Faʻafefea ona nana se paʻu taʻavale

Anonim

A toe faʻaleleia se fale mautotogi, e masani ona natia ai le faʻalilolilo o le osofaʻiga, e tuʻuina atu le avanoa e loka ai le vai ma vai mita. Foia lenei galuega e faigofie - o le mea autu o le iloa o fea mea ma mamanu e faʻaaoga ai

Faʻafefea ona nana se paʻu taʻavale 11779_1

Faʻafefea ona nana se paʻu taʻavale

Ata: Orkion-Ala o Faasalalauga, Pisitia Stroy

O le a le filifiliga e filifili ai?

I soo se fale o loʻo iai le vaituloto o loʻo i ai (lamatia) ma paipa vai ma fale tipiina. Pei o se tulafono, ua natia, talu mai le SNPIP 41-01-2003 o loʻo taʻua ai paipa mai polman paipa "i tua o screens." Ae o le a le toe faʻaleleia o mata tuai ma le pamu o le kapeti e masani ona le fiafia. Faʻafefea ona suia i latou?

I le Tagavai santechkabina, o le Rui Terie o loʻo i tua atu o se monolithoc gyptum vaega, asbestos-sima poʻo gypsumless poʻo le gypsumless po O le puipui o loʻo tuʻuina mai i le amataga, tapunia i le laina o le laina mai le autasi poʻo le vali ata. O le ata e le o se mea faʻapitoa, ma e faigata ona faʻaleleia - a o le sili atu ona o le faitotoʻa faitotoʻa o le a le tu ai le tele o le tiʻetiʻe uila. Faʻanaunauga, e mafai ona faʻapipiʻi i le galuega oi ai nei o le faʻalavelave i onapo - ae fai i lenei fofo e le talafeagai, e pei ona tatau ona okaina le taugofie. E faigofie atu le faʻaloaloa i le vaeluaina ma fausia se tasi - faʻavae.

O le faʻavaʻa na aoina mai le Steel Galvanized Defil: Muamua i le itu itu, o le foloa ma le totonugalemu, fausia se faʻavaʻa o faʻamatalaga, ma pe a tatau ai - ma fata. Mosture-tetee gyptum fiber ma tioata-tipitipi pepa faʻapipiʻi, faʻapea foi ma coument papatusi ma le mafiafia o le 10 mm e talafeagai mo le paʻu. Ina ia faʻaesea le leo o le fuga i vai paipa ma faʻamautinoaina le malosi e tatau ona faʻapipiʻi ai se suʻega o le suʻega, o le lua-anufe fofo o le a manaʻomia. I le vasega, e tatau ona tuʻuina atu ma le mafai ona avea ma le malosi o le 400/500/600 × × 6/1200/1200 mm, tuu i ai e faigofie ona faʻatagaina.

Faʻafefea ona nana se paʻu taʻavale

Seam faataamilo i le pito o le faitotoʻa o le fofo e mafai ona faʻamaufaʻailogaina ma se taliga, ona tipi ese lea ma le naifi. Ata: "Faʻataʻitaʻi"

Faʻafefea ona nana se paʻu taʻavale

O le faʻaʻoleʻole ma le faʻaʻaisa o le faʻatatauina o loʻo faʻatumuina i se saogalemu filifili e le faʻatagaina le faitotoʻa e paʻu ese mai le le mautonu poʻo le ea paʻu paʻu. Peitai, ma se matala matala, o le malulu o soʻo se taimi e lava ai. Ata: "Conosseum tekonolosi"

I le taimi o le fausiaina o puipui fou o le faletaele pe a maeʻa le soloia o le nentekhkabina ma le faʻatulagaina o nofoaga o fua o le fuafuaina (pe o le fale o le malosi . Sei o tatou fai, e mafai ona e faʻaogaina le Hydropphobed Beazzle Wash (PGP) pe o le le toe foʻi i luga o poloka laupapa. E ui i lea, o le faʻavaʻa o loʻo tumau pea le sili ona taʻutaʻua - ona o le le mafiafia o puipui ma le saoasaoa o le faʻapipiʻiina, ma aua e mafai ai ona faʻapipiʻiina le faʻaeʻeina o le plubming e faigofie ona faʻapipiʻi.

Faʻafefea ona nana se paʻu taʻavale

I le faʻapipiʻiina o faiga, chaitt, o le pusa '' aʻai o loʻo faʻapipiʻi atu i le steal spral ma e nana i tua o le puipui sese. Ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina o le plumping ma faʻaumaina o le potu e ulufale ai i le tane feʻau faʻaaogaina le laʻau o le utu o le fiva, lea e mafai ona faia i le palasitika, uʻamea. Ata: Geberit.

O le toe inisiua o le fofo mo le milo e sili atu ona filifili muamua. O le faʻapipiʻiina o oloa a kamupani taʻitasi ma o le laina e i ai ana lava uiga e manaʻomia le faʻatulagaina i le taimi o le fausiaina o aʻu mea. O le lotoa o le tele o le tele o le tele o nofoaga o loʻo fuafuaina mo tiʻetiʻe faʻamau ma faʻapipiʻi i le tasi vaalele ma le puipui. O le taugofie (mai le 1500 Rubles) o le a tau le toe faafoi o se nofoaga o le Steel stare i le Steel Fible ma Spring Rings. Ae ui i lea, o se togafiti e le talafeagai e faʻaaogaina, ma o le fetaiaiga e faigofie ona faʻaleagaina pe a tatalaina.

Tele faamafanafanaga sili atu saunia o le tolopoina e le vaaia. O loo ofoina atu i le faiga o le "faiga", "o le au tekonolosi komiti", "Rusters msk", "la e" ma isi; O le tau o le 400 × 600 MM oloa amata mai le 3 afe rotabs. O le mamanu e aofia ai se uʻamea faʻavaʻa, faitotoʻa, o se lever-hinge tatalaina masini ma se loka loka. O le Spring Snutch e sili atu le faigofie nai lo maneta, o le tatalaina pe a ootia pe a fai e aunoa ma se fua o le ipu po o le taualuga. E manaʻomia e Luka ona tuʻu i luma mai le itu o i latou lava ma tatala pe o le mamao i le itu - faʻalagolago i le ituaiga o auala. O le faʻavae o le fausaga e mafai ona faia o le alumini poʻo kameva. Manatua o le tiga o le faʻamaʻi o le galvanized e lava lava mo le pa puipui (almininum e manaʻomia naʻo i totonu o le fola o le fola), o lea e faigata tele.

  • Mea uma e uiga i le sui o le sexage turter i le fale mautotogi

Faʻafefea ona tuʻu i lalo le leo?

O le pisa mai le vai i totonu o le fale puipui i le Remit paipa e mafai ona atiina i puipui o le mige ma le faitotoʻa o le suʻega o le suʻega. I le taimi nei, o se auala faaonapo nei e toe faʻafouina ai le leoa o le leoa e tatau ona pule i le faletaele ma tuaoi tuaoi. (I le auala la, o le mafuaaga lea e faasa ai saltechbiliblder e fasi i luga o puipui o le papeti e le mafai ai ona sui potu masani. Faatasi ai ma le mafiafia mafiafia o pa e pei ona masani ai i totonu o le pamu, o le leo o loʻo i ai ni oloa sili atu le mafai ona tupu i le faʻasoasoaina o mea. Manatua o le aoga o nei faiga e matua maualuga pe a faʻapipiʻi i le fale atoa.

Fautuaga talafeagai

  • Aua le faʻasaoloto, taumafai e fai se vaituloto o le faleʻoloa i lou lava taugofie pe faʻatau se taugofie, ae le sili ona faʻamalieina faitotoʻa.
  • E fautuaina e faʻatau se suʻega o le suʻega ae leʻi fausia se fausaga o se mages.
  • Mo se galuega umi, o le tauaveina o le malosi o le hatch mata o le tele o le tele o le faitotoa ma le faauma i le 40-50%.
  • Aua le teena se filifiliga o se filifiliga o se matasele ma le tolu-itu-fetuunaiga; A aunoa ma lea, e faigata tele ona ausia se faʻamaʻi mafiafia o le faitotoʻa ma le sologa lelei faʻataʻamilomilo i le faigata o le fofoa.

Faʻafefea ona nana se paʻu taʻavale 11779_7
Faʻafefea ona nana se paʻu taʻavale 11779_8
Faʻafefea ona nana se paʻu taʻavale 11779_9
Faʻafefea ona nana se paʻu taʻavale 11779_10

Faʻafefea ona nana se paʻu taʻavale 11779_11

Gaosi oloa ofoina paipa o eseese umi ma lapoa, faʻapea foi ma fetaui lelei mo latou. Photho: rehau

Faʻafefea ona nana se paʻu taʻavale 11779_12

O le Looop Mechanasm o le tumama o le itua e mafai ona toe foʻi i le avega i le selau o le kilokalama-malosi ma ua fuafuaina mo le fia afe o le fia afe o le fia afe o le ofi / tapuni taamilosaga. Ata: "Faʻataʻitaʻi"

Faʻafefea ona nana se paʻu taʻavale 11779_13

Mo le potu latalata, o le sweding fauga e sili atu. Ata: "Hammer"

Faʻafefea ona nana se paʻu taʻavale 11779_14

Mo le potu popole, o le ata lafoia e talafeagai. Ata: "Faʻataʻitaʻi"

  • Faʻafefea ona nana paipa i le faleuila: 8 auala faigofie

Faitau atili