Totonu

Anonim

A e manaʻomia ona fausia se totonu mo taimi uma, o le filifiliga e masani ona toʻesea i le au masani. Ae le o se matua, ma ni pou ma le agamalu, ma le tasi matou te faaigoaina o le faavavau

Totonu 11780_1

O tagata e ona o tagata o loʻo i ai (tusa o le 140 M²), o se tolu-potu potumoe e toʻatolu o le tagata e 7 ma le 3 tausaga, e le faʻamautuina i totonu. I le fausiaina o le mamanu i luga o elemene o loʻo i totonu o le totonu, o le tagata mamanu o loʻo foliga mai o se paleni paleni, o le sili atu ma le sili ona fetuʻunaʻi i onapo nei.

Totonu

Ata: Manatu o lou fale

O le umukuka ma le potu malolo ese ma i le taimi lava e tasi e tuʻufaʻatasia ai se faʻavae malosi ma le mamalu - o se ata o le faʻamaoniga e lua o loʻo tuʻuina atu i totonu o le le lua sone o loʻo tuʻuina atu i totonu o le le lua sone. Na ia "fafaga" se tamai tupua faafeagai, frameng tv sone

Toe fausia

Tuʻu mai o le faʻavae o le aiga, matou te filifili e faʻalautele auala sili i le va o le potu malolo ma le umukuka, lea na latou faʻalauiloaina ai le vaega o le puipui. O le vaevaega e le faitotoʻa i le umukuka mai le auala na tapunia (tuua naʻo le avanoa avanoa i le potu malolo), ina ia faʻateleina ai le faletaele e faʻasusu ai i le 7 tala. O sone lautele e aofia ai ma se potu laʻei ma le atoa-faʻalavelaveina o le faleuila.

Na suia foi le potu o tama ma le potu o matua. Talu mai lea, na tuʻufaʻatasia ma le lua le kapeneta, ma na muamua le avanoa i le Logigia. O le iʻuga o le "kolosi" tuʻuina atu o se fanau aulelei tele, o le sili ona mamao mai le potu malolo. Sone sone tumau pea i nofoaga muamua.

Le mafaufauina lanu filifiliga

Atiina ae le filifiliga lanu o le totonu, o le tusitala o le Poloketi na filifilia e filifili mo faitotoa matagofie - ma le laina i luma, agai i totonu o le potu malolo, ma isi i totonu o le potu malolo. Tagata e faaaogāina tagata, na amataina ona faʻatagaina ma e mafai ona faafeiloaʻi lanu lanu i totonu, musuia i lenei manatu - fesili e le tagata mamanu ma le tagata mamanu e fiafia i tagata uma. E le gata i lea, na matua faʻatamaʻia ma le masani ai le malamalama o le tino. O le iʻuga, faitotoʻa faitotoʻa o totonu na avea ma foliga o totonu.

Lipea

O potu uma na faʻaaoga ai potu uma o loʻo faʻaaoga (ulufale ulufale i le fale, umukuka, faletaele, cheost chantt), faaauupegaina i le fola vevela. Fou vaega fou na fausia mai pilikito. Potu nofomau ua tuʻuina atu i daikin vaeluaina faiga. O faamalama sa i ai i tulaga lelei, o lea latou te le suia ai, ae na faia nofoaga fou faamalama - lautele, mai i le canan. Na suia Uarota, ua amata foi ona toe faitioina le toe tiute i le itu o nuu i le nuu o le potu malolo. O le maualuga maualuga na lamolemole, ma o le siʻitia o le taualuga e maua ai le mimita na maua ai se faigofie geomotry. Pe a filifilia mea ua maeʻa, taulai atu i luga o le sitaili o le aʻoga. I le tuufaatasiga o le 'aufaʻatau, uiga faʻapitoa o loʻo aliali mai: Gyptum ofaves ma falai, stacco, puipui ma le mautu i totonu.

Totonu

O le taualuga o le potu malolo na faapaleina i le gypsum hack system faʻatasi ai i totonu o se laupepa o le Plasterboard Byshod, Faʻafetai lea na mafai e fausia ai se aafiaga ma le manogi. Gyptum Eaves ma frazi na faamamafaina ai le tulaga faigata o le taualuga o le ala savali. Mo le faʻamamaina o le palapala, o mea eseese ma vaega o loʻo faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o puipui i totonu o le potu malolo na valiina ma teuteuina i le laʻau tele e aofia ai (i le faʻavaʻa mai le tele o laupepa puipui faʻatasi ma le faʻalumaina siliva. I le umukuka, o puipui na ufiufi i le laupepa. Mo le auala savali sa latou filifilia le Igilisi pepa puipui mo ni tamaitusi, faʻaopopoina le masoga gypsum puipui. O le puipui o tamaiti teuteuina ata vali i luga o le sima. Mo le fola fola o le fola, o le potu malolo, potu potu, sa filifili le pati, sa filifili tele le kariva tele, i le lanu o puipui. O le foloa o le faletaele, o le sauila saeleʻa, na tapunia le umukuka ma ogalaau, o le ulufale Hancides - Honamentta Porcelain. Mo le teuteuina o puipui o le tagata faitoʻaga falevae ma le faletaele faʻapipiʻi ni ufiufi mai se komiti faʻatonutonu.

Luga o le ogatotonu o le a atiaeina tama o tama. I le taimi lava lea, na te maua ai le avanoa. O le Rope Staircase ma Rope ma Swings sa feagai ma le ata o le ata vali

Fausaga

Dominist sili sili ona lelei-efuefu lanu ma mimilo-lilac, o loʻo le mafai ona i ai i le mamanu o eseʻese sone, e lelei mo le tasi ma le isi, faʻalogo i le siosiomaga o le atamai. Malamalama Laoa Meafale Manoa Mamanatu i totonu, ae le soona telefaasalalau. O nisi mea na faatonuina i Italia, o isi na faia e tusa ma ata a le tusitala.

Aemaise lava tatou te galulue ma le faaeteete faatatauina faiga i nofoaga uma. O le aiga e fa iai tagata e toʻafa, ma e tele a latou mea e manaʻomia ona maua ai se sulufaiga filemu. O le mea lea, na matou tuʻuina atu le numera maualuga o nofoaga o loʻo iai. Na amata i le alatele, lea na tuʻufaʻatasia ai le fausia-i le kapeneta ma le taualuga. Mai le vaega o loʻo mafai ona e alu i le lima-mester chorrobe potu. I totonu o le potu moe o matua na fausia ni fale tetele se lua na fausia i le Nhe NOFO. I le moega, i lalo o le pito i lalo o le motu, o loo i ai se pusa potu mo mea le talafeagai. Big Workroe na faʻapipiʻi i le vasega pepe. Na faapena foi ona matou taumafai e ulufale atu i totonu o totonu uma teuina o nofoaga teu oloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lagona e leai ai se isi meafale i le potumoe, vagana ai le moega i tafatafa o laulau ma fale moe ma se taumafataga, ae leai. O papala o loo ufiufi i puipui o le potumoe o le fānau faitotoʻa o faitotoʻa.

Elena pepe babuseni

Tusiata, o le tusitala faa-galuega

Totonu 11780_4
Totonu 11780_5
Totonu 11780_6
Totonu 11780_7
Totonu 11780_8
Totonu 11780_9
Totonu 11780_10
Totonu 11780_11
Totonu 11780_12

Totonu 11780_13

O le laina o le potu malolo ma le fesoʻotaʻiga umukuka o loʻo faʻailoaina mai e le fausaga vaega - o le portal, faʻapea foi ma le laulau malu, o le a le "tagata autu" o le a le aiga. e fesoʻotaʻi

Totonu 11780_14

O le moe o le moe-lilac, toe maua mai le faitotoa pito i luma o le potu malolo, siitia atu i le spreen asteron o umukuka, teuteuina ma pou

Totonu 11780_15

Le mautonu o tamaiti fuafuaina ma le Wichchery faamalama vaevaeina i ni tusi aoga se lua

Totonu 11780_16

A tuʻuina atu tamaiti, na faʻaaoga e tamaiti le faʻavae o le sidemetry, uiga o le aufaila i totonu. Iinei na saunia foi fata e tatala ai pepa mo tusitusiga ma meataʻalo.

Totonu 11780_17

O le atavali ma ituaiga o se atunuu matagofie i le ogatotonu o le pa o le a atiaeina le mafaufau o tama. I le taimi lava e tasi, o loʻo vaʻaia vaʻaia avanoa

Totonu 11780_18

O le pa i le laupapa na faia i le ituaiga o palu pamu (na faia e le tusi a le tusitala o le poloketi

Totonu 11780_19

Tile ma le Expquisite Skiqued mamanu, faʻata, moli ma meaafale - specticular i le mataupu o vasega

Totonu 11780_20

Faʻafetai i le vateatea lanu, o le potu fatu e foliga mai e pupula ma le malosi

Totonu 11780_21

O le faletaele e vaevaeina foi i ni tusi se lua. O le vaega autu o se vai taele ma se faʻata tele ma se faleuila ma se fale faiʻai, i totonu o le bodet.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Totonu 11780_22

Architects: Elena Babaushkin

Matamata i luga

Faitau atili