Tulafono fou o tulafono

Anonim

I le masina o Mati 2016, o le taualumaga mo le mauaina o ni aitalafu mo le faaaogaina o o aoga na faafaigofieina. O lenei faatatauina faalapotopotoga ma HAAS mafai ona maua se faamasinoga faʻamasino o le a faʻatagaina ai i latou e toe faafoi mai aitalafu a le malū o le 500 afe rubles.

Tulafono fou o tulafono 11929_1

Tulafono fou o tulafono

Ata: Legion-Media

E oʻo i le 100 piliona na faʻaputu ai e Rubles aitalafu i galuega a le Komiti Faʻafoe e 2016, pe a e talitonu i fuainumera, ae o le taimi nei na toetoe lava a le mafai ona faʻaalia i le e ona o fale mautotogi.

Aitalafu lelei liliu le isi

E tusa ai ma manaʻoga o le fale o le fale o le fale o le Russian, e tatau ona i ai le au o loʻo umia ma fale mautotogi A fuaina i le lotoifale malo e tatau ona faʻaaogaina sauniga na faʻatulagaina e le tulafono Faʻatonutonu Galuega. E maua e le tupe a se Pulega Pulega, ae maise foi i tagata e ona (po o le tagata nofoia) o le fale mautotogi. E tatau ona taʻu mai e le mulimuli le ituaiga o totogi, o le aofaʻi o tautua na tuʻuina atu, o le tau o le tau o le inisiua, faʻapea foʻi ma le aofaʻi o totogi.

Ia totogi mea e aoga, o se taimi faʻapitoa ua faʻatuina, ma le solia o le tagata nofo aitalafu ua molia e le peni. Ina ia mauaina le aofaʻiga e tatau ona talosaga ai le faifeau i le faamasinoga, i le faʻaiuga lea o le aitalafu e ao ai tagata ese poʻo le Ofisa o le Apili. Peitaʻi, mo tagata e saieli, o le aofaʻi o aitalafu o totogi uma e laʻititi lava, ma e faʻatatau i le aufaipisi o le pulega faʻatautaia e mafai pe a fai o le feagaiga lea, e tusa ma isi vaega. E masani lava, e le aofia ai se mea se mea i totonu o le feagaiga, ma o lea ua le mafai ai ona totogi e le tagata nofoaiga mo se taimi umi, faaauau ona faaaoga mea aoga. O lea la, talu mai le 2016, sa faia suiga i le tulafono: o se faʻafaigofie aitalafu faʻatulagaina faʻagasologa ma faʻasalaga alualu i luma.

Faamasinoga Faasino

O sea filifiliga e sili ona faigofie ma talafeagai mo le tagata faʻatauvaʻa - o le kamupani pulega, lea e lava le faʻaaogaina i le faamasinoga i le nofoaga o le tagata aitalafu ma se faamatalaga e uiga i le tuuina atu o se poloaiga a le faamasinoga. O le faʻasologa e le o se fua, e mafai foi ona faʻaaogaina i tagata o le aitalafu, ae o le feterale tulafono o 02.03.2016 Nu.2014) o loʻo faia ai ni teuteuga o le Croanition. Poloaiga o le Algorithm mo le mauaina o aitalafu e ala i le mautotogi i faamasinoga o le pulega a le malo a le malo (ae le o le arbitration).

O le faʻaiuga i luga o le faamasinoga o le Faʻamasinoga e toe faʻaleleia atili le aitalafu o loʻo i ai le totogi oloa na faia e aunoa ma taualumaga ma le luʻi a itu auai i le fonotaga. E logo le faʻaiuga a le tagata e faʻatupulaia ma le pulega o le pulega, pe a maeʻa nei vaega e apili ai. Afai e le taunuʻu le faitioga, o le faʻatonuga e noatia i le vave faʻatino

O le faʻaiuga a le faamasinoga - na faia e le faʻaiuga e le Faʻatonu o le toe faʻaleleia o le toe faaleleia mai le tagata aitalafu pe o le le toe faaleleia o tupe faʻagaioi e le sili atu i le 500 afe o le gaioiga e faʻagaioi ai. O se talosaga mo le tuʻuina atu o se polokalame faʻamasino i luga o le fausaga ma mea e masani ona masani ai faʻamatalaga. O le faʻataʻitaʻiga vaega e amata i le faʻatonuga a le faʻamasino, o se tagata reastrerr (Custosic code poʻo le HOA) ma le tagata nofo aitalafu. Afai o le ua molia ua naʻo le le tumau i le fale, o pili aoga o le a e totogia, e tatau ona e faʻailoa mai le nofoaga o lona resitalaina tumau (pe a fai e iloa i le toe faia). O le faʻamatalaga e tatau ona aofia ai le aso mai le mea e nofo ai le tagata nofo aitalafu (e faʻamaonia le talosaga e tatau ona puʻeina mai le USRP i le USRP i le HERP i le nofoaga o fanua).

Afai e leai se tusi faʻamaonia o le umiaina, kopi o le gaioiga o le taliaina ma (poʻo) o le a manaʻomia le auai. O le vaega autu o loʻo faʻailoa mai ai faʻamatalaga o le faʻapotopotoga o le Fono a le Fonotaga o loʻo i le faʻavaeina o le totogifuapauina mo le anotusi o meatotino masani, faʻapea foi totogi i isi manaʻoga o aitalafu). O le tulaga lenei o le talosaga o se manaʻoga e faʻaoso se poloaʻiga faʻamasino, le aofaʻi o aitalafu ma taimi aoina (sala). O le tusi apatusi e tatau ona faʻapipiʻiina i kopi uma o pepa aloaia e faʻamaonia le i ai o le aitalafu: faʻamaonia aitalafu aitalafu; Fonotaga metotia, o le a lava le aofaʻi o totogi mo manaʻoga masani na faʻatuina; Konekarate ma lē aitalafu e faia i le tuuina atu o auaunaga a le kamupani pulega (pe a iai) ma (pe) se maliega ma le hoe i le pulega o fale; Tupe maua i molimau o tagata taatele ma taʻitoʻatasi aloaia masini mo le vaitaimi maoti; O le poloaiga totogi mo le totogiina o le setete tiute (i le aofaiga o le 50% o le aofaʻi e totogi pe a tuʻuina atu ni tagi tutusa i le tagi).

Tupe totogi o le a totogi e le gata ia i latou na "galo" e uiga i le nofo aitalafu ai ae o le Pulega o Pulega. E mafai ona latou faia se mea e fiafia ai i tagata nofoia o le faʻasolitulafono o aofaʻiga (e oʻo atu i le 50% o le saʻo fuafuaina o le a faʻaaogaina i le lumanaʻi totogi) ma le maualalo o le tau)

E mafai ona e lafoina se faʻamatalaga e le Lalolagi Faamasino pe o le meli poʻo se vaega, ma le loia. Ole filifiliga a le Faamasino e fuafuaina e le nofoaga o lo o faatagaina ai i le teritori o le fale nofo aitalafu. A maeʻa ona auina mai se tusi talosaga, o le Faamasinoga mo le tolu aso filifili i le malaga ese o le faʻasologa (poʻo totonu o le lima aso e faʻamalosia ai se musu o loʻo musu e tuʻuina atu i ai). E le o toe valaauina itu auai i le faamasinoga, fonotaga e le o ni mea. O se kopi o le faʻaiuga o loʻo lafoina i tagata auai i le mataupu e le sili atu nai lo le aso na sosoo ai ina ua maeʻa le aso o lona vaetamaina.

O le faʻatulagaina faʻamasinoga e faʻaputupu e faʻatino ai i tausaga o le sefulu tausaga talu ona maua e le tagata nofo aitalafu, ma mai lenei taimi e tutusa ma le Pepa Faʻapitoa. Ma o le faʻatulagaga e faʻasino i le faʻaseʻe o tagata leoleo. Ina ua uma ona mauaina se poloaiga, e mafai ona lafoina se tetee i totonu o le sefulu aso. O le e ona o se fale mautotogi o loʻo faʻaalia ai lona tiute e tatau ona faʻaalia i le teteʻe e le malie i le faʻatonuga. O lenei la, o le mea lea e auina atu i le Faamasinoga poʻo (pe a iai lava mafuaʻaga, pe a fai o le tagata aitalafu e faʻaalia le totogiina o totogi o auaunaga faʻale-aoga) o le poloaʻiga faʻamasino e mafai ona faʻaleaogaina.

Ae peitai, o le faamasinoga o le faamasinoga e le o le pau le auala e maua ai aitalafu. Afai e teena le talosaga poʻo se faʻatonuga, o loʻo iai le aia a le faʻalapotopotoga e talosaga ai i le faamasinoga ma se talosaga masani.

Tulafono fou o tulafono

Ata: Legion-Media

E alu le faamasinoga

E pei ona talitonu tagata poto faapitoa, o le umi o le faamasinoga o se tasi o faʻafitauli i le toe faaleleia tele o ituaiga uma o aitalafu. O le mea lea o le mafuaʻaga o le Faʻamasinoga e valaaulia e faʻafaigofie mai i le tele e mafai ai. I le faʻafaigofieina o taualumaga, e ono iloiloina mataupu: le aloaia faatatau o le umiaina ma le toe faʻaleleia o tupe poʻo le suia o le 'alaga, pe a fai o le tau o le tagi e le sili atu ma le 100 afe; E tusa ai ma faʻamatalaga e faʻavae i luga o pepa o loʻo faʻatagaina e le itu tagi na faʻamauina aloaia, ae le faʻataunuʻuina e le ua molia tupe ma (poʻo) faʻamaonia o aitalafu i lalo ole konekarate. I le taimi lava e tasi, e le tatau: tulaiese mai pulega faʻatonutonu aiaiga (pe a fai o se tasi o itu o le Malo i le tagata o pulega); e fesoʻotaʻi ma gostoyny; afaina ai aia a tamaiti; Sese i lalo o faʻailoga o le faʻapitoa o gaosiga (pe a le o le faʻamoemoe o le le foia le feeseeseaiga i le itu taumatau). I se faʻaopopoga, o le Faʻamasino e mafai ona toe foʻi i le faiga faavae lautele mo le iloiloina o isi tulaga, e faʻataʻitaʻi ai le suʻega a le Faamasinoga, faʻapea foi pe faʻatatau i le faamasinoga, o aia tatau ma manaʻoga faʻapitoa o isi e ono lamatia.

E tusa ai ma le tele o tagata atamamai, o le algorithm o aitalafu aoina e ala i le faamasinoga o le a mafai ona faʻaaogaina tagata feaveaʻi. O le mea moni, o le a uiga o le tulafono o le tulafono e naʻo le aitalafu mo le Aloaloa o le Aai o le Aai, ae masalo o le a mafai ai ona latou liua i latou "o mea uma o le faʻamasinoga

E faia e le Faamasinoga se faʻauiga e uiga i le vaetamaina o le tagi mo le gaosiga. O le pepa aloaia o loʻo tusia o le a talanoaina i se tulaga faigofie, o le upu ua setiina e tuʻuina atu ai faʻamaoniga ma tetee i manaʻoga. E le itiiti ifo 15 aso mai le aso o le fuafuaina. E mafai foʻi e le Faʻamasinoga ona faʻaalia itu uma e foia ai le finauga tutoʻatasi o loʻo avea ma faʻailoga o le toe faʻalelei. A faʻapea ona ulufale mai le faʻamaoniga ma isi faʻamaumauga ae leʻi faia le mataupu, ae ina ua maeʻa le vaitaimi, latou te taliaina i lalo o le upu faʻamaonia. O le mataupu e manatu e aunoa ma se valaau i pati. E faʻaputu mai i totonu o le Komiti o le Faamasinoga Fautuaina Faʻapilo i totonu o pepa pepa, tetee ma faʻamalie ma filifili i luga o le faavae o molimau ua aumaia.

I le 2016, o le tuputupu aʻe o tau o mea tautupe ua faʻatulaga i le 4%, lea e matua faʻaititia lava nai lo le soona faʻateleina. Tagata atamamai talitonu o tulafono fou mo le toe foʻi mai o aitalafu ma faʻasalaga e le gata i ni nai punaoa o le sapalaiina o faʻalapotopotoga, pe o le a faʻalumaina tagata nofoia

  • Fuafuaina o meatotino o tagata tau fanua: Tali i mataupu taua uma

Fuafua?

Muamua, faʻasalaga na totogi mai le aso muamua o le tuai i le aofaʻi o le 1/300 toe faʻaleleia le fua o le faletupe tutotonu mo aso uma o aitalafu. Mai ia Ianuari 1, 2016, o le Pami ua suia faiga ua suia. O lenei o le faasalaga kiki ua molia mai le 31st aso o le tuai ona totogi i le aofaiga o le aofai o le aofai o le 1/3 aso, o le a tupu ai le faasalaga i le 1/13. O le toe fuatia o le fua o le faletupe tutotonu mai Ianuari 1, 2016 o le 11%. E tusa ai ma fuainumera, o le averesi o le averesi o le 60 m² manulele i Moscow e tusa ma le 6 afe rotabs. Faʻavae i luga o lenei faʻamatalaga, tatou te mauaina le fua faatatau: O le aofaʻi o totogi = aitalafu × taimi o le tuai mai (i aso "o le aofaʻi o masina o le tuai o le faʻatuai.

Tulafono fou o tulafono

Ata: Legion-Media

E tusa ai ma tulafono tuai, pe a fai o oe o aitalafu 1 masina, ona totogi lea o le isi mea e tatau ona totogi (i le faʻaopopoina o le mautotogi i le 2 masina) o le faʻasalaga o le 68.2 Norbs. (6000 × × 31 × 0.11 / 300). E tusa ai ma tulafono fou, mo le muamua masina o le aitalafu e le ilia. Mai le aofaʻiga lona lua o aitalafu o le a tumau tutusa pei o le muamua - 68.2 NUBBS. Mai le masina lona tolu, o le aofaʻi o le a amata ona faʻateleina le toetoe o 2.5 taimi: 6000 × 3 × 91 × × 0.11) 130 = 130 = 130. O tusitala o le fou e mautinoa ua tauia lana ndor e le avanoa e faʻaaoga ai le muamua 30 aso o se tuuga o le totogi. E faapitoa le mea mulimuli ia i latou na o atu i se malaga umi pisinisi, e leʻi mauaina se lisiti lava i le taimi pe na mafatia i totogi.

Peitaʻi, o tagata totogi-totogi-totogi e le faʻapitoa. Na totogi muamua e le Relitulafono pule o le pule o le fale ma le Record Rescursion muamua o le a totogi muamua le kamupani pulega, aua o ia o le a totogi tala o tuuina atu. Ma o le aofaʻi o aitalafu o le a togafitia mai le tutusa "anotusi o le mea totino a se fale mautotogi o se fale" i lalo o le tusitusiga, e le faʻaititia ai tupe o le fale. O sui o le pulega faʻalapotopotoga e le talitonuina o le faiga fou mo aitalafu o loʻo faʻatagaina ai ona faʻatagaina aitalafu e faia ai tau aitalafu.

O kovana e talitonu e naʻo le tele o fua faatatau o le a fesoasoani e feagai ma tagata tetee: o le aofia ai o faʻasalaga o aitalafu mo le LCD Couptions i le Force e ona le tagata faʻatau faʻapea foi ma se faigofie faʻafaigofie o le taualumaga, faʻatagaina le faʻatapulaʻaina o le faʻatupeina o mea e fai ma tagata aitalafu. O ai le aia e faʻatautaia ai le kamupani poʻo le au faipule, o le a malamalama lelei i le iʻuga o le tausaga, o afea la o le a aliali mai ai faʻaiuga muamua a le pulega o Fonotaga.

Motu o tagata

Totogi

Le lapoa o le faasalaga, olo.
Talu ai

Tulafono Faatonutonu

Fou

Tulafono Faatonutonu

1 masina 68.2. 0
2 masina 264. 68.2.
3 masina 594. 1386.
6 masina 2376. 5483.
12 masina 9636. 22 236.9

Le saʻo le mautotogi

O mea sese o le misiona e masani ona fesoʻotaʻi ma le mea moni o le tulafono tulafono ua molia i le totogi o tagata litaea (faʻataʻitaʻiga, i luga o le tagata na maliu i le fale o fale). Ae afai, pe a suʻesuʻe le lisiti mo le totogiina o le aoga o tautua, na oʻo mai ai o loʻo i ai ni aofaiga ua afaina ai (tatou fai mai, o le totogifuapauina e le talafeagai ai.

  1. Faia se Talosaga i le Kamupani Pulega ma se talosaga e faʻamatala ai le taualumaga mo Tupe Maua mo Tupe Maua, faʻapea foʻi ma faamaoti ai poloaiga talafeagai ma tulafono faatonutonu. E tatau ona tali mai le kamupani o pulega mo le tolu aso, ae ua latou agavaa e fesili mo le faaopoopoina o lenei vaitau.
  2. Afai e leʻi mulimuli le tali mai i le kamupani pulega, e manaʻomia le apalai mo le puleaina ma le vaʻavaʻaiga faʻalapotopotoga - o le faʻailoaina o le nofoaga o nofo ai ma rosaftorebtion
  3. I le taimi lava lea e tasi, e mafai ona e lafoina se talosaga i le ofisa o le loia, ua fuafuaina e puipuia ai aia tatau a tagatanuu i mataupu uma e aunoa ma se tuusaunoaga. O le talosaga e tatau ona lesitala ma toe iloilo i totonu o le 30 aso.
  4. I le mea e tupu e leʻi toe faʻafouina e le totogi, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o le faamasinoga. O le tusia o le tagi, e tatau ona e faʻaogaina le fesoasoani a se loia talaaga loia. Faatasi ai ma se filifiliga lelei a le Faamasinoga, o le kamupani pule e tatau ona toe fetuunaiga i se taimi puʻupuʻu, e leai lava ni mau o le a faia i le fofoina o le faʻafitauli.

  • Tuuina atu le sea i le fale mautotogi: faʻafefea ona faia mea uma i le le talafeagai ma aunoa

Faitau atili