Laina pito i luma

Anonim

Suiga - o le pito i luma o meafale. Latou te faʻamatalaina lona sitaili ma le ata, tuʻu le leo o totonu o totonu atoa i totonu atoa. I le taimi lava e tasi, o loʻo 'e fai i faiā i mea o talaʻi i aso taʻitasi. Filifiliga o ia, E faʻaaogaina le tuʻufaʻatasia o afātifo ma faʻataʻu uiga. O a togalaau "ofuina" i nei aso ma o le a le "ofu" i tausaga o le a sau?

Laina pito i luma 12081_1

Laina pito i luma

Ata: Nolte Küchen

Laina pito i luma

Ata: "Maria". E oʻo lava i fusi o le a foliga mautu pe a fai o loʻo i ai se vaneina

Umukuka masani, pei o le masani i mea uma, caprick. Saili mo fou decors - o le faiga e faifai pea. O le autu, lea ua masani ai auala o le pito i luma - pvc ata, palasitika, vali mdf, veneer (natura). O nei itu faʻatonuga e masani ona atiaʻe. O loʻo atiaʻe ni tekinolosi, o le Acctsprushed Ex uppinds Expaght, fale, e le masani ai faʻaaliga foliga mai. I totonu o le Drindy decors - toe gaosia o le paʻu, faʻapipiʻi, sima, faʻapipiʻi luga, ma isi mea i le faʻafanua o le sitaili o le sitaili moni mo se mea e leʻi mafaufauina. O se nofoaga talafeagai ma le aʻafiaga o le poʻo le poto, fefaʻatauaʻi, faʻataʻitaʻiga o le fausaga o fafie. I fafo atu o taimi ma faiga whims - fesuisuiai i le autu o le au maimoa. O ni fesuisuiai, aua o lenei taʻaiga faʻavavau i aso nei e masani ona faʻaalia i se auala fou.

Laina pito i luma

Ata: IKA. Na taoto ma le palasitika i le palasitika - o se isi mea lelei e valiina ai le tele o tagata mai le MDF. Latou o le sili atu, aoga ma faigofie ona faʻagaioia

Faamaonia faiga

Ia tatou nonofo i luga o auala sili ona mafai ona teuteuina.

Laina pito i luma

Ata: "Driada". O le umukuka "aeta" o se lototele tuufaatasiga o le vae: matai, gaosia mai le maa faʻavae, ma le pupula, lamolemole o le faʻata. Faiga masani: Faʻaputu le faʻaaogaina o le tele o mea eseese, ae i le taimi e tasi

Paketi a le paleni. E masani lava mai le lauʻeleʻele laupapa e fai ai le faʻavaʻa o le umukuka Kamukuka, peitaʻi, e le mafai ona avea ma fefaʻatauaʻi mai i le USDS e mafai ona avea ma le faʻatauina o le paketi pusa. Latou te le o fuafuaina mo le umi-taimi gaioiga ma aua le eseese faiga teuteu teuteu. Peitai, o tagata Europa gaosi e iai ni mea sa manaʻomia i lenei vaega.

Tusi mai

O le uiga lelei o fesiitaiga na faia mai luga o le master e faalagolago i luga o le tisiki tekinolosi. O mea o loʻo tapunia ai ona o loʻo tapunia i le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le lipine. Faʻatuatuaina Le Faʻamalolo o le auala o le faʻagaioiga o le auala e faʻaalia ai le tele o mea, o pito o loʻo taʻa atu i le pito i luma ma le laualuga i luga. O nisi tagata gaosi faʻaaoga le alualu i luma le alualu i luma o le laser o tupe tekinolosi e mautinoa ai le monolithoc o le pito ma le ogaumu.

Laina pito i luma

Ata: "Umukuka DVOR". E mafai ona e okaina se ata faʻataʻitaʻi i luga o faitotoʻa e ala i le filifilia o se tasi o faʻataʻitaʻiga i le lisi

Pepa-malu. Sa taoto le Suiga ma Plastics o se itu faaonapo nei e foia ai le galuega o le umukuka o le umukuka. A o le faavae, MDF poʻo le laupapa o loʻo faia. Ae o uiga uma o faʻatinoga ma vaʻaiga e aʻafia ona o meatotino pe paʻia, o lo o feagai ma papatusi. E lua ituaiga o loʻo feagai ai pepa o loʻo feagai ma ni pepa o loʻo iai: HPL (maualuga o le laulu o laulaau ma le mafiafia o le 0.3-2 mm o le 0.15-1-1. MUMBERS). Faʻaleleia tulaga o le faʻagaioiga ma o le tele ituaiga o teuteuga o teuteuga e faʻailoaina e HPL pepa papatusi. O le faʻaumaina o le faʻaumaina e mafai naʻo le maualuga o le mafaufau. I Plastics, o le maualuga ma le maualalo o faʻamalosi, o se vaega o loʻo taʻua i le toe faʻatulagaina o nofoaga-toe faʻatulagaina, e i ai le malosi e faʻataʻitaʻi ai.

Laina pito i luma

Ata: "Maria". Presdige umukuka tomai e faia i le palasitika palasitika ma le pou-faia

Mo le faasinomaga

Sa i ai i le vaega mautu poʻo le faʻavae o le tino (o le fusiua ma le pepa faʻapipiʻi). O le tele o tulaga i le tele o tulaga e faia mai le chippopi poo le MDF, ona teuteuina lea. O le vaega atoa mai le fafie ua seasea tele. Tele taimi e faʻaoga e fai ai le faʻavaʻa i luga o le faʻavaʻa. Onpeönka i lenei tulaga e mafai ona iai: mai le tioata, mdf, laina ma le veneer o le tutusa ituaiga o fafie, ma isi.

Laina pito i luma

Ata: "Maria". Authentic Hormades na ufitia i ata tifaga, e matua talitonuina lava e faʻataʻitaʻiina se faʻasologa o fafie

Prorylic palasitika. Galue malosi faʻamalosi tino i le teuteuina o le umukuka modules - ua maeʻa i latou ma acrylic palasitika (faʻavae i luga o le MDF panels). E lua lomiga: Blildal Actipect pe Ateni Utilira. I le tulaga muamua, naʻo le itu i fafo o le fasimo o loʻo ufitia i le amoli. O le lua filifiliga o loʻo atagia mai ai le unaʻiina o itu e lua i le arrylic, lea e faʻaleleia atili ai le lelei ma, e tusa ai, o le tau.

Laina pito i luma

Ata: "Maria". Faatusatusa i isi ituaiga o glossy taletila, palasitika poto, faʻaaogaina e le pou-folo, ua sili ona maualuga le malosi ma le ola masani. O le sili lea o le mea e sili ona tamaoaiga o le vaega o lenei ituaiga.

Fautuaga talafeagai

Tatou fautua e vaʻai ile Amolikoga Suiga e vaʻai i aiga ma meaola ma tamaiti laiti, e oʻo lava i latou e fiafia e kuka. Palasitika ma le palasitika ma le tetee e masoa, le fefe e faʻafesoʻotaʻi ma le vai. Peitai, e le fiafia o ia i le amio a le tagata.

Laina pito i luma

Ata: "adar". O faitotoa ua ufitia ai ma le PVC ata - sili ona mafai ona toe faʻafou le umukuka

Ufitia i ata tifaga. O Suiga o le MDF, na laina i le polyvyll chloride-faʻavae ata (pvc) - matua aoga, taugofie ma vaʻaia matagofie fofo. O le lelei o i latou o loʻo i se tasi o le filifiliga o le ie, e aofia ai le faʻatusatusaga o mea moni, faʻapea foi ma le tomai e faʻatulaga oloa. O le tasi o tulaga lelei o le tele o sui, "o loʻo pupuni" ma se ata tifaga o le tele o le tele o le falemaʻi.

Laina pito i luma

Ata: Nolte kücken. O mea o loʻo faʻaalia ai le vaega o loʻo valiina ma mea e sili atu ona iloga i le tele o ni naimea, ae tele lava, aemaise lava i le itiiti mai o le stales stus

E oʻo i le umukuka sili ona matagofie i luga o le taimi e maua ai lana tala fou, ma tuutuuga o le taotoga i le "faleoloa vevela", le saʻo le faʻaaogaina o meaʻai o le la, e fa o meaʻai o le la. Ma o le manaʻoga na tulaʻi mai e suia ai le vaega o tagata pe atoa. O le tau o le maualuga-uiga masani e tusa o le 25-30% o le tau o le umukuka atoa. O le mea lea, lo latou sui (o loʻo tuʻuina atu namu i le lelei, ma o loʻo masani ona aoga ai le tamaoaiga o metotia. Suia o tomai e mafai lava i le toetoe lava o soʻo se mataupu, pe a fai o aʻoaʻoga o loʻo faʻagaioia i luga o poloaiga taʻitasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le matou falefaigaluega "tagata" e tuʻuina atu i ai ana tagata faʻatau i se taimi umi faʻamaonia i totonu o le umukuka, o loʻo mafai ai e le tagata aitalafu ona toe faʻaleleia ni suiga fou. I ia laʻasaga, e agaʻi atu ai i le tulaga faʻapitoa fale gaosi tuʻusaʻo i tulaga taʻitasi. E tatau ona manatua o loʻo i luga o le laina o le gase, ata tifaga, palasitika ma le matutu o le MDF e mafai ona fusia i le taimi. O le iʻuga, e mafai ona vaʻaia e le tagata aʻoga le matua mai ni tagata fou pe ua uma ona aveese mai le gaosiga. I ia tulaga, o a tatou tagata filifilia e le fautuaina tagata faʻatau e sui ma vaega uma o lata ane. E i ai foʻi faʻatasiga, tuʻufaʻatasiga o lanu, faʻafiafiaga, e mafua ai le citioy ona taʻalo ma vali fou. Tusa mo le Toefuataiga, o mea uma o se tasi lava iinei. Faʻaosofia le faʻaleagaina o mea uma ma le faʻaaogaina o le tagata faʻatau, e mafai foi e le tagata o tausia ona faʻamamaʻia o ia lava. Muamua, faʻatasi ai ma le umukuka, le fale gaosi tuʻuina atu se pusa faʻafouina faʻapitoa.

Otona Kradishshin,

Ulu o le vaega o ituaiga o mea tau fale gaosi fale gaosi "Maria"

Laina pito i luma

Ata: "Maria". Lauina Suitu e mafai ona i le falemaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, i le ituaiga o le galu

PADENT MONI

Laina pito i luma

Ata: e teu. O ata o ata e mafai ai ona e toe gaosia soʻo se ituaiga (sima, tamaitusi, maa, ma isi mea). O nei tofo lelei, laina ma sima i luga o se tekonolosi faapitoa, e mafai ona iloiloina faavavau

Faʻatupuina teuteuga e togafitia ma tele vaega o sili sili ona sili ona lelei ma isi eseese ma le ponaivilite e le gata e matagofie, ae aoga foʻi i tulaga o le tausiga. O le loloto ma le faʻamamaina o le lanu, faʻapea foʻi ma le laualuga e tetee atu i mea leaga e faʻalagolago i le aofaʻi o le aofaʻi o le faʻaeega o le faauma. Nai lo le sili atu, o le malosi ma le sili atu taugata atoatoa. Mo le faʻaogaina mai i totonu o le MDF ma fafie, o se matematika, fausaga, maualuga-gloss lacquer ua faʻaaogaina. "I le va eseese" fai ni umukuka i soo se sitaili - mai signilism i le masani. Umukuka i le masani masani masani mamanu, ufiufi i pupula lanumeamata, maua maua se faitau maina, faaonapo nei. E mafai ona malamalama i le fesui, ma le isi nofoaga ma se isi lava taimi lava e tasi.

Laina pito i luma

Ata: Nolte kücken. Filifiliga o le Fafo, Milling 3d Technology: I le tuʻufaʻatasiga ma le "Array

Ma le 3D faamafanafanaga

Trendy 3d Trades o oloa, o le gaosiga o loʻo gaosia e le gata i luga o le faʻataʻitaʻiga (umi ma le lautele), ae faʻapea foi i le loloto o le mea faigaluega, tele le faʻaaogaina o le mea aoga. I le avea ai o se tulafono, o le 3D milling ua faia i luga o le stades mai le MDF, itiiti masani i luga o le vaega o le gase. Ona fai ai lea o le "faiʻai o le" bearing "i le PVC ata, ua ufitia i latou vali poʻo se vaovana. O se iʻuga, e mafai ona e maua taʻaʻaga ma le aʻafiaga i galu, taʻifau, o laʻau, oneone oneone, afi mumu, piliki i luga o laufanua masani ma fatufatu i luga. O le vaega lea o suʻega o nisi taimi e aofia ai meafale na faia i le polymer ata lolomiina 3D ata.

Maualuga le gloss. I totonu o umukuka ma valiina glossy scory, o le tele o fasi, manatu o tagata atamamai. I lena lava taimi, o lenei tekinolosi e masani lava ona faʻaaogaina i a latou faʻaputuputu o le kamupani o oloa tau auala. O le faaaliga mulimuli lea i Milan ua fautuaina e le o mavae atu le taimi i le lalolagi. E le gata i lea, salēaovai na maua ai i le tino o ituaiga o ituaiga o ituaiga o ituaiga o ituaiga o ituaiga o ituaiga o ituaiga o ituaiga.

Laina pito i luma

Ata: IKA. Faʻavasega i le ituaiga o piliki

Fautuaga talafeagai

Filifilia o se umukuka ma pupula susulu scrastrades, e tatau ona faia i le mafaufau: i luga o latou laufanua, aemaise o tamatamailima, sposhees o le a vaaia. Afai foi e laʻititi tamaiti i le aiga, ae sili atu ona maua se filifiliga sili atu aoga. Ae ui i lea, e aumai le gliter ma se mea malie, teisi malie mai le digseed mai le microfiber e le faigata. Naʻo le le faʻaaogaina o mea faigaluega a le mea e te faʻaaogaina ai le tele o mea

Matty varnishes. E iloga i le "seled", malu. Soʻo se lanu i luga o le ral fua e mafai, mauaina e ala i le faʻaopopoina o le pygima. E le pei o le "maualuga gloss", e leai ni tulaga o tamatamailima i luga o le tele o luga, ma scratches e le mafaitaulia.

Laina pito i luma

Ata: "Angstrom". Country-style umukuka ma le faʻavasegaina fausaga mai le MDF, teuteu mai le foliga o le PVC ata i lalo o le paʻepaʻe o vaʻa

E le na o le lacquar

I le faʻaopopoa o ni faʻamatalaga mai le MDF, sa masani i nisi vaega, e iai isi tekinolosi e faʻatagaina ai le faʻaititia maualuga. O nei togafiti, mo le gaosiga o le mea e faʻaaoga e maileia ai feololo (ae le o faʻapipiʻi) tioata. O le sili atu le tamaoaiga o le auala o le sili ona taʻua o le laumua o le stosoten, stodes ma le tuʻaiga e tusa ai ma le pou faiga, ufiufi i le UV saemu pese fagafao.

Fausaga eseese. O le umukuka ma sui o loʻo ufiufi i le aafiaga ma se mea leaga tele, ma le fiafia i le fefiloi o le palu e pei o le faʻamamaina o le sifi o le tino, muamua. Xx i totonu. Siamani gaosi. Matagofie, ae pele.

Fautuaga talafeagai

Ina ia iloa ai le lelei o le valiina o le pupula o le pupula o le pupula, e tatau ona e aumaia le faʻataʻitaʻiga i mata i se auala e i ai i le va o oe ma le malamalama. Ma le lava moli, e iloa lelei ai le faaletonu. E mafai ona faʻasalaina. (O le Sygreen Shagreen), "Crater", Bedbas, e tatau ona lamolemole i tioata, ma ni faʻaletonu i le taimi laititi.

Laina pito i luma

Ata: Nolte kücken. Faiga masani: Scounts e pei o le fanaina mai i lalo mai le tele o le manifinifi mataga

O faiga faʻalenatura mai le laʻau masani e matagofie, ae o le agavaʻa i le faʻagaioiga ma le tausiga, tali atu i le susu ma le vevela. O le teteʻe i le onosai ma le tumau faʻalagolago i le faʻagaioiga o tomai fomaʻi. O le mea moni, e le masalomia e fai ma oloa, e manaʻomia le mautinoa i lona amataga, i lalo o tuutuuga o le laau na tupu aʻe, tausuaga, tumau o tulaga e faigata ona puleaina. I luga o vaega mai vaega o mea, laina pvcs, ei ai o latou sao. I fafo, latou e masani ona faigata ona iloa mai faasee mai se laina ma le vene. O ata tifaga lelei e masani ona lafoina lanu, toomaga ma natura 'elefane. O matou, faʻafetai lea, ia fai pea o faʻalapotopotoga a le Fono Aoao mai i faʻamatalaga taʻitasi. E mafai ona latou palau. O le mea na fausia ai le STD CHD, o se tekonolosi o le tekonolosi o suʻega, o loʻo sui ai le masani ai o loʻo faʻaaogaina faʻapea foi i le taimi o faʻamatalaga o le ala a le Apara.

Igar Kareev,

Faatonuga a le Pule o le fale gaosi "CEDAR"

Laina pito i luma

Ata: "Maria". O le laʻau e maua ai le tele o avanoa mo le umukuka decor: filo, conly elemene, Pilasters, ma isi

Fantasy e le natura

O le tele mai le mea e masani ona faia e le maskiafi, ua ufitia i va eseese, lanu enamel. Vavae vaega o siliva, auro, o loʻo piopio, "Amarted" faʻaaogaina faʻapitoa e fai ai ni faaputuga (cracklers), "faoa ai lapisi" Ae ui i lea, e oʻo lava i le Classly Mormas mai se Masgis Mangifefe e seasea lava - taugata ma le mafai ona faʻagaioia. Tagata gaosi e masani ona faia ni vaega mai se seti o fafie - mai papa mago lapisi tipiina ma faʻaputuputu i le talita faʻapitoa.

Laina pito i luma

Ata: IKA. Faiga masani - Faʻateʻaina fafie lapisi o ata eseese ma le mamafa

Vene. Sa faʻataʻamilomilo le vaega mai le ipu ma le veneer e sili ona taatele. E le tetele i latou i le taotoga, ae o le vaʻaia vaʻaia o le mafanafana ma le tino o le mafanafana o laʻau masani. O lenei o le manifinifi (0.6-3 mm) o le vaega o fafie, gaosia o se taunuuga o le fufuluina, pa i luga o ogalaau. O le sili ona taugata o le alalaloa o le vene. I luga o papatusi na o i totonu o le Veneer e faʻaaoga se CECQUR COCAL COING. I le faʻaopopo atu i le vene o le lauiloa lauiloa - oak, cheres, beech, buchnuch, connut, connun, faʻafetai, makasar, o Makea. E gaosia, o se tulafono, faʻaaogaina le laina siliva. O le suia o le vene e iai lona lava foliga ma se foliga manino muamua, ata matata ma lanu.

Laina pito i luma

Ata: "Driada". Poloketi faʻataʻitaʻiga "Peteru" (ma le Eleni. Pétros - "Stone") o loʻo mamanuina i luga o faʻavae o le Ecosil: Panneter Oak ma maa fou. Tatala fausaga sologa lelei le tuʻufaʻatasia o le umukuka i totonu o le potu malolo avanoa

Fautuaga talafeagai

I le faʻatulagaina o se umukuka fou, e te faigata ona mafaufau i le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le sui o le tele o sui. Ma o loʻo fesili pea pe mafai ai ona faʻatau faitotoʻa fou ma papala o le Daines mai le gaosi oloa. Mo toeititi lava o inisiua uma, e tatau ona tausisia naʻo ia tala tau le kaloki, ma le naʻo le tusi o loʻo i ai ile suʻega o le Vaega, ma e le gata ile taimi faʻapitoa faʻamaumauga o le umukuka. Ma e le o se ituaiga mataupu faavae, ae o le tagata gaosi taʻitasi ei ai ana lava metotia e ala i le faʻafouga, ma e le faʻaputuputu ai le nuʻu. Afai o le tagata o tausia e iai se fuafuaga fuafuaina, lea e faʻaalia ai mataupu o le Brodes, o le a faigofie atu le sui o tagata.

Laina pito i luma

Ata: "Maria". Fou mimilo umukuka i le lanu o le "ash". Toe gaosia o le lelei sima faʻaaogaina le MDF ma PVC ata. E mafai ona e pope ma supermodic scordide ma mea alofa

Trenduy saua

Talu ai nei, e leai se mea manaia o mea a le au fai a le Kamutane o le Kamukuka. O isi lauiloa umukuka o le toe gaosia, o le faʻatinoina lelei o le faʻatatauina o mea masani ma masani. O mea fiafia faapitoa o mea e le naʻo le fou i le teuteuina o le umukuka, ae leʻi mafaufauina foi. Ma tatou te le o talanoa e uiga i tuʻuga, ae faʻatatau i le amataga. Nei lua "faagaeeina" tulaga.

E tofu uma ma mea uma e maua ai le tele o avanoa. O le filifiliga agavaa o le saili mo le sili ona lelei, ma sili ona talafeagai i le sitaili, lanu fuafuaga, aoga, gaioiga, tulaga faigaluega, tau

Laei i le sima. I le fatu o lenei teuteuga, o le le faafoliga, ae o se sima moni: o se maʻa manifinifi o le sima lelei e tusa ma le lanu tekinolosi mai le ata vali mai MDF. Ona ufiufi lea i le lua faaputuga o le puipuia o eseese ma le maeʻa o le matematika, faʻaopopo le malosi ma faia se sili sili ona manaia i le paʻi. E tolopoina, ia malamalama i ai, pogisa.

O le maaa vaa. O le isi tekonolosi e amata ona maua le lauiloa i le lalolagi o le gaosiga o se veneer mai se stevely dastro, o se mea ofoofogia matagofie, malamalama ma fetuutuunai teuteu lelei. O le tele o ituaiga o le shale, mai le vaega o le maa vene e gaosia, o latou masani masani-foliga fua o le lanu o maa ma totonu atoa.

Faitau atili