O le montage o le fale i le atunuʻu fale: e manaʻomia ma le lelei

Anonim

O i latou o le a fausia se fale o le atunuu ua sili ona fiafia i ai e le lotoa. Ma e le o se mea e ofo ai, aua e le manaʻo e fai le taulaga o le nofoaga e toetoe lava o le tuʻuga o le laʻau i lalo ole taualuga taualuga. Ae e le faigofie tele le fausiaina o se uiga ola, pei ona foliga mai ...

O le montage o le fale i le atunuʻu fale: e manaʻomia ma le lelei 12258_1

O i latou o le a fausia se fale o le atunuu ua sili ona fiafia i ai e le lotoa. Ma e le o se mea e ofo ai, aua e le manaʻo e fai le taulaga o le nofoaga e toetoe lava o le tuʻuga o le laʻau i lalo ole taualuga taualuga. Ae e le faigofie tele le fausiaina o se uiga ola, pei ona foliga mai ...

O totonu o le tusiata ma tufuga e mafai ona maua e le malāina ma le maelega lagolago ma le le tusa o le au tetee o manatu o le lauʻeleʻele.

  • O le a le 'ai i le fale ma o le a le uiga o lana mamanu

I le fausaga tusi

Mansiard - Pragmatic alofa
Veluxe o le au aʻi "cubs" nofoaga i lalo o le taualuga ma le mafai ona sefeina tupe ma tuʻu i luga o le upega tafailagi ma, faʻatupuina ai le tele o matata o le nofoaga. Ioe, i totonu o le faletalimalo e mafai ona e tuʻuina atu ni potu e le masani ai o potu leoleo, ma o taualuga ma malifa o loʻo sili atu ona matagofie. Lipana, o le fiafia ma luma faamalama e mafai ona suia atoa le foliga o le fale, ma e oʻo lava i le paʻu o le taualuga, o le paipa o loʻo iai i le ituaiga o le ata. O fili o le tofa o le malologa i luga o le le tonu o faʻafitauli o le faʻatumuina o ni fofo na mamanuina e maua ai tulaga lelei i totonu o le potu i lalo o le taualuga.

Savili i le falealuga

O le matua aoga o le malulu o le a o fatuina tulaga mo le umi o le tau o le taualuga o le taualuga - rutters ma crates. Faʻafetai i le faʻasao tele, e le o le mea o le laʻau ma le fungas e le o amata. Ioe, e tatau ona e mautinoa le tafe o le ea e ala i le pito i luma o faʻamatalaga ma faʻapipiʻi le papupuni ma faʻatu le papupuni i luga o le paga o loʻo i lalo. Vevela O le Astic Prelap e faigofie atu nai lo le taualuga, pe a naʻo ona o lona eria e laititi. I le fefinaua tutusa, e le mafai ona tapunia le suavai i luga ae le popole e uiga i le plant. E faigata ona faʻaaoga le faʻaaogaina o le avanoa pito i ai, ae o isi taimi e mafai ai ona tuʻuina atu inisinia i iinei (i le taimi nei o le ovasia).

A o le vaega tautupe, o lenei aso e tele na gaosia e le mea moni i le tulaga moni i le tau o le tau atoa o le itu (ma se mea i luga) ma o le tau faia o le arcic e leai se aoga. Faʻamatalaga saʻo, saʻo faamatalaga iinei, pei ona faʻalagolago i le faʻavae o le taualuga, o le tau o ofutino ma le sili atu o faʻafitauli. Ae i soʻo se tulaga, e faʻatonutonuina e se taualuga, e aunoa ma le faigata ona maua se foliga manaia tele, - o le fiafia e le taugofie, ma lalo tatou te faʻamatalaina pe aisea. O le apoka e matau o le falealuga, o se tulafono, o se mea e te fiafia ai i le eria ma se foloa atoa fola, aua latalata i le nofoaga o le fogafale ua maua ai le fola. E leai se auala, o lenei e mafai ai ona e faʻatulagaina le fausia o mea i meafale, pei o se teuina o faiga. E mafai foʻi ona maua se aoga faʻaaoga e nei nofoaga, e le masani ona mafai - sili atu le tele o latou "vavaeina e le" faʻatafunaga faʻavae puipui ma le maualuga o le 1-1,5m.

Mansiard - Pragmatic alofa
tasi

Dorwool.

Mansiard - Pragmatic alofa
2.
Mansiard - Pragmatic alofa
3.

Rheinzinzink.

1. O le pito i lalo o le fola o le foloa o le fola o loʻo faʻamalosia e faʻaesea ai le leo. O lea la, o le avanoa i le va o utupoto e tatau lava ona tumu i le tele o mea e faʻaputuputuu ma papatusi.

2. O le polokalame o le masini o le taualuga o le taualuga.

3. Faʻatinoina o tagata faʻapitoa i le leo e tasi na lapataʻia mai i le Interricote tele-Platforms o le taualuga autu. O le mea moni o le fausiaina o le taulaga o le suʻega, e faigata ona kolosi sao, ma e sili atu ona faigata ona faʻamautu lelei o le eleele i lalo o le vaituloto).

Fuaina o le taualuga "pai"

Sei o tatou taʻu atu e uiga i vaega sili ona taua o le fale o le taualuga o le fale puipui.

Talitane. E le gata i tatou e le gata i uta kiona, ae fausia foi ni tulaga mo le faʻaaga lelei. O lea, i le ogatotonu o Rusia o Lusia, o le lautele o le Rafter Beam e tatau ona le itiiti ifo 200mm, talu ai o le vaega o le mafiafia o le mafiafia. I se faʻaopopoga, e manaʻomia tele na o le saʻo o le ruters ma e le i suia le "faʻamamaina ma le taeao" - a le taimi nei e mafai ona faia ai sloves. O le mea lea, e faʻateleina i le taimi o le fausiaina o le ANFFIC Barlok e faʻaogaina ai le BOOD Bar, faʻapea foi ma le LVL BACK, Cludes mai le tele o vaega o le siʻitia o le vaega o loʻo iai.

The Cricc Ric?

Liliu le ata o le fale ua uma ona fausia o le atunuʻu fale i le tagata nofomau e matua faigata lava. Masalo e tatau ona e alu i le taualuga e faʻapipiʻi ai faʻamalama pito i luga po o le fau o le lug-on, aua o le malamalama mai le pito i luma e le lava. Ae o le mea autu - e aunoa ma le faʻamamaina o le taualuga ma le crates, e toetoe lava a le mafai ona fausia se vaʻa vaʻalele vaʻalele vaʻalele. I le auala e tutusa lava, mo le tutusa mafuaaga, o le tele o tagata tomai faapitoa e le faʻatagaina mo le fausiaina fou ma amata faʻalautele o se taualuga "nai lo luga. AVHTAT e foliga mai o le sili ona faigofie muamua o mea uma o loʻo taʻa atu ai se taualuga o loʻo puipuia mai le faʻanoanoa. Peitaʻi, o le auala lea o le faʻapipiʻiina o loʻo i ai se tulaga lamatia o le siʻitia o le ventiplation gap, "apalai" o le "o le faʻamalosi mai le pito i lalo. O le faigofie fofo o le a amata i le maupupuni tele o le totoina, lea o le a puipuia mai le timu ma le puao, ona e aunoa ma se faʻaseʻe e tuʻu ai le puʻeina ma le taualuga ufiufi.

Sese. Tele taimi uma, faʻatasi ai ma fausaga fou, le fausiaina o le taualuga "pai" amata i lalo. O le studel stroke mea o loʻo faʻapipiʻi i luga o le laualuga. O lana galuega e le o le maua o le ea susu le ea e tui ai le funcing. I se faʻaopopoga, o lenei vaega e poloka ai le auala i le ea vevela ma vevela vevela, lea i le taumafanafana vevela e saili i le potu mai faʻamalosi. Ma le mea mulimuli, VAPORIZADADERS mafai ona faatino le galuega a le vaega lagolago pe a lalagaina le uati.

Mo pupiaso, polyshylene ma polychepylene ata tifaga o loʻo faʻaogaina, o le sili atu le faʻamalosiʻau - o le sili ona lelei, pei ona sili atu ona faigata ona faʻaleagaina. O fasi pepa o le ata o le ata o loʻo masani ai i taʻavale ma pupuʻu i le mulimuli staples poʻo fao i totonu o le clamping nofoaafi. Ia e mautinoa ia amata mai le state ma aumai le toe vaega o fasi pepa e uiga i le 10 cm. O soʻoga, faʻapea foi ma nofoaga, tuu i puipui, o loʻo faʻatautaia e se faʻailoga faʻapitoa (o nisi taimi o le kesi poʻo le taligalu ua faʻaaoga).

Mansiard - Pragmatic alofa
fa

Dr. Shiefer.

Mansiard - Pragmatic alofa
lima

"Uamea talaaga"

4, 5. Tuʻuina atu o sakapuea ma le le mautonu skuche pu e tatau ona tapunia ma le grid poʻo le faʻapitoa o panels (4). AErators (5) o elemene o se taualuga ma le vave "faamalama". Faʻalagolago i le nofoaga, e mafai ona latou tautua o se ea poʻo se oloa.

Faasee. O se tulafono, mo le faʻamalosia o le faʻaaogaina o le tino, o papatusi mai le papala poʻo le tioata o loʻo faʻaaogaina, mai lea faʻapitoa oloa, pei o le "bort gragewol viope" "(Knauf Close), o loʻo iai foʻi sea tulaga o le tele o le tele o le porpa (o mea e le o faʻaputuputu ai le tau o vai ma vai-mama. Tuʻuina atu pusa talafeagai i le laʻei o le a faigofie pe a fai o le tipiina o laina faʻataʻulaʻu o lea ua latou aafia ai le tasi ma le isi o le urosa. Ae i soʻo se tulaga, o mea e tatau ona tuʻuina i le lua pe fa vaega (ma le ipu mafiafia 100 ma le 50mm, ma le 50mm, ma le totoʻa o le gaioiga.

Faʻaaoga ni fulufulu masani o le polyyyrey, e ui lava i le mea moni o loʻo i ai foʻi le malosi o le vevela o le vevela ma e le o fefe i le susu (ma i le taimi faʻapitoa e le o faia i le mea lea e aunoa ma le tele , ma ua faʻatumuina e le faʻatumuina o le aau mulimuli a Polyrowy i le tau o le mamanu.

O le teineitiiti o le falemai fou na te faʻaalia i le taimi nei, o lo o faʻaseseina ai (paso i le va o mauga o Plywood) o loʻo i luga o le fola o PlyFod. O le taualuga e mafanafana, e pei ona faʻateʻaina e alalaupapa i le folau, ae i le taimi e tasi o le siʻitia tau o suega e 20-30%.

O isi metotia fou o le faʻaosoina o le taualuga o loʻo sosolo atu i le va o le polyarethane o rafters po o le "faʻaʻoleʻole" i totonu o le nofoaga o Cellulose fulufulu fulufulu (extata). Faʻamasinoina e le taʻutaʻua o faʻamaumauga faʻatekitia, o nei mea e sili ona aoga, aʻo latou mauaina lautele le faʻaaogaina lautele.

O mea sese masani ma se mea taua o le taualuga

1. O le aufaʻafefe e faatiga e faʻatamala, i se tasi vaega, ma fasi i le va o papatusi ma le sone o le faʻasalalauga vaʻalele.

2. O le moli o loʻo faia i se auala e i totonu o le sone o le va o le va o le vanila o loʻo i ai ni taga lili, o fea le ea e le tafe.

3. Mo le faʻamalosi tino, o le maualalo o le ata tamatamai lima. I lea tulaga, e le saunia se isi talosaga.

4. PaRO- ma (poʻo) le manava o le vai o loʻo faʻapipiʻiina tutusa i le Rafules.

5. O le ea tafe e le o faʻatulaga i totonu o le avanoa i lalo ole vaega.

6. Faʻasaina o elemene o loʻo faʻapipiʻiina ina ia o le taumalulu o loʻo latou momoe i le kiona (luga o le kiona kiona, latalata i le itu).

7. Faʻaleagaina le tele o nofoaga ua faaleagaina pe a faʻaofuina soʻotaga, e malepe ai fao pe a maeʻa galuega.

Susu susu. Aua le manatu o le taualuga o le taualuga e matua le mafai ona sili atu. O le laititi o le vai e mafai ona ulufale atu i totonu o pu mai i fusi ma soʻotaga o elemene ona o le paʻu aafiaga. E le gata i lea, e ala i le Ventivier Gap (o le a talanoaina i lalo) faʻatasi ai ma le ea i lalo o le taualuga i lalo o le taualuga, o le vaipuna o le vai. Puipuiga mai lenei susuga o le pito i lalo o le osofaia. O mea sili ona lelei mo lana masini e lua- ma tolu-vaega polyropropylene o eseesega ata. O lo latou tomai e faamisi steam faalavelave le susu i le faaputuputu i le mafiafia o le le mautonu (o se aofaiga o le susu mafanafana o le ea i luga o soʻoga o soʻoga o soʻotaga e ala i le faʻatamala o loʻo faia i totonu o soʻotaga ma fale teu oloa). O fasi pepa o le ata i luga o le larfter, amata mai le eAves, ma fetaomi atu le vevesi. O le mea mulimuli na te avatua o le avanoa sili ona ventipela, e leai se mea e le mafaufauina le fale lavalava. Matou te maitauina foi o nisi ata (maualalo vapr permeibility) manaʻomia se lua ventipala o le va o latou ma feololo.

Tausalaina o le ea. I le taumafanafana, o lapotopoto o le taualuga o ni nifo moni mai le la. I le taimi lava lea e tasi, e oʻo lava i le mafiafia o le faʻamalosi e le mafai ona puipuia le potu mai le vevela, pei ona iai se mea na vevela. Ona o le vaʻaiga i tua, na o loʻo ulufale mai i totonu o le potu, ma o se iʻuga, o le fesuiaʻi o le fesuiaiga o puipui ma le taualuga. Venzorzor Shinecally suia le tulaga, faʻatagaina lenei ea e o le saʻo e alu i le sone o le skate, ma i le taimi lava e tasi e mautinoa ai le susu mai le susu o le susu.

O le sili maualuga maualuga (lautele) o le ventzazor o le 40-50 mm. I le laititi o le tau, o le a le vaega o le pasia o le ea o le le lava o le le lava, ma le sili atu - o le malosi masani e mafai ona solia. O le uunaiga a le ea, pei o se tulafono, ua faʻatulaga e ala i le lala o meaola. Lenei aso, ua faia pea le saunia-faia auala e masani ona faʻaaogaina mo lenei faʻamoemoe, ma ia faʻaputuputu le ea i le pito i luga o le toʻotoʻo, valaʻau le sāʻi o loʻo valaʻauina le lautele. O le mea moni lava, o le isi tamai taualuga i fafo atu o le ulufafo mai le Ventzazor.

Aua le pipii i luga o le tini

O le taua o le faʻatulagaina o le ata o le faʻavaeina o fesoʻotaʻiga. Mo uaea, paipa ma sili atu le ea ea e manaʻomia le nofoaga. E i ai le tele faʻaosoosoga e faʻatumauina se aoga aoga i nisi nofoaga faʻaupuga nai lo le faʻalogoina ma faʻapea foi ona faia slots i le folau. Ae o le mea na tupu, o le faamaoni o le SPargotizola) ua solia ma o tagata o loʻo faia, o loʻo fausia ai bugs, o le faʻapopoleina i le ventipped gapota. Ina ia aloese mai lenei, o fesoʻotaʻiga e manaʻomia ona tuu i pusa poʻo tagata palota i lalo o le tini, ma ia mautinoa le avanoa talafeagai e faʻateleina ai le kolosi o totonu o le totonu o le totonu o le totonu o le totonu o le totonu o le totonu o le totonu).

O nisi taimi (mo se faʻataʻitaʻiga, i le taualuga eleele), e le lava nuʻu laʻau, talu ona faʻapipiʻi taga o loʻo i totonu o le fotū. Ona seti lea o le aerators poʻo le fiafia ma se turtrional turbine. E taua le au fai a tagata e galulue ai le fogavale i le apu a le paopau, ma e te manaʻomia e maua ai le lua aerators - i lalo o le faʻafitauli ma luga atu.

Laulau vaʻai i le mekasini "Manatu o lou aiga" Nu 5 (172) P.154

O le faatonu faafetai i le kamupani "Saint-Goben Cis", Knauf Cussive ma Volux

Mo fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili