Lofly Asthetics: Piliki Pa puipui ma uamea fata

Anonim

O le teine ​​o loʻo galue i le faiga alamanuia, manaʻo e faʻatulaga se fale mautotogi i se agaga o onapo nei i se fale Monolithckack i le itu i saute o Moscow-Brick i Saute o Mostcow Talu ai, ua filifilia muamua le LV ma faiga fou ile faʻagasologa fou, o loʻo tuʻuina mai ai le Aneti-Oraclem and JI Act I Totonu; O le vaaiga mataga o le a salu ai faamatalaga na nono mai i le au maimoa. O le uluaʻi fesoʻotaʻiga o ituaiga eseese o ituaiga na fesoasoani e fausiaina se siosiomaga tulaga ese i totonu o le aiga.

Lofly Asthetics: Piliki Pa puipui ma uamea fata 11997_1

Lofly Asthetics: Piliki Pa puipui ma uamea fata

Ata: Manatu o lou fale

Mo le laulau Bea, lea e faʻatinoina foʻi 'aʻai, filifili ni nofoa sima ma malamalama o ituaiga e lua. Faigofie alavai faʻapipiʻi i le umukukafupega; O le mea faigaluega na tuu i luga o latou manuia e fetaui lelei i totonu o le LOFO i totonu

O le pule o le fale mautotogi e manaʻomia se potu tele, o se potu malolo o le potu, o le umukuka ma se potu 'ai, o se potu moe faʻatasi ma ia o le faletaele. E le gata i lea, sa tatau ona faia i le tele o nofoaga e teu ai mea. Ona o ai lea o le tagata faita, i le potu, sa fuafua e faʻatulaga se nofoaga faafiafia, ae e aunoa ma le tele o faʻamatalaga.

Na filifilia Loft o se sitaili i le talanoaga i le talanoaga, ae o le tagata faʻatau na auai sili na auai i le filifiliga o le faʻatulagaina - tagata atamamai na ia tali atu i lona malosi.

Toe fausia

Lofly Asthetics: Piliki Pa puipui ma uamea fata

Toeitiiti sikuea i tulaga o le fale mautotogi (na o le tasi o tulimanu i totonu o loʻo i ai se tamai faʻasologa o le sili atu i le ofe o le tino (lua pito i luga e alu i le fale i fafo. Logginia) O loo i ai se matagofie parorma o le taulaga, o le tele o le malamalama e pa'ū i le loto. Pe a toe faia, o nei mamalu o tagata e taumafai e faamamafaina. I le faaopoopoga, na tuuina i le potu mo le tolu risers faasusu, lea sa faigofie ina ia "fusifusia" le bathrooms ma le umukuka. E aunoa ma le afaina ai o le kalika i le va o le potumoe o loʻo i ai nei ma le umukuka, ua mafai ona fai ni suiga, lea faʻatagaina e faʻatulaga ai se potu mumu ma le lua faamalama; O le fuaitau i le va ma le vaega o le sao ua faalauteleina. O vaneina o le mulimuli na faʻaititia i le fausiaina o se mea na tupu mo le kapeneta. I le faitotoʻa, faʻatupeina i le vaega o loʻo i totonu o le potu na faia e le tagata atiaʻe, na faʻaititia ma tuʻuina atu ma faitotoʻa faitotoʻa. I le mea laiti e nonofo ai i le faletaele ma le potu o le potu. O le ulufale atu i le faletaele na faatulaga mai le itu o le potumoe. O ese lava ina i tua atu o le faitotoʻa o le tagata, i le itupa sone, ua faʻaauu ai se lagona faʻanoanoa mo le pusa laupapa, ma puipui faafeagai ma le laulau mo le laulau faleuila.

Faamatalaga faapitoa

O le fale mautotogi e tele aitema na faia faapitoa mo lenei poloketi. O le mea lea, o le Lofovo AngheTheshes O le Studio Ses Ese Eseese o le potu, o le pa puipui o puipui, o le foloa, ae o le scility uamea oona ma tapuni, lea ua teuteu i luga o fata o fata ma fasi vaega ma le aufana, faia i uʻamea ma faʻamalosi. Bar (o ia e 'ai) laulau i luga o le uʻamea (o loʻo tumu foʻi le laulau, o a latou taʻavale laupapa laupapa ua faʻapipiʻi i uʻamea uʻamea. I le faletaele, o le vaipuna na faamaea ai le masani-faia sapalai faia o le uamea uliuli. O ia auiliiliga ma laconic e sili ona manino le auupega sili ona fetaui lelei ma potu i totonu o le LOFO loka. I le taimi o le faapaologa o loo i ai se potu malolo na faia e le Kapeneta na faia se vao ma se poloaiga, sa masani foi.

Lipea

O le faletusi na suia o le fale sa faomea, o pa na faataamilosaga na faataatitia mai le fetuunai o vaega o susu susu susu, vaega fou e siitia mai le paso poloka. O le taualuga i potu na faasee i le plasterboard, i le faletaele - faʻaaoga le faʻaliliuga o fausaga. O puipui na valivaliina, ma ua uma ona ufitia i le teuteu teuteu teuteu pe tulia i lalo o le piliki piliki. O puipui o le faletaele na faia i lalo o le moska. O le faapaologa ma na fusia le ogalaau, faʻapipiʻi sili tioata faamalama i faʻavaʻa na faʻailogaina ma se ata i lalo o le laʻau. I potu, o faʻavaʻa na faia foi faʻavaomalo mai le kulimi laau, faʻamalama - mai se maʻa faʻapitoa. Sa leʻi tapunia le laʻau o loʻo tatagi - i latou o loʻo valivali i se lanu e ese mai i le lanu o puipui, ma i le potumoe ae le o le radiator faʻapipiʻiina o se tagata taua. O le leo leo o le faʻatulagaina o loʻo i totonu o le potu malolo na aumaia i totonu o le faletaele ma le potumoe.

Avanoa avanoa

Pe a mamanuina se tamaʻi fale, e tatau ona e manatua le faigofie o le feaveai; AOFAIGA AOAOGA, O FOLAFOLAGA O LE TAʻITAʻI MA LE POLOʻI LE MAFAI O lona uiga foʻi, o le faʻamalama ma totonuga o le potu malolo e mafai ona lafoina, ma faʻatonuina atoatoa, e faʻavasegaina mataina. O le faitotoʻa i le faletaele e faʻasolo foʻi: O le ie o le master tioata ma le pito i luga o loʻo sui i le tulaga o le vaega, e oʻo atu i le tamai taga ua faʻatulaga mai i le faletaele. O le sliding streparent faitotoa o loʻo tuʻuina atu i le taʻele faitotoʻa i totonu o le faletaele. E iloga le vaifofo o le umukuka: Talu ai o le umi o le ofe o le 3.2 m, o le mea lea, ma le laulau e leai se totogi) le loloto o le 20 cm (tulaga loloto o le loloto - 60 cm). O le mea lea, na mafai ai e uma umukuka uma ona faia i le kapeneta, faʻafoʻi le galuega. I se faʻaopopoga, o le umukuka na filifilia se ogaumu mo le uʻu o le aumea o aitalafu.

Logginia, potumoe ma faletaele o loʻo i luga o le tasi matala axis, e foliga mai e sili atu le lautele. I se faʻaopopoga, o se taliaina tuʻufaʻatasia e mafai ai ona e fuafua le eseese o le faʻamunisi ma tuʻufaʻatasia o mea.

Fausaga

Lofly Asthetics: Piliki Pa puipui ma uamea fata

I le fatu o le totonu o le mamanu - o le asthetics o le LOFO, o le aso lenei e masani ona ave e tuʻufaʻatasia ma elemene o ituaiga eseese. Muamua, na fuafuaina e le aufai mea faʻapitoa e faʻavasega ai le leai o se gataaga ma le sikoʻe, o puipui i le paʻepaʻe, ma ua vavaeina i le va o le faʻamalama (isi), ma i le potu malolo e ufiufi i le potu malolo i lalo o le sima (i le potumoe o le pamu na tatau ona mimic a silika sike luga). Peitai, i le faaiuga, na latou tutu i luga o le fola mamanu tipili: O lea la, o se faataitaiga, i se auala savali, e tele naua, e a le aoga i lalo o le mediacnean o le maota masani. I le potumoe, o le foloa mai le ulufale atu i le fale i le puipui i tua o le faʻata i tua o le faʻata "griery" (o lea o le hostess o loʻo valaʻauina ma se kapeta o le faleuila. I le faletaele, faʻanoanoa i tua atu o le faleuila e lafoina mai le fola i le faʻatamaʻi i lalo o le pa puipui. I se faʻaopopoga, i le tele o ni faʻailoga ma faitotoʻa o loʻo valiina i le kobalt-lanumoana lanu, e tuʻuina ma le malu o tagata.

Ona o le tuʻufaʻatasiga o asthetics o le LOFO, o loʻo iai le lagona, o le lagona o loʻo faia i lenei aso o loʻo iai nei

Lofly Asthetics: Piliki Pa puipui ma uamea fata

Ma, i le faletaele, o se tamai fasi puipui o loʻo vavaeʻese e ala i le muamua tipiina e faʻafetaui ai, o le faʻata lea o le faʻata.

Tagata taʻitoʻatasi

O le fale mautotogi o loʻo i ai i luga (muamua 2.8 m, pe a maeʻa toe faʻaleleia 2.7 m), o le mea lea, ae le o le volimeric counpored, fausia-i faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina i mea uma. Na o le laulau Pa na faamamafaina e le tolu laupapa laupapa i luga o le vai vevela. Ua lauiloa i le potu o le potu, na filifili ai le potu i le atoaga o pupuni - i le pogisa taimi o le aso, o le panipolo e tatalaina ma moli moli. Ae o le ie teu ie puipui o loʻo tu faʻapipiʻi pea i ai, o le taimi lea o faʻatinoga e le tagata e ona o le umiaina o laʻau o le taʻitaʻi. Mo ni faʻafaigofie, o faʻataʻitaʻiga na tu latalata i faʻamalama, i itu uma e lua o le faʻamalama. O le ofu o le laʻei o loʻo malamalama muamua: O le faʻata o loʻo faʻavaeina e se moli moli moli moli moli.

Faʻafetai i le mafaufau lelei-i fafo atu o fofo ma meaafale-filifilia lelei, e sili atu le lautele o le lautele: "O loʻo iai le mea o loʻo faʻaititia ai le arkhon ,

Manifinifi vaega o laulau ma nofoa faigofie faasee moli mai pupuni. O loʻo fai si puʻupuʻu, e ese mai, o le monophonic (lanumoana, beige-efuefu) - o pupuni o le laupapa laupapa, o le faʻafefe i le potu malolo. E ese mai i latou ma lanu e tosina ai le mafaufau ma foliga mai - mo se faʻataʻitaʻiga, valiina i lanu enaena enaena ma faʻamalama o le lanu "o le pili paʻepaʻe. O le maualuga o le faʻaupuga, o le fatufataʻi o faitotoʻa ma faitotoʻa, o se kalone "afi" ma aga masani ma masani masani i le potumoe o le siosiomaga. O le auala lelei o le ki o le taulaga e maua ai foi avanoa malamalama.

E leʻi i ai i le au faʻatau manaoga i sitaili - o le mea autu o le a vaʻaia e le fale mautotogi, ma a oʻo i le talanoaga na matou tutu i le manatu o le laulu. O le mulimuli mulimuli o nisi o elemene ua le vave. Mo se faʻataʻitaʻiga, e pei ona filifilia muamua e le fola, na filifilia muamua e le talimalo o se laumua, ae mulimuli ane o fola i totonu o le potu ua filifilia ma le vaituloto, ma potu malolo. Sa matou faia le mamanu o le tele o mea latou te i ai - na faia e faatulaga. I le foega o le potu e potu, na fausia ai le Convences i totonu, pei o le faigofie lea e mafai ai e le siʻosiʻomia le fatafata o taʻavale. O vai vai uma i totonu o le fale mautotogi ua faaauupegaina i Aqua-taofi faiga.

Natatalia Syzbu, Mark Safronov

Tusiata, tusitala tusitala

Lofly Asthetics: Piliki Pa puipui ma uamea fata 11997_6
Lofly Asthetics: Piliki Pa puipui ma uamea fata 11997_7
Lofly Asthetics: Piliki Pa puipui ma uamea fata 11997_8
Lofly Asthetics: Piliki Pa puipui ma uamea fata 11997_9
Lofly Asthetics: Piliki Pa puipui ma uamea fata 11997_10
Lofly Asthetics: Piliki Pa puipui ma uamea fata 11997_11
Lofly Asthetics: Piliki Pa puipui ma uamea fata 11997_12
Lofly Asthetics: Piliki Pa puipui ma uamea fata 11997_13
Lofly Asthetics: Piliki Pa puipui ma uamea fata 11997_14

Lofly Asthetics: Piliki Pa puipui ma uamea fata 11997_15

Tatala le tatalaina i le va o le potu ma le alatele, o le malulu lanu faʻatusatusaina o puipui o le pa o le puipui i le tuʻufaʻatasia ma faʻata i le tamaʻi potu

Lofly Asthetics: Piliki Pa puipui ma uamea fata 11997_16

Tele puipui o loʻo vavaeeseina le potu malolo mai le umukuka, ma le malosi: E mafai foi ona avea ma faʻaalu ma tipiina luga.

Lofly Asthetics: Piliki Pa puipui ma uamea fata 11997_17

Auā o se tamai potu, o mau merepare mea ua filifilia, e le gata i lea, le lanu lanu malamalama lelei tele faʻateleina le potu. Muamua faʻamatalaga - Faʻavasega le faapaologa atakaon ma valivali vali ma le puipui lanu lanu heniting

Lofly Asthetics: Piliki Pa puipui ma uamea fata 11997_18

O le potumoe ma lata mai le loggia e teuteuina i le auala e faia. Mo se mea teuteu teuteu, o le spellow gyptum portil na piki i luga, o lo o faʻapipiʻi uamea elemene i le puipui. Faapitoa tauvaga puipuia le portal mai chips

Lofly Asthetics: Piliki Pa puipui ma uamea fata 11997_19

Logisia

Lofly Asthetics: Piliki Pa puipui ma uamea fata 11997_20

Faletaele

Lofly Asthetics: Piliki Pa puipui ma uamea fata 11997_21

Achromatic lanu gamut i totonu o le faletaele ma i le tuaoi "griura" faatagaina e taulai atu i mea matagofie. O le mea mulimuli e taua tele mo le malolo sone

Lofly Asthetics: Piliki Pa puipui ma uamea fata 11997_22

O Paulo i totonu o le Shuffle Communitment o loʻo iai ma se pa puipui - e manaia le tu i totonu aʻo aau

Lofly Asthetics: Piliki Pa puipui ma uamea fata 11997_23

I le taimi muamua, na fuafua sui o le kapeneta i le ala savali na fuafua e tuusea le tagata o le laau, ae sili atu le pati. O le isi puipui o loʻo i ai i le isi itu o le faitotoʻa faitotoʻa, ona o le taʻaloga lavelave o atagia.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Lofly Asthetics: Piliki Pa puipui ma uamea fata 11997_24

Architect: Mark Savaronov

Architect: Natatalia Cheezbu

Matamata i luga

Faitau atili