Auala e Filifili ai le Mea Tonu Mea Mo le Toe Faʻafouina

Anonim

O se tasi o le taua vaega o le matagofie ma le naunautaʻi o le tele o le faʻaumaina o le kulimi, o le filifiliga sese o le mea o loʻo faʻamauina i le faʻatauina o mea fou ma fesuiaiga. Ia malamalama i le eseese o le tele o meafaitipi, a latou talosaga na fesoasoani i tagata atamamai o le Semina i TV "i luga o Nakhimovsky", faatulagaina e le "Salodia

Auala e Filifili ai le Mea Tonu Mea Mo le Toe Faʻafouina 12234_1

O se tasi o le taua vaega o le matagofie ma le naunautaʻi o le tele o le faʻaumaina o le kulimi, o le filifiliga sese o le mea o loʻo faʻamauina i le faʻatauina o mea fou ma fesuiaiga. Ia malamalama i le eseese o le tele o meafaitipi, a latou talosaga na fesoasoani i tagata atamamai o le Semina i TV "i luga o Nakhimovsky", faatulagaina e le "Salodia

Auala e Filifili ai le Mea Tonu Mea Mo le Toe Faʻafouina
Arkady lukoyanov, lona ulu o toleniga ma suʻesuʻega matagaluega a le kamupani "Knaufit Krasnoodork"
Auala e Filifili ai le Mea Tonu Mea Mo le Toe Faʻafouina
Evavgelia Ivlya, o oloa pule o le au paia-goben fau oloa Rusk »
Auala e Filifili ai le Mea Tonu Mea Mo le Toe Faʻafouina
Yuri Rybkin, Lautele Active Action Manager Selena oloa

Auala e Filifili ai le Mea Tonu Mea Mo le Toe Faʻafouina
Tapunia O le a le faʻavasegaina o faʻapipiʻi?

Yuri Rybkin. Faʻasalalauga Faʻailoga o Atheshes Seti: I tuutuuga o le talosaga (Hometric, polofesa ma Alamanuia), mo vailaʻau o loʻo iai (organic ma inneroga). O le mea taua, o le tino gaosi o le auala e vaevaeina i le o le shamoplastic (cording) ma torrching (vailaau taofi). I le ituaiga o Aloaʻiga mama, e mafai ona faʻavasegaina i Polyrethhane, egrylate, Pva, EPOXY IT.D. I se faʻaopopoga, o le faʻapipiʻi uma o faʻafitauli e ese mai i le tuʻuga o le tatalaina: fofo, egelis, liusuavai, liusuavai faʻapipiʻi, liligi lipine.

O le a le satesi o meafaitipi ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina?

Yuri Rybkin. O loʻo avea ma faʻapipiʻiina o mea e sili ona tumu i luga o le pamu i luga o le faʻavae o le paʻu o le paʻu ma fofo, faʻavaivai o loʻo faʻataʻotoʻo. Ua mamanuina mo le totonu o le totonu o fale, igoa o le igoa, mo le tuʻuina atu o le fausiaina ma le maeʻa o mea ma mea elemene. Mo le mea mulimuli, o le sili lea o le sili lea e sili ona lelei i le masini sapalai.

O le paʻu paʻu o loʻo faʻaogaina e le fofo e le matagaluega. E faʻaaoga i le faʻapipiʻiina o luga ma togi poʻo mea, i luga o nofoaga tetele e tufatufa atu e se spatula. Ona faʻaaoga lea o le oloa i le nofoaga o le faʻatulagaina ma le pa puipui. Ina ua maeʻa lena, faʻatatauina le laufanua o loʻo i luga ma le taʻele 3-5 minute. I le taimi lea, o le sonu toe leiloa, ma o le kelu o le a filifili. Ma le tulaga tulaga lua, o se mea e tumau ai le maualuga o le maualuga. Afai e te le usitaʻia lenei tekonolosi, ona o le i ai o le saogalemu, o le oloa o le a tolotolo ma mafai ona faʻaleagaina le puipui. A galulue faʻatasi ma vai poʻo le jet afu, o le faʻavae o loʻo apalai mo togi poʻo le gata, faʻafesoʻotaʻi oloa o loʻo tusia ma fetaomi ma le malosi o le tasi ma le isi. O le faʻamaloloina o le jet ipu a le jet e faʻalagolago i le le tagi ma le vevela.

Auala e Filifili ai le Mea Tonu Mea Mo le Toe Faʻafouina
tasi

Mapei.

Auala e Filifili ai le Mea Tonu Mea Mo le Toe Faʻafouina
2.

Selena

Auala e Filifili ai le Mea Tonu Mea Mo le Toe Faʻafouina
3.

Selena

Auala e Filifili ai le Mea Tonu Mea Mo le Toe Faʻafouina
fa

Selena

1. Saunia le Fofo, e taua le faʻafesoʻotaʻia faʻatasi o le faʻatatau: O le leai o se vai o le a faʻaititia ai le mafai ona faʻaaogaina, ma lona taulaʻi atu o le a toe tele o le ogalaau o le nonoa o le nonoa o le nonoa o le nonoa o le nonoa.

2. Tytan Tomai Faapitoa (Steena) laina e aofia ai le tele o oloa pei o le lautele ma faʻapitoa: amure-mamafa faʻapipiʻi, mo le polystyreensas vai, afu.

3, 4. O le faʻata o le faʻata o loʻo faʻapipiʻiina i le Tytan Clusc strec (Selena) Faʻapipiiina Gelu.

Na i ai le eseesega i le va o le kinging afu i luga o meaola o le tino ma le vai faavae?

Yuri Rybkin. O mea taua i luga o le tino o loʻo iloga e iloga i le maualuga o le sili ona faʻapipiʻiina uiga ma vave pupu. Latou te faʻatagaina oe e faigofie ma vave (mo le 3-5, o le maualuga o le 10 minute) faʻalelei le mamafa o le 3-5kg i luga o le saʻo. O nei ie e galulue faatasi (fafie, fafie laupapa, ceramics, piliki, uamea Oloa po o PVC) ma le Faatoaga Manava. O le kulimi e faʻamalosia e le tausiga o le solvent, peitaʻi pe afai e le maasiasi mea uma e lua, o le maualuga o fesoʻotaʻiga o le a le aoga. O le tuʻufaʻatasia o nisi o mea manogi o lenei vaega (aemaise i lalo o igoa "maualuga-malosi", "mo faletaele") o loʻo iai le manogi o le faʻaaogaina (mo vailaʻau na e le talafeagai ai ). O le faʻaaogaina o le softction-faʻavae anufe tapulaʻa faʻatapulaʻaina o latou lanu. E masani lava o latou o Beige, e ui lava o loʻo i ai le manino (Tytan Closec Strol, Selena). O punavai o otaota e teteʻe mai i le vevela ma vevela mata, faʻatagaina i totonu ma fafo atu o nofoaga. O loʻo latou lelei tele le tele o taimi (agi, faʻasolosolo, tetete).

O le tele o tulaga lelei o le auupega faʻavae i luga o le vai vavaeʻese. Siosiomaga faauo, le masani ai, lautele lanu ganut (beige, paʻepaʻe pe manino). Peitaʻi, o le faigofie anufe, e i ai le umi umi (e oʻo i le 20-30 minute), ma i lo latou fesoasoani) e le mafai ona faʻaputuputu oloa mamafa e aunoa ma le faʻaaogaina o isi fasipepa. Ae iai ni tuʻusaunoaga, mo se faʻataʻitaʻiga, "o faʻaalia ai Kelu Tytan Storic Chilpocs o laʻau" (Teena). E faʻatagaina ai le 1-2 minute e faʻapipiʻi ai se mamafa oloa (e oʻo i le 3-4kg) alavai. O le aotelega o le faʻaaogaina o le faʻaupuga a o loʻo i ai nai lo meafaitino i le tino faʻasao (faga, cordinacs, corc, pvc). Mets Gue latou te le fautuaina aua e i ai se lamatiaga o le 'aisa. E aoga le maitauina o le maualalo o nei oloa mo le dynamic avega, latou i ai i le tele o taimi e le talafeagai. O le faʻamamaina o le teteʻe atu o mea faʻapipiʻi ua faʻatapulaʻaina, e sili lava le faʻatatauina i fafo. Faapipiiina o mea faʻapipiʻi i luga o le fofo ma le vai-faʻavae o le sili ona taatele i luga o le maketi (e oʻo i le 99%).

E i ai le vaega lona tolu o le Jet Triend Ensives. E ui lava i uiga ese atu, latou te le lauiloa ona o le tau. O nei tuʻufaʻatasiga, e pei o hybbrid keke, e mafai ona fesoʻotaʻi ma soʻo se faʻatauga ma le maalofia mea i soʻo se faʻasologa. Hybbrid auvai e le faaituau i ni metala, o latou lapataia ma plastics. Uma faʻailoga o le Jet Acheves: Suia o le malosi ma le vavaeʻese, le fiafia, vai puipuia, o vailaau o le Tyenas e sili ona maualuga.

La matou tusi faamaonia

Adhelsion (mai le lat. Adhasio "pipii") sasaina luga o luga o le stewogenous o sterogenous mautu pe vai. Aofaʻi o le a faʻaalia o loʻo faʻamatalaina e le galuega faʻapitoa na faʻaalu i le vavaeeseina o Tel. Afai e aliali mai e sili atu nai lo se fesoʻotaʻiga (mai le lat. O loʻo i ai le BADE. O loʻo i ai le "OESE"), o le a faʻaalia ai le malosi o le gase faʻafesoʻotaʻi tino.

Faʻafefea ona saunia ni luga o luga ae leʻi maua?

Yuri Rybkin. Ma le televave o mea faʻatoaga, o faʻapipiʻi uma o loʻo faʻamamaina. Tele vaega o loʻo feagai ma ni agelu faʻaaoga, i nofoaga laʻititi, galue ma le uʻamea uʻamea, poʻo le lima ma le paʻu o le vaipuna. O lenei mea na mulimulitaʻi i le faiga faʻatonu o le faʻamautinoaina. Sound ma Paʻepaʻe Paʻepaʻe (malosi Polydanyl chloride, poure (polycarboates i ai.p. e manaʻomia e tigvaia le penisini.

Mata e mafai ona vasega i afuli aiga i luga o le tusi talosaga (mo se faʻataʻitaʻiga, mo Samic Fules) ma pe faʻafefea ona e faia se filifiliga i se vaega?

Arkady lukoyanov. A o le i faʻatauina galue, e taua le filifili poʻo fea o le a faʻaogaina ai i totonu poʻo fafo atu o le potu, e tatau ona faʻaʻaisa o le faʻaʻaisa pe leai. Ma e aoga ona e taulaʻi atu i le faʻatiga o le tui. Mo le vevela, vai vaivai e leai se aoga poʻo le leai o se mea e sili ona faʻaaogaina, eseʻese anufe E tutusa lava le taua le filifilia o le oloa talafeagai pe a fai o le gaioiga o le faiga o le omea o loʻo fesoʻotaʻi ma se suiga i le vevela (mafanafana fola, polaina oona).

Evagelia Ivlya. O se ituaiga tele o vaipuna o loʻo faʻamatalaina e se lautele o le faʻaaogaina o lenei mea, faʻapea foi ma ituaiga faʻapitoa ma ituaiga o fusi. Mo le fafo o le faʻafeagai, le 'ai, e teteʻe ai i meaʻai mamagā ma elticistizations. I se faʻaopopoga, ia amanaia ituaiga o faʻavae (faʻaaoga ma musuia) ma pou. Mo se faʻataʻitaʻiga, o mea faʻaopoopo uma mo mea e maua ai fatu, o se poniā, e le mafaamatalaina le ufiufi) ma le tele o le polymers, e faʻatatau i le faia o le masani ai. E le mafai ona amanaia le tele o le tele o elemene. Mo le le mautonu o le tele o papatusi, o aofia ai alavai ua mamanuina, e taui mo ni mea faitino i se vaega tele.

O le a le tulaga o le lelei o kelu, o le a le mea e tosina atu ai pe a faʻatau?

Evagelia Ivlya. Lelei o le sili atu o le mafaufau loloto le manatu nai lo nisi faailoaina i numera. Kelu, maualuga uiga mo se tasi mea, mafai ona matua le taliaina atoatoa mo le isi. E masani lava, ina ua fesiligia e se tagata se oloa lelei, o loʻo ofoina mai o ia e sili ona taugata, o loʻo i ai le lautele o le tele o tusi apamemea. O le mea lea, e taua lava le faʻailoaina o le tagata faʻatau le galuega: faʻaalia le ituaiga mea faʻavae, faʻaiʻu, tulaga ma foliga o faʻagaioiga.

Faʻafefea ona maua le taumafaina o le tiʻetiʻe kulimi?

Arkady lukoyanov. E fuafua lava i le tele o le faaputuga ma le maualuga o le spatula o le spalala, ma faʻailoa atu i ai nei faʻailoga o le tele o tagata gaosi oloa e faʻaalia ai afifi i le preshed scred o lona fuga o lona latalata i le 1M2. O le mea lea, o le sili ona lelei faʻataʻitaʻiga o nifo spalala o le a 6mm ma le 10mm mo le pito i luga o le umi e oʻo atu i le 20 ma le 30m,. Faʻavae i luga o lenei, fuafua le taumafaina o le kelu. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo Tiles i luga o le umi e oʻo atu i le 20cm, pe a faʻaaoga se mea e fai ai le spara o le 6m, le tafe o le glue (Knauf) o le a le sili atu nai lo le 2kg) o le a le sili atu nai lo le 2kg) o le a le sili atu nai lo le 2kg) o le a le sili atu nai lo le 2kg) o le a le sili atu nai lo le 2K. Ona faʻateleina ai lea o le aofaʻiga o le aofaʻiga o le faʻasologa ma maua le mamafa o le kelu.

Evagelia Ivlya. O lenei tausaga, o tagata faʻatau o le a vaʻai i le toe faʻafouina o afifiina ma weaber.vetont oloa. Matou te o ai e logoina le tagata faʻatau, faʻailoa le taumafaina o mea i le kg / m mo lona soʻotaga ma le mafiafia o le 1 mm ina ia mafai ona vavalo le tagata faʻatau. Afai e te aveina se spatula ma le tele o nifo o le 6mm, ona pe a na o le faʻavae i le pito i lalo o le faaputuga ma le kulimi, o le mafiafia o le afu o le a 3mm. E naʻo le faʻateleina o nei 3mm i luga o le mea taumafa o loʻo faʻamatalaina i luga o le afifi i se vaega o le 1mm.

Sili ona taua i le faʻamautuina o le manaʻomia o le kelu e maua ai le gaʻo eleele. O le Drywall pepa e matua malie lava, sima i luga, ma le tele o microbulesles e masani ona le iloa i mata, ae lagona le lima. Tale Stacking mafai ona faʻaopopoina 1mm ia faʻailoa atu nei solitulafono. Matou te fautua ia neurophit e alu i le fua o le 5kg / m, ona lava lea ma le kelu e mautinoa lava.

Auala e Filifili ai le Mea Tonu Mea Mo le Toe Faʻafouina
lima

Ikea

Auala e Filifili ai le Mea Tonu Mea Mo le Toe Faʻafouina
6.

Selena

Auala e Filifili ai le Mea Tonu Mea Mo le Toe Faʻafouina
7.

"Oloa Saint-Goben oloa oloa Rus"

Auala e Filifili ai le Mea Tonu Mea Mo le Toe Faʻafouina
valu

"Oloa Saint-Goben oloa oloa Rus"

5, 6. Mo laupapa e leʻi aʻafia i le susu, pvä lue wb-29 D2 tytan polofesa, mo le togalaʻau o le sunpro-glue weltar (uma okena)

7. O le tioata tioata ua faʻasaʻoina ma le paʻepaʻe glue wilber.vetottit.

Auala e Filifili ai le Mea Tonu Mea Mo le Toe Faʻafouina
iva

"Oloa Saint-Goben oloa oloa Rus"

Auala e Filifili ai le Mea Tonu Mea Mo le Toe Faʻafouina
10

Konauff

Auala e Filifili ai le Mea Tonu Mea Mo le Toe Faʻafouina
sefulu ma le tasi

Konauff

8, 9. O le tele o WeBeb.vetonpet Glue Tolstone ma aua le manatu muamua i le faasee.

10, 11. Fliense ma le faʻapipiʻi (Knauf) o loʻo faʻaaoga i totonu ma fafo atu o fale faʻataʻavaleina, percemin conware, natura ma le ūʻu o puipui o puipui ma le itupa.

O le a le mea e faʻamalosia ai le kile ma pe a faʻaaoga?

Evagelia Ivlya. Faʻamalosia le paʻu o le faʻapipiʻi (e tusa ma le faʻavasegaina o C2 Glue ma le faʻaleleia o le auala na fausia ai le le mautonu i le le mautonu o lisi. Alpox sosaiete faʻatau atu o lenei vaega i le aofaʻi o faʻapipiʻi o loʻo sili atu nai lo le 80%. Mauaina o Europa e maua le Glue vasega e le maualuga atu nai lo C1 (ma le faigofie o le a le mea e faigata, ma i le maketi o Rusia e tusa ma le 0.5 mpa), lea e masani ai toesea i le au Europa vasega ma e leai le aia tatau e igoa ai kelue.

Arkady lukoyanov. Faʻamalosiina Ageeses e masani ona faʻaaogaina pe a fai o loʻo iai ni foliga taua e taua i mafaufauga (faʻataʻitaʻiga, o le sipai i fafo (luga o puipui), faʻapea foi i le fola i fafo. O mataupu matou te fautua atu i le faʻaaogaina o le faʻamalosia, o loʻo sili atu nai lo le masani ai, tamoe i le punou.

Mo le vevela o luga e manaʻomia faʻapitoa kelu?

Arkady lukoyanov. Ioe, e le o faʻateleina le vevela - o le a puipuia ai le kulimi i luga o le sima ma le faʻamalieina ia le itiiti ifo ile 1 MPA.

Evagelia Ivlya. Mo le feagai ma le afi o le afi o le vevela ma le vevela i lalo ifo o le 80 s, e mafai ona e faʻaaogaina "masani" afu "ma le maualuga. O a latou mea ua mafai ona maua i le vevela o le vevela, ma ua mafai e le kelu ona manumalo ia i latou. Peitai, i le tele o le matou kamupani o loʻo iai o faipule o loʻo faʻaaogaina i luga o luga o luga o le 80 i le 120 s. Matou te taʻua o latou vevela-tetee. Latou te iai ni filoʻoto faʻapitoa e le susunuina.

Faʻafefea ona saunia lelei le saunia o mea eseese aʻo le i gatete

1. Mai Bararal Bases aveese uma fasi fasi mea uma. Tetele vaalele o loʻo feagai ma eletise, mea laiti i abrasives, tamai nofoaga i le lima ma le uʻamea poʻo le paʻu paʻu. O lenei mea na te mulimulitaʻi i le faiga o le faʻamalologa: mo se faʻataʻitaʻiga, aʻo leʻi faia se panisi poʻo le PVC Coting, o le Priers o loʻo apalai i le pito i luga o le paʻu paʻu.

2. Smiga vaega e tatau ona aveese le sasaina, ona faamutaina lea, i le faʻaaogaina o se tulafono, foʻiso, o le a latou faʻatali ma le agaga paʻepaʻe e faʻamafi ai.

3. Spolast luga (malo polyvyll chloride, alofa, polycarboate i totonu.) O mai i se tulaga tutusa e leai se aoga. E manaʻomia lenei mea, talu ai i le gaosi oloa oloa i luga o latou, o loʻo tumau pea le malamalama pe a uma le tali mai ile fomu.

O a mea e mafua ai le faʻaaogaina o se mafiafia mafiafia poʻo manifinifi vaega o kelu?

Arkady lukoyanov. O le tele o le mafiafia vaega o le faʻapipiʻi e tau atu i lona solomuli ma mafai ona suia, ma i le sili ona leaga tulaga - i le aveesea o mea atoatoa. Faatasi ai ma le manifinifi tele, o le tulaga lamatia o le le maua o le patipati o le pamu. O ni suiga masani lava o tekonolosi. O nisi Wizards ogatasi puipui pe o loʻo siʻomia ma le le siakiina o le kusi o le vaega, aʻo isi o loʻo taumafai e sefe le le faʻasaoina.

Evgingia ivlyeva . Uma Cashes Weber.vetot, ma le tuusaunoaga o le faigofie (Optima), mafiafia-mafiafia. Tele tagata gaosi faʻatapulaʻaina le Glue Soander ma le mafiafia o le 5-8mm, ma o loʻo i ai matou o le lotoifale i le 15 mm. Le faʻaaogaina o lena kulue, e mafai ona e faia e aunoa ma se faigofie. E fiafia e faia e le tagata faigaluega, aua o soʻo se aʻoaʻoga o loʻo taumafai e alu se taimi. Ae matou te lapataia lava: Mo le tulaʻi mai o le kusi, e tatau ona e maua se tomai faʻapitoa tomai, a leai e te ono lamatia ai "galu" i luga o le fola poʻo pa puipui.

O le a se mea e tatau ona ou faia pe a fai o mea ua faia i lalo o le nonoa i lalo o le nonoa?

Evagelia Ivlya. O se leo leo leo le leo pe a osofaʻia e masani ona faʻaalia le taugofie na faʻaaoga ai le Clup Glue i se mafiafia mafiafia. Ona ia tuu lea o le solomuli, o le mafua mai o le mea e mafai ona faia ai le gaogao gaogao i lalo o le fola.

Arkady lukoyanov. Afai e le pa'ū le taʻele, e le mafai ona aveʻesea, ae o le ono mafai ona aveesea o le faʻamalamalamaga o cladding i nei nofoaga e tele. Eseese mea elemene lea na fai ai tagata palota, sili atu ona foʻie, faʻamamaina le kulimi tuai, ona faʻaaoga lea o se uiga fou ma faʻapipiʻiina.

O le a le mea e faʻapipiʻi ai le manifinifi o le poplatin?

Evagelia Ivlya. O le matou kamupani e maua ai se mea faʻapitoa a Weber.vetot o loʻo faʻasaʻoina ai le oona mo le toetoe lava o ni poletivini ma le vaega o le ofi i le maketi e vave ona vave le maketi.

Arkady lukoyanov. O le mea moni, o le polesining Congwork o se mea le maalofia, o lona vai faʻaputupu e naʻo le 0.05-0.5%. O faʻailoga pepa o loʻo i ai i le faʻateleina o le aʻi ma le tele o vaitaele o loʻo faʻaaoga e galulue ai.

Yuri Rybkin. E mafai ona e faʻaogaina le EPOy-polyrethhane, o le a le mafai ai le polyman, ae sili atu taugata: Latou tau amata i le 150 rubles. Mo le 1 kg.

Faitau atili