Aisea i le potu moe le mautonu: 9 mafuaaga e valaauina ai tagata mamanuina

Anonim

Catherine Bstanidi ma Catheerine o Pavos, aemaise lava mo le au faitau i le IVD.R, e masani ona taua i le mamanu o le potumoe, ae o lenei uiga e sili ona taua

Aisea i le potu moe le mautonu: 9 mafuaaga e valaauina ai tagata mamanuina 1198_1

Aisea i le potu moe le mautonu: 9 mafuaaga e valaauina ai tagata mamanuina

Faatasi ai ma le fesoasoani a pros, tatou te taʻu atu e le gata i mea sese e le o iai se saofaga i le faʻamafanafanaga, aʻo le tele o mea o le lalolagi.

1 Leaga Lau

O le Demigner exaterina i le sami e mautinoa o le mafanafana i le potumoe amata i le fuafuaina. O lea, pe a filifilia se nofoaga mo le moega, e tatau ona e mafaufau i le tulaga o le faamalama (ina ia le oso le la i mata i le taeao poo le nofoaga o le faitotoa.

Demigner Ekeaterna Postvos:

Demigner Ekeaterna Postvos:

E lagona e se tasi le mafanafana pe a tatalaina faitotoa i le lapisi, ma e mafai ona outou matamata i isi potu uma mai le moega, ma e le manaʻo se tasi e vaʻai i le faitotoʻa. Ma e tatau ona tuʻuina le moega ina ia tutusa le faitotoʻa e pei o le laupapa.

2 sese filifilia sitaili

O Catherine Postvskie fautuaina le solomuli pe a filifilia se potumoe sitaili mai ana lava mea e fiafia iai - ona liliu lea o se avanoa malulu.

"Afai o loʻo e i totonu o aʻoga, faʻailoga maualuga, ituaiga foliga, lamolemole laina, ona fealuaʻi ai le faiā o le potu, ma le faʻaeteete. I se sitaili, e tatau ona i ai pea ni mea e iloa ai o tatou mafaufau ma mata: dresser, moega i luga o le moega, o se tamai nofoa, o se potu manaia , se pea moli.

Aisea i le potu moe le mautonu: 9 mafuaaga e valaauina ai tagata mamanuina 1198_4

Afai e te fiafia i le siparimasmm, le mafaafitia, o le tele o le ea, ona i totonu o le potumoe e le tatau ona e ita ia te oe. O le pito sili ona maualalo o meaafale o le mea e te manaʻomia. E tatau ona fausia le kapeneta, mai le fatafata e te faʻamatuʻuina atu ia te aʻu uma, o loʻo mafai ona suia uma laulau i autafa o le potu vaʻai pe o se nofoaga e teu ai. Lingerie ma isi mafai ona teuina i totonu o se pusa i totonu o le moega. O le auala i le moega e tatau ona saoloto. O lamepa e taofi i luga o puipui e aunoa ma le tele o uaea. O le faʻamamafa poʻo le faʻatagaina e mafai ona avea ma se tele o le fogaluga o le moli poʻo se moega o le ulu. Aveese se potu e faigofie ma e le o faʻaalu ai le taimi. Leai se mea e tuʻu ai le autilo i luga o le pulumu ma pupuni, e aoga, e aoga e faʻamama ai le nofoa pe faʻasaʻo le kapeta. I le sisina, o le mea autu o le ea, lanu ma le malamalama, "depigner e fefaʻasoaaʻi ai fesoasoani.

  • Auala e Filifiliina ai se Nofoaga Faʻafiafiaga ma Aua le Faia se Mea sese: 8 Suiga Fesoasoani

3 i le itu-afaina

"Na faafefeteina le faamafanafanaga ona fefilafuina ma le mafanafana o foliga o le malamalama," o le tagata faifua e talitonu BADADI Anostandi. - O le i ai o le fola o le fola poʻo le moega i tafatafa o lamepa e mafai foʻi ona faʻatupuina le mafanafana. "

Ua fautuaina foi e Catherine falesa e aveese ai le tele o le malamalama i le malamalama ma lona vevela: "lamepa i le potumoe o le potu i vaega o le aofia ai. Fai le pasi pasi ma fai i luga o le tele o vaaiga. E sili le faʻaaogaina o moli mafanafana ma le vevela i le laina o le 2 500-3 700 K. Afai e mafai, o le tausaga. "

Aisea i le potu moe le mautonu: 9 mafuaaga e valaauina ai tagata mamanuina 1198_6
Aisea i le potu moe le mautonu: 9 mafuaaga e valaauina ai tagata mamanuina 1198_7

Aisea i le potu moe le mautonu: 9 mafuaaga e valaauina ai tagata mamanuina 1198_8

Aisea i le potu moe le mautonu: 9 mafuaaga e valaauina ai tagata mamanuina 1198_9

  • O tagata mamanuina 'vaaiga: o le TV i le potumoe

4 Le mautonu Microclite

"Fautuaina pea tagata faʻatau - aua le sefe i luga o le ea ma le vevela. Lenei e masani ona taua tele nai lo le pule, "o le tala lea a Catherine Cankov.

O le tagata mamanu na fautuaina le mafaufau e uiga i le Ventail (ia tuu se faʻataʻitaʻiga, e tuʻuina atu le vela o loʻo maua mai i le Windows), mafaufau i ai muamua e mafai ona avea ma faʻataʻitaʻiga). I se faʻaopopoga, o le microclite i totonu o le potumoe e aʻafia ai le tele o faamalama ma le filifiliga o le faʻamamafa o moli (pe a e aunoa ma ni loia ma le vevela e mafai ona le mautonu).

"Afai e iai sau auala o le auala ma le ea, fesili i le fono mai le galuega na faia. E taua le silafia o le motu o vaitafe, lona tufatufaina. O se tasi e sili ona moe ma sina taugofie le ea, ma o le a oti se tasi i le ata puʻupuʻu, "faʻaopopo se mamanu.

  • 5 tulaga mo i latou e fia faia se potumoe i le nofoaga o malolo i totonu o le fale

5 pa puipui

Lagona e mafua ai lanu eseese i tagata e le mafai ona manatu maualalo. E i ai foʻi se manatu faʻapitoa e pei o le lanu o le tino e faʻavae i luga o le mafaufau mafaufau o lanu.

EKALATINA Popvos, mo se faʻataʻitaʻiga, fautuaina le lanu mumu lanu moana: "Blue lanu e matua poto tele. Na te faafilemuina. Ae lemu lemu. E le o le avatua e atiaʻe, toe malosi, maua le malosi. O le potumoe e lelei tele meli, mumu, beige, sukalati pe paʻepaʻe. "

Ma ekumani bstandi fautua e taofi i le neutrart palette: "Filifili le mautonu foliga mai i le mafanafana ma le toafilemu. Latou te vaʻaia e faʻafaigofie le potu ma faigofie. "

Aisea i le potu moe le mautonu: 9 mafuaaga e valaauina ai tagata mamanuina 1198_12
Aisea i le potu moe le mautonu: 9 mafuaaga e valaauina ai tagata mamanuina 1198_13

Aisea i le potu moe le mautonu: 9 mafuaaga e valaauina ai tagata mamanuina 1198_14

Aisea i le potu moe le mautonu: 9 mafuaaga e valaauina ai tagata mamanuina 1198_15

6 le le lava o mea teuteu teuteu

EKAPINA BSTANNIDI e talitonu o loʻo i ai ni tusitusiga (pupuni, decious aluga, palanikeke) - o le elemene o "tali" mo le faʻamafanafanaga i totonu o le potumoe.

Designer Ekeaterna Bostatidi:

Designer Ekeaterna Bostatidi:

Filifili e le gata i le aulelei, ae o le vaivai foi o le ponal, mo le mea e te foliga ai naʻo oe, e te manaʻo e taoto i lalo.

7 le saʻo filifiliga o ie puipui

I le potumoe e taua le fausia o le pogisa, o se tulaga talafeagai lea mo le moe sili ona lelei.

"Faʻaaoga pupuni uliuli," o loʻo fautuaina Catherine. - Suiga o le Sui Usufono ou te fiafia tele i ai! E mafai lava ona faʻaopopo i taimi uma i le ua uma ona fausia ni faʻailoga i luga o le faʻamalama. Pe faʻaaoga o se tutoʻatasi o mea teuteu. "

  • Matou te filifilia pupuni i totonu o le potumoe: O le taimi nei faʻataʻitaʻiga ma aga masani o le isi tausaga

8 O isi moli faaopoopo

E le gata i le leaga o ie puipui e faalavelave ai i le moe i le pouliuli atoa. O Catherine Stavosvsky fautua e auiliili pe o i ai se tuaga i kinā, o le taʻiala i le vaega o TV, moli fatu. "O lenei moli moli moli i totonu o le tapunia o laumata," o le tala lea a le tagata fai togafiti.

Aisea i le potu moe le mautonu: 9 mafuaaga e valaauina ai tagata mamanuina 1198_18
Aisea i le potu moe le mautonu: 9 mafuaaga e valaauina ai tagata mamanuina 1198_19

Aisea i le potu moe le mautonu: 9 mafuaaga e valaauina ai tagata mamanuina 1198_20

Aisea i le potu moe le mautonu: 9 mafuaaga e valaauina ai tagata mamanuina 1198_21

9 nunumi

E manino lava o le le faʻaletonu o le veta e faʻauma ai ni taumafaiga e fausiaina le mafanafana ma le matagofie i totonu. Ae o BAKALINA BSTANDI faufautua e lapatai atu le vevesi i totonu o le nofoaga o le totonuga o le tulaga: "E tele le faʻaaogaina i le faʻatulagaina o teuina o faiga. E tatau ona le tuu i lalo ni pu matala ma fata. "

Faitau atili