Foliga o le au humptors mo le mafanafana o feusuaiga

Anonim

E masani ona maua se avega pule faatonutonu mo le eletise mafanafana o le fola, tatou te latalata i le auala lava e tasi e faʻatau ai se auala taua poʻo le tausaga. O le mea lena, o le tulaga o loʻo iai le filifiliga o le mana ma le mamanu o le masini. Ae ui i lea, o le hortuttat e i ai a latou lava mea lilo.

Foliga o le au humptors mo le mafanafana o feusuaiga 11768_1

Faʻataʻitaʻi e faʻaalia ai o le filifiliga sese o le hermostat o se mea sese masani i le faʻatulagaina o fusi mafanafana. I le taimi lava lea e tasi, e le gata i le leaga sese o le mea na tupu pe a fai mai, o se uamea pele ua faʻatau e Cable Cable o se mea taugofie, lea e le o latalata ai i voltage oso. O nisi taimi o masini masini, ae le o aumaia le mafanafana.

Foliga o le au humptors mo le mafanafana o feusuaiga

Ata: Legion-Media

O le mafuaʻaga atonu ua faʻamaliega mai, mo se faʻataʻitaʻiga, i se leo le fiafia, na faia pe a faagaoioia le mea faigaluega. Aua neʻi galo o le toe foʻi i le resmogy e le fiafia i ai, ae o le sili atu o le faʻailoaina o ni kiliki pe a liliu i luga ma tape. O lea la, e le mafai ona faʻamauina i totonu o le potumoe, aemaise lava i tafatafa o le moega. Mo faʻafiafiaga nofoaga ma le malolo, e sili atu le filifilia o se faʻamalosiʻau le leoa ma le tele o le eletise.

I se faʻaopopoga, o le pupula o le mata e ono faʻalavelaveina. E manaʻomia e mafai ona maua ona faʻaititia le faʻaititia o le faʻaititia e tagata faʻatau. Ma, i le faʻataʻitaʻiga 320, 330, 50, 530, 540 kaleo, e iai le filifiliga e faʻaititia ai le pupula o le lau i le po e le 90% o le aso aso.

Mo potu o tamaiti, filifili se vevela i se puipuiga faapitoa "mai tamaiti". O lenei vaega faʻatagaina oe e poloka le keyboard o le masini mai le faʻatagaina o le faʻatagaina ma, o le iʻuga, puipuia le suia o le faʻagaioiga o le fola mafanafana o le fola mafanafana o le fola mafanafana.

Foliga o le au humptors mo le mafanafana o feusuaiga

Ata: Caleo.

Caleo 720 salitTat ma Fetuunai na fausia i totonu Valena (Legrand), Manava 2 KW (3450 Cloud.)

O le filifiliga o le ituaiga o le pito o le pito o loʻo faʻalagolago i mea e maua ai le tagata e ona o tagata e ona - faʻaeletonika ma masini masini o loʻo avea ma galuega e tuʻuina ia i latou

A o le ata o oloa, o tagata gaosi oloa mafanafana taumafai e amanaia le fiafia o fale ma fale mautotogi. O le pule o le HRRMATAT e masani ona aofia ai faʻataʻitaʻiga ma ni sui faʻapitoa, o loʻo mafai ai e le masini ona faʻamauina o le tulaga mo le komepiuta oloa. O ia na ofo ai le tele o Europa gaosi Europa gaosi oloa, e aofia ai Abb, Legrand, Gira, Jung, Simona eletise ma isi. Ina ua maeʻa le tele o le mauga, e le eseʻese a latoumomomo i si specket ma fesuiaʻi. Ma aua neʻi galo e suʻe pe faʻafefea ona sefe i le vevela.

A filifilia se Hermostat, agai i le fuafuaina o le faʻagaioiga, faʻapea foi ma le mafaufau o le mafaufau o tagata faʻaaogaina. Mo se potumoe poʻo le umukuka, lea e le manaʻomia le vevela faifai pea, e ono faʻaalia ai le mauaina o se faʻataʻitaʻiga eletise. E mafai ona pulea le faʻaaogaina o faʻamau, nini poʻo se faʻatonutonuina. O tagata faʻaaogaina e tatau ona nofo i luga o se faʻafitauli malosi e lagolagoina auala eseese o faʻagaioiga, pei o faʻataʻitaʻiga Caleo 920, lea e saunia ai le 35 o le faʻataʻitaʻiga. Ma mo nofoaga ma le tumau o le pulou faifai pea i faiga masani, o le asalog themmat e talafeagai atoatoa. E mafai ona fautua mo le matua toeaina e le o faapalepale i gadronic gadgets.

EKALINA KONERREV

Ulu o le maketiina matagaluega gk k-tekinolosi

Foliga o le au humptors mo le mafanafana o feusuaiga 11768_4
Foliga o le au humptors mo le mafanafana o feusuaiga 11768_5
Foliga o le au humptors mo le mafanafana o feusuaiga 11768_6
Foliga o le au humptors mo le mafanafana o feusuaiga 11768_7
Foliga o le au humptors mo le mafanafana o feusuaiga 11768_8
Foliga o le au humptors mo le mafanafana o feusuaiga 11768_9

Foliga o le au humptors mo le mafanafana o feusuaiga 11768_10

Caleo Torar ma masini faʻatonutonu: Uth-120, Mana 2.5 KW (2890 Cloud.)

Foliga o le au humptors mo le mafanafana o feusuaiga 11768_11

Uth-130, mana 4 kw (2650 olo.)

Foliga o le au humptors mo le mafanafana o feusuaiga 11768_12

Caleo 330ps Faatorani ormostat, polokalama polokalame, 3 kw (7630 olo.)

Foliga o le au humptors mo le mafanafana o feusuaiga 11768_13

Caleo 920 Hermostat ma Fetuunai, Electronic (4340 Rullas)

Foliga o le au humptors mo le mafanafana o feusuaiga 11768_14

Hormoptot Mantoronication Smot-514d (Spyheheat), Mana o 3.5 kw, o le vevela vevela o (1890 rubles)

Foliga o le au humptors mo le mafanafana o feusuaiga 11768_15

O le thermostat o faafuainumera faaeletoroni NLC-511H (Spyheat), 3 kW mana, le tele o le vevela ma faʻafetauina mai le 5 i le 40 ° C (2490 rubles)

Faitau atili