Lou alu ese!

Anonim

O se tasi o vaega o le umukuka faʻamafanafana o Ergonomic Changs, o mea ia e na okaina, o loʻo avanoa mo Ferris ma faʻaaogaina. Ae na o le tatau ona faia i static shelves, e aunoa ma le feaveaʻi elemene, e aofia ai le alu ese, pe roll-i fafo, mesh faiga, o ni taunuuga e faigata ona ausia, ma nisi tulaga e le mafai

Lou alu ese! 12156_1

O se tasi o vaega o le umukuka faʻamafanafana o Ergonomic Changs, o mea ia e na okaina, o loʻo avanoa mo Ferris ma faʻaaogaina. Ae na o le tatau ona faia i static shelves, e aunoa ma le feaveaʻi elemene, e aofia ai le alu ese, pe roll-i fafo, mesh faiga, o ni taunuuga e faigata ona ausia, ma nisi tulaga e le mafai

O fagu mai fafo, koluma, "magine faamaneta, o isi elemene e mafai ai ona e foia le faʻafitauli o le faʻaaogaina o fale puipui i le tele o malae. I mea uma, e lava le tasi gaioiga o le a faia i luga o fata gaosi e tuʻuina atu mai le fagolūon a le Kapeneta ma toe foʻi mai foi.

Lou alu ese!
tasi

Ata: Vibo.

Lou alu ese!
2.

Ata: Kesbohmer.

Lou alu ese!
3.

Ata: "Maria"

Lou alu ese!
fa

Ata: Kesbohmer.

Lou alu ese!
lima

Ata: "Likarion"

Lou alu ese!
6.

Ata: "umukuka DVor"

Lou alu ese!
7.

Ata: "umukuka DVor"

1-7. "Caseeng" ua faʻaaogaina mo le faʻapipiʻi uma i le pito i lalo (4) ma i le pito i luga (5) umukuka modules. O le maualuga o le kapeneta-faasalaga ua liua i le ofuvae ma se ulufafo pito i tua ma lua laina o ato i le pito i luga o le vaega ma fafo (6). O le auala o le tamaloa, na fausia i le tulimanu tulimanu, e faʻauʻuina i le lua fale ma e talafeagai mo le teuina o se seti o le siisii. E leai se mea e mafai ona e mauaina se faigofie faigofie fofo mo faigata-i-auala avanoa (7).

I le pito i luga o le faavaa

O le faʻavae o le tele o le tele o le teuina o teuga tupe o loʻo fausia i totonu o le umukuka kapeneta o se faʻavaʻa ma ato, fausia se moducle (po o le lamolemole malosi ma le lamolemole. Faʻaputuputu ato o ato mo le faʻavaʻa ua mautinoa ai le palasitika papala e puipuia ai le koneteina mai le faʻalavelave osofaʻiga. O ato o loʻo tu i le tele o siʻosiʻomaga (o le module afifi e aofia mai le lua i le fitu i le itu e lua) ma ua fetuʻutuʻunaʻi i le maualuga, sili atu, e mafai ona feʻaveaʻi. E faia i latou e le tumau uaea uaea ma kalika. I le taimi lava e tasi, o le mesh ifo o loʻo i ai foʻi le mamafa o le mesh Vibo). Tusa lava poʻo le a le ituaiga o fusiua ma fua o le module, o le faʻaopopoina o le faʻaopopoga i le taimi o le a feʻelaloina faiga o le a avea ma lamolemole ma filemu le saʻo. O le faʻavaʻa o le faʻavaʻa module e mafai ona faʻapipiʻi i le vaega tutusa ma le umukuka o loʻo taofia (e le o aofia ai).

E i ai le tele o faʻataʻitaʻiga ituaiga o tagatamea uʻamea. Ia tatou nonofo pea i le mea e sili ona taatele.

Fautuaga talafeagai

E sili atu le talafeagai le faia o se tasi pe lua fagu i totonu o le kuka o le mea faigaluega, mo se faʻataʻitaʻiga i tafatafa o le ogaumu. Ona suauʻu lea, o le vineta, fagu ma mea manogi ma fualaʻau o le a taimi uma lava. Ia, afai e te manaʻomia le sili atu le aoga o le sili atu ona aoga o loʻo avea, tausia lelei mamanu, lea ua tuʻuina atu e se vaega mo cummome tao pepa, tipi laupapa poʻo le solo e umia. Ae ui i lea, o le ato pito i luga e le o toe tuuina atu.

Faʻafefea ona tatou faʻaauina se motusia o le fatafata?

Lauiloa fagu faʻatagaina oe e fai le aoga ma faʻamalieina le sili ona vaapiapi ma muamua vaʻai, le aoga kapeneta lautele le 150-200m. Latou te aofia uma i lalo i le pito i lalo ma i le pito i luga. O le tuʻituʻiina o elemene o loʻo tuʻuina i le itu taumatau poʻo le itu tauagavale o le umukuka module, o le fale e tumau i le itu pito. E masani lava o le fagu e lua lava lona lua i ato fufuluina i ato, lea e faigofie ona tuu fagu eseese. Ma le isi mea, e mafai ona faʻatulaga i ato lapisi i vaega taua. - I lenei tulaga, o le a mautu le fusi e le gataifale. Spopler roll-fafo modules mafai ona tatalia i luga le avega i le 20 kilokalama. Kubutilochnits e aofia ai elemene mo le tuʻufaʻatasia i le umukuka modules lautele i le 450mm (ma 50mdim faaopoopo). Ua faʻaaogaina mo le teuina e le gata i fagu, ae o ipu lapisi o le tele, faʻapea foi ma tusitusiga ma lapoʻa oloa, ma isi.

Metotia o faapipiiina

Taiala mo le faʻavae o le faʻavaʻa e mafai ona tusia i totonu o le itu i totonu o le loka poʻo lona pito i lalo ole vaalele. Mo le faʻavasegaina o le auala muamua, e le fautuaina le faʻaaogaina o faiga lautele lautele 150-200MM ina ia aua le faʻatele atu elemene. O le filifiliga lona lua e sili atu le aoga, ae o le a silia, talu ai e sili atu le tau o galuega e aofia ai le manoa faʻapitoa i luga o aʻa papa.

E fia le tau? Tasi pe lua kaseti i le kuka o le a naʻo le faʻaaogaina o le tau o le umukuka pusa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vibo Emnon 150 MM lautele ma le loloto o le 300 mm (mo le laupepa pito i luga) ma le palasitika pale mai 3500 rubles. (aunoa ma le tau o le fogafale). O le fagu e leai se latalata atu, ae o se faiga tapuni tapuni o le a tau o le a tau o le 1500 rubles.

Lou alu ese!
valu

Ata: Vieth-Sagel

Lou alu ese!
iva

Ata: "Maria"

Lou alu ese!
10

Ata: Kesbohmer.

Lou alu ese!
sefulu ma le tasi

Ata: "Likarion"

8. Faʻafetai i le Dusa Coursite na faʻapipiʻi i totonu o le kapoti, o se avanoa aoga o le a aliali mai i luga o le faitotoʻa, le mea o le a a o mea uma. O le polokalama e mafai ona faʻapipiʻiina lava i le taimi o le umukuka o le umukuka.

9, 10. Ua iloga i fafo maʻua eleelea se mea e fausia ai, ia tuu iai se tulaga ese o le Kapeneta - i lenei lava foʻi ma la latou lelei tele. O le pito i lalo o ato o metallic (9), palasitika po o tioata, a o le au faʻasolitulafono e faia i foliga o se tagata soʻofaʻatasi ma aʻumau, mo se faʻataʻitaʻiga (10). Tatala le pito maualalo puipuia mea o tane mai le pau i le pau o le module gaioiga.

Lou alu ese!
12

Ata: "Likarion"

Lou alu ese!
13

Ata: "Maria"

Lou alu ese!
sefulu mal le fa

Ata: nolte kuchen

Lou alu ese!
sefulu ma le lima

Ata: Vieth-Sagel

11-15. Bott-Cargo faasino i le le mafai ona le mafai ona faʻaaogaina vaega e talafeagai mo le vaapiapi (mai le 150 i le 450mm) umukuka modules. E mafai ona avea ma lua ma le tolu-mata-ogatotonu (11, 12). O le fagu e taua tele pe a tumau le avanoa i lalo o le 150mm lautele lautele, o le fea e le mafai ona faia aoga. O le Apart Castsette faʻatagaina oe e foʻia lenei faʻafitauli i le filifilia o le filifiliga sili ona fetaui mo le faʻamalosia o le kapeneta (13, 14, 15).

Faigaluega mo Kapeneta Tupu

Tagata o loʻo avea ma feʻau e sili ona e faʻatau ai oloa i le vaiaso, ma o nisi taimi le masani ai. Ae mo le teutupe tele, faʻaopopo atu i le pusaaisa, e manaʻomia le sefe faʻaopoopo. O le maopoopo pea o le marde tea maualuga o le kapeneta ma static fata e le faigofie, ma e le mafai ona faaaogaina. O le itu taua o aso nei, o le ulufafo kamupani-siitia system-koluma (Kesebohmer, Vaige-Sagel, Vibo), o loʻo faʻaaogaina i le kapeti ma le pamu. Afai e manaʻo i ai, e mafai ona faʻaauupegaina i se eletise eletise, ona mafai lea ona e tatalaina se kapoti, tosoina teisi teisi pe o le taʻele.

5 penefiti o le alu ese teuina

1. Malie ma vave avanoa. O le tulaʻi atu i ato mea e teu ai mea e teu uma mea ma oloa e vaʻaia ma avanoa.

2. Sefe avanoa. Mesh pusa e faʻaaoga atoa le faʻaaogaina o le avanoa aoga ma o loʻo i ai nisi mea nai lo pusa.

3. Faafaigofie le faapipiiina ma le mafanafana. O ato e faʻaautuina i taupulepulega a le au faʻatuatuaga, faʻatelevave faigofie, e aunoa ma le faʻamatalaina ma faletalimalo, matala ma tapuni le le leoa.

4. Mafuaaga. Tele o le aumea uʻamea i fafo o loʻo i ai se maualuga masani o loʻo maualuga le kova, ma wicker, e veleina lelei mesh ato o le tumaʻoti.

5. Asthetics. O le faʻaaogaina o le chrome elemene i totonu o le decolication o le a faʻatonutonuina le umukuka.

Kapeneta Tolu. O le lautele o le mataupu mo le aofia ai koluma na ofoina atu e Vaith-sagel o le 300, 400, 4500, 500 ma le 600 mm, ma le 600 mm, ma le loloto o le 500mm. I le faʻaopopoina o le maualuga o le umukuka a le Kamukuka, o le maualuga o le faiga e filifilia foʻi: e eseese mai le 950 i le 2330m i le 2330m, ma nisi faʻataʻitaʻiga e taunuu mai 2350m. Faʻafetai i le fale o le fale tenisi, o se laʻasaga maualuga o le faʻapipiʻi e le puipuia le kalave o le oloa teuina i totonu ma ipu. O le module faʻavaʻa e faʻapipiʻi i le tuʻusaʻo feololo ma rolls mai le oomiina o le pe o le tuʻinanau, tatalaina i mea o loʻo i luga o ato ato i itu uma e lua. O ni nai kopi o loʻo tuʻuina atu o loʻo iai i le taofiga o laina o loʻo i ai i le atoa o le 120kg (24kg i le lima o le lima uamea).

Faiga masani. O le mamanu ma se auala faʻavavevave (faʻataʻitaʻiga, hsa - vatho - sagel) ua fuafuaina mo le kapeneta ma le lautele o le 300-400 mm ma le maualuga mai le 1200 i le 20400. A tatalaina le koluma, e sili lau gagau ma ua liliu i le itu taumatau po o le agavale, saunia le avanoa i mea uma teuina i tua. Maualuga avega i luga o le vaega o elemene - luga i le 80kg. Ma leisi, e aoga le faʻatauina o le taʻaloavale ma le eletise.

Mo se faitotoa lafoa. O le faiga o lenei ituaiga o loʻo faʻaaogaina ma le lua faʻavaʻa ma ato. O se tasi o latou e faʻapipiʻi i totonu o le itu i totonu o le faitotoʻa faitotoʻa ma faigofie ona faʻapipiʻi ma le avega i le 12kg. O le taimi lava na e taʻe ai le faitotoʻa, o ato totonu totonu o le a o mai ai (faʻaopopoina le 110 mm mai le fogafale), ma e te maua le avanoa i a latou mea. O le avega o le vaega lona lua na faateleina i le 70 kilomita.

E aoga le sefeina o le mafanafana?

Soʻo se pito i fafo o fesoʻotaʻiga o le tele o tau. O le manaʻo e laveaʻi pe a malamalama le faʻatauina o le umukuka, ona e le gata i mea uma na o mea uma na faʻatauina mai ma mea faigaluega, ae o le toe faʻafouina o nofoaga. O lea, matou te faʻafouina ai le umukuka i le 15 tausaga uma, o lea la e aoga le mafanafana ma faʻasaoina lelei mo lo tatou lava faʻamafanafanaga ma le saogalemu. E matua filifiliga lava (ma le manaʻomia) e faʻatautaia uma Kapeneta e ala ile malaga, aemaise pe a laʻititi le umukuka. Tasi pe lua elemene o le a avea ma se mea talafeagai o le faʻaopopoina o le auvae ma static bellves. O idine gaoioi o lima o le a foia ai le tele o faafitauli.

E fia le tau? O le koluma ma le ono tulaga o le 150mm lautele, 1829 mm maualuga ma le loloto o le 503mm o le a tau i le 50 afe rubles - 20 afe Siamani. O loʻo fuafua le umukuka e faʻatatau i le lautele ma le maualuga, faʻapea foi ma le numera o ato e aoga le itiiti ifo i le 33 afe.

Lou alu ese!
sefulu ma le ono

Ata: Vibo.

Lou alu ese!
17.

Ata: nolte kuchen

Lou alu ese!
sefulu ma le valu

Ata: Panufot.

Lou alu ese!
sefulu ma le iva

Ata: Kesbohmer.

Lou alu ese!
lua sefulu

Ata: Panufot.

16-20. O mea e sili ona i ai i le tele o nofoaga e maua i tulaga eseese e mafai ona feoai ma le sili atu ona tutoʻatasi le tasi, ma le ogatusa e faʻasaoina le poloaiga (16, 19, 20) ia i latou. O le axis o le "Carousel" na fausia i le Sound Souled Kapeneta, o le Velioper ua mautu (17).

Aveese le solofanua

Tele o cuisis ei ai se faʻasologa o le M -xoration, o lea pe a taoto i Kapeneta, o le tulimanu o le avanoa e tatau ona faʻaaogaina e mafai ai. I le faʻaopopo atu i le ituaiga o loka, o le lautele o ituaiga o masini o loʻo faʻaaogaina.

"Magic tulimanu" (Faapitoa tulimanu). O le "Mactor" meatotino o lenei lauiloa e lua-faʻavaʻa module o lona mafai ona maua vave i le saogalemu o vaega o le umukuka i ato lapisi. O le "faamaneta tulimanu" e lua feololo faʻavaʻa ma tane faʻapipiʻi i luga o le auala gaioi. I le module o le ata ma se faitotoʻa tapunia o loʻo tu i se fata uumi, ma a latou tatalaina, latou sosoʻo ifo i le faʻatonuga, taofi le faʻafeagai o le faitotoʻa. O loʻo aliali mai o loʻo tuu i luga o le fogafale lapisi i fafo atu o le umukuka kamuti, ma o latou mea uma o loʻo aliali mai ia te oe. O sea elemene ua faʻapipiʻiina i le Angolar Kapeneta lautele 800, 900, 1000 ma le 1200 mm ma le loloto o le 500mm. O le lautele o le fausaga o le 400, 450, 500 ma le 600 mm. Ua mafai ona faʻapipiʻi ato uʻamea uamea o loʻo i ai le tele o uta: i totonu o le 15kg, fafo - i fafo i le 7kg. "Faamaneta tulimanu" ofo Vuta-Sagel, vix, Kebohhmer.

Le alii. O le tala faavave-toe faʻaleleia o le auala i le aufaʻatasi o le tulimanu o le tasi, o le isi faigofie ma ergonomic coang masini (4500, 600 mm) - o le MMBOBHER). O le mea e tatau ona maua ai le tau o le dempting masini. O le mamanu o loʻo tumau le uta i le 20 kg.

"Carousel". O le polokalama e aofia ai le tele o le tele o le uamea uamea semi e aoina e se faaputuga i luga o le masani axis (e i ai se filifiliga e aunoa ma ia - o le resgent-maxal kamupani vath-sagex). O le axis o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le kapoti, pe faʻapipiʻi i le fogafale - i le tulaga lea o le a faʻalautele ai le aʻoaʻoga i le taimi o le faitotoʻa matala. O auala uma e lua e manatu tutusa.

E fia le tau? O le maualuga o le tau o le umukuka o le a faʻalagolago i le maualuga o le auala, le numera o ato. Choseboommer Carousel mo le tulimanu tube ma le lua vaega o le 8 afe rubles, ma le fa - pe tusa o le 15-16 afe o rubras. E i ai se faʻataʻitaʻiga a le tagata gaosi oloa e le o se faʻataʻitaʻiga ma se suiga i le 360, ae o le 180 i le 5-6 afe o rubles.

Faitau atili