Malamalama loloto i totonu o le ogatotonu i totonu

Anonim

Ua suia le poloketi: O le potu moe e tasi e sui mo se ulugalii faaipoipo taʻitaʻiina se olaga malosi. E foliga na sao le fanau a le 'au o ona tagata' ae ma ola isi. Totonu o le atunuʻu, seʻi vagana le faletaele, ua fuafuaina e tuʻuina atu i monochrome lanu.

Malamalama loloto i totonu o le ogatotonu i totonu 11958_1

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai Eria 60.4 M ²

Totoiina maualuga 2.58-2.70 m

O le fale mautotogi i totonu o le monolithic House ma se tulaga saoloto ma e matua manuia le avanoa fuafuaina e ala i tagata a tagata. O le mea lea, o le tuʻua o sone uma i le uluaʻi tuaoi, o tusitala o le poloketi e ofo atu e vaevaeina le fale mo le lautele (ulufale potu, kamuta, o le fale puipui, Ofu le potu, faletaele) vaega. Ona o le umukuka faatasi ai ma le potu malolo, o le a mafai ona faʻalauteleina le avanoa, fai ia sili atu ona faigofie mo le mauaina o malo, ma faʻamalieina le malologa o le aoauli. I lena taimi lava e tasi, e vavaeeseina le umukuka ma le potu malolo mai le sao lautele; O le a ulufale atu ai le ao i le alatele i le televave o le fuaitau, o le a faʻaleleia lona faʻaaliga. O potumoe e aofia ai le ulufale ese atu i le potu laei, ina ia aua nei e faʻamaligiina le potu avanoa o le teuina o faiga. Ile taimi lea, o le ofu o le potu e fuafua e "nana" ulufale i le faletaele faletaele. Tuuina atu le tausaga ma le olaga o tagata na molia o le fale mautotogi, e leai se mea e maua mai ai i mea i le laʻititi, o le a avea o se filifiliga talafeagai ma le manaia O le a manumalo le mamanu i totonu o le lanu filemu lanu. E fesuisuiai mai le kalafi i le penina-efuefu, sosolo faʻa-le-faʻapipiʻi ma nila o moli lanumoana ma mafanafana o papala o laupapa (totonu o papa i totonu o papa). Eseese moli o le a fesoasoani o le a fesoasoani e faʻailoa leo i totonu.

I le avea ai o se taʻele i fafo i le alatele, o le potu malolo o le umukuka, o le potu moe o le a aoga 3d paʻu paʻu, faʻataʻitaʻiga o le paʻu o le maʻa. I le faletaele, o le foloa ma pa ua faaleagaina e foliga lapoa. A maeʻa puipui i le isi itu o fale, ua fuafua e ave ni metotia eseese ma mea (vali, sima sima, 3D paliʻi).

Potu malolo

O le tuʻufaʻatasia o le laʻau o loʻo iai le TV o le a toe faʻaola ai le Monochrome Wall vaalele. Tu i le ogatotonu o le sofa, o le a vaeluaina

i luga o le potu malolo ma le potu umukuka. Paulus ma se siʻosiʻomia scriene, o se vaega 'ai ma le "uso laititi" - o se laulau kofe - faatusatusa ma mea geomorics.

Valivali ma stylistics lotogatasi o le a maua ai le atoa o le tutusa o se avanoa matala, aumai se lagona o le sili ona mautu. O le matagofie o le 'aʻai o le a faʻamamafaina ai le futuristic chandelier o Modo Chandelier ma Stetheruked Souds Uoms.

Umukuka

Monochrome, aunoa ma ni poto ma faapaologa, o le umukuka malosi e tutusa ma le aotelega o le faʻavae o totonu. O le le mautonu maualuga o le vaalele o le glossy paʻepaʻe o le a o atu i le taualuga, ae o loʻo taulaʻi atu i ona mata, ae na afaina ai ma se faʻapipiʻi precer. O le umukuka ma le potu malolo e fusia e ala i le faʻaititia o le taualuga e 12 cm.

I le mamanu o le lautele o soʻotaga, o mea uma o loʻo fesoʻotaʻi uma, faʻatasi ai ma vaega taʻitasi o loʻo i ai i lona lava auala: faʻaaogaina se pili poʻo le lanu

Vaega

O le aulelei tele o le alavai e valaʻaulia e foia ai le "leai se mea e sili atu" Mataupu e lua: E lua faʻamoe lelei ma le puipuia o mea i luga. O loʻo alo ai le potu i lea potu mai le potu malolo o le potu e malolo ai, a moli, "faʻataʻapeʻapeina le" itū'āega o le a faʻaaogaina.

Potumoe

O le avanoa tumaʻoti o le a faia e aulelei tele: 3D panels i le laupapa moe, o se laulau manaia i le faʻamalama, meaafale ma le faʻaituau i luga o le vasega i le amataga o le vasega. O se mea taua e aumaia ai le dynamics i totonu o le sukalati-efuefu i totonu, o mea e fai ai lavalava o Flass Hounts.

Sanosel

Nai lo o le vai taele, o loʻo fuafua e faʻatulaga ai le potu taʻele taʻele o le acrylic pablelet ma se vasega e leʻi lafoina mai le tioata le lelei. Tele faʻata e fesoasoani e faʻaosofia ai se tamaʻi potu, ae o le a manaʻomia le faʻaeteete mataala.

Faletalimalo Malo

O le faletaele o le potu sili lea o le fale mautotogi. O le puipui na tatau ona aveʻesea mo le nanaina o le faʻapipiʻiina o le palu, magoto i le ituaiga o parrel ma utu ili.

Malosiaga o le poloketi Vaivaiga o le poloketi
E lua faletaele, o se tasi lea o le a aoga ma pei o se fola. Vaega maualalo (12 cm) cineling i le lautele lautele

E maua o lamepa.

O le ofu o le ofu o le ofu o le potu. 3D Fulk fola i totonu o le potumoe e le o le sili ona siosiomaga feololo fofo.
Umukuka meafale e mauaina i se nichh ma e ono i puipui. I le potu malolo faletaele ua i le tulimanu, e ui lava lea e mafai ona o mai i le ogatotonu o se lautele lautele.
E i ai le tele o le ulufale i totonu ole ulufale.

Malamalama loloto i totonu o le ogatotonu i totonu

Potu malolo

Malamalama loloto i totonu o le ogatotonu i totonu

Potu malolo

Malamalama loloto i totonu o le ogatotonu i totonu

Potu malolo

Malamalama loloto i totonu o le ogatotonu i totonu

Potu malolo

Malamalama loloto i totonu o le ogatotonu i totonu

Umukuka

Malamalama loloto i totonu o le ogatotonu i totonu

Vaega

Malamalama loloto i totonu o le ogatotonu i totonu

Potumoe

Malamalama loloto i totonu o le ogatotonu i totonu

Potumoe

Malamalama loloto i totonu o le ogatotonu i totonu

Sanosel

Malamalama loloto i totonu o le ogatotonu i totonu

Sanosel

Malamalama loloto i totonu o le ogatotonu i totonu

Faletalimalo Malo

Poloketi vaega 130 000 rai.
Galuega Fale Faigaluega 760,000 NUMBERS.
Fatu mea (mo galuega tusia) 390,000 NUMBRS.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Fola
Faletalimalo Malo Ceramic Tile Sardinia (cerasdata) 2.7 M ² 14,700
Faletaele, loggi Ceramic Tale Steel White (Leiltina) 6.4 M ² 17 540.
Isi potu O Flack Foods Glass Store 54.3 M AU 37 800.
Puipui
Faletalimalo Malo Ceramic Tile Sardinia (cerasdata) 21 M² 91 000
Kesi faletaele Ceramic Tale Steel White (Leiltina) 24 ² 26 400.
Umukuka Baiadera Tile (Ceramica Bardelli) 46.5 'ia 39 160.
Potumoe, faletaele Faʻata, 3D panels prepole 46 m o le 78,000
Isi potu Plaster Novacour, Tikkurla valivali 15 L. 36,000
Taua
Le mea atoa Plaster Novacour, Tikkurla valivali 62.5 m2. 44 220.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Le mea atoa Ulufale mai le leleanza, interroo potu "sofya" 5 fasi. 188,000
Faiva
Faletaele

Plumping: faleuila, magoto, fefiloi villeroy & boch, sunzery vevela solo, sperck, faapipiiina o poprang, faʻapipiʻi 13 PCs. 260 800.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokest, switches - Legane 53 pC. 51 900.
Malamalama
Le mea atoa Arte Lamp, Modo Chandelier, Juncos (Flos), IKA 42 pcs. 424,000
Meafale ma totonu o loʻo iai (e aofia ai aganuʻu)
Vaega Kapeneta (ia oka), fraquete dg-home 3 PCs. 136,000
Ofu Vaega o le Workrobe IKA 53 53,000
Umukuka-ola potu Umukuka "maoaʻe umukuka", Cosmo laulau, nofoa, Contour, nefte tekonolosi, sofa, paso e soifua ai 1 668 200.
Potumoe Moega, laulau, nofoa - rolufirm, kupita, nofoa 6 PCs. 859,000
Le mea atoa Tusigamau, fetaui ma, papeta, kapeta 483,000
Aofai (Faʻateʻaina le galuega o le 'aufaʻatau ma ata tusia) 4 508 720.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Malamalama loloto i totonu o le ogatotonu i totonu 11958_13

Tusiata: Tatyana Zagivuiopeiva

Matamata i luga

Faitau atili