Manaia i uili

Anonim

Na avea le mafuaʻaga ma tusi ai lenei tusitusiga ua avea ma tusi ua oʻo mai i le Faʻatonu. I totonu, o le matou faitau, o le Aʻo o le AVID, fesili e fautuaina le ala o le ea e sili atu ona lelei e filifili ai mo se atunuʻu nofoaga o le vaitau

Manaia i uili 12296_1

Manaia i uili

Hankel, chw0912, 14600 palapala. Hankel, chw1213, 15900RUB.
Manaia i uili
Cherbitroe, Ar -09c, 18900rub.
Manaia i uili
Cherbitroe, Ar -12c, 250080 ndu.
Manaia i uili
BEKO, BPK-12H, 16800 CHO.
Manaia i uili
Dantex, RK-09PSM-R, 22800 CHO.
Manaia i uili
Dantex, RK-12PSM-R, 27700rub
Manaia i uili
Timberk, Am Tim 5h p3, 10980 olo.
Manaia i uili
Timberk, AC Tim 12h p3, 16540 olo.
Manaia i uili
Zanussi, Zacm-07h, 11800rub.
Manaia i uili
Badsu, BPAM-07H, 11250 CHO.
Manaia i uili
Electrolux, eacm-12 es / f1 / n3, 16300 olo.
Manaia i uili
Electrolux, eacm-10 dr / n3, 11890 gi.

O le Komiti Faʻatonu Faʻafetai ia Beko, Cherbrooke, Hankel, Rusky ma Stark mo se fesoasoani i le sauniuniga o mea.

Laulau vaai i le mekasini "o manatu o lou aiga" Nu. 8 (164) P.163-165

Na avea le mafuaʻaga ma tusi ai lenei tusitusiga ua avea ma tusi ua oʻo mai i le Faʻatonu. I totonu, o le matou faitau, o le Aʻo o le AVID, fesili e fautuaina le ala o le ea e sili atu ona lelei e filifili ai mo se atunuʻu nofoaga o le vaitau

Manaia i uili

O la matou filifiliga o se monoblock

Ma, i le tele o oa uma o filifiliga, e tasi le filifiliga tumau mo le taumafanafana - faʻaaoga le ua faʻaigoa monoblocks. O ni masini ia e i ai uma vaega o loʻo fuafua lelei (Fan, Pusa, o le vevela expngercdentctor.p.) ua tuu i le tasi mataupu. Monoblock o le ea o le ea ua vaevaeina i le faamalama ma le telefoni.

Faamalama o le ea e taugofie. O loʻo latou faʻaputuputu i totonu o se faʻamalama o loʻo iai nei pe i se faʻapitoa na faia i totonu o le fale fale. Ae o le faʻapipiʻi o le masini na o le faigofie. A uma mea uma, afai e te leʻi sauni le faʻapipiʻiina o sea masini i le fall nofoaga, e tatau pe tusa ma le tasi o le faʻapipiʻi; A faʻapea e fou le Windows ma le lua-glazed Windows - Poloaiga o se Soush News (e ui lava masalo o le a manaʻomia e suia le faamalama atoa) pe tipi le tatalaina i le puipui o le fale. Ae na o le polbie. Tuua le fale mo le taumalulu, o le a e ono faamalosia oe e aveese le ea malulu mai le tatalaina, ma le mulimuli ia mulimuli ane ma sili ona talitonuina.

Laititi tele o Monoblocks e leai ni faʻafitauli, talu ai o latou faʻapipiʻi e sili atu le faigofie. Ina ia amata o latou faʻagaioiga, o se tamai pu e manaʻomia le faia o se tamai pu i le faʻamalama poʻo le puipui ma aumai le vevela o le a tuʻuina mai i le monoblock. O nei tulafono o vaʻa, e faaauupegaina i uili, e matua talafeagai lava: faʻafetai i lenei, e mafai ona feʻaveaʻi i le potu pe mai le tasi potu i le isi. Mo le taumalulu o le masini e faigofie ona le fiafia ma nana pe nana e ave i le taulaga. Ina ua maeʻa le faʻaoʻoina o le masini feaveaʻi, e faia ai se pu mo le hose puipui poʻo le faʻamalama (o lona tino (e tusa o le 100m) e tele faigofie ma faigofie atu pe a uma ona aveʻesea le faʻamalama monoblock.

O le filifiliga o le telefoni mai fafo o le ea. E sili atu nai lo le 90 tagata gaosi oloa i luga o le maketi a Rusia (iinei ona matou faʻaaogaina ai lea o le suʻega afi o le suʻega o le School Schoot.yandex. E aofia ai kamupani tele o le AErotek (Switzerland), Carrier's (All - Aslin, OMONGH (ASLASK AMENDID, ZANESICK (ASLANGICK (ASLANGICK (ASLANGHER SPLEL, ZANESIK SMENDIDH, ZANESICK (ASLANGICK (NOFOSPIA INMENK, ZANDEK Uma - Italia), Electrolux (Sweden), Biantike, Rolsen (PRESEN (Korea), AEG (AEDAA), AEDAA) O nei kamupani o nei faʻalapotopotoga e leai se mea e tasi, ae o se laina atoa (e sili atu i le 250 faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i luga o le maketi). Glossy tau mo Mobile Monoblocks e matua tele - 8-60 afe o rubles. Na matou filifili e tuuto atu lenei aʻoaʻoga i faʻafitauli tuʻufaʻatasi ma se aoga faavaluaga, ma aemaise o filifiliga o le masini.

Manumalo ma le Malosiaga Manaomia

Manaia i uili

Filifilia o se sili atu malosi masini, aua le popole o le a faʻaleagaina: o le eletise eletise e manaʻomia e le ea e tusa ma le 3 taimi e itiiti ifo nai lo le paʻu malosi na aumaia ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le 2.5 kw coollant masini manaʻomia e tusa o le 08 kw o le eletise eletise.

Malosiga taumafaina faʻamatalaga: Malosiaga lelei atoatoa vasega, Ofisa Faʻaleleia atili o le mataituina, malulu lelei - mafai ona maua i lona puipui i tua. O le lavelave o le masini sefe eletise e faʻaalia ai le muamua o le vasega o le malosi o le malosi, faʻailoaina mai e tusi mai le G. i latou e manaʻo e totogi le eletise

Malu / vevela

E i ai le faʻamalosi a le ea e le mafai ona galue e le gata mo le faʻamamaina, ae faʻapea foi i le vevela vevela ona o le fausia o le eletise eletise. O sea mea faigaluega e aoga, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le falefaʻatau ma se paʻu o le umi o le susunuina, lea e le silia ma le 5-6. O le a fesoasoani le tulaga o le a fesoasoani i le vevela vevela seia oo i le taeao. Taumatau, A o le vevela i fafo e le pa'ū i lalo ifo -5 i, ma mafai ona faʻaaogaina ma o se tutoʻatasi o le vevela o le vevela, ae o le mana, e le sili atu i le pule. Masini ma masini malu ma faʻamafanafana galuega e le sili atu nai lo le 25 kamupani. O le tau o ia masini e faʻateleina ai le 3 afe rotabs. Ma atili ai foi. O le tau o le paketi (e oʻo atu i le 13 afe rubles) - Faʻataʻitaʻiga BPPC-07n (Ball), Am pm 07h p3 (hatsa), hansa), hansa), hansa)

Alavai o le ea

O le agavaʻa o le masini e faʻagaioia i le ea o le ea o loʻo aoga pe a iai se faʻateleina o le susu (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a uma "taumalulu o le tau). Pe a ma le 20 kamupani o le ea i luga o le ea o le ea, na faʻaaogaina i latou i sea galuega, ma taʻitasi e faia eseʻese. Ua faʻaleagaina mataupu, e faʻatigaina pe a mago i le ea, tafe i le paleti na faʻapipiʻi i le pito i lalo o le masini, ma e tatau ona faateʻia ai le taimi. Ae lata mai nei faʻataʻitaʻiga i luga o le maketi lea e oso ai tafe o le pallet i luga o le pallelet i luga o le vevela vevela. O le iʻuga o loʻo faʻamatuʻuina atu, o loʻo faʻafeiloaʻia faʻatasi ma le soloia o le ea i le auala. A o le Filifiliga, e tatau ona e faia le fiafia i se faʻataʻitaʻiga. I le auala, o se faʻaopopoga o se faʻaopoopoga o le susu na faʻateleina ai le lelei o le masini i le malu o le auala. Ina ia fesoasoani i dachenstons cope ma aemaise heady headty, o nisi tagata gaosi faia a latou oloa ma le gaioiga o le sili atu faamautu. O sea, mo se faataitaiga, Timberk ma Deup Detices ma se solo matutu o le sili atu nai lo 30 lita / aso.

Ventilation mode

Fausiaina-i totonu o le Mobile Aindience Fan, faʻapea foʻi ma Latutis e suia le faʻatonuga o le ea, faʻatagaina oe e faʻaaoga lenei masini i totonu o le potu i totonu o le potu. Ina ia malu pe vevela le potu vave, e lua tagata fusu ma lua afi e faʻapipiʻi i laupapa laupapa (2 afi taʻavale tekinolosi). Ae ui i lea, e oʻo mai i le taimi nei, e le mafai ona fefiloi le ea o le ea i luga o le faʻaleleia o le fua o le fua o le ea fou mai le auala. O le muamua faʻataʻitaʻiga na aliali mai i luga o le maketi, faʻatagaina e faia - dio ecm-10 dr / n3 (eletise). E le o se tasi e pei ona masani ai i lona puipui i tua, e pei ona masani ai, ae lua pu mo fesoʻotaʻiga paipa - i totonu o le pa o le ea fou. E tatau ona taʻutaʻu atu uma paipa i fafo atu o le faamalama, ae o le isi foi e tu i le sili atu o le tasi.

Auto Mode

Afai e te filifili e faʻatau le ea o le ea e mafai ona galue i le malulu, faʻamafanafana ma le faʻamalosia o auala, filifili le masini faʻapipiʻi i le "Auto" galuega. Faafetai ia, o le ea conditione o le a mafai ona faʻaleleia otometi le vevela, pe a manaʻomia, sui mai le tasi auala i le isi, suia le auala o le ea e tafe ai. O le tagata faʻaaoga e tumau naʻo le setiina o le vevela manaʻomia. O lenei vaega o loʻo tuʻuina atu i lona ea malulu e tusa o le 27 o le tau (o le tau o mea faigaluega o le 9500-20 000.). I le taimi lava e tasi, o le faʻamafanafanaga auala e tuʻuina atu i le faʻataʻitaʻiga o le 16 o le 16 kamupani o totoe, o loʻo totoe le 11 Kamupani "o le" Auto "galuega o galuega e mafai ona galue i mea e mafai ona galue ai i mea e mafai ona galue ai i le malu o mea. O le sili o le tulaga o le tau o le tau ma le lelei e mafai ona maitauina i nisi faʻataʻitaʻiga pei o Acce pm 09h p3 (timberk (Ascoal (Ascah (BACAME) Id.

Po

O lenei vaega o le taimi nei e maua ai se moe fiafia ma sefe le eletise. I le taimi lava e tasi, o le ea malulu lava ia seti le sili atu le saoasaoa saoasaoa e faʻaititia ai le pisapisao, ma faʻateleina faʻateleina (pe a galue i le malu), o le vevela o le 2-3 c.

O le po o le po o loʻo tuʻuina atu mo oloa na gaosia e le 29 kamupani. E tatau lava ona matauina e naʻo mea gaosi e mafai ona fai ma sui o le maketi, i totonu o auala malu / fofo i le masani ona faʻaaogaina, otometi ma le po. O le sili ona mafai ona maua i le tau o le AC pm 09h p3 faʻataʻitaʻiga (timberk), rap-09Cwad (bolse (BABEN), BACAM)

O ni nai upu e uiga i le pisapisao, o le mea e fausia ai le alatele o le ea. E tatau ona ou taʻutino atu e sili mai lo latou pisa. O le mafuaaga mo lenei o le monoblock mamanu. E tusa ai ma le sailiga afi, o le ea malulu ma le pisapisao o le 45db o loʻo ofoina atu naʻo le 6 Forms (9 faʻataʻitaʻiga), e oʻo atu i le 55 o tagata gaosi). O le toe vaega o masini e sili atu ona pisapisa. O le galuega faatino e faigofie: o le faʻamaonia e moe i le le leoa, e aunoa ma le faʻalagolago i le po o le po, e tatau ona e filifilia le itiiti ifo le pisapisaʻo. O se tasi o faʻamaumauga uiga faʻapitoa o le mac 14020 faʻataʻitaʻiga (Alaska): o le leo tulaga na faia e le sili atu 38db.

Mauaina le tau malulu o loʻo mulimuli mai i kamupani na faʻamaonia aloaʻia, o le tusi muamua o le tusi faʻamaonia mai le gaosi oloa

Suavai fufulu le ea

O masini feaveaʻi, pei o mea uma o le ea, faʻamama le ea e faʻaaoga ai faʻamama. E moni, o le lelei o le mea mulimuli e ese. O le telefoni feʻaveaʻi o loʻo faʻaaogaina e le ea o le ea, o le uamea poʻo polymer mesh. Latou te faatuai ona o ni vaega tele. O faamama o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le teuina o le laititi o vaega e oʻo atu i le 0.01 μm i le tele, faʻapea foi ma pollen, microorogasms o le mea e masani ai. O le tuusaunoaga mai lenei tulafono o ni faʻataʻitaʻiga e lua mai le mac (Alaska) faasologa ma le Air Geate masini (Electrolux). O le mea mulimuli e faaauupegaina i le efuefu faʻamama, o se haf-faʻamama o manifinifi faʻamamaina ma o se ea tuʻufaʻatasia o le ea.

Pulea mamao

Manaia i uili

O le Kamupani a le ea malulu o le ea (eletise) na maua ai se vailaau-faʻapitoa: O le nofoaga maotua o loʻo faʻaofi i totonu o le fale faigaluega. A e manaʻo, e faigofie ona aveʻesea ma faʻaaoga o se uaealena mamao.

Tagata vaivai

I le masani ai o le ea malulu, e mafai e le tagata faigaluega ona faʻatino i le "mafai / off" faiga e faʻaitiitia ai le olaga tautua. Avop-conditions ma se tagata le mafai - O se taimi o tagata liliu mai - o le compreser e galue i taimi uma e aunoa ma le tape. I le taimi lava e tasi, o le afi o le afi o loʻo suia gofie suia ma tusa ai ma ia - o le paʻu malosi. O tulaga lelei o mea na e aofia ai i le mea moni e sili atu le saʻo o loʻo tausia le vevela, o le ea e sili atu le televave, eseese i lalo ifo o le pisa ma inu le eletise. Ae o tulaga o le taotoga i fafo atu o le taulaga, o nei lava mea lelei e faʻaititia ai le le atoatoa: O se masini le lelei e nofouta i le faʻamalosia o le sapalai voltage. O le mea lea, o le a tatau ona faʻatau mai se tagata faʻaolaina sili atu le faʻamalositinoga ARAMAZE ia te ia, a leai se isi tagata faʻamaʻamaiga o le a ola mo se taimi umi. O le tutusa telefoni feʻaveaʻi mai fafo atu ma le pule i luga o le maketi o loʻo matua tele lava.

Gabarits.

Talu ai o le Mobile Romita tu i luga o le fola, e taua tele le fetaui tonu lava i le avanoa e mafai ai ona e taliaina mo ia. Ae e te leʻi alu i le faleoloa, filifili tonu i le mea o le a faʻapipiʻiina o lou avanoa, fuaina ma le faʻaeteete lenei avanoa ma aua neʻi e faʻagalo e le tatau ona sili atu nai lo le 30 cm, ma le puipui umi e le sili atu i le 30 c4. Masalo o lea na e faʻaalia manino ai le mea e tatau ona i ai le faiga e tatau ona iai le masini e te manaʻomia. O mea e sili ona lapoʻa-tele o loʻo maua ai ni laupapa ma cluru kamupani: o latou lautele e naʻo le 30cm, ma le maualuga o le 63cm.

Faitau atili