O le a le maualuga o le faʻapipiʻiina o le piping?

Anonim

O le a le tulaga maualuga e tatau ona faʻapipiʻi ie faʻamalosi ma le faleuila, ina ia latou nonofomau e faʻaaoga uma tagata o le aiga?

O le a le maualuga o le faʻapipiʻiina o le piping? 11806_1

Tele taimi, o le averesi o le averesi o le averesi uiga. E masani ona latou fetaui? E i ai se eseʻesega o auala e faʻapipiʻi ai pe a naʻo le tasi faletaele i le fale mautotogi?

O le fofo i le faʻafitauli o le manaia o le saʻo o le itulagi o le tasi o le faʻamuamua i luga o le orgetars o le faʻapipiʻiina o modules) galuega. O le maualuga o gaioiga o gaioiga o le taimi o le maina o masini faʻapipiʻi, e mafai ona e filifilia le maualuga e sili ona lelei mo tagata uma faʻaaogaina.

O le a le maualuga o le faʻapipiʻiina o le piping?

Ata: Viga.

O le a le maualuga e tautau ai le faleuila ma magoto?

Muamua lava, o le maualuga o le faleuila e taua. E masani ona i pito pito i luga o le 40-43 cm mai le tulaga o le muamua fola. O lona uiga, o le a le fuafuaina o le maualuga e sau mai le mea moni o le a faʻaaogaina le masini e se tagata matua, o le tagata soifua maloloina o le maualuga. Maualuga, matua ma tagata e iai manaʻoga faʻapitoa, aua e te nofo i lalo ma faʻatasi ma le pupuʻu o loʻo iai, o le a tele taumafaiga. Ia amanaia nei uiga, faʻapipiʻi tagata gaosi oloa mo le faʻapipiʻiina (viega, sancit, chait, tec, o aioi, o le faʻaaogaina o le maualuga o le masini le tele o le 20 cm.

A o fufulu, e tusa ai ma tulaga oi ai oi ai nei, e faʻapipiʻiina e le 80 cm i luga aʻe o le tulaga o le muamua fola. Ae o lenei averesi o le vaega e faigofie lava i tagata faaaoga o le maualuga o le maualuga. Ua faʻamautuina o le faʻamalieina o faʻagasologa e sili atu le lelei e faʻatino ai pe a fai o le lima pulumu o le 10 cm i lalo o le numera tulilima. O lenei ulufafo - pe a faapipiiina se masini masini, faʻatasi e filifili se filifiliga fetuunai fuafuaga mo tagata uma o le aiga. Ae ui i lea, enisinia modules ma a latou mea uma e faʻatagaina ai oe e filifili ma faʻalelei naʻo le tasi maualuga.

Faʻafetai i le Poupole Poombing, E faigofie atu le faʻatumauina o le mama o le faletaele: E le faʻaputu le efuefu. Ma ina ia fufulu le fola i lalo o le faleuila, ua lava lea e uu ai le moa i lalo o le ipu.

E manaʻomia e le inisinia le inisinia se vai mama?

Modules mo le faʻauiga o faleuila e sili ona sailia le sili ona sailia. O ou manaʻomia se inisitituti o le suʻega mo le faʻapipiʻiina o atigi? A maeʻa mea uma, e naʻo le faʻapipiʻi i le puipui faʻaaogaina puipui. Tele fai. Ae, muamua, e aunoa ma se faʻavasegaga o le faʻapipiʻi, o le a faʻamanuiaina le solosolo i luga o le laumua puipui. A o le inisinia fesoasoani fesoasoani e faʻatuina le magoto i luga o puipui o se ituaiga malamalama (i le taimi e tasi o le avega autu e ala i le faʻavaʻa i luga o le fola i luga o le fola i luga o le fola i luga o le fola i luga o le fola i le fola i luga o le fola i luga o le fola i luga o le fola. O le lona lua, o puipui e masani lava ona le aofia ai ma le vaipuna, e masani ona i ai se foliga le tumau pe e le talafeagai mo le magoto o lenei ituaiga. Lona tolu, ma se tulaga faapena, e pei ona faʻaalia e le uaea (pe a naʻo le sito e le o faʻatagaina i totonu o le meafale, lea e mafai ona natia). Ona faʻavasegaina lea o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le puipui i tua, e laa i lalo ole vai ma le suavai. Enisinia modules faʻatagaina oe e faʻapipiʻi le palu tusa lava poʻo le a le tele o taimi e faʻaaoga ai le vaega o faletaele ma faletaele.

  • Na talafeagai uma tagata: o le a le maualuga e tautau ai le magoto i le faletaele

Mobile Modules mo Haghbasin ma faleuila

E i ai se fausaga e fou mo aʻoaʻoga e mafai ona faʻasaʻo ai le maualuga o le masini i tamaiti ma mo o latou matua o le tuputupu aʻe. Ma e taua tele - mo tagata faʻaaoga o tausaga tuai poʻo le faʻamaʻi o le Mastercusletmul system. O loʻo matou talanoa e uiga i le viega eco faʻaopopo modules o loʻo faʻatulagaina ma se masini faʻapipiʻi. A oʻo ona e nutimomoia, o le a mafai ona suia le maualuga o le faleuila i le va o le 40-48 cm mai le foloa. Ma o le maualuga o le Bropbanin mafai ona faʻatulaga taʻitoʻatasi i totonu o le 20 CM, siitia ma faʻaititia mai le 70 i le 90 cm mai le fola.

O LE FAʻAFITAULI POLOGIME e matua faigofie tele: o oe muamua e tatau ona fetaomi le faʻamau e tatala ai le masini, fetaomi le masini i le masini manaʻomia. I le faaiuga, e tatau ona e faia le maualuga i le kiliki i luga o le faamau i luga o le faamau i luga (mo se vai mama). E mafai ona e suia le maualuga o le magoto o le a oomi le ki. Afai e te tatalaina le mea mulimuli, ua faʻatumauina le masini i le maualuga o loʻo iai nei.

O le modules ua faʻauʻuina i se auala feololo ma se vaitusi mo se laina fetuʻutuʻunaʻi ma se moli moli (mo le 'au i totonu o le vai vevela ma malulu , o le scrome tulivae o le alavai o le alavai ma faapipiiina elemene (mo se vaipuna). O le pusa e aofia ai ma le faʻatonutonuina o le faʻafitauli o le aʻafiaga-faʻamalosi tino puipuia (o loʻo faʻapipiʻiina aʻo leʻi faʻapipiʻi le masini) ma le faʻamau mo le faʻagaioiga. O le viega eco ma modules e mafai ona tuʻufaʻatasia ma masini mafanafana o soʻo se tagata gaosi oloa. O le lautele o le vaipuna e le tatau ona sili atu i le 70 cm, ma o le tele o le 21 kg. O le faʻaputuputu o Mobile Mona modules mo le Baghbusin ma le faleuila ma faleuila e tutusa ma le tuʻufaʻatasia o elemene faʻavae; O le tutusa tele o faiga o loʻo faʻaaogaina: lautele 490 mm ma se mauga maualuga o le 1130 mm.

Mo tulaga faapitoa

O le feʻau feaveaʻiga o le faʻavaʻa o se faʻafitauli o se faʻafitauli, e talafeagai i nisi o olaga tulaga. Ae peitai, o ia fausaga e le faʻatapulaʻaina le tagata faʻatau mo faʻamatalaga faʻapitoa ma mafai ai ona avea ma se isi suiga i le inisinia mo le maualuga o le plumbing o le plumming masini.

Ina ia fausia se faletaele filemu, e masani ona manaʻomia le fofoina o fofo e mafai ona faigofie faigofie i le suia o manaʻoga uma o tagata ma le faʻaaogaina lelei i soʻo se olaga. Fufulu ma le faleuila - ki o le faletaele. Manaia tele, e tatau la latou fetaui lelei lo latou maualuga pe a tagata taʻitasi. O le viega eco ma module e i ai le tele o faʻamatalaga: e talafeagai ma pe a faʻauʻuina i se faletaele masani i le aiga e ese lava, ma tuputupu aʻe le tamaititi Faatasi ai ma ia), ma fausia se partier-leai se siosiomaga fuafuaina mo le tagata o loʻo i ai tausaga o le matua poʻo le faʻatapulaʻaina o tomai malosi. I le mataupu e sili, tatou te fuafua e faʻalautele Moleiā ma lima faʻapitoa, ma le faleli e fufuluina ai le ki maota.

Sergey Vitredko

O le tagata faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa viega i Rusia

O le a le maualuga o le faʻapipiʻiina o le piping?

Ata: Vitra.

Inisinia modules ma fetuʻutuʻu fetuʻutuʻunaʻi lagolago o le a faʻaaoga ai le maualuga o le pepa faigaluega, fesoasoani e faʻaleleia le ata o le tumama node, faʻateleina lona tumau mo tagata uma o le aiga

O le a le maualuga o le faʻapipiʻiina o le piping?

Ata: Geberit, Grohe

Modules ma fetuunai toe faaleleia vae lagolago

O le a le maualuga o le faʻapipiʻiina o le piping?

Ata: roca.

Faʻapipiʻi faiga faʻatagaina oe e faʻapipiʻi se fufulu fufulu o soʻo se fafine lautele e aunoa ma se meaafale mea, i le taimi lava e fiafia uma ai

O le a le maualuga o le faʻapipiʻiina o le piping?

Ata: ROA, Tece

O le 'auʻaunaga faʻavaʻa mo le faleuila e faʻaauupegaina ai ma se faitotoʻa-i totonu o tane

O le a le maualuga o le faʻapipiʻiina o le piping?

Ata: Viga.

O le maualuga o le hashbanin e fetuunai e pei ona taua: Fetaomi le ki e tatala ai le faiga; Sa tuu lemu le mamafa i luga o le uati; siitia pe tuu i lalo le masini mo se tulaga lelei (mo le magotoina mai le 70 i le 90 cm); Oomi le ki e loka ai le maualuga

O le a le maualuga o le faʻapipiʻiina o le piping?

Ata: Viga.

Modules Viega Eco Plus, Faʻatulagaina ma se Feʻaveaʻi Polokalama Feololo ma Livern Forters mo le Mauga uma mo le Laina PADDED PLAMBING: HARDHANIIN MA O LE FUA

O le a le maualuga o le faʻapipiʻiina o le piping?

Ata: Viga.

O le a le maualuga o le faʻapipiʻiina o le piping?

Ata: Viga.

Faitau atili