Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese

Anonim

O le lelei tele o le fetuʻutuʻutuʻu o le gaʻo o le malosi o le mafai ona ufiufi le taualuga o soʻo se ituaiga: mai le faigofie tele i se lavelave getheris Peitaʻi, o lenei tausamaga vaʻaia E tele lava isi meatotino aoga.

Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_1

Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese

Ata: "Tekhnonokol"

O tuutuuga "fetuʻutuʻutuʻu pale", "vaivai" ma le "valea", o se tulafono, faʻailoaina le tutusa taualuga mea. Na ia aliali mai i Amerika i Matu ua valaauina le le mautonu le lanu. O le upu shingle na faaliliuina mai le Igilisi o lona uiga "slingle", o lona uiga, o le mea lea e aoina mai le vaega o tagata i totonu o le tapoleni e tasi. O upu "fetuʻutuʻunaʻi" ma le "vaivai" na lafoina saʻo ai mea totino iloga o lenei mea, ma le "valea" - faʻailoa se tasi o ana vaega autu.

O le a feoai solo i totonu o le tele-tele fausaga fausaga. O le faavae o le fiberglass, e tatau ona i ai i le bitsumen uliuli. O le pito i luga o le puipuiga-teuteu o loʻo aofia ai mineral cram (basalt granulats o loʻo faʻaaogaina i le maualuga-lelei oloa, i le tau maualalo o le tau). Mai le pito i lalo - tamai oneone oneone pe puipuia ata tifaga ina ia le pipii i le taimi o feoaʻiga i le taimi o felauaiga ma teuina.

I le matou maketi, o se fetuutuu o Cumemen o loʻo fai ma le tele o kamupani, e aofia ai: "Faʻatonepaina orton", Coad, Coap, CRADAS, CHEZ (COGOL, CHEZ (COZAL, CRABAND, CHEZ (CRABAND, CRABERS, CRADA (CRAPAND, CHEZ (COZLAS, CHEZ (COZAL, CRABAND, CRABERS, CHEZ (COGOL, CHEZ (CHELITS CHAND). Tau 1 M ² o le taualuga mea - mai le 270 rubles.

  • Faapipiiina o le fetuutuunai fusifusi faia-oe-oe-oe: sitepu-e-sitepu faatonuga faatonuga

Aoga aoga

E faʻaopopo atu i le faʻaaogaina o le taualuga o le sili atu le faigata o le sili atu o faigata, pepa ma le faʻatulagaina ma le maualalo o otaota, e aoga le maitauina o le 'aina e tusa ma le 10-25 kg / m a. E faigofie tele mo ona "tuaa" - ceramic ma sima-naua-oneone, o le tele o mea e tusa ma le 50 kg / ².

Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese

Ata: Teola.

O mea taua e fesoasoani ai Pneumatic Stum e foia ai le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻiina o taimi.

O le taualuga vaivai e le toe faafesagaʻi i le vevela ma le maualalo, o le molimau a le fale, na fausia mo le polalele, i le itu i sasaʻe o Rusia. O le mea moni o le faʻavae o mea taʻitasi o loʻo faʻamamaina e le o le faʻaaogaina e le masani ai, ae oxidized poʻo le toe faʻaleleia o binumen. I le tulaga muamua, e manaʻomia tele suiga i le taimi o faʻagaioiga. O le lautele o le faʻagaioiga o le vevela o ia mea mai -70 i +110 ° C.

Ua faʻaopopo solo le polymers i le fesuiaʻi o tagata. Tele e masani ona faʻaaogaina Styrene-Buddiene-Styrene (SBS), faʻafetai i le maualuga o le manava o le shingle ua ausia e tusa lava i le vevela vevela, itiiti - e masani ai - propro). O tau taualuga e iai le lelei tali i se vevela vevela. E le mafai ona tele latou i suiga i le vevela vevela, maina e sili atu i le mafanafana vaitau.

Taua le lelei o le pale foliga - faigofie faʻapipiʻi ma le tausiga. O mea na faʻaleagaina e mafai ona tipi ma suia fou.

Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese

Ata: Teola.

Paluga faʻapipiʻi slayoble showlem statement: 1 - Ceramratic Banilt Grants; 2 - Faʻasaina faʻapitoa bigmen; 3 - fiberslass; 4 - Polymer ata tifaga / silicoon oneone

Polofesa maua ni nai minute mo se taotoga. I se faʻaopopoga, o lenei taualuga o loʻo i ai se lanu lapoʻa lanu e leai ni tapulaʻa. Tusa lava pe le fetaui le tagata faʻatau i le lanu faʻailoga, e mafai ona pikiina e tagata gaosi oloa se ata faʻapitoa e oka ai.

Afai tatou te talanoa e uiga i le mafanafana, o lea i le taimi o le timu, ma sili atu ina ia tele naua i lo latou taualuga e tele sifi ma calmer nai lo lalo o le uamea ma isi sima. Faʻaititia le tele ona o le fausaga o mea ma faʻapitoa o le taualuga keke masini. Fetuutuunai taualuga - Le saogalemu isi. O lona foliga mai o loʻo taofia ai le avalanche-pei o le kiona mai le tautotogo, ma o lea ma le mea lea, o fale talimalo o le a le tigaina. Olaga o le tele o ituaiga faigofie o fusi fetuutuunai i le averesi 25-30 tausaga, maualuga le taualuga o tagata gaosi mautu - sili atu nai lo le 50 tausaga.

O le tele o tulaga lelei o le tele-vaega syer fetu fetuʻualu "prenokikol shinglas" - faʻatuatuaina ma le tumau, faʻateleina ma soʻo se vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo pito i luga o le laupepa faʻapipiʻiina i le vaega e tolu-vaega o le konetineta o le "Contaili" faasologa e sili atu ma le lima. O lona uiga o le mataina o le tumutumu o le taualuga i le lima vaega. O lea, o sea autu o se tulaga e le mafai ona le fuafuaina fuafuaina - 60 tausaga. E iloga e Mullayer mea i le faʻaleleia atili o le faʻatinoina, mauoa lanu paleti, faigofie o le o lo o teuina ma maualalo lapisi. Ma e sili ona taua, e faʻatau atu i se tau manaia: O le tele o vaega o nisi tagata gaosi e masani ona faʻatusatusa i tau ma le tasi-isi, e manaʻomia le mauaina o le muamua tamaoaiga. Faatasi ai ma ia taualuga, o le atunuʻu fale atonu e le naʻo le maualuga-lelei ma matagofie, o lenei mea o loʻo maua e faʻatino ai galuega sili ona le masani ai o taualuga, e aofia ai dome ma Saina Pagodas.

Raphael Serazhetdinov

Faatekonolosi Faatonu o Longonikol Shinglas

Faʻafefea ona 'alo ese mai le faʻapipiʻi sese

Saili se mea fou binefuble binemen pe toe fai le taualuga o le taualuga i le vaitau mafanafana. Ae peitai, ma se faʻafuaseʻi malulu osofaʻiga, o se kesi afi poʻo se fale susu vevela o le a fesoasoani i le maeʻa o le galuega.

I lea tulaga, ae e te leʻi faʻapipiʻiina le paʻu, e te fiafia i se potu mafanafana ma tautua i luga o le taualuga o le lima i le toko. Ma faaputuputu pe a uma ona ia felelei le pito i lalo (faʻapipiʻi) luga o le slingle. Po moni, oa e sili atu ona aoga ma sili atu galuega.

Matau o le afa o faʻafitauli uma i le malulu taualuga - o se mafuaʻaga o le faʻapipiʻi sese. E foliga mai ua latou sefeina i latou mai mea lelei e sefe ai tupe a le tagata faatau. Ae peitai, o ia "taumafaiga" e mafua ai le faʻaleagaina o le lelei o le taualuga ma faʻaititia lona olaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ople poʻo paneur ua faʻaaogaina, o le mafiafia o le mea e sili atu nai lo le gaosiga manaʻomia (9 MM). Faapipii le tasi shoons ma le laititi o fao o fao (i lalo ifo o le lima) ma tutuli i latou mai le laina faʻamatalaina e le gaosiga o mea. Maua vaega e le usitaʻia le manaʻoga o le lelei ma le saʻo. I se isi ana upu, o le aʻa o faʻafitauli o le le lava o le poto o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina ma le maualalo faʻailoga o tagata faigaluega. O le mea moni, ia faʻatinoina faʻamatalaga, e mafai ona e faʻatautaia le galuega o taualuga, ae e sili atu le tuʻuina atu o le faʻapipiʻiina o tagata faʻapitoa poto faʻapitoa.

Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_6
Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_7
Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_8
Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_9
Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_10
Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_11
Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_12
Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_13
Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_14

Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_15

Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_16

Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_17

Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_18

Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_19

Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_20

Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_21

Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_22

Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_23

Tasi e lelei ma lua - sili atu

Fetu fetuʻutuʻutuʻu paʻu e mafai ona vaevaeina i se tasi-vaega ma le tele-ua uma. Le mulimuli maua se bondind lua ma sili atu le sili atu. E le gata i lea, o le curly tipiina o loʻo tuʻuina atu i lona pito i luga, ma o le pito i lalo o loʻo faia i foliga o le faʻatagata.

Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese

Ata: Igor Shirhagin / Harda Ala o Faasalalauga

O le tele o le stuilarsey paleti steringle screy. 1 - Paramitic Banilt Selelate; 2 - Faʻasaina faʻapitoa bigmen; 3 - fiberslass; 4 - oneone lelei 5 - Frost-Frosttant thermopoly

O tulaga lelei o le tele-vaega o loʻo avea ai ma o lona fausaga. E mafiafia ma sili atu le malosi tasi-vaega. E faigata tele ona faʻaleagaina ma tui le mea e taua pe a tuʻu ma faagasolo le taualuga. Mullelayer Tile e aunoa ma le leiloa o le a faia le aʻafiaga o soʻo se mea, e oʻo i le afa afa (e oʻo i le 150 km / h), eltar. Faapipiiina o se mea e faigofie ma vave e tasi nai lo le tasi-vaega: E leai se mea e manaʻomia e matauina se mea e maua ai le taulaga pito i luga), ma le faʻatolu.

Ma, afai e ufitia le taualuga o le fale o le atunuu, aemaise o le tele o le tele, o ana tagata e ana le mafaufau i le auala susulu le la.

E le o se mea lilo e mafai ai e le fusifusi o le nonoa o le g4, o lona uiga, o se mea malosi malosi. Peitaʻi, o luga o le afi, o mea o le tatou kamupani o loʻo taʻua o se kulupu B1 ma B2 - faigata ma feololo, ma le faʻavave o le afi mai fafo. E le o le faʻataʻitaʻia o le afi ona o le pito i luga o le pito i luga - basalt sprinkle. Ioe, afai o le fale o le laupapa fale laupapa, leai, tusa lava ma se taualea tele o le fale o le a laveaʻiina o ia. Ma tuu saʻo mai luga o le faʻavaeina o le afi o le a le tupu, aua o le mea e le lagolagoina le feteʻenaʻi ma e le tufa atu le afi. Tele faamatala tala e uiga i afi i fale na aveese mai le pelu pelu. Ae e ono tupu lenei mea pe ana fai o ia i totonu o le potu. Sa matou faia suʻega mo le afi mumū, ma na latou faʻaalia leti afi e aofia ma maa nutimomoia, e le mafai. Afai e te tuʻuina tamaʻi mamoe mumu i luga o le maʻea ma mumu, a o mumu, o mea e faaona ai, ae o le a tumu la avanoa, e le o faʻaaogaina avanoa O lea, o tagata o fale o loʻo ufiufi i fulufulu paʻu e leai se mea e fefe ai.

Mikhail Georgiev

O le tekonolosi o le kamupani "Tgola Rufling Sigz"

Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_25
Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_26
Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_27
Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_28
Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_29

Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_30

Fuafuaina o le fetusia o le lanu o le fetuʻutuʻu o le faaputuga o puipui o puipui o le puipui poʻo le faʻavae o le atunuʻu fale, e filifili le foliga o le shongle o le a fesoasoani faʻapitoa polokalame

Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_31

O le foliga mai o le taualuga e iloa ai le faʻatulagaina o shingles: Mai le faigofie o le faʻatamala e tipiina ma scric hexagons i le muamua riso

Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_32

Faʻamalieina le malosi o le taualuga o taualuga ma lalo ifo, uili, fetuunaiga e mafai ona tuʻuina atu le faʻamalosiʻau masani i le tuʻuga faʻapitoa

Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_33

O minerale pad puipui le bitsumen syster mai Uv ray, e maua ai le mea o se foliga sili. O le sili ona pipii ma le itiiti ifo i le burnout clorat baraltazed basifale

Bitsumen peile: Faʻafefea ona aloese mai le faʻapipiʻiina sese 11951_34

O lenei aso, o le fetuʻutuʻunaʻi o le masani o tagata masani e sili ona tele i le manaʻoga: brown, lanumeamata, efuefu ma se mumu mumu

Faitau atili