O loo matou fausia se malosi malosi fale

Anonim

Naʻo le taimi na faʻaalia ai e le tagata faʻatau galuega i tagata mamanuina ma tufuga, a o matou ma isi ma isi ua naunau e feiloai ma le tasi ma le isi, o galuega a fale faigaluega o aso nei-o fale e faia.

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_1

O loo matou fausia se malosi malosi fale

Ata: "Albbau". Fale autu (240 m2) ma le faletaavale mo le lua taavale ma le foloa lona lua o le fola (vaega o le MULIMULI O LE MUAMUA O faigata e tu i le faletaavale

O le tagata faʻatau muamua faʻatulagaina mea nei:

  • Muamua o le fausiaina o se fale mo se aiga o le lima mai le kelu pa, ma i tafatafa o le faletaavale mo le lua o le tausiga o le tino mo le fale tele.
  • O le lona lua - o fale uma e tatau ona vevela e se tasi Pellet Boiler, o le taumafaina o le a sili atu le tamaoaiga. O le vevela puna i potu uma o le fale o le a mafanafana vai o le vai mafanafana, i le faletaavale - tagata mimilo.
  • Lona tolu - I le faʻaopopoa i le vevela ma le DHW, faʻaaogaina o le faia o le faiga o le ea o le ea ma le maalili o le ea, aʻo le eletise eletise e tatau ona laititi.
  • O le lona fa o le tuʻuina atu o se faʻavae o le faʻalavelave faʻafuaseʻi sapalai eletise ma mafanafana, e oʻo lava i faʻalavelave tutupu faʻaletulafono (pe a fai o le penefiti uma) O ona elemene uma o le tausaga.

Fuafua i le Aiga

O loo matou fausia se malosi malosi fale

O tagata faʻapitoa o albbau, o ai na talia se isi mea le masani ai, ua le o aveʻesea ai le mamanuina o fale. Mo se amataga, vevela inisinia fuafuaina sa faia i le fesoasoani lea na latou fuafuaina ai le tele o le vevela o le tolopoina o fale e lua o fale. O nei faʻasologa e faʻamaonia ai o le tafe o pulu o le tau o le tamaoaiga o le a naʻo le faʻaliliuina o le puipuia o fale o le a mafai ona tapunia le tele o le "Faletupe" {w , faavae luga - 4.5 ² "° C • O le C / W, Taualuga - 9 'ia • ° C / W. O lona uiga, o puipui na gagau mai le mea lilo o le a tatau ona maua fua. Na faamaonia e le tagata faatau lenei manatu, ma i le taimi e tasi e tele ai le numera o faʻafitauli faʻapitoa na suia e le Kamupani.

E tusa ai ma le ata o tagata faigaluega, o fale uma o le a avea ai le tapulaa maualuga o le 35 kw faʻapipiʻi i totonu o le faletaavale, o loʻo faʻaogaina i le lua charsution, o le lona lua (autu) - i luga o le suauu. O le malulu ma le vevela vai mai le faletaavale o le a tautua i le fale i luga o auala tetele.

O le faletaavale e maua ai le potu teu oloa o pulu, o le sapalai o le a tatau ona toe faʻatumu e le sili atu nai lo le 1 taimi i le masina. I le fale e tasi o le ai ai se fale teu oloa o suauu afi, fuafua le itiiti ifo i luga o le ituaiga.

Ina ia mafanafana ma malu le ea mo le ventiplation system, faʻapea foi ma le mafanafana o le vai mo le vevela o le nofoaga ma le dhw o le a avea ma vevela pamu "vai-ea".

O fale tau faʻafuaseʻi o fale o le a maua ai le Desel Deviliges, o loʻo i ai foʻi i le faletaavale.

Mai le fuafuaina i le poloketi

O loo matou fausia se malosi malosi fale

A maeʻa le tagata faʻatau, na faʻatinoina polokalame faʻapitoa, na amata ona mamanuina e tagata poto o le kamupani se lavelave o fale e lua. I le taimi na totoe, na tatau ai ona latou galulue i le tele o tali o mea na faʻatagaina ai matou e tuʻuina atu le malosi puipuia o le fale. Vaai puupuu so o nisi o latou.

Eleele eleele

Vevela leiloa e ala i le faʻavae o le pito i luga o le 20% o le aofaʻi o le leiloa o le vevela leiloa e ala i fale o le fale. E manino lava, o nei mea leiloa o le a le mafai ona faʻaititia e aunoa ma le faʻamalosi. Ae faʻafefea ona tuʻufaʻatasia le ulaula o le fale umi ma le tumau o fola, fesoʻotaʻiga ma falaoa mafanafana, ina ia le mafiafia le mafiafia o le keke?

O tagata mamanu na faia o se vaega tele o le fausaga lea na vavaeʻese ai le fola mai le eleele ese mai le eleele, faʻatumu i le va o le pili o polystred promen 110 mm (o le uta autu), 160 mm polystyrene form dentrest. 300 kg / fesootaiga i lalo o le 70 mm, i le pito i lalo o le 70 mm, i le pito i lalo o le 70 mm, i le pito i lalo o le 70 mm, i le pito i lalo o le 70 mm O folasaga o falaoamea mafanafana e faataatia. E le masani ai le tele o le tele-vaega o loʻo tumau ma le manaʻoga o le malosi o le malosi ma le malosi o le malosi - o lona faʻaititia o le vevela feololo o le 4.62 ²

O le poloketi na faatinoina i ni nai tulaga. I le tulaga o le fausiaina o le faʻavae, o le eleele, faʻafefe i le va o lipine faavae, sa ufitia i papatusi o ie puipui ma lafo atu ai se faʻamalosia monolithoc i luga o latou. Sosoo ai, fausia se pusa o le fale, faʻatulaga uma a ai fesoʻotaʻiga i luga o le sima papa, ona nana lea o le vaega o polystyrene o 160 mm. I luga o le mea lea, o paipa o le vai mafanafana vai na faʻapipiʻi ma ufiufi i se sima sie, o le pito i luga o le 50 mm i luga o le ata o le ata o fola) . Ia, i le taimi o le faʻamaeʻaina o le teuteuina o fale, o lapisi o nonoa polaina i luga o le polosiua.

Filifiliga o le feutagaiga

O le mea e sili ona vevela, na faia loa le faʻaaogaina o le ula o le vevela o le getex o le getex o loʻo faʻavaeina i luga o fafie. Mea e maua ai e le SWW mea e fai ma sui o chicer o papa, o le mea lea e alu i luga o fafie. A maeʻa, le aofaʻiga maualalo o le faʻaopopoina o le siʻitia o le biocoes ma le toe fuataina o le faʻavae ua uma ona faʻalauiloaina i totonu o le faʻavae o mea na maeʻa, afifi ma teu le oloa.

I le tulaga o le faʻafitauli o le vevela, o mea talafeagai e talafeagai ai ma le faʻaoʻoi le aoga (0.039 w / (m • o le sili atu le mafai ona faʻaaogaina "i le taimi autu Le suia o lona vevela-faʻasaoina o uiga tusa lava pe o le susu o le susu o loʻo manaʻomia tele ona o le fausaga o le mea e tumu i le ea. O le avanoa e tumu i le ea. , o le feosofi e mafai ona mitiia ma faʻaolaina o le susu i le aofaʻi o le 10 ma le 20 l / m³, ona toe foʻi lea o le tulaga o le Gutex O le faʻailoga faʻapena o minerale fulufulu.

Faatomuina le vevela (pe malulu), faʻapea foi ma le susu, o le faaauuua, o le faʻauigaina e fesoasoani i le faʻatumauina o le soifua maloloina microlite i nofoaga.

Talu ai o le faʻagasologa o le totoina o mea i totonu o le ana o le fale o loʻo faʻamatalaina tele i ata, faʻaopopo naʻo le mafai ona ofi i le 400 mm mafiafia, pe afai o le faʻamalosi e le maualalo 29 kg / m³.

O lea, o le mamalu o le ua faʻataʻatia e tatau ona vaʻavaʻai lelei ile taimi o fuafuaga. Mo lenei faʻamoemoe, o se masini e pei o se tioata maualuga uʻamea ma se pito pito i luga pito i luga ua faʻaaogaina. O le tioata o loʻo tipiina pu i le Vapiaizopration e tuu le Hose i le le mautonu Cavicty, tusa po o le mea o loʻo sapalaiina. Latou te faia foʻi faʻataʻitaʻiga: Ina ua maeʻa le pito o le kalave o le cavity ma le fesoasoani o se ipu tioata, o le faʻaluma atoa ua tipi i luga o lona mafiafia. Afai e le lava, e faaauau pea le foai. A o le malosi o le masani ai, o le le mautonu ua toe faʻafoʻi atu i le nofoaga ma le pu e tipiina pu.

I luga o le taualuga, o le faʻapipiʻi o le vevela o loʻo ufiufi i se vaega o se isi mea faʻavae i luga o laupapa fiber - ma le timuga o le Gutex e tele-MM. O lenei faʻamalosiga e i ai sina maualuga maualuga vevela o vevela nai lo le taufaʻamataʻu (0.044 w / (m • e sili ona taua, ma e mafai foi ona e teʻa A o le le tumau le taualuga mo le 3 masina ofutino

Puipui i fafo

O loo matou fausia se malosi malosi fale

O lenei mea, o le "fale" e leai se ese o le fale mai o latou uso, na fausia mai se paleti kuki pa. O ona puipui ua ufitia i se teuteuga puipuiga puipuia, lea na teuina le lanu o le natura o le laau

Faititili ma le mama fuafuaina na faʻaalia ai afai matou te faʻaopopo i luga o puipui i fafo mai le Glue Bar 120 mm lautele, ona faʻapalapala lea o le vevela o le tau o le 200 mm, o lona uiga o le mea na mafai ai , ma o fale talimalo o le a fesoʻotaʻi ma le tulaga manaʻomia. Peitaʻi, o le tagata faʻatau e le malilie i ai ma le faʻaiuga lea ma filifili e faʻaaoga se paʻu pa ma le lautele o le 160 mm. O lona iʻuga, o le teteʻe atu o le vevela faʻasoasoaina o pa puipui ina ua uma ona latou fesiitai i totonu o le fale ma se stratum corsap o le 200 mm o le 6.62 _ W.

Faamalosia puipui i fafo o le malosi o le malosi o le malosi-sefeina o faamalama laupapa. Na aofia ai ma a latou faʻavaʻa ma le shed le fa o le fafie laupapa (Pine) ma iai se mafiafia o le 80 mm. I le tolu-itula tioata faamalama, o le maualalo o le tioata na faʻaaogaina, ma o le fesoʻotaʻiga avanoa ua tumu i Argoon. O le iʻuga, o le tutusa o le matagi vevela fesilaʻila o 0.9 w / (² / (M² • K), ma le leo o le igoa o le 7 i le 40 DB.

Heatting ma Ventail

O le mafuaaga autu o le vevela mo le vevela ma le DHW system o le Wilbon Eko-CK PROD BOOLER, e faʻaoʻo atu i le lua o le Beltts, Balls. O pulu i totonu o le Burner o le Burner o le Bouler na tautua mai se uʻamea paʻu na tuu i le lata mai o le ponaivi o le ponaivi, e tusa o le vaiaso o le suauu. I tua o le puipui o le Bouler Stone o loʻo i ai le potu teu oloa (mai le taimi fuafuaina mo le masina) - Ua latou fafagaina i le BUNKE otometi faʻaaogaina se sikulu. O le suiga mai Pellets (pe a fai o latou) O le afi afi afi o loo otometi. O le tuʻuina atu o le mea e gata ai o loʻo faia mai i le avanoa o le potu malolo mai le potu o le Bouler, pe a oʻo i le lua agavaʻa mai le polymer mea ma le volus o loʻo faʻapipiʻiina.

I le faʻaopopo i le biouler i totonu, e lua tagata faigaluega e tu, o le tasi lea (1000 l) faʻamafanafana le vai faʻapitoa, le lona lua (500 l) - vai ulufale

I le autilo i totonu o le umukuka ma faletaele.

I tafatafa o le au faiā o le fale moe o le vevela, o loʻo faʻaaogaina uma uma mo le vevela poʻo le paʻu o le ea mo le ventiplation system (o le gaioiga e tupu i le vai vevela. E le gata i lea, i le taumafanafana, pe a le aoga le malae mativa faʻanoanoa, o le vevela o patu e muamua i le galuega a le vai vevela. O lenei galuega e masani ona faia i le po, pe a oʻo le eletise eletise (nai lo le masani ai o le tele o tagata fai pisinisi ua faʻamatala). Suia le vevela pamu mai le vevela (malulu) o le ea ea vevela ma tua e otometi ona uma ona faia. O le faʻapolopolo ma luga o le ea mai i le nofoaga e nonofo ai nofoaga o loʻo faia i luga o le palasitika vevela-faalumaina o le ea-o le vevela o le fola ona tufatufa mai i totonu o le foloa uma.

O la matou tala e uiga i le fausiaina o le malosi o le fale, e totoe tele. Ina ia mautinoa le nofo lelei ma le mafanafana, muamua o le sii uma le faletaavale. O le mea e te mulimuli i ai i luga o teufaiga soo, lea e le o le mafanafana tele i le taimi, na aoina i le lima aso.

Fuafuaga o le fola

O loo matou fausia se malosi malosi fale

1. Tambour 8 M2 2. Technical Resmise 6 M2 3. MULIMULI 16 M2 4. O le potu malolo 2 o le taeao 15 M2.

Fuafua o le fogafale lona lua

O loo matou fausia se malosi malosi fale

1. Hall 25 M2 2. O le SIDEZING 8 M2 3. THEPOD 7 M2 4. MULODOWLODE 16 M2 (MULIMULI DOWER 15 M 1 M2

Faʻalauiloaina le fuafuaina o le tau o le faʻatulagaina o le fale pusa ma se vaega atoa o 240 m2 *

Igoa o Galuega numera Tau, olo.
Faavae, puipui, vaega, tumutumu, taualuga
Masini o le faʻavae o le faʻamafanafana "ipu i luga o se lipine" seti 1 150 000
Faʻatumuina o polystyrene fibergene 150 mm ma faʻapipiʻi 60 mm seti 210,000
Tuufaatasia faavae ma faavae faavae seti 60 000
Faʻaputuputu se seti o fale i luga o le faʻatau a le tagata faʻatau seti 1,500,000
Faamafanafana o puipui i fafo, o vaega, o taualuga, taualuga seti 1.5,000
Masini o le rafting system ma taualuga fola seti 465,000
Faapipiiina o laupapa faamalama 62 m2 125,000
Atoa 3 935,000
Apalai mea i luga o le vaega
Sima, armature seti 450,000
Seti o vaega glue (utupoto, pou, laupapa) seti 1 933 000
Seti o le Para State Pa ma Vaega seti 371 000
Seti o le Mauga o elemene ma Hardware seti 98,000
Woodlumonius Windows Inwido 62 M2 seti 1,400,000
Faamamaina utupoto, rapters, osb-slabs fola seti 465,000
Le seti mo le faʻamalosi, isi (steam-, o le matagi malosi) seti 370 000
Tuufaatasia le Clused Gutex thermofibre 90 afifi. 337 500.
Taualuga katepal katrilbi (luga o Veranda, Parch, Erker) 267 M2 seti 210,000
Atoa 5 634 500.
Atoa 9 569 500.

* O le fuafuaina o loʻo faia e aunoa ma le teuina o le ea, felauaiga ma isi tupe alu, faʻapea foi ma polofiti a le kamupani.

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_8
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_9
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_10
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_11
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_12
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_13
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_14
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_15
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_16
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_17
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_18
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_19
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_20
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_21
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_22
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_23
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_24
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_25
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_26
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_27
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_28
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_29
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_30
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_31
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_32
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_33
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_34
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_35
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_36
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_37
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_38
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_39
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_40
O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_41

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_42

Mo le faʻavae o le masini, o moli loloto mai le 1 i le 1.5 m (o le 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai se malifa), o le pito i lalo o le vao. Talia, i Tireo mai le Creete B7.5 Na saunia foʻi le sauniuniga i le taimi e tuʻu ai le faʻatamala, ma ua faʻaulu ai le auala.

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_43

Ona faʻapipiʻiina lea o le galuega

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_44

Mai le Correte School B22,5 lafo lipine lautele 360 ​​mm (maualuga luga o le eleele 200-500 mm)

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_45

O le avanoa i le va oi latou na ufitia i le oneone, i luga o papatusi o le pito i luga polystyrene stam 50 mm

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_46

Na latou tuuina se faʻavaʻa a Arimature Fort ma lafo se Monolithic sima sima (sima b22,5) ma le mafiafia o le 110 mm

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_47

O pa o le fale na gagau mai se tala i se ata o le 160 × × 185 mm (sh × b). Booden Brazenging ma filo ata i le taimi o le Fono Aoao na le faʻaaogaina, o le mea e faʻatagaina na o le maualuga o le pa

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_48

Ae o le Discast Beads ma e le gata i le tosoina o mata, ae o mafutaga foi na fausia a latou vaega o o latou pa o latou pa ma le umi o le 400 mm mis

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_49

Interonconnect i potu taʻitasi na fausia taitoatasi ni auvae laupapa ma se koluse vaega o 240 × 140 pe 200 × 30 mm (e faʻalagolago i le umi o le star)

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_50

I puipui ma le tasi i le isi o le tasi o tagata uila

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_51

O le Raful System o le taua o le taualuga o loʻo faʻateleina ai le faʻaaogaina o le 2-tusi o loʻo i ai le maualuga o le 400 mm ma fata (lautele o le laʻau ma le mafiafia o le oret o le ote

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_52

Faapipiiina o le mamanu amata i le faʻapipiʻiina o utupoto i totonu o leredre - Tweed 2-mita o le umi o le 9 m, o puipui o le 24 mm. Rafters mai le tasi lua-lua-maualuga 'ulu o loʻo tuʻuina atu i se sitepu i luga o le axes o le 600 mm

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_53

Boots ma fafo Borustade Utums, tamoe ma fafo brosade pa ma ulo

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_54

I luga o le tele o le taualuga o loo faʻataʻitaʻia se mausa mautu o le koluse o le 97 × 20 mm

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_55

I luga o nofoaga o le taualuga o le taualuga i luga o le rafter, na matou faia se fola mautu mai le timu, o le tele o le vaipuna e faʻavaeina i luga o le gutex

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_56

O papatusi e fesoʻotaʻi i le tasi le isi e faʻaaoga se spike stam ma grooves (lea faʻatagaina latou soʻoga o latou soʻoga, e aunoa ma le tausisia o le sitepu faʻapalepale.

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_57

O le pito i lalo i le taʻavale na faʻapipiʻi i le Intello Plus Mymbrane ma fetaomi atu i le tipiina mai le laupapa ma le kolosi vaega o le 90 × 20 mm. O le isi pito i tua uma o fola na fausia ai le faʻavaʻa o vaega o totonu o loʻo i totonu o le laupapa ma se koluse vaega o le 150 × 45 mm

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_58

I le tulaga o pa i fafo mai totonu o le fale na tosina i tulaga o le fale mai le Komiti 200 × 24 mm (22, 25)

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_59

I le faʻavaʻa o puipui pito i fafo faʻapipiʻi faʻapipiʻi vipiazouz

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_60

Taaloga o soofaatasi ma se scotch faapitoa, ma fetaomi ona laueleele

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_61

A o le i amataina le tui o le puipui i fafo ma taualuga, conges pusa na faʻapipiʻiina i le faʻamalama avanoa i luga o le faʻasolo i luga o le faʻamalama-overfiction )

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_62

O le faavae o le malosi-sefeina Windows o ni faʻavao mai le laʻau fafie. Mai le itu o le potu, o loʻo puipuia e le latou fafie, e naʻo se mea teuteu ma le faamaeʻaina o vaega. I fafo o le ufiufi i le alumini o le ufiufi

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_63

Mo le faʻalumaina o le taualuga (vaega 400 mm) ma le puipui i fafo (nofoaga o loʻo i luga o le le fiafia o le getel o le gutex. Mea o loʻo faʻamatuʻu i se masini faʻapitoa

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_64

O le aufaitau na ofo atu ai i luga o mea taʻitasi na fausia e le faʻavaʻa, o loʻo tipi ai le pu

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_65

O le hose sa talosaga i le nofoaga o le faʻapipiʻiina

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_66

Ina ua uma, sa latou faapipii scotch

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_67

I totonu o le potu o le faʻagaioiga o loʻo iai i le faletaavale, o le tino o le vevela pamu, e lua tagata faipisi (tasi mo le gvs system, o le lona lua o loʻo i ai.

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_68

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_69

Tuufaatasi Pellet ma le Tholel Boiler

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_70

O le ea mafanafana e ulufale ai i le taʻavale, mai le mea o loʻo ulufale ai le fale i le potu

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_71

O le ea o le ea o le ea o le ea i totonu o le ea i totonu o nofoaga e teu ai o lafu uma o le fogafale e latalata i le fogafale muamua, faʻapea foi foi i totonu

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_72

I le tutusa auala, o inisinia inisinia sa faia

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_73

O puipui ma totonuga o fafo, o le ogatotonu o le fogafale muamua ma le taualuga o le fola mai totonu o le fale o loʻo teuteu e le Blackboard o loʻo i fafo o puipui i fafo

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_74

I luga o le tui o puipui i fafo, o lo latou mafiafia e faʻamaonia ai, o le mea e faʻaalia naʻo le pro

O loo matou fausia se malosi malosi fale 12025_75

Pasia i totonu o le avanoa i lalo o le paʻu eletise ma vaivaiga-saʻo ua aveʻesea ua ave i totonu o potu i totonu o pu o loʻo tipi i le fafie

Faitau atili