LUTE MA HITMOCK

Anonim

O se vaega o tusi tusia na faʻatau mai ai le fola i totonu o le paluga o le muamua laau toto i vilnius ma le faʻamoemoe o le lauʻeleʻele ii. A maeʻa ona toe maua le potu o le potu i lalo o le fale mautotogi, e le aunoa e le pule taʻitasi lona manatu o le lofsst mamanu. O lenei poloketi, o loʻo valaau lea o le tusitala o ia, ma sili ona lelei ma faʻavave muamua i le tauvaga tauvaga.

LUTE MA HITMOCK 12328_1

O se vaega o tusi tusia na faʻatau mai ai le fola i totonu o le paluga o le muamua laau toto i vilnius ma le faʻamoemoe o le lauʻeleʻele ii. A maeʻa ona toe maua le potu o le potu i lalo o le fale mautotogi, e le aunoa e le pule taʻitasi lona manatu o le lofsst mamanu. O lenei poloketi, o loʻo valaau lea o le tusitala o ia, ma sili ona lelei ma faʻavave muamua i le tauvaga tauvaga.

O le manatu o le LOFTPs i aso nei e mamao tele mai lona uiga muamua. E saʻo i atunuʻu na le toe iai, aʻo le mea moni lava, o lona uiga, o le mea moni. O lea, o le Herrpool poʻo le Heattan Lofts o Rioung Booumge o se palu o le laʻei o le mea taugata o le arcous Fale mautotogi, valaauina aso nei lofi, e mafai ona aliali mai i fale masani masani, ma le taulaga, ma le tele o latou tagata e talitonuina o le LOFO Bricks ma le tele o paʻepaʻe.

LUTE MA HITMOCK
tasi
LUTE MA HITMOCK
2.
LUTE MA HITMOCK
3.
LUTE MA HITMOCK
fa

3. O le moli o fafie, lona lanu masani ma le foliga na teuteu ai se "tama" tane ". Lelei le mautonu faʻatagaina ona faia ma le itiiti ifo o le tele o lamepa toetoe atoa o le teritori atoa, naʻo lalo o le mesa o le mekasini.

LUTE MA HITMOCK
lima
LUTE MA HITMOCK
6.
LUTE MA HITMOCK
7.
LUTE MA HITMOCK
valu

5. O le tulaga o le pa puipui ma utupoto i le taualuga, o le faʻalumaina ma le gent, e le nanaina - o le kiona paʻepaʻe faʻatasi ai ma le gatete o le atigi.

O se mea aoga vaʻai i mea na fesoasoani i le e ona le fale mautotogi e maua ai le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le stolen boot boots (masini na afifiina i la latou fale gaosi muamua). O le pusa vali vali, faʻapipiʻi uili ia i latou - ma na latou liliu i nofoa feaveaʻi.

6. Uaea, o le faʻamalosiina o le palapala mai le manava ma o le eletise eletise o loʻo totoe i faʻamoemoe ma manatu o se vaega o le polokalama faʻapitoa, ma o loʻo iai foi e talafeagai le avanoa.

7. O le Studio Space Moving Opemppectical moli i luga o le umi umi faʻamalologa, taofi taofi o loʻo faʻapipiʻi i le puipui o le menania.

8. O le sitepu e tuʻuina atu i se pantry (o le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo ulagia i le puipui itu o le faʻavae). Fausiaina-in corkrobe mo fafo i fafo e iai le loloto loloto - 65 cm. O le masani a le auʻaunaga o le tele e susulu ai le auala ma le nofoaga e teu ai i le itu o le utupoto.

LUTE MA HITMOCK
iva
LUTE MA HITMOCK
10

9. O le umukuka "Peninsula" e tutusa o se pa ma se maliega faigofie o le countertaps.

Na tatalaina e le DOETRY KUDIN i lana poloketi fou i le manatu o le LOFO ese mai uma vaega vaega. Ma le "Amataina o Statingtory" - o loʻo i ai le fale o le fale aʻoga muamua ma lona tolu o le potu, ma le lagolagoina o le malosi o le wild Ina ua uma ona faʻafouina le fale mautotogi, o loʻo faʻamamaina lelei mea uma lava i totonu o le potu malamalama, lea na fausia ai le vaega e tasi, o loʻo fausia foi mo le Mejezonene. Mo le tasi itu - o se fale ulufale ma se faletaele, isi - o se potu malolo ma se potu umukuka. O lenei vaʻaiga e tele o mea, e tele faleoloa falefaigaluega nofoaga, ma o lea e iai le mautu ona vaʻaia. E leai se mea e taaʻiga faʻafitauli, ma aliaʻe ai lea o Hammock ile ogatotonu o le afi le sone, aumaia e le e na ona mai Amerika i Saute. O le vaega o moe o le nofoaga o moe o loʻo faʻatulaga i luga o le mesanine. Ia, masalo, toetoe o mea uma i le muamua latalata. O le sili ona manaia o loʻo faʻaalia i le lona lua.

O LE FOLAFOLAGA FMULIU

O le tele o vaega na fuafuaina e le tusiata o le sili sili ona aoga avega vaega o lenei totonu. Na mafai e ona foliga na mafai ai ona foia ni faafitauli i le taimi e tasi. Na foia le galuega o le Zoning o Zonings: Faafetai ia te ia, o le LOFT o loʻo vaevaeina i le itu taua, ae o loʻo faia foi le lagolago, i le tausiga, i le avea ma se matafaioi. E le gata i lea, i totonu o le alatele o loʻo i ai le tolu-vaega o le fale puipui ma le loloto o le 65 cm (lua o lona tolu o loʻo nanaina (O lenei potu o loʻo latalata i le faletaele, e faʻafaigofie ai le faʻapipiʻiina o le alavai ma le laina i le vai), ma i le mamao, ma le aoina. Ole auala maualuga mai le potu malolo o fata ma le loloto o le 28cm, fuafuaina mo tusi, album ma faila galuega. Mai le itu o le umukuka, ua tapunia le faʻatulagaina o meafale ma le lua suʻesuʻega o pepa tapunia e lua ma le isi, itiiti, ma se fale ua fausia i totonu o le pusaaisa. E faaauupegaina uma i faitotoa.

Afai e manaʻomia le filifilia o le faʻataʻitaʻiga o le faʻavae o le faʻavae o le "galuega gaioiga i totonu", ona le maua lea o le faʻataʻitaʻiga sili. Na o le mataupu a o le tekonolosi na liliu i le mea sili ona laʻititi, o le faʻaaogaina inisinia ma le fuafuaina o le ERGONMOCIC BALUPERS, Connegement, tuuina atu le mama ma le lempiline. O lona, ​​le galuega, ona aumai i se tulaga maualuga maualuga, liliu i se arethetics.

Le-Fuafuaga Fuafuaga

A o le filifilia o fofo lelei, o le tusiata o loʻo manaʻomia le sili ona talafeagai ma lava mea tau paketi filifiliga. O lea, o le sitepu i le Memau o loʻo nofoia le tulaga maualalo i lenei pule, ae e faigofie ma faʻavaeina. O lona aveeseina o le 1.8m, lautele - 0.88m. O le vaega autu o le ata o le sitepu e fuafuaina. O lenei na mafai ai ona faʻaititia le umi o faasitepu ao ma le faʻatumauina o le tulaga taua o le faigofie - lava lautele laasaga, maualalo le siʻitia o le maualuga. Ua oʻo le faitau aofaʻi o loʻo iai se fale gaosi, o le faitotoʻa e faia e le Alatele.

O faamalama tele i le taimi na filifili ai Archicialctor e siitia ai. Ina ia faia lea o lenei, o le vaega o le faʻavae o poloka na faʻaesea, ma ua mamao ese mai i faʻamalama i le fogafale o le 42cm i le maualuga o le Windows 3.3m. I tua atu o le faʻamalama i le faʻamalama o loʻo i ai se tamaʻi polokikinolosi - O se tusi o le afu o le afu e vaʻaia e vaʻaia mai le fale mautotogi o le faʻafanua o le mesa o le mesa o le mesa o le mesa o le mesa o le mesa o le mesa o le mesa o le Musnava O le faitotoʻa i le faapaologa e le i faia le pule - o lana matafaioi o loʻo faia e le samoa faamalama, ma sitepu i luga o le tapulaʻa paʻu ua faigofie.

I le itu la lea, o le tusitala atoa ua ou matua iloaina lava le faasologa o faiga tekonolosi: muamua i le avanoa avanoa na taulaʻi ma ua teu le mafiafia o le mekasini o Mekisaitia. Ma, i luga o le fao i totonu o totonu, o le tele o le fola polyarethane na faia - e tutusa lava i le alatele i le alatele, i le potu o le umukuka, i le umukuka ma faletaele. Ina ua uma lena, o le faʻavase o le ksatini ua faʻamau i Uʻatasi ma laʻau laupapa, ma o lea na faia ai le fogafale i le auala lona lua. O le OBBUS o le tele o le Windows Boober o le LOFA na filifili e faʻateleina atili i le faʻaititia o latou tuaoi maualalo. O le isi laasaga o le faapipiiina o se mamanu meafale e faatino ai foi le matafaioi a le Vaega (vaega uma na faia).

Toe Lagolagoina le Playly

taualuga maualuga faatagaina e fausia se mezzanine lelei ma o le tele faateleina le eria aoga mo le toeitiiti a lona tolu: o le tele o le mezzanine e sili atu nai lo 27m2 (9.1x3.25m). Le maualuga i le taualuga o 1.9M - e le o lava le faapea o le tagata o le maualuga auala e mafai ona agai atu saoloto, malolo, galuega i le laulau. I le tuaoi, o le "Luga se lua" lagolagoina uamea mamana faamafanafana ave, ave le isi lua e lagolago le mezzanine i le ogatotonu. O le pa o se fausaga sagatonu uamea manifinifi ueloina, ua faapipii i puipui uma e lua faaiuga, i le O loo iai ogatotonu i luga o le uamea tauaveina auala ma i nofoaga e lua o loo faapipii atu i le lagolago taualuga ave. Taunuu i luga o le mezzanine, manaia le mafaufau i le laufanua (tele avanoa faamalama tuuina atu se iloiloga matagofie mai lenei "Alalaupapa Kapeteni").

O le foloa o le "potu vevela" ua tumu i ie o Plywood, o le taualuga o le sao o le fale o le mesanine ua teuteuina foi. I lona ave, masani pa-tiʻetiʻe ua tiʻetiʻe iʻo incandescent, illuminating le alasavali ma fuaitau i le faletaele ma faamamafa le mamanu rhythmic o utupoto i luga o le taualuga. O le auala lava lea e tasi o le faamaeʻaina ma moli o loo faatatau i le "visor" potu "visor" (ona aveesea vaaia o 0.5 m). Le lanu malamalama auro o plywood ma ave faatagaina e faaitiitia ai le vaai o le taualuga maualalalo i le auala.

Correctrine, fuafuaina Dmitry mo le tele staircase puupuu mezzanine. O ona elemene uma (faʻapea foi ma meafale faʻatau atu, o le ufiufi o le Vaega ma le "Peninsususu" ua faia mai le MDT mea e teu ai. O lenei mea taugata aogā ua mafai ai ona foia le galuega o le faamaeaina o elegantly ma le agavaa. Le afioaga o le "ola" mea, aemaise lava unpainted, faatasi ai ma se uiga tatala, ua faia vevela vaaia ma le faaaoga e oo lava i sone a pei ai e le teuina laau e masani ai, o le faletaele ma se Mea e taele.

Faamatala le tusitala o le poloketi

Faʻatautau i kamoki
Fuafuaga pe a uma ona toe faaleleia
Faʻatautau i kamoki
Fuafuaga ae leʻi toe faʻafouina i le taimi o le toe faʻafouina o le soʻotaga soʻoga o le tupe maua o se fale piliki na vaevaeina faʻaaogaina o laina leaga e vavae ese sela-fale. Sa le i ai i le fola le pule i fafo, na o le fola, na o le fola ma se vaega o polyplex. O faʻavaʻa faʻataoto e faia i fafie, faʻamalama faʻamalama - mai le plywood. O le moli i totonu o le fale mautotogi o loʻo misi - faʻaaogaina i vai mafanafana vai. O le vevela e maua ai le kesi faaluaina-mataga vaalele ma se potu tapunia o le sela, faʻapipiʻi i le sauniga i le va o faamalama, luga o le umukuka ". O le System ua uma ona faʻamaonia lona aoga ma le faigofie o le faʻagaioiga. Punou moli masini faʻaaogaina le sili ona masani ai le sili ona masani ai, faʻapea foi ma tapuni moli mo faletaavale. I luga o le Mekala mea, o loo i ai le maualuga o le tata o le metele, o le uila i puipui o apamemea ma le tutusa masani. O le potu lalagaina o masini moli ma le saogalemu puipuia.

Tusiata domiry kadin

O lenei, ina ua uma le aofaʻi o loʻo faʻamutaina le tausaga talu ona maeʻa le toe faaleleia, e mafai ona faʻailoa ia na faʻamanuiaina le suesuega. O faʻamatalaga uma ma faʻamaumauga o le poloketi, o faʻafitauli lava ia na faamaonia lo latou faigofie ma le loto faanaunauga, ma le faʻatusa o le mafaufau o le e ona.

Faigofie o mea ola

O le amio lelei, faigofie lelei, faigofie o mea i totonu - o nei uiga uma o loʻo i totonu o le tusitala i uʻamea vaega, ufiufi i papatusi o le matautia Plywood ma MDF. O latou, o le laualuga o puipui ma le faʻaʻau o le faletaele, e aofia ai ma le potu taʻele, na faia foi, faʻapea foi ma le pito i lalo o le vaitusi. E le fefefe le latou laualuga i le vai, e tetee lava i aafiaga tau tamaoaiga. O le lelei o faʻapipiʻi, o sui o fum e i ai se taua taua i le galulue ma mea taua. O le pulou malosi na tuʻuina i totonu o le faletaele susu ma le vevela ma le vevela, lea e le mafai ai ona faʻaoʻo le taimi o se mea e le masani ai.

O le auala filifilia na faʻatagaina pe a maeʻa ma gaosi meaafale e te feiloaʻi ai i se paketi talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻatuvaʻa i le Italia o le umukuka "Penunsra" o le a tau tele o taimi sili ona taugata. Ua saunia foi e le tusitala ni mea aoga "mea laiti", o ni fafa vala i totonu o le faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le faitotoʻa faitotoʻa poʻo faitotoʻa a le kimumuni.

Faitau atili