le maualuga o le Tyxotropy, latou te le lelei i luga o mea uma o le tafailagi ma le malosi.

Vave mago.

Eco-faauo, leai se afaina i galuega ma taotoga.

Sili ona faʻatagaina e faʻaaogaina i luga o le vevela o loʻoeina.

Vave maua le malosi, faʻaititia le taimi o le toe faʻaleleia galuega.

SAUNIUNIGA O LE MATAUPU MO LE GALUEGA FUA

Ole galuega e mafai ona totoina i luma o le faʻataʻavaleina o chramic fafie na amata i le laualuga tapena. Afai e tatau, ia aveese vailaʻau na faʻavaivaia ai le anoa o le tuʻufaʻatasiga o le faʻavae i le faʻavae: gaʻo, pefu, tuai, tuai. Orthodox ma paolo i luga o puipui ma le afa ogatasi. O le muamua - Mosdire-faamaoniga pepa, o le lona lua - tulaga le fiafia lava A maeʻa, le tuʻufaʻatasiga ua fautuaina e le Vaega o Samepa e faʻavaeina, ia amanaia le ituaiga faʻavae. Mo vaivaiga ma feololo le faʻaaogaina - tasi, mo le faʻatupuina faigata - isi.

E masani lava, e masani ona tumu laina vilipatogi uma o pa ma fola. Peitaʻi, e faʻatagaina e faʻaaoga se vaega mautu i luga o le fola ma le puipui i le puipui (i le maualuga o le 10 cm) faataamilo i le o loʻo taʻua o le susu. Ina ua maeʻa fuafuaina le vaega atoa o nei nofoaga, o le a mafai ona faʻatau mai se tamai kapoti o le subprosal afifi.

Manatua lena mea, ona o le tulaga na totoe o le vai i totonu o le pakete, mafai ona e galue i le tele e te manaʻomia. O isi mea o totoe e tatau ona faʻaaogaina mo ni masina se masina (o le mea moni lava, pe afai na teuina i totonu o se nofoaga tapunia muamua o le afifiina o le gaosi oloa) ma aua le faʻaletonu o le a le manuia le galuega gaosi).

Faʻafefea ona tumau pea le faʻamafanafana

O soʻo se itulagi o siʻomaga ma tuʻuga i luga, e aofia ai mai mea e lua o le toʻalua, pei o le folasaga ma puipui ma puipui mai le GLC, ua taua o loʻo feoaʻi ai. Ona o le eseʻesega i le faʻalauteleina o mea i nei nofoaga, e masani ona fausia ni paʻu, faʻatauaina ma le vai. Ina ia mafai e le vai o le vai o le malosi i le uta i luga o le va o le va, o le puipui i fafo, puipui o le puipui / puipui, o nofoaga o le faavae i lalo o le faavae o lipine lipine. O se ata o le polyester ma se moli uila o le ofi o le ela o Elastomer, o loʻo faʻaloaloa atu i le va o fausaga i le va o le nofoaga, a o taofia ai o latou fusi o soʻoga.

Polymmer Storprootul

Ribbons Susulu tele le tele 0.12 × 10 M: Ongoband R10 (Upkool) (1 PC. - 1404 Roup.) Ata Knauf flakendhhtand (1 PC. - 985 olo.) (Luga i le taumatau). Ata: Kunif; WeBber.tec 828 DB 75 ("O le Saint-Goben") (1 PC. - 1100 Crum.). Ata: Saint-Goben (lalo agavale); DICHDABABD DB 70 (Moarexin) (1 PC. - 2014 Rusia.), Ata: mute; .

Polymmer Storprootul 11753_5
Polymmer Storprootul 11753_6
Polymmer Storprootul 11753_7
Polymmer Storprootul 11753_8
Polymmer Storprootul 11753_9
Polymmer Storprootul 11753_10
Polymmer Storprootul 11753_11

Polymmer Storprootul 11753_12

Ata: Knauf.

Polymmer Storprootul 11753_13

Ata: "Saint-Goben"

Polymmer Storprootul 11753_14

Ata: "Sili"

Polymmer Storprootul 11753_15

Ata: Henkel

Polymmer Storprootul 11753_16

Ata: Mape.

Polymmer Storprootul 11753_17

Ata: Likool

Polymmer Storprootul 11753_18

Ata: Melexin.

Uiga o le maeʻa o le faʻasusu toto

Faailoga.

Flakelandht

Weber.tec 822.

"Akvaskrin

N64 "

Cerrestit cl 51.

Mapegum WPS.

Hidroflex.

Flüssigfolie 1ks.

Tagata gaosi

Konauff

Saint-Goben "Sili" Henkel Mapei. Moli uila Melexin.

Taumafaina mo le 1 mm

mea mafiafia, kg / m.

0.7-1,4.

1,2

0.4-0.7 1,4. 1.5 2,3. 1.5

Mago le taimi ae le i faia ni ato e le itiiti ifo, h

12

Aua. 12 sefulu ma le ono

12-24 (fa i le lima aso mo

Le-le-le-le-lepa

Aua. Aua.

Mafai ona fai le vevela vevela, ° c

Mai --20

luga +80.

Mai -35

luga +70.

Mai le +5.

i luga +40.

Mai +5 i le +30

Mai -30 i le +100

Mai -30

i luga +100

Mai le 0 i +70

Teuina taimi o le afifiina o le laina, masina.

sefulu ma le valu

12 Aua. 12 Aua. Aua. 12

Afifiina, kilomita.

lima

valu 4.5 lima lima lima 7.

tau, olo.

1302.

2050. 1111. 1199. 1412. 2231. 1306.

Aʻoaʻo atili e uiga i fale mea i luga o le matou upega tafaʻilagi.

Faitau atili