Brutal missionalis i totonu

Anonim

O le potu ua faʻamanuiaina ma le manuia ma se rack ma vaʻaia vaʻaia ona o le loggia. O le faʻauma e taulaʻi i mea i ai ma lanu samasama.

Brutal missionalis i totonu 12048_1

Brutal missionalis i totonu 12048_2
Brutal missionalis i totonu 12048_3
Brutal missionalis i totonu 12048_4
Brutal missionalis i totonu 12048_5
Brutal missionalis i totonu 12048_6
Brutal missionalis i totonu 12048_7

Brutal missionalis i totonu 12048_8

Potu malolo

Brutal missionalis i totonu 12048_9

Potu malolo

Brutal missionalis i totonu 12048_10

Potumoe

Brutal missionalis i totonu 12048_11

Potumoe

Brutal missionalis i totonu 12048_12

Umukuka

Brutal missionalis i totonu 12048_13

Umukuka

O le poloketi a le tasi-potu potu o loʻo mamanuina e nofo ai i le taimi le tumau o se alii talavou e faʻatoa faigofie, maumaututu foliga, talisapaia le taua ma le mafanafana. O lea, o se filifiliga talafeagai mo le faʻaaogaina o le teuteuga o le a avea ma sitaili o le faʻaititia o le faʻafanua ma elemene o galuega ma mea faʻalenatura - teuteu i lalo o le piliki.

Naʻo le pau le potu o le a vavaeʻese mai i le lua tutusa i le vaega o le poloka: I le loloto o le a iai se potu malolo, ma le avanoa latalata i lalo o le faʻamalama o le a aveʻesea i lalo o le sone o le a aveʻesea i lalo o le faamalama. O le vaevaega vaaia i le va o le a avea ma o se vaega o le kolusefi eseese. O le mea aoga aoga o le potu o loʻo fuafua e faʻaleleia atili i le le mautonu o le faʻamalama ma faitotoʻa e agaʻi atu i le Loggia. O le potu faʻapipiʻi e faʻapipiʻiina i totonu, o le foloa o le loggia o le a siitia i luga o le tulaga o le ua i luma o le potu, ma o le faʻasaina pito i lalo o le lartop.

I se faʻaopopoga, o tusitala o le poloketi na faʻamaninoina e faʻateia ai le vaega i le va o le umukuka ma le auala, o loʻo faʻaleleia atili ai le vaega o le Intum. I le umukuka, o le ala savali, auala i le auala ma le susu, o le taualuga o le a faʻaititia e 8 cm (mo le faʻapipiʻiina o moli i totonu o le potu samasama samasama. O se laupapa laupapa ua faʻaaogaina o se taʻele i fafo i le potu ma le auala, ma i le isi potu o loʻo i ai se ceramorac cradic comporal.

Brutal missionalis i totonu

Vaega

Potu malolo

Brutal missionalis i totonu

Potu malolo

O puipui uma i totonu o le potu e vavaeeseina e le "tane" i lalo o le piliki ma se moli moli. O le saua o lona malamalama pupula tautala o le a faamaluluina le laupapa laupapa ma samasama faʻapipiʻi i luga o le taualuga ma meaafale. O le kapeneta i lalo o le TV ma le fofoina o kalama o le a faia o le MDF-PLANELS e aofia ai ma enamel. O totonu o le sitaili o le sitaili o le a faʻaumaina ai le taofia o le taofiga o le defrator: pepa ma lamepa i le ituaiga o laupapa laupapa.

Potumoe

Brutal missionalis i totonu

Potumoe

O se vaapiapi e ala i le a mafai ona vavaeeseina le potumoe mai le vaega o le sui, ao taofi le tulaga o le potu. O le ea o le ea o le ea o le a faia e tusa ma le ata o tusitala o le poloketi mai le CDEED MDF. O le a faapipiiina le fata i le pito i tua i le va o le taualuga ma le foloa ma faapipii i le puipui. Moega ma se laupapa talafeagai o le a manogi i le vaega sili ona malamalama o le potu, faʻaaogaina i le faʻamalama, o loʻo sili ona manaia le mafaufau.

Umukuka

O le paepae tomai o le umukuka ulu o le a toe setiina le laulau pito i luga o le lanu tutusa e faia mai Quartz maa. O le lotoifale o le a faʻaumaina ai luga o le kapeta pito i luga kateta ma moli moli uila, ma se faʻamatalaga faʻapitoa i luga o puipui fua o meaafale. O le a latalata atu le pusaaisa i le faamalama, faʻafoʻi le fuaitau i le potu. O le '' aʻai 'aʻai o le a vaʻaia e vaʻaia e faʻaaoga ai le piliki. O le vaʻaiga vaʻaia o le Intut sone ma isi potu o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga ai se foloa samasama-lanu moli, o le a toetoe lava a taimi uma. i luga o le pito i luga o le fale mautotogi

Faletaele

Brutal missionalis i totonu

Faletaele

O le pito i luga o puipui o le a teuteuina i le teuteuga faʻapipiʻi i lalo o le sima ("denim" o le a maua i le faʻaopopoina o le lanumoana spike). O le pito i lalo o le laina o le ufiufi i se tapika i lalo o le laau impleting vous. O le podstole mo le hashbanin ua faʻapipiʻi mai uʻamea tulimanu.

Vaega

I le teuteuga o le potu e faʻaaoga ai ni ese ni eseʻese i le amio ma le paolo o mea e tuʻufaʻatasia ai, o le a tuʻufaʻatasia o le palu e tutusa ma lanu.

Manuia le atoatoa

Tele le toe faaleleia.

O le faamaopoopoina o le a sili atu ona faigata ona o le faʻapipiʻiina o le Loggiia, lea o le a faʻatapulaʻaina i le koluseva.

O le Loggisia e puipuia ma faaaofia ai.

O le maualuga o le taualuga ua faaitiitia.

O le potu e aofia atoa potu potumoe ma potu potu.

O le ala savali o loʻo faʻaalu i meaafale.
Faʻaleleia o le potu i totonu o le faʻalavelave, alavai ma alavava.

O le puipui puipui ma le taʻe i lalo o le piliki ma le gaosiga o meaafale e faʻamautu ai ua toe maua mai e le poloketi.

O le faletaele ei ai se masini fufulu.

O le umukuka o loʻo faʻaalia ai le tele o tulimanu i luma, tele avanoa teuina.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Brutal missionalis i totonu 12048_18

Designer: Mafuaaga o le Obin

Designer: Elena Vlolodina

Gradouth Head: Nata Svetokko

Matamata i luga

Faitau atili