Le tulimanu

Anonim

Mai ituaiga uma o SOFAs, o le faʻamuamua o faʻataʻitaʻiga e sili ona lauiloa. Latou te fetaui i totonu o potu lautele ma ni potu malolo o le fale, o loʻo fausia le oszy ossis, ulaula o tulimanu ma le le lelei o le fuafuaina, zoling avanoa. O a aoga e le mafai ona gauai atu i le, alu mo le faʻatau?

Le tulimanu 12102_1

Mai ituaiga uma o SOFAs, o le faʻamuamua o faʻataʻitaʻiga e sili ona lauiloa. Latou te fetaui i totonu o potu lautele ma ni potu malolo o le fale, o loʻo fausia le oszy ossis, ulaula o tulimanu ma le le lelei o le fuafuaina, zoling avanoa. O a aoga e le mafai ona gauai atu i le, alu mo le faʻatau?

Le tulimanu
Ata: Ua i ai muamua le tulimanu o le sili ona lauiloa. Vaega o tulimanu e aofia uma ai p-foliga faʻataʻitaʻiga, e masani ona mamanuina mo le sili atu ona manogi. Tagata gaosi ofoina atu ia i latou o se tasi mamanu po o le modular faiga. Ae ui i lea, e oʻo lava i le tulaga muamua, o elemene na faʻamau ai le tasi ma le isi i le tulimanu (mo se faʻataʻitaʻiga, ma le fao, etc) pe, faʻaaoga, wedge). O lenei tali faafaigofie tufaina ma faapipiiina o meaafale. O le tulimanu o le tulimanu e mafai ai ona e faia e aunoa ma nofoa ma se laulau maualalo, e masani ona suia i le tele o puff. E tosina atu e tagata faaaoga se vaega sili ona faʻalauteleina i totonu o le faʻavae i totonu o le fale o loʻo fausia i luga o le moega.

Le tulimanu
tasi

Ata: "O Le Manatu Taumafai!"

Le tulimanu
2.

Ata: P Dishhe.

Le tulimanu
3.

Ata: IKA

Le tulimanu
fa

Ata: Calliggisis

1. IGLA CITA CARFA moega i le seduflex suia auala auala. O le tulimanu e mafai ona i ai i le itu taumatau ma le agavale. Tele o le moega - 1840x1330mm.

2. O Tarello Sorf Haut o le au malaga o loo i ai i le tulimanu i le tua. Faia foliga tino, latou te faia ai se faatofuina o lona aafiaga i le vai. Aconlant ulutala (pei o le taʻavale) Faʻataga oe e malolo atoatoa.

3. O le malosi o le vaega o le faʻataʻitaʻiga "Montstad" o se potu mo le teuina o le ie lino ie. Loloto - 90cm, nofoa maualuga - 73cm, lautele - 240cm, moega lautele - 140cm.

4. Modulalar Sofa Alyon mo le potu malolo. O le vaega o elemene e mafai ai ona e faia se nofoaga lelei faafiafia. O le ogatotonu o le iunite ma le Ottomanka o loʻo faʻaogaina i pusa teuina.

Le tulimanu
lima

Ata: "Allegro-Classic"

Le tulimanu
6.

Ata: IKA

Le tulimanu
7.

Ata: Crate ma Barrel

Le tulimanu
valu

Ata: HT Aofaiga

5. O le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga "Oliva" ua fuafuaina mo le potu malolo o ona po nei. O le sofa ma le "akkor-deoon" o loʻo faʻataʻamilomilo i luma i luga o uili paʻu, e aunoa ma le faʻaleagaina o le fola.

6. O le tulimanu sili le moe "Frietenken" ma le manaia o le mea e faigofie ona liliu i se lua moega ma le lautele o le 140cm ma le 204cm ma le 204cm umi. O se tulaga le toe faafoi e le mafai ona avanoa i le fa teuteuga. I le ata - "chiffetua o le raspberry".

7. Faʻataʻitaʻiga o Annexe. Fausiaina-i rollers faʻatagaina oe e suia se tulimanu tolu-vaega sofa i le lua vavaeʻese ottomanka ma le Ottoman. O vae na natia e maua ai le oloa i ona po nei.

8. O elemene o le modular cocone tulimanu e mafai ona fesuisuiai, mo se faʻataʻitaʻiga, toe faʻavasega le vaega ogatotonu. E aofia ai le pou.

O nisi pei o sofa ua faʻaaogaina i fata, countertappes, nisholds, faʻamago moli (pei o se tulafono, i luga o le lima). O le Vaega Au A: O loʻo faʻafefeteina foʻi le vaega o le palota. O loʻo susulu atu foi le Migoslor ma e oʻo lava i Mini pusaaisa. O le tele o suiga o fesuiaiga o auala e liliu ai le sofa i totonu o se nofoaga moe i totonu o le fale moe. O aia faapitoa o le modular tulimanu vaega e aofia ai le tele o poloka vaega vaega tuufaatasia ma le tasi ma le isi. O lea, o le tasi o filifiliga mo le faʻatulagaina e mafai ona faʻatauina e aunoa ma elemene le talafeagai. O le tulimanu o le tulimanu e mafai e sofa ona tuʻu eseʻese mea tutoʻatasi ma le tuʻufaʻatasia vaega.

Le tulimanu
iva

Ata: Andersensen.

Le tulimanu
10

Ata: "Allegro-Classic"

Le tulimanu
sefulu ma le tasi

Ata: "Allegro-Classic"

Le tulimanu
12

Ata: Box pusa

9. Angel Beap a le Tranformer na fuafuaina mo le vateatea faavaitaimi. O tagata taʻitoʻatasi o se mea atofatu i meaafale o loʻo tuʻufaʻatasia i totonu o se ata.

10. Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga "talavou". O le tulimanu elemene e mafai ona tu i le itu taumatau ma le itu tauagavale. O le pito i tua ma le lima o le lima o loʻo i ai se faiga mafaufau loloto, o le faʻamaoniga o le tulaga talafeagai o le tino o le nofo. O le sofa e faʻauʻuina i se auala mo le suiga o ituaiga "Dolphin", lea e maua ai se lautele ma malolo moega. O se vogoglova elemene o loʻo fausia i totonu o se pusa lino.

11. O le Mr. Sabina SyFina o le a fesoasoani o le a fesoasoani e fausia se nofoaga faafiafiaga ma i se potu lautele, ma i se tamai potu.

12. O le Alexandr Modelig mai le Lima Aoina e ese le avanoa o le layot, o lea e mafai ona faʻaaogaina o se sili sili ona moe, lua stripe poʻo le faʻafanua faʻapitoa.

Le tulimanu
13

Ata: Calliggisis

Le tulimanu
sefulu mal le fa

Ata: IKA

Le tulimanu
sefulu ma le lima

Ata: "Ola Sofas"

Le tulimanu
sefulu ma le ono

Ata: IKA

13. O le Spring Spring Sporconasm Exad Adameda Sofa tulaga fetuunaiga (siitia le 15cm ma saunia se malifa i le 10).

14. Sofa, 'oti, faalua le moega - faʻaleleia o le faʻataʻitaʻiga "Mochda". O le 'oti e iai le pusa link ma se mea teuteu tumau gaioiga.

15. Faʻafetai i le vaega vaega ma le fausaga-i luga o le laulau, o le memfis faʻataʻitaʻi e talafeagai le tutusa e le gata i totonu o le potu malolo, ae faʻapea foi i le kesi. Faʻataʻitaʻia saunia mo le masini o suiga "Dolphin".

16. O le faavaa o le Fryrichherng Sofa, faia o mea aoga ("Bumstad Black") ma se taʻotoga, o loʻo aofia ai Polynester, Comestathane, e mafai ona tausia ma le isumu susu).

6 Tulaga lelei o tulimanu sofas

Le tulimanu
Ata: Nicolmaleti 1. Universal Space faʻataʻitaʻiga meafaigaluega. E oʻo i le tasi fasi meafale e mafai ona fausia se tulaga aoga o faʻafiafiaga i totonu.

2. E fetaui ma le ERGONOCOMICE nofoaga e malolo ai i soo se tulaga: nofo, aofia ai ma vae o vae, fasefulu ma le pepelo. Maualuga le mafanafana, faatusatusa i faʻataʻitaʻiga saʻo, maua ai se moega (Ottoman).

3. E sili atu le nofo ai i nofoaga i sofa masani.

4. Faʻalelei pei o se moega, lea e sili atu le lautele. E tatau ona totogi faʻapitoa i le fasi meaʻole.

5. O le faʻamalosi tino i totonu o le sofa e mafai ona fuafuaina i le itu tauagavale poʻo le taumatau, e mafai ai ona e fetuunai ai meaafale mo soʻo se isi.

6. Faapitoa (faʻaesea) potu i le itu itu, o le mea lea e mafai ona e tuʻuina ai se seti o ie lino link, aluga, palanikeke, ma isi

Fautuaga talafeagai

E masani lava ona faʻaogaina le tele o le tele o le faʻaliliuga i sea suiga o feʻau o le "tik-o lea" (paytograph), Europa ma Dolpphin. O le autu autu o le vaega o le maualuga o le afa o Stis o se vaega e le mafai ona faʻaaogaina le potumoe, ma le vaega autu ua faʻalautele faaaoga ai le auala. "O Dolphin" e tumau, faigofie ona faʻaaoga ma fausia se lautele, lamolemole moega. A liua mai le makeni e le tau alu ese mai le puipui. Faatasi ai ma le "paytograph" Atonu e te le fefe e matea le inisiua i fafo. O le sofa ma se laina-i fafo o le auala o le masani masani o se tasi o sili ona talitonuina. Afai o le a e faʻaaogaina o se moega, o le a e fautuaina lena mea faʻapitoa. O se mea aoga gaosia ma se suiga faʻaliliuga ua mautinoa le umi o le olaga. Pau lava le mea e tatau ona tauaveina i le mafaufau o le decompuded shoated sofa eseese teisi i le maualuga mai le potopoto. Ia e sauni mo le mea moni o le moe moe o le a maualalo ifo nai lo le nofoa sili i le le mautonu foliga. Avada o le uiga o le tagata asiasi tumau, o le a faʻaaogaina i nisi taimi, o le a fetaui i nisi taimi, o le a fetaui i ai, mo se faʻataʻitaʻiga, "Farani (Bergian) Clamthell". Ua ou vaai lelei i le faila faila. O le tele o le carnal ma le itiiti ifo o le vevesi o le polyarethane foma (e taugofie foi). Ae o le sofa ma le tautotogo poloka e sili ona manaia mo le moe.

A o le i faʻatauina se soʻona faʻamalosi, e tatau ona e muamua iloa le mea e te tuʻuina ai. Ma o lea e tatau ona e filifilia le ituaiga o fausiaina - ma le agavale po o le itu taumatau. E iai foʻi ma le Lautele e mafai ona tuʻuina atu i soʻo se itu.

O faatonutonu faafetai o le rate ma paelo, "A.r. O Mea I Upu Uma "," O Le Sosaiete Sosaiete! ", Aplegro-Paleka, Heff, Andersen, Andersen, BELLAMA, Vetumo, Vetumo, Vetumo, Vegueso, Andersen, Botsepmo mo le fesoasoani a mea. Tuatusi i le faaiuga o le mekasini.

Faitau atili