Asthetics o aoaoga ma faalagolago

Anonim

O le toʻatele o matou pe a faʻatau se umukuka, seti i latou lava le galuega o le faʻaaogaina o se mea lelei, aoga, aoga, aole ma i le taimi lava e tasi. O le galuega e le mai mama. Ae maise talu mai le fausia-i le umukuka meafale (ma le metotia) maua i luga o le mataupu faavae o "uma ma vave"

Asthetics o aoaoga ma faalagolago 12318_1

O le toʻatele o matou pe a faʻatau se umukuka, seti i latou lava le galuega o le faʻaaogaina o se mea lelei, aoga, aoga, aole ma i le taimi lava e tasi. O le galuega e le mai mama. Ae maise talu mai le fausia-i le umukuka meafale (ma le metotia) maua i luga o le mataupu faavae o "uma ma vave"

Faʻatau mai o se umukuka fou i le olaga o soʻo se aiga o se mea na tupu o se tele fua (e i ai le toe faaleleia o le potu, le filifiliga o meaafale, metotia, mea lelei). Ae e te leʻi alu i le umukuka naloni ma amata fesootaiga ma tagata faufautua tagata mamanu, o oe lava e tatau ona i ai se manatu manino o le umukuka, ma le mea e mafai ona e faia i lau paketi O fea o le ae "faʻapipiʻi meafale ma mea faigaluega ma meafaigaluega ma aiga.

Asthetics o aoaoga ma faalagolago
tasi
Asthetics o aoaoga ma faalagolago
2.
Asthetics o aoaoga ma faalagolago
3.

1. Slazed Farm Laroeclassical kapeneta faaauau pea ona tatala modules e talafeagai mo le teuina ma o se isi gaioiga i le agai i luga. O fuaiupu faapena e mafai ona fai taugofie kapeti ma logo mai le logo.

2. O le le lava o mea teuteu teuteu i totonu o le Vega Plus umukuka ua tumu i le tele o vaega o le aofia i totonu o le scardes.

3. O masini o le faʻateleina o le faʻalauteleina o le faʻaopopoina o le umukuka, ae le aoga le faʻasaoina o lenei mea. Lau pele Advens mai le Array mafai ona suia i le tutusa palasitika

E tolu "vaega" vaega "lea, e tatau ona maitauina latou ua mafaufau loloto i ai. O le pito i luma o meafale o meafale (suʻega), galue i luga o le faʻatulagaina o faitotoʻa ma pusa i lalo o le Kapeneta ma Pusa, le faʻatumuina. Mo ia tulaga taʻitasi ma e tatau ona e filifilia le sili filifiliga filifiliga mo oe i le tau talafeagai vaega. Ave e uiga i ai ma tautala.

Tamaoaiga ads

1. O le sili atu faigofie le ata o le umukuka modules, o le taugofie le seti atoa o le a tau.

2. Mo mea na e totogi ai, e te totogia mo le lua taimi sili atu nai lo le faʻatonuga.

3. E sili atu le aoga e faʻatautaia ai se tasi module ma le lautele o le 90 cm nai lo le lua o le 45 cm.

4. Faʻasolo le toe faʻasolo, swivel ma le ulufatu i le faʻateleina o le paʻu o le umukuka. Peitai, ina ia faʻamalieina atoa tulaga e faʻaumatia ai oe lava i aso uma.

5. O le pito i luga o le kapeta i luga ma le tatalaina o le tatalaina o le taugofie nai lo le aufaitau ma faitotoa na gagau ai. O le tau o luga o le au savali o loʻo faʻatatau i lo latou maualuga: o le maualuga atu o le Kapeneta, o le mea maualuga ma lona tau.

6. Suiga i le Alamninum Srel poʻo le faʻaaogaina o le vaipuna e sili atu taugata nai lo le ua tutui mai i mea tau tamaoaiga.

7. Thanterttup of Lotoamua, ma e sili atu ona soona lelei le maʻa e sili ona taugata, mo se faʻataʻitaʻiga, couwards faia i luga o le lauʻeleʻele Chipboard.

8. O teuga tupe i luga o mea e mafua ai ona faʻaititia le ola o meafale ma le faʻamafanafanaga o le faʻaaogaina.

E amata uma lava i metotia

O suiga o fale, e aofia ai faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa, pito i luma o le toe faʻaleleia o fale), - o le itu pito i luma o le umukuka. O lenei, e iai le tele o le au i aso uma o le 'au i luga o latou "tauau". E le gata i lea, e tusa lava ma le faʻaaogaina sili ona saʻo, o le ae tuua ai faʻailoga o lou nofo i totonu o le umukuka ma faʻatetega fatuga i luga o papa. E tatau ona e filifilia fesuisuiaiga o le "Ou te fiafia i ai", ae faʻapea foi ma le talitonuina i lo latou tutumau, le mafai ona tatalia le "mamao. E aʻafia ai le tau i le ki o le tau, ma le taua.

Asthetics o aoaoga ma faalagolago
fa
Asthetics o aoaoga ma faalagolago
lima
Asthetics o aoaoga ma faalagolago
6.
Asthetics o aoaoga ma faalagolago
7.

4. O le faʻapopoleina o le kapeneta o le Kapeneta e faʻateleina ai le tau o le poloketi i le atoa, ae faʻaopopo le tele o faʻamafanafanaga.

5. Suiga mai le atavali vali (nolte kuchen) ma mdf, laina ma le pvc ata ("lkirion").

6. Sa faia le umukuka "Stella" ma se taugofie, ae aoga tele o le "palasitika palasitika", o le a le malamalama maualuga.

7. Sa i ai i le umukuka o le umukuka

Mea e ala mai i le mea e mafai ona vaevaeina i le fausaga ma le faʻamaeʻaina (feagai ai). Fuafua muamua le laupapa laupapa, MDF, fafie, tioata, e le tele lava ma le uamea. E faalēaogaina se Tiapolo SDSPh. E le gata i le tele o mea gaositusi, ae le naʻo le gaosia oketi tupe a le fuatupe, ae o i latou foʻi e maua ai vasega tau tupe Chippobboard teuteuina i ata tifaga, o loʻo i ai ma le veneer, ufiufi i varnish, ia enameni. O le sili chipboard o le Siamani (formaldhehyde le tatalaina vasega). MDF - mea ma le maualuga o le susu o le faʻamamaina ma lelei mea faʻaletonu - faʻaaoga mo le gaosiga o meaafale o vaega uma. Umukuka ma le tumau mai fafo o loʻo avea ma vaega lautele i le faʻataʻitaʻiga o toetoe o toetoe o uma fafo ma taʻitaʻi gaosi oloa gaosi. O oloa MDF e mafai ona tuʻuina atu soʻo se fetuunaiga, aofia ai ma le curvililiar (bent trades).

O le faʻasologa mautu i le gaosiga o umukuka e faʻaaoga tele, ma naʻo le ituaiga o le faʻavaʻa, ma le paleta (faʻaofi) e masani ona faia mai le MDF o lo o faia mai le MDE. E tele taimi e masani ona faʻaaogaina e le o se malosi mautu (e matua faʻaititia i le faʻagaioiga), ma le so-taʻua o le fasi laau. O le tekonolosi o ni mea taua: O le afi o loʻo tipi mai i le faʻasusu na utu ma aoina i le talita faʻapitoa. E le gata i lea, o le tele o le tele o loʻo faʻaaogaina - papatusi faʻapipiʻi mai le mafiafia mafiafia o le laʻau. Faʻatusatusa i se faʻasologa malosi o le tele o fale e sili atu le matagofie o le susu, E leʻo se mea lata mai ai lea ae faʻapea. O mea taua na tutupu, a Arca, Berlono, Ernestonamepa, o Verova Mobile, "UKEMEN!" EKASO "ID.

Mea faigata e tatau ona teuteu i le tele o ata tifaga, plastics, masani pe toe fausia (faynet) venen, i le taina o vali

Mo le tele o tausaga, sa valivali le atavali mai le MDF mai le alofa faʻapitoa o tagata faʻatau, muamua o mea uma e masani ai i itu uma e lua i itu uma. O tagata gaosi oloa e ofoina atu le tele o suiga o teuteuga teuteu (maualuga gloss, matte ma fausaga ma fesuiaiga o varnish, enamel, animei ma le aoga faapitoa). Peitaʻi, o le umukuka ma ni vaega mai le MDF i le maualuga tele o fesuiaiga o le a sili ona tau talafeagai o le a tau mai le 16-20 afe. ​​Rubles. Mo le 1 p. M. ADO e sauni ai o le pefu uma pefu ma tamatamailima uma o loʻo vaʻaia i luga o le faʻataina o le faʻata. E moni, e faigofie ona faamamaina gusssy subade. I luga o le pito i luga o le matematika ma fausaga eseese o tamatamai lima e le o maitauina pe leai se mea na matauina.

Umukuka ma faia faia le faʻaaogaina o le "vali mdf" Tekonolosi, Evelo "umukuka A faapitoa Berloni, DELLANTE, SOVAVAVAVININI, Simidic IDR. O le fuafuaga sili ona manaia i aso nei atonu o facades mai chipboard ma tini palasitika - ma so o se decor, e aofia ai i lalo o le laau, ma i lalo o varnish maualuga, ma pito mai PVC, 3D Acryl, Raukantex Faaaliga (Rehau) ma se talaaga otooto alumini. GALUEGA, "O laei" i palasitika palasitika, e mafai ona fautua i e na ona maua ni tamaʻi ule umukuka, aiga talavou e laiti. O ni fata e matua i ai a latou ava, ma taʻimutaina ai, e fai ai le pupula, vevela ma le susu i le susu, e puipuia i aafiaga o vailaʻau o aiga. O le tasi Mongon meter o umukuka ma ni vaega, laina ma le maualuga-lelei palasitika, tau pe tusa o le 16 afe rubles. E sili atu nai lo le sui o le tupulaga fou - mai le MDF ma Acrylic palasitika poʻo le tino, faʻataʻitaʻiga maualuga gloss. E iloga i se tulaga maualuga o manatunatuga (le aʻafiaga o le faʻata) ma malutaga, lanu lagolago. Umukuka ma le gents "MDF Plus Acrylic Plustic" o le a tau e uiga i le 17-20 afe o rubles. Mo le 1 p. M, ma ma le fronts "mdf ma le gagana parapapa" - mai le 22-30 afe rubles. Mo le 1 p. O le mea e te le iunite, o se faʻataʻitaʻiga, mai Giulia Novar Fatmen "Maria".

O le sili ona manatu o le stucratic o le vaega o se ata teuteu. Tau - mai le 4 afe rubles. Mo le 1 p. M. KIH e mafai ona aofia ai se tasi o le filifiliga tele o ie ma lanu. Ae, o le mea lava e leaga, o nei tulaga e le fuafuaina mo le tautua umi. Latou te matua fefe lava i le vevela i luga o le 100 s. O le tulaga pe a fai o le ata tifaga i le oven sone mai le oretactant loka po o le pusa e masani lava.

Countertp - leai se aso e leai se malologa

O le tusitusiga faʻapitoa o le fale taʻalo, lea e faia ai le faʻamanatuga o le faamanatuga, e le masalomia o le taua tele. Peitaʻi, i le fausiaina o se foliga lelei o le umukuka, o foliga o le taʻutaʻuga o le countertpo le malosi. O faʻamaumauga o faʻafitauli o mea teu umukuka e fai ma sui o faʻataʻitaʻiga mo tofoga uma ma le paketi.

Mafaufau i itu lelei ma le le lelei o mea na fuafuaina.

Sei o tatou amata i le vasega o le kenera - maa faalenatura (maaleale, granite, o le oneone, labradon). O le galue i luga o mea e sili ona matagofie. O se nofoaga lelei lenei mo le gaosia o le tele o oloa, e ese mai i luga o le fualaʻau maʻa, latou te nonofo fou. Peitai, i luga o maʻa maʻa, muamua o faʻailoga uma o le Hostess gaioiga e tumau pea. E iai faʻataʻitaʻiga e taugata, ma o le tausiga na oi latou e faʻafitauli tele. O le galue i luga o le seti o le fafie e matua matagofie, aemaise lava i totonu o le 'ie na ufitia i le Atunuʻu sitaili ma masani. Faatasi ai ma le tausiga talafeagai (faagaoioiga ma suauu faapitoa, wex), o le a latou tautua mo se taimi umi. E le mafai ona toe faʻatuina falelotu laupapa, ae mafai ona toe faʻaleleia e ala i le faʻamamaina o ni faaletonu laiti ma le ufiufi suauu. O le poto-tetee ma le tumama (upu moni, ae le taugofie) o loʻo manatu o loʻo aʻafia ai luga o le skinless steel.

Asthetics o aoaoga ma faalagolago
valu
Asthetics o aoaoga ma faalagolago
iva
Asthetics o aoaoga ma faalagolago
10
Asthetics o aoaoga ma faalagolago
sefulu ma le tasi

8. O le laulau mai le masani masani ma lona matagofie matagofie o le olaola e fetaui lelei i le talaaga o le umukuka.

9. Sa faia ni sui o le umukuka "Lera" o loʻo faia i le Chiphboard ma le Coated ma le Porrylic Plustic. O le countertpop mai le maʻa masani e faʻaauau ai le "Apron" mai le mea lava e tasi - e aoga tele.

10. Mo counterttoptop, o moli umukuka na faʻaaogaina ai le tele o mea (Rracanic maa. E iloga ona uiga i le malosi, lamolemole le faʻataʻitaʻi, tetee i le tele o ituaiga aafiaga ma le matagofie, o le a nonofo i le umukuka, ma faʻafiafiaga.

11. Mai le maʻa o le maʻa e mafai ona e faia se matagofie, aoga ma faʻaopopo le sili ona taugofie pe a faʻatusatusa i le laina o le papa i luga o soʻo se ituaiga

O le miti o le toʻatele o tagata e ana o se mea faʻapitoa o le maʻa. O le maʻa faʻapitoa o se igoa faʻapitoa mo ituaiga eseese o tufuga e aofia ai acrylic resin ma minerale faʻapipiʻi. O lau ma suavai. O le suavai o se mea fou o mea fou o loʻo faʻaaogaina ma se faʻafuaseʻi ma e masani ona faʻaaogaina mo le feagai ai ma le feagai ai ma le faʻaaogaina o ata, e pei o le laulau i lalo. O le lisi o ata o le lau ma le tele o mea o minerale o minerale e auala i uiga i se natura faanatura. Sapalai i le ituaiga o papatusi ma le mafiafia o le 3 i le 12 mm. O laupepa faʻapipiʻi faʻapipiʻi, laupepa manifinifi e masani ona pipii i le faavae o le chippobboard ma MDF. O le maa faʻapitoa e maua ai Dupont, Hanex, LG (Talofa-Macs), Ligan, Montelli, Porcelan), samsung), samsung), samsung) O meatotino autu a tagata uma o le malosi, o le mataʻaloa o le fausaga, ona o le le faʻamalieina o palapala ma le susu, o se faʻailoga tele o lanu talimalo. O mea o loʻo iai mea o loʻo faʻamamaina, polesi, ma o le laulau pito i luga pei o se mea fou. Tau o oloa - mai le 11 afe afe rubles. Mo le 1 p. O lona uiga i le mafiafia ma le teuteuga o le mamanu (o le tapota e mafai ona avea ma monophonic, ma vaitafe faapitoa). Matagofie (mauoa lanu lanu palette ma tusitusiga), o le le mautonu, tetee, tetee atu i aafiaga o faʻataʻitaʻiga ma le vevela o faʻataʻitaʻiga (tau o Preshzet. Mo le 20 pr). Insish tuʻufaʻatasia le faʻavae masani (tusa o le 90% o le tuʻufaʻatasiga o le kuata mita) ma alualu i luma tekinolosi.

Afai e te manaʻomia se laulau umukuka, e le fefe i aso taʻitasi o faʻaaogaina ma i le taimi e tasi e sili atu le taugofie (mai le 3 afe rubras mo le plastic proppon. Vevela vevela (tusa ma le 180 c), suauu, uaina ma isi meainu ma isi meainu o le a le tuua se tulaga i luga. Oloa e tumau, tetee i le faʻaleagaina ma le aʻafiaga o vailaʻau, o latou lamolemole lamolemole ua faigofie ona ola mama. O le vaega o mea na susu na faʻamaonia ia latou egger estertaps. O le faleʻitaʻi o le fale ma le Maota o loʻo i totonu o le tuʻufaʻatasiga o le pepa o loʻo faʻatumuina pepa e sili ona lelei.

Faamafanafanaga mai totonu

A o le tamaoaiga ona o le faʻatumuina o le faʻatumuina o kapeneta ma pusa ma le le atoatoa o le fanua ma faʻataʻamilomilo faiga ma mafaufau pe o le a e mafai ona alu i mea o le kapeneta, tu i luga i le tolu maliu. O le leai o se mea moni o ese mai le tulaga lua o tagata i totonu o pusa i pusa o le a faia i le faaputuga. E le o se mea. Aemaise talu ai i ituaiga uma o fata, feaveaʻi toʻilalo, faʻapipiʻi mo coutlellery ma isi mea aoga aoga e mafai ona faia e le gata mai taugata steel, o le faʻasologa, ae faʻapea foi mai le palasitika. Aua le faafitia oe lava o se teuina o faiga ma pusa ua uma ona saunia i totonu ma ufiufi ma ufiufi mo tele bull. E manaia ma manaia. O loʻo i ai se polokalama ma le ono tane e le taugofie - mai le 4 afe rubles. (Pusa lautele - 600mm) ma mai le 5 afe afe. (Lautele - 800mm). Ae o lau saofaga lenei mo lou mafanafana. Na faʻaogaina e ADLA le teuina o polaga e faapitoa ai pusa i se faamauga ma le sipola. Ua mamanuina ina ia sponges ma pulumu, taga lapisi ma solo pepa a avea pea i lima. Drawer tau - mai 5-6 afe rubles.

Asthetics o aoaoga ma faalagolago
12
Asthetics o aoaoga ma faalagolago
13
Asthetics o aoaoga ma faalagolago
sefulu mal le fa
Asthetics o aoaoga ma faalagolago
sefulu ma le lima

12. E mafai ona e faaauʻu 'auʻaunaga e le gata ile modu ma fanafana ma faitotoʻa, ae tuu ia e faʻaola i faitotoʻa ma alofilima.

13. O le pamu, na fai ma teuteuina lelei i le vaega atoa pito i luga o le vaega pito i luga i lalo ole laulau, o le a latalata i le laulau.

14. alu ese mai ma swivel fausaga angular le a mafai ai ona e tuu ipu umukuka uma. O le maualuga o le tanu i mamanu agai tutoatasi o le tasi i le isi.

15. E mafai ona fausia fagu i lalo ifo o le pito i lalo, ae o le tumutumu foi o le umukuka.

Asthetics o aoaoga ma faalagolago
sefulu ma le ono
Asthetics o aoaoga ma faalagolago
17.
Asthetics o aoaoga ma faalagolago
sefulu ma le valu

16. Faʻamasani le utaina mai le pito i lalo o le pito i lalo o loʻo mafai ona faʻafetai i Lemans - Fofo mo Toolele Kapeti, ia e tumau ai le faʻaaogaina o le eria.

17. Mo le faitotoa natia i aso nei, e le gata static, ae faapea foi o loo natia i le fata retractable. O le a latou sese ona leiloa le umukuka, peitaʻi o le a tuʻuina i le aofaʻi o fata ma se iloiloga lelei.

18. wardrobes Maualuga o koluma ua talafeagai mo le teuina o meaai ma tekonolosi embedding

Faʻaleaogaina ma fesuiaʻiga faiga ma auala faigata na faʻateleina ai le tau o le umukuka, ae na latou faia tonu lava e faʻaletonu, saunia le faʻatulagaina o le Kamupani ma faʻafaigofie galuega a le talimalo. E le i tatau uma ua faatotogaina i latou kapeneta uma. O lea foi. Aemaise lava i se umukuka laiti. Poloaiga tasi pito i le numera atoa o le numera atoa ma le faʻaseʻe ma faʻateʻaina o le faʻalapotopotoga - o le tau o le a tuputupu aʻe le umukuka, pe tusa o le 10%. Faaopoopo i lenei mea i le kuka sone o se kaseti-fagu-fagu 15cm outbound lautele, lea e tau na o 1.5-2 afe rubles.

Afai ei ai se faatulagaga angular o meafale, o le a mautinoa lava e manaomia se taʻai elemene angular po o nisi faiga ese. O le tau o elemene Roteri e faalagolago i le tulaga o le lavelave o le auala, o le aofai o le fata (po grids). Mo se faataitaiga, o le tulaga faatonuina carousel Kessebohmer mo le faagaau tulimanu ma tiers lua tau 8 afe rubles, faatasi ai ma le fa - pe tusa 15-16 afe rubles, ma le valu - e uiga i le 19 afe rubles. E i ai se faʻataʻitaʻiga a le tagata gaosi oloa e le o se faʻataʻitaʻiga ma se suiga i le 360, ae o le 180 i le 5-6 afe o rubles.

faaopoopoga vasega-maualuga ma "faatumuina" mo umukuka maua i Europa: Blum, Hailo, Hettich, mutia, Kessebohmer, Salice, Vauth-Sagel, VIBO IDR. Vaega o nei ituaiga faʻaaogaina uma Europa uma ma taʻitaʻi Rusia gaosi.

Lisi Vaai i le mekasini o le "O le Manatu o Lou Aiga" Leai 10 (166) p.102, 104

O tagata faatonu faafetai i le sui sui o le kamupani i Rusia lea, Nord Kuchen, Kaka ", Epe" mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili