Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga

Anonim

Matou te taʻuina poʻo a mea faigaluega ma mea e manaʻomia ma maua ai se sitepu-ala-ala-ala-ala-ala-ala i luma aʻo le i faiaina chandeliers i luga o le taualuga.

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_1

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga

O le taualuga o luga e mafai ona eseese, o se tasi o filifiliga - colop mamanu. E vave ona faʻapipiʻi, aua le manaʻomia sauniuniga faʻapitoa o le faʻavae ma i le taimi lava e tasi e iai se vaaiga manaia. Lautele o le faiga e faigofie lava, pe a manaʻomia, e mafai lava ona e faʻatino ia te oe lava. O le a matou feagai ma le faʻapipiʻiina o le faʻataotoga o le faʻapotopotoina ma ou lava lima e faʻatino ai lona uiga ma e aunoa ma ni mea sese.

O mea uma e uiga i le tutoʻatasi o loʻo faʻapipiʻiina o le faʻapotopotoina

Faiga

- tisu

- Ata Tifaga

Faapipiiina o ituaiga

Ituaiga o polofesa

- E ala i le ituaiga mauga

- E ala i mea

Meafaigaluega ma Mea

Laasaga-i-sitepu faatonuga

- SAUNIUNIGA

- Faapipiiina o ato

- Faapipiiina mokesi mo lamepa

- Saunia o le Upega Tafaʻilagi

- Faʻatulagaina o le Taufaʻatasiga

- ala avanoa pe a galulue ma ie ie

- Faapipiiina o le moli

Lafoaia o le feololo faiga

Ituaiga o le Taua Taualoa

E le o se tagata faʻapitoa e foliga mai e tutusa uma faiga. Peitai, e leai. E ui lava i le tutusa metotia o le faʻasaʻoina, o le spill statas e tupu ese. Fuafua i lona ituaiga, o le metotia o le faʻasaʻoina ma faʻapipiʻi tekonolosi ua filifilia. Mafaufau i ituaiga autu se lua o mea.

Aano

Mo feteʻenaʻiga, maualuga-malosi malosi falai, faia o polyester poʻo le polyester ma demoester ma polysurethane, ua faʻaaogaina. E mafai e le konekarate ona maua tekonolosi e mafai ai ona e mauaina le tele o meainu, ae mafai i le maualuga-tulaga faʻataʻitaʻiina o ie eseese o ni mataʻaga o ituaiga eseese: Tetee, sue Lua-vaega stardvas ua gaosia. I le tulaga lea, o se teuteu teuteu teuteuga o loʻo manaʻomia i luga o le tissue i le tulaga o le mesh.

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_3
Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_4

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_5

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_6

O mea e malolo ai mea ma mea e sili atu. E mafai ona paʻepaʻe pe lanu. I lea nofoaga e mulimuli ai, e fai si lapoa, 'ua sili atu i le luasefulu. Ae o latou uma e loloto ma e lamolemole. E mafai ona faʻaaoga senisi ma ata lolomiina (a o i ai, i totonu latou te ono foliga tuai). O le isi filifiliga o le decor o se felauaiga o ie i lalo o mea faʻapitoa o loʻo faʻapipiʻiina. E moni, pe a latou teteʻa, o le a e faia le tolopoina o le ogaumu tuai ma toso le fou.

Mamalu

  • Lisi mai le lautele - 510 cm, ina ia mafai ona e faia se sili atu.
  • Faapipiiina ma se faʻaititia maualalo o le maualuga o puipui. I totonu o le potu ma le lelei geototry "'ai" na o le 15 mm.
  • Malosiaga. E mafai ona e faʻaleagaina le ie, ae faigata le faigata. E le o se mea leaga tele o ia aafiaga ogaoga.
  • Parry Permesable. Faʻafetai i le faʻailoga faʻapitoa, o le tapoleni puʻupuʻu e tolopoina vai, ae o paga ma le ea misia lelei. Lea na faʻatagaina ai le mamanu e "manava".
  • Lautele o "tagata faigaluega" vevela. O i le laina mai le 80 i le -40 ° C. O lenei mea e mafai ai ona faʻapipiʻi ni laupepa i potu eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le le mautonu o igoa i le taumalulu pe o le vevela tele i le taumafanafana
  • Saogalemu le saogalemu. O mea o loʻo faʻagaioia e le antiparens, o lea e le susunuina ma e le faia se asu.
  • Antibacrial taunuuga. Bacteria ma le teuteuina e le o nonofo i luga o le tele o palu palu.
  • O le faʻapipiʻi o loʻo faia e aunoa ma le faʻaaogaina o fana vevela.
O le faaletonu o a latou gaʻo gaʻo e puʻupuʻu sina tupe, ae e alagata ai ona iloa e uiga ia i latou.

le atoatoa

  • Ina ua le mafai ona toe toso le ie ie.
  • Le lava le tetee i le susu. E le fautuaina le faʻaputuputuina i potu ma le susu maualuga, o foliga mai o le "otaota" eseʻese e mafai. E ui i le tulaga faapitoa, e le o le faapalaga le tapoleni. Na o le mama faamamaina. Ma le mailei mai luga, o le vai e le taofia.
  • O le ie e mitiia manogi. Faigata tele ona aveese latou. O lea, o ulaula, mo se faʻataʻitaʻiga, e le fautuaina i totonu o potu ma ia faʻaluga.

Afai o le lautele o le potu lea o loʻo fuafua ai le polokalama, sili atu nai lo le 5 M, o le a tatau ona e siaki ma se soʻotaga faʻapitoa.

  • O le a le pito o le pito i luga e sili atu - matte pe glossy: faatusatusa ma filifili

Pvc ata

Faʻaloaloa le ata mai le polyvinyl chloride o isi mafiafia. O tagata gaosi tagata e le saʻo e mafai ona faʻaaoga le taugofie oona mea oona i le gaosiga faʻagasologa. O ata faapena, pe a vevela, toese mea oona, ma ina ua maeʻa ona faʻapipiʻiina ona o le le lelei o le manogi. Ina ia mafai ona maua se iʻuga, pe a e faʻatau, e tatau ona e siakiina le tusi pasi o le lelei ma le saogalemu o mea.

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_8
Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_9

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_10

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_11

O ata tifaga o loʻo avanoa i le tele o lanu, e sefulutasi o latou. O loʻo iai matte, susulu, satin ma faʻavale ai ata. E mafai ona faʻaaogaina ata lolomiina, e ui lava i totonu o faʻamanatu i onapo nei e faʻaititia i lotoa.

faamoemoe

  • Tumu le susu. A oo mai lologa mai luga, o le ata o le ie puipui ua sosolo e le olami, ma taofi pea i totonu. Ina ua uma le alavai na te faia muamua.
  • Le mafai ona faʻaaoga le faʻaaogaina. A maeʻa ona toe faʻapipiʻi le tapoleni.
  • Faigofie ona tausia. Mafai ona mago ma susu fufulu. Palapala e faigofie ona fufuluina i le vaipuna. O le faʻaaogaina o le Cigress Chemiction e faʻasaina.
  • Tau maualalo o le tau ma uta.
O le puʻupuʻu o le pvc ata tifaga tele. Lisi uma latou.

Miscuses

  • Maualalo le malosi. O se ata manifinifi e faigofie ona faʻaleagaina pe a fai o le maʻai ma se mea maʻai. O le le fiafia o loʻo i ai le champagne ma tutusa lagona mafuaʻaga mafua ai le afaina tele.
  • O se tamai lautele o le tapoleni, o le tapulaa o le tolu mita. O le mea lea, mo le faʻamaeaina o potu sili ona manaʻomia e tatau ona unaʻia ai le lua pe sili atu fasi fasi.
  • Tele le tele o "tagata faigaluega" vevela. A -5 ° C ma lalo ifo o mea ua avea ma malepelepe, ua amata ona gagau ma palu. O le mea lea, e le faʻaaogaina i totonu o fale ma nofoaga apitaga. Maualuga le vevela vevela palasitika, faateleina le tele. Ma le faʻamafanafanaina o se faʻamafanafanaga, e mafai ona suia le po, mo se faataʻitaʻiga, faʻaaoga i vaega i luga o lamepa.
  • Lava faʻapipiʻi ma meafaigaluega faʻapitoa. O le palasitika fasimea e faʻamafanafanaina e le vevela o le flush ma faʻamau i faʻamau. Afai e faʻatagaina mea sese i le taimi o le faʻapipiʻiina, na sefe pe toloʻa, o lona uiga, e pipii i le faʻavae.

  • O le a ma le auala e fufulu ai se feteʻenaʻiga o le faʻaituau

Vili o le Faapipiiina Taaloga

Mo le faʻasaʻoina o le tapoleni, e tolu ni faʻavavevave filifiliga o loʻo faʻaaogaina.

  • Atavili. O le pito o le palasitika o le a tatalaina i luga o pito o le pusa pito i fafo. E taua o Kapoona. O loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le talaaga. Afai e tatau, o le faʻalavelave e mafai ona faʻapipiʻiina i le faʻalautele. O le Polokalama o le Caporyme e toe faaleleia le PVC ata.
  • Teu. O le tapoleni o loʻo matala i totonu o le groove ma ua mautu ma se faʻapitoa uati-stroke. Oti e faia ina ia i ai le laititi alauni. E faʻatumuina i se talaaga poʻo se puʻupuʻu puʻupuʻu. O le iʻuga e tapunia ma se teuteu teuteu faʻapipiʻi.
  • Kilipa (po o le cam). O le mea e sili ona lelei i le tipi e tutusa ma se kiliva lanu. E faʻapipiʻiina e se punou o le ie lino ma le alauni, e mausali ma le faʻaaloalo ma le laulaufaiva. Ua tipiina le sili atu. O le faʻapipiʻiina o le matagaluega e faʻaaoga mo le faʻapipiʻiina o le tisu.

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_13
Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_14
Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_15

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_16

Ata o ata

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_17

Stroke lotoa

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_18

Kilipa fusi

Ituaiga o Polofesa mo Faamaopoopo Taua

O faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina mo le nanaina o le 'au. O mea tetele nei o foliga eseese. E fuafua lava ile ituaiga ma le nofoaga o le lotogatasi.

I le ituaiga o fusi

  • Taualuga. O loʻo i ai i se auala mataʻutia. O lenei mea e mafai ai ona faʻaititia le maualuga o le maualuga o puipui. Ma le lelei masani o le potu, naʻo le 150-300 mm ua aveese.
  • Puipui. Faamautu faataamilo i le tino o puipui. Maua ai le maualuga maualuga le maufaatasiga. "Ave" mai le 300 i le 1,200 mm potu maualuga.
  • Lautele. Nonoa uma i luga o puipui ma le taualuga o le vai. Apalai pe a potopoto ai ni faʻataʻitaʻiga o le tulaga-tulaga: tele-tele, ma le lavelave fatu, ma isi.
  • Vaeluaina. Faasee pe a faʻapipiʻiina le tuʻufaʻatasia o le mamanu pe a o elemene o mea eseʻese poʻo lanu e fesoʻotaʻi. I se faʻaopopoga, o le vavaeʻese vaega elemene ua tuʻuina i le taufaʻamataʻu o autafa o laʻau tetele.

I mea

Mo le gaosiga o elemene faaaoga lua ituaiga o mea.

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_19
Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_20
Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_21

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_22

Palasitika

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_23

Alumini

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_24

Alumini

  • Alminitum faamatalaga. Lelei tele istand tele avega, tumau. Ona o le maualuga o le malosi, o le laasaga o le tuʻufaʻatasia e tele lava, mai le 30 i le 45 i le 45 cm. O lea na faasaʻo le paketi mo le faʻatauina o le faʻapipiʻi galuega. Alumini pa e le o faamesinaina i le taimi o gaioiga. E mafai ona faʻaogaina e fatu ai se faʻavaʻa ma le palu laina. I le taimi lava e tasi, o uʻamea oloa e matua tele lava, o le teʻi o loʻo aliali mai ma le le mautonu. O le tau o Aluminim e maualuga tele.
  • Palasitika vaega. O lo latou mamalu autu o le fetuutuunai. Na o le latou fesoasoani e mafai ona e faia ni isi taamilosaga faataamilo ma curved foliga. Ma le isi, o palasitika o le mama aʻi, e leai ni faʻailoga o matafaga i ai, e faigofie lava ona felauaiga ma malu felauaiga. E le manaʻomia le maofa, pei o le uʻamea, o le faʻoloa na faigofie ona ulu atu. O le tau o Places e laititi, ae e le o malosi e pei o le Alumini. O lea la, mo nofoaga tetele e sili ai le filifilia o sili uʻamea mamate. Palasitika o le maualalo lelei mafai vaeluaina pe a faapipiiina ma tagata taitoatasi-tusi. Mo le faʻavaʻa o le "solia" pepa ma le palasitika palasitika palasitika e le talafeagai. E kilia.

  • O le a le taualuga e sili atu - feteʻenaʻiga poʻo le faʻamago: matou te suʻesuʻeina uma mea

Manaʻomia Meafaigaluega ma Mea

Tatou amata i mea faigaluega mo le faʻapipiʻiina o le faʻaputuga faʻaputuga. Ina ia faʻasaʻo le talaaga, o le a e manaʻomia se perforator ma le sikulukalaiva. Afai o nei faʻataʻitaʻiga e fetaui ma le faʻamamaina o le tui, lelei tele. Ma i le taimi o le galuega o le a mama. Tuu le mamanu e sili ona lelei ma le laser. O le pamu masani o le a le fetaui. O le ono mafai ona maualuga le sese. Mo le faʻaaogaina o faʻailoga e faʻaaoga ai le gaʻo Afai e le, e mafai ona e suia ma masani ai. A o le i galue ai, o le power po o le powder vali e faaaogaina.

I se faʻaopopoga, o faʻailoga faʻapitoa o le a manaʻomia, poʻo kolokaleʻa, aʻo latou valaʻauina ai matai. Latou muaʻi faʻaleleia le mea. Mo le softening, o le PVC ata tifaga e faʻaaogaina se fana vevela. O le a le loloto o le faʻaloaloa o le taualuga, e le afaina tele. E masani lava ona filifili le tasi e aoga ile kesi, e ui lava e mafai foi ona e faia eletise. E televave. E faʻamautu ai mea i totonu o le ato, o loʻo faʻaaoga e mata. E sili le faia o se seti ma eseese lanu. O lea e mafai ona e oʻo i nofoaga sili ona faigata-i-taunuʻuga.

Talu ai o le a manaʻomia le galue i lalo o le taualuga o luga, filifili se faigofie steplader poʻo se isi lagolago o se maualuga talafeagai. Ina ia togafitia le simini system i se tulimanu, o le a e manaʻomia se ie. O le isi meafaigaluega talafeagai o se uamea detector. O le a fesoasoani e faʻamautu poʻo fea le pasia o le uaea. A leai, i le gasologa o le faapotopotoga, e mafai ona faʻaleagaina.

E mafai ona faʻatau mea talafeagai i se seti. Seti mo le faʻatau atu seti mo le toe tosoina o le faʻapotopotoga. E aofia ai le polyvyll chloride ata ma se pito sili ona togafitia, polofesa, tulaga-faʻataʻitaʻiga mo se lumoliare mo le lumbacole, paipa pai. E le gata i lea, o loʻo iai faʻapitoa ma le sami. Afai o le pusa mo nisi mafuaʻaga e le mafai ona faʻatau, o loʻo faʻatau ese mea uma. E le gata i lea, ni mea faʻapipiʻi ma fusiua o le a manaʻomia.

Faʻapipiʻiina o faʻaputuga o le faʻapolopolo i ou lava lima: auiliiliina laasaga i luga o laina faʻatonuga

A o mea uma e te manaʻomia ua sauni, alu atu i le galuega. O lea sitepu ma lea laasaga o le a vaʻai i le a le saʻoina o le taualuga mai le PVC i le faʻaaogaina o le kitara mauga.

Sauniuniga

Pisilaters faʻalauiloa a latou auaunaga, faʻamamafaina i le faʻatusatusaga faʻatasi ma le Sinumi o Galuega ma Lē o le a leai. O le mea lea, e toʻatele e mautinoa o sauniuniga e le manaʻomia. O le mea moni, e le o mea uma. Fausiaina o le Efuefu, e faʻamalie mai le tagata pe leai se tagata e saunia pu mo faʻapipiʻi. O le mea lea, o mea uma e mafai onamea 'ia malosi. O le toe vaega o le mea na ofi i le palasitika. Se isi taimi. Pe a galue le fana vevela, o le vevela i totonu o le potu ua matua faateleina. A iai se lamatiaga o le faʻaleagaina o se ituaiga o mea, e tatau ona aveʻesea.

A uafu maualuga e tatau foi ona sauniunia. Faatasi ma ia aveese toega o le mea tuai, aveese le stucco fasi fasi ma foliga. O le laufanua o le a tapunia atoatoa, ae a amata le faʻavae ona nutimomoia, o lumps o le a pa'ū i luga o le fetaui ma vete i ai. O le faʻavae saunia i lenei auala o loʻo togafitia ma se muamua i se taimi o se iʻuga. O le a faʻamalosia ai le mamanuina ma puipuia le mafai ona oʻo i le atinaʻeina o fungis ma gutu.

O le sauniuniga e manaomia ma pa. Latou tele e masani ona faʻaleleia e le aoga, o lea e faʻamaeʻa ai galuega, pe a fai o le fuafuaga, e tatau ona maeʻa. O le faʻauma uma o loʻo faʻatinoina pe a maeʻa ona faʻapipiʻi fausaga, ae o le Blacks i luma o lenei mea: O le povi po o le agatasi puipui, muamua ma mago.

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_26
Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_27

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_28

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_29

Faapipiiina talaaga

Faapipiiina o se ato ato mo le faʻataʻamilomilo o le faʻapotopotoina e amata i le makaina. Muamua fuafuaina le maualuga o le a sologa lelei le tapoleni. A faʻapea o loʻo fuafuaina e le au lulama le aoga, o le tau ua fuafuaina i o latou tino. E masani lava i mataupu faapena e maualalo le faailo i le 70 mm pe sili atu foi. Seasea, ae tupu na i luga o le faavae o le inisinia fesootaiga. Ona faʻateʻa lea o le ata ma o latou tulaga. I isi uma mataupu, o le faʻailoga o le faʻavae o le 30-50 mm.

E manaʻomia le mafaufau i le laititi o le ituʻaia, o le sili sili ona faigata o le a galue ai ma le tagata ua iai. O lea, o le 50 o MM e manatu o le sili sili ona aoga o le sili atu. Faapitoa le mafaufau e totogi i le geometry o le vaalele. Afai e le o le itu taumatau, o le mamao mai le taualuga o le luga o le talaaga i vaega eseese o le a le tutusa. O le makaina amata mai le pito i lalo o le pito i lalo o le tumutumu. Lalo mai lea ua tolopoina le tele o le le mautonu.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se pesa po o le masani ai tulaga faapalepale i puipui i luga o puipui, sosoo ai ma tulimanu. O le fasi pepa faʻapipiʻi e faʻaaogaina i tulimanu, tuʻusaʻo, tuʻu puipui. O laina pamu e alu i le fale puipui, ma se nofoaga fuafuaina mai le faavae. I luga o le faʻailoga, o vaega o le potu ua faʻamauina. E manaʻomia le le tau faʻafuaseʻi ona e le tuʻuina ni faʻapipiʻi ae le o le uaea i le uaea. O le faia lea o lenei mea, faʻaaoga se uamea detector poʻo se fuafuaga saʻo pe o fea le nofoaga o uaea ua faʻaalia.

Faʻamau faʻamatalaga amata mai soʻo se tasi o tulimanu i totonu.

Faʻafefea ona faʻaleleia atili faʻavaʻa

  1. Faʻaoga le aitema i le puipui ina ia o lona pito i lalo o le faʻamalama.
  2. Vili pu mo clamps. Alu ma le 'ato ma faavae. Ia mautinoa e faʻaseʻe le vaega i lalo o le uaea pasi.
  3. Tuu le palasitika lino i luga.
  4. CORRS le faʻamatalaga i le faʻavae, faʻamautu ma tagata taʻitoʻatasi.

I le maeʻa ai, siaki le malosi o le basutte faʻapipiʻi. Afai o le savali, e iai ni mea e sili atu ai foliga foliga. O le manatu faʻapitoa e totogi atu i soʻoga. O auiliiliga e tatau ona saʻo saʻo i le tulaga, o le tele o avanoa tetele i le va oi latou e le taliaina. Maualuga - 3 mm. Taʻitasi pine e tatau ona togafitia ina ia aua neʻi motusia e tagata maʻai. Mo lenei, ua fufulu le faila ma pito i lalo, ona e pipii ma lea lea i le sooga soofaatasi.

Ua teuteuina i totonu o le itu i fafo atu ma le totonu e tusa ai ma le tasi polokalame. Amanaia na o le atoa auiliiliga, e le tatau ona i ai ni nai soʻotaga i tulimanu. Faia ni fuataga ma seti i luga o le tala faʻapipiʻi. Mamao i le ogatotonu o le tulimanu. Ma, mai tua, latou te faia i le hack po o se ata. Mo se tulimanu i fafo, tolu nata faia, o le mamao i le va o nodchs o le 1 cm, mo totonu. Ona punou mea i luga o le tipi, apalai i le puipui ma saogalemu.

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_30
Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_31
Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_32

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_33

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_34

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_35

Sauniuniga mo le Malamalama

Faʻavae i luga o le nofoaga o le faʻapipiʻiina o masini moli. Afai e toʻatele i latou na, e manaʻomia le faia o se tusi tutusa i luga o le fola, e faigofie lava ona maua mokesi pe a uma le 'upega tafaʻilagi. O se tulaga mai le faʻapitoa o le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o loʻo faʻaalia mo moli taʻitasi. Faʻapipiʻi i luga o uʻamea fetuʻutuʻunaʻi faʻamaloloina.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se tulaga mo se luminare

  1. Totoina le pu i le vevela sima i le tau talafeagai.
  2. O le faʻamalologa o loʻo tipiina i ni vaega se lua poʻo le faʻafetauiina i le tusi p. faʻasaʻoina i le tulaga o le lua o itu ma le lua o loʻo taugofie.
  3. Faʻaoga le mea e maua ai le mea i le taualuga faʻatele, o loʻo otootoina manatu i lalo o le faʻavaʻa.
  4. '' O loʻo iai le faʻaaliga o pu.
  5. Na latou tuu le mokesi i le nofoaga, faʻasaʻo ma tagata taʻitoʻatasi.

Taimi taua. O le pito i lalo o le tulaga o le tulaga i le iʻuga e tatau ona tutusa i le tulaga tutusa ma le faasee 'upega tafaʻilagi. Ina ia siaki lenei mea, e tatau ona e toso ese le filo i le va o le faasologa faatulagaina. Tautala i le tagata gaoi faaloaloa teisi. Mo lenei, o le faʻamalologa o loʻo opoina. A i ai se mea sa manaʻomia, faʻapipiʻi le uai, o le mea lena, latou te aoina le faʻamalamalamaina o le faʻamalama. O le uaea e tuu i le saito, faʻasaʻo le faʻamalologa.

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_36
Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_37

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_38

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_39

Sauniuniga o le Upega Tafaʻilagi

Maʻea le galuega sauniuni aʻo leʻi manaʻomia le faʻapipiʻiina. Peitai, o nisi o galuega amata ua fautuaina e taofi. Ata tifaga tatau ona le le fiafia ma le faʻasaʻoina. E manaʻomia le tuʻuina atu e "promlimize" i totonu o le potu. E taua tele le mea lea pe a fai o le mea malulu. I luga o loʻo i ai i luga o loʻo i ai, latou faia i taimi o faʻaitiitia ai le teuina o se pepa faʻapipiʻi. I le aluga o taimi, o le a latou mou ese. Taimi taua: E leai se mea e mafai ona tuu i luga o le tapimou ua pipili, a leai e mafai ona e faaleagaina.

Faapipiiina le Initaneti

Ae le i amataina galuega, o faitotoa ma faamalama i totonu o le potu ua tapunia tapunia. O kolokotaila o meafaitino e tumau i tulimanu. O le PVC ataina ua faʻatuina ina ia mafai ai e le Harpoon le Mauga o le mauga o loʻo faʻasino i lalo o lona vaega. O isi mea e faʻamalosia ai ona tulimanu ma se tapunia-crocodile, tautau i luga o luga o le fola. Ina ua maeʻa, amata ona faʻamafanafana le ata. E faia lenei mea, aofia ai se fana fana. E faʻatonu i palasitika mai le mamao o le 1 m. O le faʻatonuga o le faʻamafanafana e tatau ona suia taimi uma, a leai o le palasitika e mafai.

Ina ua maeʻa le vevela o le potu i le 50 ° C, o le polyvinyl chlolori e amata faʻamalu. E avea ma palasitika, faigofie faaupuga. O le itu-harpoon e faamaluluina. O lenei e faigofie ona faʻapipiʻi i totonu o le talaaga. O le PVC o loʻo aʻafia ai, o toe faʻaleleia mai i le talaaga. O le faia lea o lenei mea, o le spalauc spalala e tuʻuina atu e le vaega ma faʻapipiʻi i totonu o le malologa i luga o le ato. Ua ave lemu le spalala.

Amata mai i se tulimanu, ona faʻasaʻo lea o le ata i le faafeagai. A mavae lena mea, e talitutusa ma le lua tulimanu o totoe. A maeʻa le ata o le ata i tulimanu uma, alu i le ogatotonu o se tasi o puipui. Faʻatulaga mea i le agai mai i le ogatotonu i tulimanu i le atoa o le tulaga. E le manaʻomia le tikeri o le feteʻenaʻi. A matauina lelei le togafiti ma pe a uma le malulu o le ogatotonu o le a ave le foliga manaʻomia. Peitai o le migao e le taliaina. Latou te tau atu i le faʻavae o le le faʻaseʻe.

Na matou faʻamatala le Harpoon faapipiiina o tekonolosi, lea e faʻaaogaina naʻo le polyvinyl chloride. Mo le taualuga mafanafana, o se auala eseese e sili ona eseese metotia.

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_40
Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_41
Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_42

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_43

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_44

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_45

Faafuasei pe a galulue ma ie ie

O le a matou auiliiliina pe faʻafefea ona toso le pito o le pito i lalo e aunoa ma se fana fana. Vaega o sauniuniga, fusi ato ato ma faʻapipiʻi o mokesi o loʻo faʻatino faʻapena. Faʻatulagaina le tapoleni amata mai i le ogatotonu o se tasi o puipui, ona faʻapipiʻi ai lea o le isi vaega ma faʻatumu le ie i le lua o totoe. E mafai ona faʻatumuina le spat i totonu o le taga i totonu, ona aveese lea o le mea faigaluega.

O le fealuaʻi mai le ogatotonu i tulimanu, na faʻasolosolo ona tosoina uma le fetauiga uma. Poksomov e tatau ona 'alofia. O le billet e faʻaalia i le alauni, o lea e manaʻomia ai le faʻamalosia lelei aʻo leʻi taulaʻi i totonu o le talaaga. E fautuaina le galulue ma le fesoasoani. E le lava le fetaui lelei o le a vave teena. Ua faʻasaʻo i le kilipa poʻo le stroke basutte. A maeʻa mea uma, o le sili atu le tipiina o le tipiina ma le maʻa nai lo le resife i lalo o le ato.

Faapipiiina o chandeliers

Amata i le mea e malosi ai le tino. Ina ia tuʻu se moli, e manaʻomia le maua o le nofoaga o loʻo tuu ai le mokesi. I fafo, o le thermocole ua faʻapipiʻiina i le tulaga faʻapipiʻi muamua. E manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi ma le faaeteete ina ia faʻavasega atoa vaega uma. Ina ua maeʻa le kuli, o le pu i totonu o le thermocolon ua tipi i le maʻa naifi. Mai le taunuʻuga o le kalave, ua aveʻesea uaea, o loʻo matou fesoʻotaʻi ma le moli. Ona teena lea o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma tuu le masini i le nofoaga. O le kandelier e faapena foi ona faʻapipiʻiina. O le eseʻesega o le a le faʻaputuputu i luga, ma faʻapipiʻi i le mokesi fofo.

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_46
Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_47
Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_48

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_49

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_50

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_51

  • Faapipiiina Chandelier i luga o le pito i luga o ou lima: O faatonuga faigofie

Le mautonu o le pito i luga o le taualuga ma ou lava lima

Ae e te lei aveeseina le feitaiga i totonu o ou lava lima, e tatau ona e fuafuaina ituaiga o tusitusia ai ma saili ai o a mea ua faia. O le muamua e fuafuaina e le ituaiga o talaaga. Mai le tasi o nairles, o le magafituge Cord e ave totoʻa pe a fai, ma asiasia le polokalama. Afai o e vaaia i le maa, o le kilipa. Manino foliga uaea-stapper ma alauni ma alauni e faʻailoa ai se stroke fausaga. Ma le Harpoon fixation, naʻo se tamai slot o le a vaʻaia.

E taua le tagofia o mea. Afai o le Harpoon, ona naʻo le PVC ata tifaga e tumau. Faigofie le faʻapipiʻiina iinei, o lea latou te manaʻomia se vevela vevela mo se maʻa mama. Ua faapipiiina le ulu ma le ata, ma le ie, o le kilipa o se ie. I totonu o mataupu mulimuli e lua, o le solo atoa e le mafai, e le manaʻomia le vevela vevela. O le sailia o vaega uma o le faʻauma, e mafai ona e agaʻi i lona le fiafia.

I soʻo se tulaga, amata i le aveeseina o le faʻamaufaʻailoga o le mea faapipii. Amata mai le faʻamaufaʻatasi, e pei o se tulafono, o loʻo i se tasi o tulimanu. Latou ave le pito i luga o le pito ma, faʻapipiʻi le maea ma se sikulukalaiva, ave ese mai le groove. Sosooina mai le mamanu. Afai o le Harpoon, muamua mafanafana le PVC ata ma se fana. O le a avea ma palasitika ma malu, o le a faʻafaigofie mo le faʻagasologa. I le va o le Oloa o le Mauga o le Mauga ma Harpoon, ua faʻaofi le spat, e faʻaititia ai le gooves i ai.

O le uaea o le uaea o loʻo tuleia le kilomoni o loʻo tatagi, aveese mai le ato. Toso le fasi pepa mai le faʻapipiʻi. Tau taua: O le malosi e faʻaaoga e le o le ata, e faigofie ona faʻaleagaina, ae i le pito mafiafia. O le tapoleni na 'aveʻesea i lenei auala e tumau ai le atoa ma e mafai ona toe vaʻaia.

O le stroke o loo aveesea teisi ese. Muamua maua syspepper. Pepelo i luga ma se sikulukalaiva ma aveese mai le ato. E faʻapena foʻi le sau ma le faʻapipiʻi uma. O lea ua le mautu mea i se mea, e faigofie ona aveesea.

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_53
Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_54

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_55

Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga 11912_56

Kilipa faʻapipiʻi e taofia ai le tisu o le tupua e sili ona faigofie ona faʻaalia ai. E tatau ona e fetaomi atu i le pito, latalata latalata i le puipui. Clip galue pei o se ofu. O loo faaalia mai i le au nusipepa. O le tapoleni ua aveese mai i ata, aveese uma luga o le faapipiia.

O auala mamana nei ile lafoaia. Latou te taofia mea. Afai ua le o toe manaʻomia, latou te faia. O se naifi foliga e tele taofi, ona vavaeina ai lea o le ie i luga o le alatele ma aveese. Ona lafoaia lea o faamatalaga.

Faitau atili