I le lelei malamalama

Anonim

Faʻamalosi moli o moli o se tasi o auala sili ona aoga e fausia ai se siosiomaga talafeagai mo le aso malolo, ae maise ole tausaga fou. Ma faʻafetai i tekinolosi faʻaonapo nei, o suʻega mama e sili atu ai le manaia. O a filifiliga moli e mafai ona fautuaina?

I le lelei malamalama 11855_1

E tele auala e faʻatulaga ai le faʻamau lelei. O o tatou tuaa faʻapitoa na faʻatautaia e ausia ai le manaʻomia o le aoga ma le fesoasoani a moligaʻo, o loʻo faʻaaogaina i aso nei e fausia ai se siosiomaga alofa. Ae o le a tatou vaʻavaʻai atu i isi mea taua faapopoili o mea e sui ai moligaʻo ma le afi mumu o le fatu. O le penefiti i tausaga talu ai nei na tupu ai le tele o suiga fou i le fanua o le moli o tekinolosi. Aemaise lava, uila faiga faʻavae e faʻavae i totonu o le malosi, o loʻo iloga ona faʻatuatuaina, saogalemu ma lelei tau. O le tagata taʻitaʻia faiga o le taimi nei e masani ona filifili mo le teuteuga seleselega.

I le lelei malamalama

Ata: BorOS Bezel / Haveda faʻasalalauga

O le mafuaʻaga e faigofie ai: Taids Faʻatagaina oe e fatuina lelei le malamalama malamalama o le malamalama e talafeagai mo le faʻailoaina o mea e leʻi fuafuaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le taitoaluaga o laʻau - o filo ua faia i luga o le faavae o se moli, manifinifi ma pamu o loʻo i lalo ifo o le 1 mm, o loʻo tu ai le supernatrica. O fulufulu manu e faʻaauupegaina ma le atigi atigivaevae, o le maualuga o le puipuia o le puipuia o tulafono, e oʻo atu i le IP65, o lea oloa e faʻaaoga uma i potu susu, faapea foi oloa.

O filo foʻi e mafai ona faʻaaogaina o se siʻosiʻosi Garlalani, faʻapea foi ma le faʻaaogaina e ese ai ma ie puipui. O filo moli o le itiiti mafiafia e le soona fai, o lea e faigofie ai ona faʻapipiʻi i le tausaga fou, o teuteuga ma foi ile ie.

Na amata ona faʻaaoga e le moli moli mo le fiafia i le taimi na toetoe lava a maeʻa a latou mea fou. Ua lauiloa o le uluai Kerisimasi teine ​​simed i le 1882 Edward Hibbed Johnson, fesoasoani fesoasoani Thomas All Alva Edison

A filifilia se filo muamua, muamua o mea uma e amanaia le lanu o le moli o le moli na tuuina mai e ia. E tele isi faʻataʻitaʻiga o le teuteuga o filogia filo: mumu, moli, samasama, e tatau ona atagia mai ai o le cugb drout Ua fausia i totonu: Ua lava le faʻafesoʻotaʻi o le gau i le adapter 12 v, ma o le a amata ona fesuiai ma lanu uma o le nuanua.

I le lelei malamalama

Ata: BorOS Bezel / Haveda faʻasalalauga

Lanu uma o le nuanua

O 'olo nila-filo o loʻo iloga i se tamai mafiafia (naʻo le 1 mm), e mafai ai ona faʻaaoga latou e teuteu ai mea i totonu. A tatou faasaʻoina ni oti i le taimi o le uati o le pupuni, ona nofo tupu o lea o le faʻafiafiaga o le pogisa i le potu. I totonu o le potumoe, e mafai ona faʻasaʻoina le 'au i luga aʻe i luga o le moega i foliga o le pato. O le manifinifi ma le manifinifi ma le manifinifi o le a fesoasoani i le faia o le "chellile" ese ma fausia se moni tausaga fou o le Tausaga Fou.

I le lelei malamalama

Ata: O le a tupu.

Faamaufaailogaina le mea na tapunia

I le lelei malamalama

Ata: Filipaina moli

O Filipo ua ola lanu moli. Faatasi ai ma le fesoasoani a le nofoaga mamao, e mafai ona e filifilia se tasi o 16 miliona mata ma fetuunai le lanu malosi

I le lelei malamalama

Ata: Elgato.

Uaealesi le taitaiina lumlire avea (Elgato). O le mea e fitu ai le fitu lanu autu ma se ata muamua e filifilia.

I le lelei malamalama

Ata: O le a tupu.

Hermetic (IP65) RGB Chadment Hotplight orplen ma fetu fetuunaiga sky aafiaga

Lipine ma pule

Mo le faʻamamaina o potu loloto o potu, e mafai ona e faʻaaogaina le paʻia o le amataga. Faatasi ai ma ia, e faigofie ai ona e unaʻia le moli tele moli i totonu, faʻataʻitaʻiga, e faʻaosofia ai le sone o le siva poʻo le fiafia laulau. O le umi o le vaega e masani lava 5 m, e le masani ai 2.5 poʻo le 10 m, o le numera o le taʻavale i luga o le averesi o le mea e mafai ona tipiina i le 30 M 5-10 cm, ae sili atu ona faʻatau atu faʻavavega mai le afa afa mita. Faʻatau atu Faʻasalalauga monochrome ma RGB Tepis (Faʻatagaina oe e sui le lanu o le malamalama o le moli moli). O le aso e mafai ai ona e faʻatau uma mea faapipii ma tuʻu i lalo tau faʻavae i luga i le ituaiga o fasi poloka, papatusi o uumi umi ma sikuea.

Taliaina o Tape Eseese i lanu (E tele filifiliga mo le faʻatau atu), pupula (malamalama flux) ma le eletise eletise (12, 36 v). Mo le faʻamamaina o le toe malosi o fale mautotogi, e masani ona faʻaaogaina moli moli, o le moli o le moli o le 450-500 lm i le 1 p. m. E pei o le sapalai voltage, o le sili ona malu lipine i le 12 ma le 24 v.

Pulea e manaʻomia e faʻatautaia mau o le dynamolly suia le seleselega. O le RGB Controller faʻatagaina e le gata e filifili mai le tolu lanu RGB-lipine e te manaʻomia, ae o loʻo palu ia i latou, ma fausiaina ai le tele o papaʻa. I se faʻaopopoga, e mafai ona e fetuunai le saoasaoa ma malie o le suiga o le lanu pupula. I le manatua o le RGB Controller, lea o polokalame o malamalama malamalama ua uma ona tuʻuina, mo se faʻataʻitaʻiga, o le la malamalama lelei o le tasi tolona i le isi lautele polokalame.

O se taua taua o le taʻitaʻiina o lipine o le numera o le taʻitaʻiina i luga o le tempo faasino meter: o le a le mea latou te sili atu, o le sili atu o le malamalama

E filifilia le Pule e fuafua lava i le ituaiga o tala faapipii, o le manaomia utaina tapulaʻa ma metotia faʻatonutonu. O lea, i le faʻaopopoina o le RGB o loʻo i ai le Multicour RGB + w (mumu, lanumeamata, lanumoana o le a manaʻomia. Mo le pulega, RGB puleaina uaea uaea ma uaea. O le mea mulimuli e mafai ona faʻamalosia e faʻaaoga ai le faʻaaogaina o le leitio poʻo le leitio i luga o le agalog 1-10v protocol poʻo le DMI numera. Mo le faʻagaioiga "aso malolo o le aso malolo" faʻapipiʻiina, e masani ona sili atu ona fesoʻotaʻi ma leitio ma le faʻatonutonuina.

Lelei e lagonaina le lipine!

Ina ua faʻafesoʻotaʻia le susulu maualuga o le lipine na mafua ai le umi ma le umi umi (luga o le 2 M), e tatau ona maua ai le mana i itu uma o pito i luga. A leai, ona o le talitonuina o feteʻenaʻiga i luga o auala ma maualuga taua o le taimi nei taumafa, o lona muamua ma faʻaiʻu vaega o le a gauai i lanu. E i ai faʻafitauli i ona faʻafitauli. O le galuega o le lipine e tatau ona faʻaoʻo i le sili atu avega (pe a paʻepaʻe paʻepaʻe malamalama i auala uma e mafai ai).

Fetuutuunai, pei ... neon

O le isi malamalama malamalama o le malamalama o le mea na taʻua o le sili ona fetuʻutuʻunaʻi Nonprable Norm Lapa (poʻo le lamepa). O se mea na mafua ai le pape i le PVC faagaau, lea na tuu ai le matte deleller. Na faaluaina, o le tagofaʻi e tutusa ma Neona moli o loʻo faʻaaoga i faʻasalalauga faʻailoga, o lona uiga. Ae o lamepa i aso nei, e sili atu le talitonuina ma e mautu nai lo tuai o neon.

Ma e sili ona taua - o le PVC paipa e mafai ona punou (i se isi radius), o loʻo avatua i luga o le sili ona pupula. O le a taofia se mea faigata.

O loʻo faʻaaoga le neon o loʻo faʻaaoga e teuteu ai fale i le taimi o meaola. Afai e te faʻafesoʻotaʻi se mea faʻapipiʻi i le poto, ona mafai ai lea ona faia le pito i tua. Ma le taimi e tasi, o sini otometi o le faʻamalamalamaina o le malamalama o le a faʻatumauina uma ai vaega o Neoa, o lona uiga o le aotelega o le faʻatupega o le a autasi mo le meafaitino.

I le lelei malamalama

Ata: Filipaina moli

Laulau Tadget Gadgets Philips moli i le ituaiga o lole na liliu ese ai se laualuga - pe o se laulau fiafia po o se fale o Santa Claus i lalo o le Fata o Santa

Lelei o le fetuʻutuʻunaʻi neon - toniga paʻu e aunoa ma mumu, faʻatagaina le faia o le malo gafataulimaina

Fetuutuunai Na Len Filifili le auala tutusa e pei o le Talia Tape. O se vaega faaopoopo e mafai ona avea ma athetics. O lea, e i ai filifiliga i le faagaebe o le pvc susu susu paʻepaʻe lanu pe vali. O faʻataʻitaʻiga lata mai e sili atu le mataina: O le tapeina o moli lanu e mafai ona avea o le teuteuina o le tele o tagata.

Ua oʻo i le taimi e faʻafou ai lamepa

Faʻavae i luga o moli moli ma lipine, o le tele o le tele o teuteuga ua uma ona atiaʻe. Ua tusia le tele o malosiaga ma mafai ona galue mai maa mo se taimi umi. O sea, mo se faataitaiga, o le tele o kesi laupepa gaosiga i totonu o moligao, polo, tala. Latou te faia se mea lilo o le pepelo ma totogi ma se faigofie fetuunaiga. O le mana o le Autonomis e mafai ai ona e faʻaaogaina ni masini faʻapena e fatu ai se manatu le malamalama i tua.

O aso malolo o le taumalulu o loo latalata mai. Tele o outou o le a faʻatulagaina se pati i le pati ma o le a valaʻau ai malo. Ae ina ia aua neʻi faʻaleagaina le faʻamanatuina o oe ma malo e tatau ona manatua e uiga i eletise eletise. Ioe, o le ae laei le Kerisimasi laau ma teuteu i se eletise eletise. Ina ia aua neʻi o fuafua se fale afi, filifili naʻo le maualuga-uiga, faʻamaonia oloa. Aua le tuua ni mea le mautonu. Tuu i totonu o le potu ina ia mafai ai e au malo ona faafuasei pe mata inu ia latou. Manatua o se puʻupuʻu matagaluega o se tasi o mafuaʻaga autu mo le afi. Afai e te filifili e faʻaputu le nuu, ia e sili ona teuteuina le fale ma le teritori o le fale ma le teritori o le fale ma le teritori o le fale ma le teritori o le fale ma le teritori o le fale ma le teritori o le fale ma le teritori o le aiga. Ia mautinoa o lenei masini eletise ua mamanuina e galue ai i fafo. Le aofia ai timuga ma le kiona i luga o fesoʻotaʻiga eletise.

Ivan Volkov

Taʻitaʻi inisinia-Designer Salon otometi polokalame "lamepa, tamai sauniga 39"

I le lelei malamalama

Ata: O le a tupu.

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻapipiʻiina o meafaigaluega mo le malamalama-musika mamanu e faʻavae i luga o le moli-diode lipie o le a o le a o le a o le a o le a o le paʻu "ma le con-31 -

I le lelei malamalama

Ata: Giris Bzel / Harda Ala o Faasalalauga, Filipaina

Ua mafai ona taʻitaʻi atu i fafo le moli i ni lanu e te manatu e talafeagai mo se mea fiafia.

I le lelei malamalama

Ata: O le Orplight, Legion-Ala o Faasalalauga

Eseese filifiliga mo le splyfuble neon

I le lelei malamalama

Ata: Legion-Media

Mo le auala e manaʻomia e faʻaaoga ai lipine e taitaia ai lipine ma filo ma le maualuga maualuga o le susu puipuia

I le lelei malamalama

Ata: BorOS Bezel / Haveda faʻasalalauga

O le faavae mo le MB-malamalama decoative lamepa e mafua ai.

I le lelei malamalama

Ata: BorOS Bezel / Haveda faʻasalalauga

Tuʻuina atu lamepa pe a e manaʻo, o le a mafai ona e liliu i se mea lelei o mea faigata

I le lelei malamalama

Ata: "Laumepi, Laiti Lauga 39"

E mafai ona teuteuina i totonu o mea i totonu o lurinare. Lam-ipu mai le cappuccino faasologa (vesoi fale gaosi)

I le lelei malamalama

Ata: Candllani & Smith

Uluai Guid Fil De Fer Chandelier (Camllanei & Smith Woltory)

I le lelei malamalama

Ata: Filipaina moli

O moli e aumai ai ma le mafanafana o auala e faʻaalia ai moli moli, e oʻo i le redro style oloa. O afututi Pheap Classic Wimps o loʻo vaʻaia o loʻo vaʻai i le pito o moligaʻo.

I le lelei malamalama

Ata: O le a tupu.

Saogalemu i le faʻagaioiga o le a fesoasoani o le a fesoasoani e sefe le vaʻaiga o le Tausaga Fou. I tua uma, o le lipine e le vevela i luga o le vevela o moli o moli o isi ituaiga. E uiga i le mafai ona susunuina, e le pei o le le malamalama

I le lelei malamalama

Ata: Legion-Media

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou

I le lelei malamalama

Ata: Candllani & Smith

Fil De flamps lamepa (catllani & Smith) mafai ona avea ma se i totonu o le lotoifale o totonu o lote o totonu

Faitau atili