Uunaiga o vasega

Anonim

Faletaele, o le siosiomaga o loʻo tatau ona filifili e malolo ma malolo, e lelei mo le kiliaina i se faiga masani. Mo lenei, e i ai mea uma e te manaʻomia: pa ma ufiufi fofoga, meataalo, meaaiti, meaafale, mea faigaluega. Fausia, faia, taumafai ...

Uunaiga o vasega 12407_1

Faletaele, o le siosiomaga o loʻo tatau ona filifili e malolo ma malolo, e lelei mo le kiliaina i se faiga masani. Mo lenei, e i ai mea uma e te manaʻomia: pa ma ufiufi fofoga, meataalo, meaaiti, meaafale, mea faigaluega. Fausia, faia, taumafai ...

Uunaiga o vasega

O uiga fou i le mamanu o le faletaele e aliali mai i tausaga uma. Ae na o le masani faiga o loʻo sili atu i tua atu o le taimi ma aga, ma o ona faʻailoga ma le aso nei e le leiloa lo latou matagofie. O se laina o le Igilisi ma le tele o mea i le Italia ma Sipaniolo e maua ai ni mea e maua ai ni meataʻalo mea faigaluega, faʻapea foi ma meaafale ma mea lelei mo faletaele, e faʻapitoa. I nei pisinisi, o tekinolosi tuai o loʻo faʻaogaina ma e sili atu ona alofagia ma le alofa, e masani lava ona fausia mea e mafai ona tuʻu i le tasi laina ma galuega o le faʻaaogaina o le laina. Le filimei i le au fai togafiti ma tagata gaosi tagata e tausisi i faatonuga faalepou nei i mamanu. Valnine Oloa o le tele o tagata Europa e le itiiti ifo ma le tasi pe lua aoina i lenei sitaili. Mafaufau i nisi o foliga o faletaele o faletaele ma mea faigaluega mo le faʻamoemoe mo le latou faʻatulagaina.
Uunaiga o vasega
tasi
Uunaiga o vasega
2.
Uunaiga o vasega
3.
Uunaiga o vasega
fa

1. O mea e matagofie o le a taofia ai le tumau i totonu o aso nei ma aganuu i totonu.

2. Axor Montreoux oso i asiasiga uma i le faletaele o le a avea ma ituaiga o taimi malaga.

3. Mo se potu malolo o le potu, o le tino, o faʻata e fetaui lelei i le matagofie vaega. Afai o le lanu, ata ma detor o le mulimuli ane tuʻufaʻatasia ma mea o loʻo i ai i totonu o mea, o le a maua ai le tulaga o le tele eleele.

4. O le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le Ship Shop mai le aoina o fefiloi ma mea faigaluega.

Maso maso

Muamua o mea uma, tatou te maitauina o loʻo iai pisinisi i lalo o faʻataʻitaʻiga i paʻaga talaiga, seʻia oʻo i le iʻuga o le XIX. Ua latou aumaia la latou amataga mai i vasega anamua, o tu talavou ma mamalu o Roma o totonu o loʻo i lalo. O se meaaoga i aso uma e Emboy i tala faʻasolopito o talaʻaga i lona tulaga mama e le mafai ma e faigata ona manaʻomia. E ui i lea, ia fai le ala o le ogatotonu o le 'eleʻele maualuga ma filifilia se tulaga faʻapitoa o meafaigaluega ma mamanu faʻatinoina, e mafai ona e faia se fatu. O le a faitau ai ni athetics o se faʻasolopito faʻasolopito, vaʻai mai le itu o le itu o onapo nei, ia amanaia tekesi fou ma mea fou. O lea, o meafale e faia i le faletaele o laʻau masani o le faletaele e masani ona suia i polyrehhane, ma o oloa masani o oloa e faia i le vevela poʻo le cheaterite.

Uunaiga o vasega
lima
Uunaiga o vasega
6.
Uunaiga o vasega
7.
Uunaiga o vasega
valu

5. O le laupapa laupapa - o se tulaga uiga ese e uiga ese i vae-vae.

6. O le tau o le aoina o le meaafale mo le faletaele i le neoclacsical style, tuuina atu e tagata faaaoga.

7. O le '' '' '' '' '' '' 'O le' '' auala-o le vaitaʻele-vaitaele) o le 170x76 cm o loʻo tuʻufaʻatasia ma le compotec).

8. Mea faʻapea mai le Natura Aoina i le agaga Rococo. Sa toe fai mai lana palaso i luga o le vai.

Tusa lava poʻo le a le faʻasolopito faʻasolopito e le tosina mai ai oe o se faʻataʻitaʻiga e mulimuli ai, toetoe lava o le faletaele o loʻo tusia e le operal, e aofia ai ma le mago, pe a mafai ona faʻamalieina ai pe a maeʻa le vai. I totonu o lenei potu, o loʻo iai le potu i le tasi poʻo le isi. Pe a tuʻu se faiga masani, o le matafaioi o faʻafitauli o le faʻata (uma puipui uma-faʻapipiʻi ma fola (pe a faʻatagaina le potu). Ua uma ona totogi le mafaufau faʻapitoa i o latou foliga (tele o latou taʻamilosaga, ovavage ma le faatagataotaua) ma Ram, teuteuina ma Couving, Andland, Inland, Inland, Inters. O loʻo taulaʻi tele le vevela o faʻata i le pa, ma o le folavali ua faʻatafunaina ma tamai laupapa. O pupuni e talafeagai (pe a iai se faʻamalama i le faletaele), Crystal Chandeliers, atavali. O totonu o le vasega o loʻo manaʻomia ai le tele o nofoaga - i le itiiti ifo 10m2. O le mea lea, ia fai se faletaele (po o se tasi o le "susu" potu) i soʻo se tulaga faʻasolopito mafai ona gafatia o le tagata fou o le taulaga fou o le faia o nofoaga.

Uunaiga o vasega
iva
Uunaiga o vasega
10
Uunaiga o vasega
sefulu ma le tasi
Uunaiga o vasega
12

9. O le AM.PM 5 e 5 Tallock Compin o loʻo i ai le sili ona lelei foliga o faʻaupuga o faʻatalanoaga ma ona po nei.

10. O COO lafoa-uʻamea taele ua lauiloa mo le tele o tausaga.

11. Vaeluaina le taele ma fola feololo ma lua pamu e lua anveles, o le tulaga faaonapo nei i luga o le autu o aufaiti.

12. O le 12 Onnant Oval Modes Newscation Cictic ma Chrome vae.

O le amataina o le faʻatulagaina o le faletaele, filifili poʻo le fea sitaili e te avea ai ma faʻavae. E mafai ona fai se faletaele ma se matagofie ma le malulu (i le agaga o le vaitau o Louis XIV), e sili atu le vavalalata pe taofia. O le faʻataʻitaʻiga mo fetuunaiga e mafai ona auauna atu i le Igilisi i le sitaili o Victorian, na i ai se taimi umi ma oʻo atu ia i tatou toetoe a le suia. Tele taimi, o masani e fesoʻotaʻi ma cleciism. Mo le faletaele i lenei sitaili, manino fofo e manaʻomia. I le faʻaopopoina o le faʻapitoa filifiliga o meafaigaluega, faʻamau ma mea e manaʻomia ai se fesoasoani tusitusia. O le a maua ai fofo o fetu ma faʻamatalaga fetuutuunai i le style style ma se potu faʻapitoa: Arches, koluma, Polasters (i le facs, o loʻo fausia, matchecle, sipela, matchco. Talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, o se aoina o le faʻamamaina o le susuga o le susuga o loʻo teteʻe mai ai le faʻavaʻa I le ala, le faʻavae mai le faapaologa o le ata e tasi ma le valivali, pei o le eaves, e mafai ona faʻaleagaina se faʻata masani (mo le tele o faʻaaogaina fetuʻu-flex).

Tusiata e le o se sili atu

Uunaiga o vasega

Uunaiga o vasega

Paissters, koluma, o loʻo i ai i le masani i totonu o le masani i totonu o le wareli. Ae o le a le mea e fai ia i latou? Mai le maaleale - atoatoa, ae o faiga masani faigata ma taugata, ma mai polyrorethane, ma tua, ma se mea moni e sili ai le derpolymer - moni lava. E i ai foi ituaiga faʻaputuga o faʻaputuga o faʻaputuga, e toe fai i luga o le faʻasologa o faʻamaumauga: e faʻavae i luga o lona fili - stylized Pilasters, Eʻau, o loʻo iai, o loʻo iai, o loʻo iai le tagata, o loʻo iai le numera o tagata o loʻo feaveaʻi.

O le avanoa o loʻo taʻele le taele e mafai ona teuteuina i le ituaiga o alkalo, podium ma sitepu. I totonu o le totonu o le totonu, plumping masini o oval po o le faʻatamala foliga faʻalagolago i volonaina o le mapusaga e pei o le auvae tuai.

Fautuaga talafeagai

I le avea ai ma se tulafono, tele siʻulaina oona e matua agavaa lava ma e le fuafuaina mo tuʻufua i puipui. Peitaʻi, e le o le lautele o nofoaga, ua faʻatagaina ona faʻapipiʻi ni mea e latalata i le puipui. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e filifilia se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi (e mafai foi ona e mafai ona maua mai le plumping acrylic) ma vavaeina i laupapa laupapa, mosaiki ma le maoae o le moli uila, mosaic. O le a le mafai ona afaina. O se faʻamatalaga manino o le fausaga o le taʻele, e tusa lava poʻo le a lona tulaga, e mafai ona avea ma se ie puipui-kanine.

POLOKALAMA O LE POLOKALAMA MO FANAU STROLDS I lalo o le Goursec Ofura Nearnuau, Usufono (France), Porcerola) AM.PM (Faʻavaomalo Bridy), Talafatu o Falaloai, Fafo Fausiuga, o Broroy Brooks, Thomas Crapper Co (uma-Malo)

Leo tele

O le saofaga autu i le taʻamilosaga o loʻo aveʻesea e le taele, e masani lava ona manaʻomia le faʻataʻitaʻiga i lalo o le mealilo e matua agavaa lava. O nei vaevaega o loʻo i le ogatotonu o le potu, e masani ona siʻi ona siitia le malae. E tusa ai ma le masani, tuaoi tuʻusaʻo (e aunoa ma le faʻapipiʻiina o panels) i ai o le tele o nofoaga vaivai ma se lautele lautele i tua, o lea ua liua i le laupapa. O loʻo faʻapipiʻi i latou i vae, e masani ona faia i le ituaiga o vae lviv, griffins, ma isi mea o nei auiliiliga tautua o se faʻaopoopoga o se teuteuga. O fuaitau o faʻataʻitaʻiga e ese. E tele vai taele ma laititi (aofia ai nofoa) - o le tele o 158x68, 170x8088888m88m. O le au vālu e fuafuaina tulaga maualuga maualuga faʻataʻitaʻiga (42cm). Ae e tele le mea e tatau ona faʻapipiʻiina 74 faʻailoga ma le 84cm, mo se faʻataʻitaʻiga, faia o le pepa apamemea vailaau taele (orbeau), oloa o Igilisi.

Uunaiga o vasega
13
Uunaiga o vasega
sefulu mal le fa
Uunaiga o vasega
sefulu ma le lima
Uunaiga o vasega
sefulu ma le ono

13. O lenei taele e faʻatonutonuina.

. 14. Unicatedsaz-fetaui ma le lever pule mai le Barcher Coite aoina.

15. Trone Turo Dagobert. O le faleuila o le faleuila o loʻo i tua o le pito i tua o le nofoalii (o le taʻavale lea ma se tane natia).

16. O loʻo valiina e le Heanbeau uma oloa (12 amio faaleaganuʻu i le metotia o le pito o xviiv.).

O le malulu o le taele o le taele o loʻo fausia ai se lagona o le malolo ma le toʻafilemu, e umi lava le umi ona nofo ai ma manogi o suauu ma manogi manogi ma manogi manogi ma manogi leaga. Mo mea tau tupe, e manaʻomia ai ni faʻafitauli o ni mea sesega. O le taʻele o le taʻele lima, o loʻo maeʻa ma se isi taʻele e tu ai, lea ua maeʻa i foliga o se ituaiga tuai, o le a manuia. O le vai, faia o mea moni (maa ma apamemea), e taugata tele. Tele taimi e faia ai i latou mai le maamolea video (faʻataʻitaʻiga, "lanu lanu", Lusia), acrylic, preylic. E le sau mai le masani o le leo o le uʻamea na faʻaaogaina i le gaosia o alope mo le sili atu ma le 150 tausaga. E iloga ona iloga ma le maualuga o le faʻagaioiga ma uiga ese. E mafai ona e filifilia se taele, faʻauʻuina ma Aseromassage, - O le faʻamafanafanaga o le faʻamafanafanaga e le feteʻenaʻi le masani i totonu. E taua tele le vaega o le mataupu ma o lona foliga e fetaui ma le sitaili. Pluspibs i lalo o le Agque Dour Sfort Scram Jet (Lusia), Jasm Delifton, Porcelanosa Grupo, ROCAUMER FOLIGA ID.

I le Igilisi faiga

O ipu faleuila na faia i le sitaili faiga e masani ona taʻua o le Igilisi, talu ona maeʻa ona fausia le muamua weanclossus i Egelani mo le Queen Elizabeth o loʻo ou i ai pea i le Xvi. Aesthetic, Spacious ma Busale Boilet Bowl ma se nofoa ma se tane ma le aso o le masani o le Igilisi o tagata gaosi Igilisi o tagata gaosi oloa.

Uunaiga o vasega
17.
Uunaiga o vasega
sefulu ma le valu

17. E masani lava i le Wark Wint ma se tane maualuga ma se filifili e fesoʻotaʻi i le level lever.

18. Tagata taʻitasi Europa gaosi oloa e maua ai le lautele o faʻataʻitaʻiga o le faleuila le faleuila.

O foliga iloga o le mea lea o lenei mea faigaluega o se pedistratel, foliga o se koluma, o le tane ma se maliega fesoʻotaʻiga ma se pesini (o le-e taʻua o le puʻupuʻu). O le tane o le tane e mafai ona faia i se tulaga maualuga pe maualalo. E matua maualuga le tane faleuila - e le gata mai o le faʻailoga o faʻataʻitaʻiga, ae o se mea e manaʻomia ai: O loʻo tuʻuina mai ai i se vai vai, faʻatasi ai iina i taimi uma i le Misbon. O loʻo faʻapipiʻiina le tane faleuila i luga o le puipui i luga o le ipu, ma o aitema uma e fesoʻotaʻi ma se uʻamea uʻamea. Mo le faʻavasegaina, faʻaaoga le mutia ma le mutiaina o mea lelei, fuafuaina e faʻaititia ai le avega o le tane i luga o le faleuila laupapa. O le paipa e faʻafesoʻotaʻi ai i latou o loʻo i ai le taʻoto o le chromiim lanu, apamemea, auro poʻo apamemea ma faʻaaoga ma mea lelei e vaʻai i ai. O le teuteuga o sea tane o se filifili e fesoʻotaʻi i le flush pule lever. O le tulafono, e muta i le tumau o le tagata, teuteuina i ata vali, po o fafie. E masani lava, o le faʻataʻitaʻiga tutusa o le faleuila e gaosia uma ma se puʻupuʻu puʻupuʻu ma le umi.

Fautuaga talafeagai

Uunaiga o vasega

I totonu o se isi fogafale, o se tulafono, faʻaaoga faʻataʻitaʻiga faʻapitoa i autafa o le itu, ma le koluma pa fefiloi (luga o le fata). O le lona lua e mafai ona faʻapipiʻi pe a fatuina le totonu o le faletaele mai le valu. O le taele e mafai i lenei mataupu o loʻo tu i luga o se mea fetuʻutuʻunaʻi, ae e sili atu le sili atu le aoga pe a faʻapipiʻi mai luga luga o le laina i luga o le laina uʻamea. O le maualuga o le fausaga e mafai ona ausia 1.5m. I le taimi lava e tasi, o le a mautu - ma tetee atu i le tele i le 120kg. Ole suavai e faʻatino mai lalo ifo, mai lalo o le fola, e manaʻomia ai galuega faʻaopopo, e mafai ona faia naʻo le tulaga o le toe fausia ma le faʻaleleia.

Itu o le faʻaaogaina o loʻo tuʻuina atu ma le matagofie uamea lever mo le vai FAAMATALAGA, mo se faʻataʻitaʻiga, o tane e tane ma le le faʻamalosi - o le masani lea. O le faleuila e le mafaufauina e aunoa ma se nofoa ma se tapuni (e masani lava o laupapa, i le tele o le pogisa lanu).

Mai le pito i lalo o le gataifale

Tele atigi fagu na faʻaaoga o ni tane mo le fufuluinaina mai le taimi o le Aso tonu. O le mea lea, e le o se mea e ofo ai o le muamua faʻataʻitaʻiga o vaiemu o folamoe, na aliali mai i le pito o le xixv. Na iloa i le tulaga o atigi masani. O lenei faʻamoemoega na faʻaauau ai uma i le au faʻavaivai ma o nei. O le magoto mafai ona fausia i totonu o le prestole, i luga o le faʻamafanafanaga, ae o le masani masani ma gafataulimaina filifiliga o se peneium i luga o le pou-koluma. E le gata i lea, i soo se mea o le hypostas, o le magoto pei o le mataupu o totonu, faataamilo po o fea ua uma ona faia le faletaele).

Uunaiga o vasega
sefulu ma le iva
Uunaiga o vasega
lua sefulu
Uunaiga o vasega
21.

19. Castle i lalo o le magoto mai le kapeteni o le aoina.

20. O le pesini o le kiona paʻepaʻe ua teuteuina i se maʻua faʻamalosi o faʻataʻitaʻiga, ma malolo i luga o le pegatulima e pei o se pou. O le magoto e mafai ona tuʻufaʻatasia ma aso vailaau. Faʻaopopo tautua o se fata o le tutusa o le mamanuina ma mea e mafai.

21. Fufulu alavai ma se tagata o loʻo iai le taunuʻuga o loʻo tuʻuina atu ma teuteuina i tu masani o Farani matai o le finagalo o le mafaufau xviii. E valiina le leo ma le tagata ma le sui.

Lelei miti mai i mea tau aso nei na latou faamamafaina ai ni otootoga faigofie, masani faataitaiga (masani ona faia mai le nettehfarfora poʻo le groud o loʻo faʻavaeina i luga o le pefu o le bozartte. I le faʻaopopoga i Ova fufuluina i totonu o aoina soo se faʻaputuga, o faʻataʻitaʻiga masani o loʻo tuʻufaʻatasia ma le laititi o tulimanu ma itiiti masani ai - pe masani ona faʻapipiʻi i luga o le galuega.

A o le fefiloi, o le a latou filifili ai, agai atu i le le aoga, aoga ma tau, ae o le a le tele foi latou ma le faʻapitoa faiga. O le a e le mafai ona maua le paluʻai o loʻo tilotilo i se tuai moni ma, i le taimi e tasi, faʻaaogaina i galuega faʻaonaō faaonaō faaonaō faaonaō faaonaō i le aso nei. Ua ofoina atu ia Branini, Migliore (uma - Italia), Axor (Hansgrohe), Dyrin Resera, Wortin Rondes, St. James, Fafo faletaele (uma - United Kings), Mimbix (Temmurk), AMBOMEA, John Sweeton ID.

Uunaiga o vasega
22.
Uunaiga o vasega
23.
Uunaiga o vasega
Aua.

22, 23. O Facecreen Faunce e le gata i le lua itu, ae o le tasi foi-fasi: Agque Modes (Depeon Domins) (23).

24. O le fefiloi ma le rotary e le faʻamatalaina mai le "Piano" Conding o loʻo tuʻufaʻatasia le foliga o le amataga o le seneturi o le amataina o le amataga o le luasefulu

Tuuese Cranes Squanes (e leʻi mafai ona faia ni paluga) o le apamemea poʻo apamemea, ma e leai lava ni fatuga o agaga. Lenei aso, o se ituaiga o oloa na faia ona o le aʻafia o le aofaʻi o le tele o le uamea, faʻapea foi ma le mamanu o ia: Faʻavasegaina ma le le mafaufau i luga o le uamea itu o le atigi ma isi vai taele. O fua na faia i apamemea e faia ai apamemea, ma e masani ona i le apamemea. O nei vailaʻau e matua teteʻe i le 'malulu; E le gata i lea, latou te faʻagaioia e vaega e le mafai ai ona vave le fefiloi ma le faʻaseese. O le Barcode mulimuli i totonu o le faletaele o mea e faʻamamafa ai le aotelega o le vaega o loʻo i totonu o lo latou maua i le lalelei, poto o le atamai o laina, atamai. O oloa mo auro, mai i porcemin ma vali, faia i le uamea i lalo o le togalaau o le anoanoai o lou laulau i le tino.

Le tasi ma na o

O le lanu o ata masani e paʻepaʻe. O lona tamalii e mafai ona faamamafa na o le ata. O ana kamupani e pei o herbeoau, o le vaituloto o le malo, Kohler, laina, Tomang Crapper Cor. Bowls ma vae o fulufulu fufulu, gidit, faleuila, faʻapea foʻi ma le tane o le mea mulimuli e ufiufi atoa i le faʻamoe flequets ma fugalaʻau. O le ata tusi, na faia e tusa ai ma faʻataʻitaʻiga tala faʻataʻitaʻiga, o loʻo apalai i Saina pe a uma le faʻauiga muamua faʻaaogaina faʻapitoa faʻapipiʻi. Faatasi ai ma le isi mumu, e fausia ai se tasi fegalegaleaiga ma lona ufiufi enamel, o lea e le mafai ona leaga i le taimi o taotoga.

Uiga o meaafale

O meaafale o se tasi o uiga autu o totonu o le faletaele potu. E mafai ai ona e liliu atu lenei potu i totonu o se potu malulu mamanuina e malolo ma malolo. MOJDODYRA, loka, ofu laulau, o le mata o ni laʻau masani ma le matagofie o le laʻau (wolnut, curch, cutry ma le apamemea poʻo le paʻu. Laʻau, e masani lava ona pogisa, ma vali foʻi i papaʻe papaʻe po o le turitoti, e mafai ona faʻaaogaina i le ata o le taʻele fale, tapu taele; E gaosia foʻi le lapoʻa o faʻaputuga ma faleuila nofoa, mea faigaluega. Fausia manaia stylistic stedickew recome e fesoasoani i tagata fiafia. Faatasi ai ma ia laupapa lea, e le naʻo le ufiufi le pattant, ae na latou faʻanoanoa foʻi i luga o le puipui, o lea la ua tuʻufaʻatasia ma papepaki poʻo ofisa.

Uunaiga o vasega
25.
Uunaiga o vasega
26.
Uunaiga o vasega
27.

25. O le matagofie o le elemene o le aoina o Amerika e fetaui ma le asthepetics o le au faamaifesootai.

26. O le viena seti o Amerika amerio e le gata o se ata tifaga, ae o isi foi mea.

27. O le TRSHAHA o le le-faʻaaoga le faʻaaogaina o mamanu ua faʻamalosia e Amerika sitaili sitaili. O le aoina e aofia ai le 12 aitema. Vaʻai faʻaaoga le tele o le faʻaaoga o mea le-tagavai, pei o le kiona paʻepaʻe paʻepaʻe, e aofia ai vaega e lua.

Afai o oe o se tagata fiafia o se laʻau, ae e leai sau mea e faʻatau ai le meaafale meafale mo le faletaele, e mafai ona faia se faʻatonuga, mo se faʻataʻitaʻiga o le fanua Olaga), tautau i puipui o le tele o fale tapuni laupapa poʻo tamai minimatisi i totonu o le faʻavaʻa. E i ai isi auala e tuu ai se faletaele simū ma i le taimi e tasi. I se tulaga lautele, o le laʻau i le vasega i totonu o le faletaele, e naʻo le ituaiga o elemene taʻitasi.

Neooclassic xxi senituri

Uunaiga o vasega

O i latou o loʻo latalata i le masani i aʻoga, ae i le taimi e tasi e saili e tausisi i taimi, latalata i le sitaili, o loʻo taʻua o le neoclassics, neuclassics, neuclasistics, neuclasisticism, neuclassicism, neuclassictism. Extraclassisc Intotives O le faiga e sili atu ona faafaigofieina ma fetaui lelei, sili atu le talafeagai ma aoga. Afai o le classicism o se taunuuga o le toe faʻaalia o faʻataʻitaʻiga anamua o le tusiata o tusiata e tusiata ma tusiata XviIv, ona Na foliga mai o se iʻuga o le faitauga fou o le tupuaga fou o vaitausaga o loo i ai masters o tatou taimi.

O mea fai fale o le potu o le potu o faletaele e le gata o fafie, ae faʻapea foi mai isi mea uiga lelei (tele lava o le tele o le tele o le vevela o le vevela ma le susu. I le faʻaopopoina o mea masani, mdf laina ma le maalili, polyrethane (mo se faʻataʻitaʻiga, devon devon) o loʻo faʻaaogaina mo lenei. O le mea mulimuli e faʻaaogaina o se faʻavae e tusa lava i le masani i luga o laʻau. Counteptops e masani ona faia mai maa, o loʻo maua ai le faʻaaloalo. Sato meafale na avatu ai e le faletaele le Bizzotto, Caroti, Fauma, Mincatilo, Silvano, Poarroy Bumso, Vircerolay Bocher.

O le Komiti Faʻatonu faʻafetai mo Bateco, Hansgroe, Roca, Vitra, Rosbri, Sportron Box, "Pabling", "Pablin) i le tapenaina o mea.

Faitau atili