E manino tuaoi

Anonim

O le pa e taofia ai le tui o le vai i fafo o le fale o le sili ona taua vaega o se seti o mea taele. E masani ona filifilia pe afai e fuafuaina e faʻatuina se laupepa i le fausiaina e faʻatautaia i le nofoaga o faʻagaioiga.

E manino tuaoi 11811_1

E mafai ona tatou faʻatulagaina le taʻele, faʻavae i luga o foliga o le faletaele, faʻapea foi ma au oe lava manatu faʻapitoa. O le ata o le au a le National Team po o le faʻasologa o loʻo aʻafia i le vae, niche, faigofie. I lea tulaga, so o se fetuunaiga e mafai: sqaice, faʻataʻamilomilo, kuata o se lio, livi, liʻo. E le gata i le pa le pale, ae o lea foi i luga o le nonoa po o se isi lava faavae. O a tulaga e tatau ona iloiloina pe a filifilia le fenning?

E manino tuaoi

Ata: Guteswtwtt.

E manino tuaoi

Ata: roca.

Foliga lelei

I lalo o le taʻele pusa o lona uiga o se faʻapitoa faʻapitoa e aofia ai ma le tumau (puipui) ma feololo (faitotoʻa) elemene. O le fausaga ma le pa puipui e vaevaeina i le faʻavaʻa (faʻavaʻa) ma le fanivesi (leai se mea).

Ma le faavaa. O ni mea faʻapipiʻi e aofia ai faʻamatalaga (palasitika poʻo uʻamea) ma faʻatumu. I lea tulaga, o le faatumuina o le faʻavaʻa e mafai ona faia i polysyrene ma le mafiafia o 2.5 mm poʻo le le fiafia moli moli ma le mafiafia o le 6-10 mm. I aso nei, i le siosiomaga, matagofie o lavalava o loʻo taofia ai le tapoleni, aua neʻi leiloa le ata, ae o na o se mea e ese mai ma faamamafa lana faʻaaliga vaaia.

Aunoa ma se faʻavaʻa. Glass Shareparent Beatvas ma le laititi o le faʻaleleia o le faʻaleleia o mea e fesoasoani e fatu ai se lagona o le avanoa avanoa, le faʻaseseina o le matala. O faʻafitauli o le manogi e fai mai ai faʻapitoa mai le tele tioata - mafolafola pe punou. I totonu o le fale faatatitia e leai ni faamatalaga, e sili ona faafaigofieina le faamamaina. Peitaʻi o le faʻapipiʻiina o ia fausaga e sili atu le faigata, ma le fola ma puipui o le faletaele e tatau ona lamolemole.

Foliga o foliga. O po o le tulimanu ua iloga O luma o le malosi o loʻo i ai le potu moe o le vai o le tino).

Lafo faitotoa. O se tasi o le sili ona lauiloa filifiliga. E mafai ona tatalaina faitotoa uma i fafo ma totonu (o le mea e manaʻomia ai le avanoa mo gaioiga i totonu o le fale), latou te faʻaaugaina i le sologa lelei auala. Ina ia faʻamamafa le mamafa o le mamanu, o le faʻaʻaisa o itu e masani ona faʻapipiʻi i luga o le hinges o loʻo faʻauʻuina i le tulaga faʻatulagaina, o le a le tatalaina i lalo o le malosi o le vai o le vai pe mai Faapipiiina. O le fengiang ma le faitotoʻa o loʻo masani ona faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai i se nichh, i totonu o se potu ma se vaega mautu. O le mea autu o le gauai atu i le tele o le avanoa e manaʻomia mo le tatalaina o le faʻapipiʻi o le sash. Afai e lava le avanoa i luma o le taʻele o le faletaele, e mafai ona e faʻapipiʻiina se tasi- poʻo le lua-vaega fesuiaʻi ma le faʻafanua faʻafanua.

Faasee faitotoa. I le faiga o le maualuga o le sefeina o le avanoa, o le sili ona lelei fofo o le a toesea (sliding) mamanuina. I le tulaga lea, ni pa o le taʻele e aofia ai se taʻavale taʻavale e mafai ai ona faʻapipiʻi le faitotoʻa, faʻasolo e tusa ma se faʻapitoa vaega o le fausaga. Toe tatala lau le lau agai i luga o le puipui i luma i totonu o le cab. Ia tatalaina, o le mea e manaʻomia ai le taumafaiga sili. O sea fofo e sefe ai le eria i totonu o le cab ma fafo. Gagana faitotoa o le "Warmoshka" Ituaiga, e aofia ai i le lua, tolu pe fa fasi mea, fesoasoani i le sili atu faʻalauteleina le ulufale i le ulufale i le ulufale i le ulufale i le ulufale i le ulufale i le ulufale i le ulufale i le ulufale i le ulufale i le ulufale i le ulufale i le ulufale i le ulufale i le faitotoa. Ae ui i lea, o le i totonu o le vai o le vai o le vaipuna na faaitiitia, ma le le malosi o ia fale fai i lalo. O nisi pa o ni dester darn i puipui. Mo i latou, filifili uʻamea uamea, o le a sili atu le umi nai lo palasitika.

Fono. Filifilia o se auala e tatala ai, vaʻaia avanoa i le fale e faʻafaigofie ona faʻaaoga le faʻaaogaina o le tamaʻi mea.

I totonu o le tele tele o le tele o fale moe, e mafai ona e filifilia le filifiliga talafeagai mo soo se faletaele, e aofia ai le poto

... ma leai se tyce

O aso nei, o faʻataʻitaʻiga ua tuʻuina atu i totonu o vai - e le faʻamalosia le vai ma le fasimoli maʻai vave. O tagata gaosi Europa e faʻaaoga i le tapoleni faʻapitoa o le tapoleni (antiplac, Asquamec, Belsaperlec, Beverclecer, lelei, o loʻo taofia ai le faʻavaeina o tupe teu.

Tioata po o palasitika?

O le ituaiga o mea e taua ona o le pupula, lelei ma, ioe, o gaioiga o le pa e faalagolago i ai.

Ipu. Mo le gaosiga o pa, o le teteʻeina o le tele tioata tioata ma le mafiafia o le 6-10 mm ma pito e masani ona faʻaaogaina ma pito faʻapitoa. O isi mea i lenei mea i le fausiaina o le taʻele e leai: siʻosiʻomaga, e le afaina ai le faʻatulagaina o tioata ma faʻapitoa tulaga, e le iloga i le malosi ma le saogalemu. O le tausiga o le pa, e lava ni mea masani mo le tioata, latou te faʻaaogaina ma foliga o mafuaʻaga, ma peʻa faʻamamaina le vai, e faʻamamaina le pa. Gagana e mafai ona manino, matai, o loʻo faʻaaogaina le tioata tioata, i se mamanu poʻo se faʻafuaseʻi. I le masani ai, manino tioata tioata i luga o le laititi o fusiua - latou te fesoasoani e fatuina se lagona o le avanoa avanoa. I le averesi, o le tioata fani mo le faʻatulagaina o se tulaga o le tele o tulaga o le tau o le a tau 23-61 afe rubles.

Fono. Mo falesa ma se paso tioata, e aoga e filifilia se tioata faʻafeiloaʻi e faʻateleina ai le malosi o le vasega.

Polystyrene. Fenting mai le Opaque Polystyrene - filifiliga o le paketi. Tau maualalo (11.5-33 afe o Rubles) e fetaui ma le lelei o le oloa: o le mea o le mea o le mea pe mulimuli ane samasama. Sili atu auala aoga ma faitotoʻa mai lenei mea, teuteuina i se ata tusi.

O le tele o le tele o pa e mafai ai ona e fausia soo se fale, ae e le tatau ona laiti. Sili atu pe itiiti faigofie o le tulimanu o le 90 × 90 cm i le tele poʻo se fale faʻatagata o le 120 × 90 cm ma le maualuga o le 170-22 cm ma le maualuga o le 170-22 cm

O mea lelei ma talaaga

Suafa ma le le mautonu o le mamanu e aofia ai le tele o elemene e maua ai mea e maua ai mea faigaluega (puipui, fesoʻotaʻiga) ma se faʻapitoa faʻapipiʻi tulaga e mafai ona faʻapipiʻi ai le ie ipu i le puipui. I le va o le pa o le faletaele ma le vaega o le vaega o loʻo i luga, o le faʻaopopoina o le soʻona faʻaalu o tagata e umiaina. E masani ona pasi le tagata o loʻo punou i le pito i luga o le faʻasolo i luga o le mea leaga. I nisi o tulaga, o le tioata ua faʻapipiʻiina i le puipui naʻo tamaʻi chroamera tagata.

O se isi faamaoniga faʻapitoa o le faʻamau o faʻavae o faʻavae e masani ona avea ma o se fanua maualuga maualuga. Suafa o vaega faʻatulagaina e maua ai itu o loʻo faʻamalamalamaina ai le laugutu sili. Ina ia sili ona fufusi faitotoʻa i ni vaega tumau ma le tasi le isi, faʻaaoga ni pepa faʻamau, o le tasi lea (sili atu (nai lo le malosi) malosi clamps tioata, ma le isi e faʻaoʻo i le maneta. A faʻapea e leʻi paʻu le vai, ae e leʻi paʻu le vai, ae o le propparent matuia ma PVC faʻamatalaga e faʻapipiʻi i faitotoʻa ma ni glands. O a latou faʻamau o loʻo siʻomia ai i pito o foliga o foliga ma tuaoi. E masani lava, o fusi faamau o loo sapalaiina ma pa. O le gaoioi o mea o le oloa e masani ona faʻatuina ma le siitia o le masini. E otometi lava ona siitia le faitotoʻa pe a oʻo i le tatalaina ma saunia atoatoa i le pallele poʻo semi pe a tapunia, faʻamalosi le manino "o le faʻamau. Meafaigaluega mo tioata taele cains e maua mai i le maualuga malosi apamemea, ma o elemene autu o le matasele ua faia i le shinless stapless.

Tusi mai

Ole taʻele o pa ma faitotoʻa faitotoʻa e masani ona aoga 15% sili atu taugata nai lo ata i se faitotoʻa faitotoʻa. E i ai le mataupu i le tioata tioata. O le aau o taʻele faitotoʻa o loʻo faia i tioata ma le mafiafia o le 6-8 mm, ma faʻaseʻe - 4-5 mm. Faʻapea foʻi, o le tau o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa ma le mea o le faʻamatalaga o le faʻamatalaga ua afaina. Fuafua i le tau o le oloa o le oloa, o le talaaga e mafai ona avea ma alminininum ma palasitika, ma chromium coating pe leai foi.

O ai e gaosia?

Polystyrene pa i le Rusia Maketi o loʻo sapalaiina e le Vagnerplast, kabi, kolo, ravak. O oloa na faia i le mamafa o skiels ofoina atu tulaga lelei, Iakopo faauluuluga, SFA, Dorff, HSK, CUDWETH, CLACH, GUDBAY STRY STRY STRESE O LE FALEPUIPUIOI Tele.

O se uiga uiga o le tatalaina o le tatala o loʻo faʻapipiʻiina (e leai se taualuga, o lea e le mafai ai ona faʻaseʻe ai se kasa poʻo le taʻele o le taʻele

O Metals e taitai

O le lelei o le fale taʻele o loʻo fuafuaina muamua i le lelei o ana mea. E faʻapea e le gata i le tagata, ae faʻapena foi le talafeagai uma. O lea, i le gaosi oloa mo faʻavaʻa pa, o le alminim o le taʻitaʻi - malamalama, tumau, tetee i le 'aisa uamea. Ona o le siosiomaga faauo valivali e le powder sprating metotia ma aredized starter, Aliminum faamatalaga (matagofie, vali) tausiga ma pisinisi i le tausiga. Mo le faʻatinoina tatau o le taʻele pa, faʻataoto faʻapitoa fesoʻotaʻiga, ona faʻaaoga lona tulaga ma le tele o mea faigaluega. Avanoa (locks mo pa o pa, e fesoʻotaʻi ai le faʻailoga o le fusuʻaga o ni mea faʻapipiʻi, o loʻo fesoasoani i le puipui o le ata ma conrome, pe sili atu uamea polesi po o le matte. Ina ia mafai ona mauaina se pali auro-o lenei aso i le sitaili, apamemea polesi.

E manino tuaoi

Ata: Tulaga lelei

Kubo r - vaega o le palu paleame 80 × 80 cm (lua faʻatulagaina panels ma lua togitogi faitotoʻa), tioata 6 mm

E manino tuaoi

Ata: Tulaga lelei

Kubo R - Asymmetrical Vaega o le pa o le 75 × 95 cm, tioata 6 mm

E manino tuaoi

Ata: Ravak

Fala 'Factor Blix mo le Spacious Cabins

E manino tuaoi

Ata: Ravak

Fala '' '' '' '' '' '' 'Faifeina cabins i gehhe

E manino tuaoi

Ata: Ravak

CHRAME BLUH WALL E mafai ona i ai se ata faataamilo

E manino tuaoi

Ata: Ravak

E mafai e Chrome taele tulimanu ona i ai se sikuea pepa, oloa fusiua le mautinoa le maualalo o le faamaufaailoga.

E manino tuaoi

Ata: Kolpa-San

Trera Ts avanoa avanoa mai le manino o le fatuina o le tino mafiafia o le 8 mm, e faaleleia ai le fale ma le ulufale fua (mai le 7800 rubles)

E manino tuaoi

Ata: Kolpa-San

Trera mafolafola TV FOVE BEVER FONI MA LE MULIMULI MULIMULI LE GUMERSHED MULIMULI 6 MM, tuʻufaʻatasia i Niche, faitotoʻa (75 455 o loʻo faʻatauina ese

E manino tuaoi

Ata: Kolpa-San

Terra mafolafola Tkk taele tulimanu

E manino tuaoi

Ata: Kolpa-San

Faʻasolosolo faitotoʻa ma se vaega mulimuli Kronos (tasi le tatalaina) o le a faʻatagaina oe e faʻapipiʻiina se mea lelei ma le mafanafana o le faletaele i totonu o le faletaele Niche

E manino tuaoi

Ata: Vitra.

FOLAFA FOLAFOLAGA O LE FALEPUIPUIʻUPU (120 × 90 cm) ma le taʻele o le taʻele puipui, u-o loʻo taʻapeʻapeʻa (pesega

E manino tuaoi

Ata: Kolpa-San

O le taupulepulega e leai se tau o le taʻele o taʻavale, e aofia ai se faitotoʻa itu e tasi, ua faʻamamafaina ai le itu o le faletaele (tusa o le 5 afe Rubles)

E manino tuaoi

Ata: roca.

Fencing Victoria (Square, 90 × 90 cm) ma togitogiga faitotoʻa faia o le saogalemu tioata (35 500 rubles)

E manino tuaoi

Ata: James Teteeli, Ravak

O le a le talitonuina o le Cab e saunia e Steel Meafaigaluega

E manino tuaoi

Ata: Tulaga lelei

Tatala (ma le leai se totogi) taʻele fale, o loʻo faʻapipiʻi tuusaʻo i luga o le fola ufiufi (e aunoa ma le pallet), o le embodut o manatu laiti

E manino tuaoi

Ata: Vitra.

O le vaega lea o le fale fou o le malo lea e mafai ona gagau, o le a faʻateleina ai le avanoa avanoa i le faletaele

E manino tuaoi

Ata: Tulaga lelei

Fesootai pa ma toe suia le faitotoa o le faitotoa (i le tulimanu)

E manino tuaoi

Ata: Kaldewei.

O le fuli o le tioata o loʻo faʻapipiʻiina e aunoa ma se pallet, fausia o le le gaoia o le taʻele o le taʻele

Faitau atili