Faamafanafanaga

Anonim

Faʻataʻoto la, toetoe lava kapiki ituaiga o lenei atunuʻu o loʻo faʻaalia ai le faʻasaga i talaʻaga o le faʻavae masani o taualuga. Ma vaʻavaʻai i totonu o le fale, e mafai ona maua o se mea manaia "totonu" o loʻo nanaina mo nisi o foliga ma taofiofi foliga, o le tau faatulagaina ma le mafanafana

Faamafanafanaga 12438_1

Faamafanafanaga i Cuba

Faamafanafanaga i Cuba
E tolu faʻamatalaga vaapiapi e oʻo i le vaega o Thi tele e le gata ona faʻatinoina le teuina o faiga, ae tautua foi o se ata faʻataʻitaʻi tele, fausiaina o se manino foliga o le tino.
Faamafanafanaga i Cuba
Mai le 'eseʻese vaega, pei o le potu malolo, e mafai ona e pasia faitotoʻa e o atu i le upega tafailagi i luma o le fale e sifi ai ma papupuni
Faamafanafanaga i Cuba
Faʻafetai i le Parumaciade Glazing i le Intut sone, o le 'aʻai ma le sitepu ua maeʻa malamalama
Faamafanafanaga i Cuba
I luga o le tuaoi o le umukuka ma le 'ai i totonu o le potu talafeagai o le tagata faigaluega "Island", e aofia ai le lua potu potu o le maualuga o le maualuga. O se tasi oi latou o loʻo feagai ma itu o le umukuka tautua o se kesi, ma lona lua, maualuga, faʻataʻamilomilo i le potu i le potu malolo, e taʻalo ai le ituaiga o le ituaiga o pa
Faamafanafanaga i Cuba
Teuteuina i le tulaga lanu lanu, o le lautele o le sone e iloa atoa. Laʻiloga Faʻaletonu o loʻo lelei le fofo o le faʻamaloloina o pupuni o tagata pupuni o tagata puʻe ma pupuni i luga o faʻamaumauga na faia i le ie puipui o le ie puipui
Faamafanafanaga i Cuba
Taofiofi efuefu efuefu-enaena pa puipui o le pepa puipui ma se masaniga mamanu ma o se tamalii lanu o le sili i totonu o le maota potu.
Faamafanafanaga i Cuba
I totonu o le fale faletaele o le Matai, Brown-White Gamma pule. O le malosi o le lanu tali ma geometric spepes o meafale teuteu i le mamanu o ciramic tumutumu
Faamafanafanaga i Cuba
O le malamalama o le ata o le sitepu ma le uamea nofoaga ma laupapa laupapa foliga mai i le pito i luga o le paʻepaʻe puipui ma faʻafetai i le chacovac, e foliga mai o le chacovac, e foliga mai o le chacovac, e foliga mai o le chacovac, e foliga mai o le chacovac
Faamafanafanaga i Cuba
O le tulimanu o le ogaumu i le potu o le tama na teuteuina i le filared cutchain
Faamafanafanaga i Cuba
O le nofoaga faigaluega i le potu o le tama teine ​​o loʻo tuʻuina atu i le puʻupuʻu o le pito i lima ma le mafanafana tulimanu tulimanu.

Faamafanafanaga i Cuba

Faʻataʻoto la, toetoe lava kapiki ituaiga o lenei atunuʻu o loʻo faʻaalia ai le faʻasaga i talaʻaga o le faʻavae masani o taualuga. Ma vaʻavaʻai i totonu o le fale, e mafai ona maua o se mea manaia "totonu" o loʻo nanaina mo nisi o foliga ma taofiofi foliga, o le tau faatulagaina ma le mafanafana

O le Northeast o le ogatotonu o Vilnius o angakalnis - o se tasi o vaega tetele ma tuai o le taulaga; O lona itu i sasaʻe o loʻo sologa lelei e alu i totonu o se tamaʻi povi piniva. O iinei o le fale lea tatou te mananaʻo e taʻu atu le tusitusiga lea.

Ana ana - o se ulugalii faaipoipo ma tamaiti e toalua. Filifilia o se nofoaga talafeagai lea o le a avea ma fale moni, tausia ma fiafia mo latou, na latou le toe puʻupuʻu i totonu o lenei laulaufaiva e lua.

"Faamau" puipui

Faʻafetai i le faʻavasegaina o le faʻaumaina o le scrades (laupapa laupapa e tuʻufaʻatasia ma vaega o le fetuʻutuʻunaʻi ma ceramonic fuesela i lalo o le togafiti atoa ua fausia atoa o fafie. Peitaʻi, e le o le mea lea: O le mea tonu lava, o se monolilic faʻamalosia sima sima faʻatulagaina, fausia e le o le le aveʻese ai le tiʻetiʻe. O mea mo le mea mulimuli i lenei mataupu lea e avea ma polyyyrey aream, lea e faia foi ia galuega o le vevela o le clove clotion cress. O le mafiafia o le pito i fafo ma pito i totonu o polystyrene o le 50 mm, ma o le atoaga o le mafiafia o puipui puipui o 250 mm. O ia puipui e faʻamafanafana ma le faʻamalieina. O le Faavae o le Fausiaina, fufulu ma le 1,2ma, na aofia ai Monolithc faʻamalosi sima faʻapitoa poloka poloka ma le mafiafia o 400mm. O le Cubic Archivectivectalt formacally ua maeʻa le taualuga o le taualuga, o se monolithic faʻamalosi sima sima. O le pito i luga o le pito i luga na fusia ma se vaega o polystyrene osam (150mm), i luga o le mea na latou faia se fusiua le nonoa ma faataatiaina o le fusi.

O le tekonolosi o Monolithic fausiaina e mafai ona faatulaga le tele o faamalama o faamalama, na matua suia ai ni nai foliga saua i le fale. Farani muamua-fola faamalama le toe tilotilo i le togalaʻau, faʻapea foʻi ma le lautele tulimanu o le pito i luga o le tulaga pito i luga o le fausiaina ma le fatuina o le vaalele o le tulaga o le lautele o le stage.

Avanoa avanoa

O le Fuafuaga tali o le totonugalemu o le fale o loʻo tosina ma lona mafuaʻaga ma le faʻailoga. O le ulufale atu i le fale e teuteuina i se ata tusiata o loʻo taofia, ma ona o lea o lenei sone e puipuia mai le matagi ma timuga. O se tamaʻi ala savali na amata i tua o le pito i tua o le pito i tua o le itu o le faitotoʻa e tau atu i le sauna o loʻo i ai, ma le taumatau - sitepu i le fogafale lona lua. O le fausia fausia-i totonu o le fale i le faitotoʻa i le fale ua fuafuaina mo le fafo atu o le aufaʻatasi ma seevae.

Tufa le ala savali, e mafai ona e alu i ai i le nofoaga o le malo, e aofia ai potu malolo, ma le ola ma le umukuka. O le vaega lea o le fale, na foʻia i le foliga o le potu faʻa-potu malolo. O loʻo manatu faʻapitoa le mamalu o 'au o le' au o loʻo iai se potu teu oloa i le umukuka, lea e tuu ai mea totino uma. I tafatafa o le fale o le fale teu oloa o loo i ai se tamai faletaele. I luga o le fola muamua o loʻo i ai foʻi se potu o le borale i le va o le va o le auala mai le auala (mai le itu o le vaitafe o Garagen). E i ai le lua-taamilosaga kesi boler baxi (Italia). E le gata ina o le faʻagaioiga o solo mafanafana na tumu i potu uma, ae e tuʻuina foi se fale i le vai vevela. O le faʻamafanafanaga faʻaleleia o le faiga afi. O le fale e faʻaauupegaina ma le tau malulu o le ea e fatuina ai se foliga manaia.

Luga o le fogafale lona lua e i ai fale mautotogi. O le a faʻalauiloa le au 'au a le' au a le 'au a le Free o nonofo ai, o le laki o le faʻamalama ma se faʻamalama e maua ai moli faʻafuaseʻi. Mo talavou tagata nonofo o le toʻalua tamaiti o loʻo faʻaogaina le faletaele tumaʻoti. O potu uma ua fuafuaina ina ia mafai ai ona faaititia le vaega o le vaega o le vaega. E oʻo i se tamai erkra, o se nofoaga faigaluega e faʻatulaga ai le laulau komipiuta. O le Amporac Greas o le tagata e sese e mafai ai ona sui galuega i se ofisa o le manuia i se fiafiaga moni - iinei e mafai foi ona e fiafia i laufanua laufanua.

Lepa, Valivali, faamafanafanaga ...

O le totonugalemu o le fale o le fale o le faatemokalasi ma i le taimi lava e tasi. O mea faʻapitoa faʻapitoa e faʻapipiʻi ai mea ua maeʻa faʻaumaina. O fafo atu o le tapaa i fafo i potu uma e faia mai le volunta paketi paketi parqutt laupapa (Lithuania). O le lanu tamalii e sili ona aoga (susunuina o le eleele) o loʻo tuʻufaʻatasia ma le leo o le tuʻufaʻatasia vaega, teuteuina i lalo o le faʻamanatu, ma le umukuka lava ia e tasi luma. O pa lanu enaena e fefiloi ma paʻepaʻe puipui ma le taualuga, ufiufi i le laupapa faʻapipiʻi ma vali vai-vaetagofie.

O le vaʻaiga mataʻina o loʻo faʻaaogaina i le ata o le nofoaga o loʻo totoe: O lona vaega o le puipui na faʻasaga i le laupapa laupapa, faʻataga oe e fatuina se siosiomaga o se fale laupapa. O loʻo faʻaauau pea e lenei mataupu le faila faila faila failauga, o loʻo iai le vaega TV. O le iʻuga o le totonu o le potu malolo, faʻafetauiina ma se tolopoina o loʻo faatusatusa i le toe vaega o le moli avanoa, maua ai le leo sela. O lenei sone o lo o faʻaaoga lelei lenei sone o le taʻaloga o lanu o lanu. O lea, o le sofa ma se moli uila o le paepae lanu ua setiina i tafatafa o le laau-ufiufi. O le isi sofa, ufiufi i le paʻu enaena, e faʻasino i le pito i tua o se moli moli o le moli moli, ma le laulau kofe o le lanu o le afu i luga o le pi o le beege ru.

Faamalamalamaga o le muamua fola

Faamafanafanaga i Cuba

1. carridor

2. Sauna

3. Potu Nofoaga

4. Taumafa Tifaga

5. umukuka

6. Pantaya

7. nenussiel

8. Boiley potu

Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

Faamafanafanaga i Cuba

1. Tama tama

2. potumoe

3. Fale puipui

4. faletaele

5. Ata le potu

6. faletaele o tamaiti

7. Hall

8. Kapeneta

Ua foʻia le potumoe o le matai o le aliʻi i totonu o se pato lanu enaena enaena enaena. Ina ia faia le tulaga mafanafana ma le paie, o le pepa puipui na faʻaaoga i le teuteuga - na latou teuteuina le puipui o le laupapa lea na lata ane ai le laupapa. Dotton Walpaper ma se paolo o ie silika pupuni. O le maualalo o le Spilted Silk Walsepture Silver Wription Regies Interinaina i totonu ma avatu ia te ia se poto.

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai Fale Vaega 150M2

Mamanu

Fausiaina ituaiga: Monolithic

Faʻavae: Faʻamalosi sitaili sipi tipy ituaiga, loloto - 1,2m

Pa puipui: Monolithic Faʻamalosia sima ma le le-le-le-le-le-le-le-le-teuteu teuteu i fafo - o le laupapa i luga o le properac.

Overlap: Monolithic faʻamalosi sima sima

Taufafa: Monolithic faʻamalosi sima sima, faʻamalosi - polystyrene osam (150mm), osofaʻiga). O le taualuga - Rairprootuting Roll Condows: PASSMESS MA LE LUA FUA FUA

Toe Lagolagoina o le olaga

Malosiaga sapalai: municipal network

Suavai Seace: o se nofoaga lelei

Heatting: Baxi lua-lapotopoto kesi boler boler, vai mafanafana fola, ma togavao

Seserage: sediment lelei

Kesi sapalai: tutotonu

Ventilation: faamalosia le pulou

Faaopoopo Faaopoopo

Sauna: Electrocamena

O le teuteuga o totonu

Pat: Plasterboard, Suavai vai valivali vali, coqutwood laupapa

Tausiga: Plasterboard, Suavai Vai-Faapipiiina vali

Foots: VolpanA Parket Parket laupapa, carring

Lamepa: Armimed (Italia)

O lanu pupula, matala lanu ua filifilia mo tamaiti. Ma, o le potu o le potu o le tama a le tama teine ​​o le tuʻufaʻatasiga o tama teine ​​lanumeamata ma moli (mea oti, fala, ma le Atalii o le Alo - lanumeamata. E le gata i lea, e ui lava i le itu lelei o tamaiti, i le faʻaopopo atu i potumoe, na latou faʻatulagaina se nofoaga faigaluega (i le potu o le teine ​​(i le potu o le tama). I le tele o auala sa mafai ona o le mea moni o meaafale uma mo potu uma na faia e osia ai, latou te amanaia le la latou tele.

Faʻalauteleina le fuafuaina o le tau * Fale faʻaleleia atili ma se vaega atoa o le 150m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa 72m3. 680. 48 960.
O le mea e faʻavae i lalo o le faavae mai le oneone, maalili 25m3 4300. 10 750.
O le masini o faavae o se lipine mai poloka 50m3. 3600. 180,000
Masini ipu monolithic malosi sima 32m3 4500. 144,000
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 255m2. 190. 48 450.
Isi Galuega seti - 97,000
Atoa 529 160.
Apalai mea i luga o le vaega
Faavae poloka (fbs) seti - 89,000
Mamafa mamafa 32m3 3900. 124 800.
Iliili le maa nutimomoia, oneone 25m3 - 30,000
Suavai 255m2. - 48 300.
Armature, pepa galuega talita ma isi mea seti - 87,000
Atoa 379 100.
Faapipiiina o le le toese 270m2. - 170 100.
Masini o le faʻamalosia sima puipui ma vaega 120m3 3400. 408,000
Masini o Monolithic faʻamalosi sima sima faʻapipiʻi o fola ma le taualuga 46m3 4500. 207,000
O fafo atu ma le fola o le creved 150m2. 110. 16 500.
Masini Hydro ma Vaopiazous i luga o le tele 150m2. 60. 9000.
Mamafa masini 90m2. 4300. 38 700.
Faapipiiina faamalama poloka seti - 52,000
Masini masini, kapeteni seti - 74,000
Isi Galuega seti - 214,000
Atoa 1 189 300.
Apalai mea i luga o le vaega
E le o le le toeseina o mea e le mafai ona faʻaoʻo i le ituaiga o poloka tioata ma le puipui o 50 mm faia o polystyrene seti - 175,000
Mamafa mamafa 120m2. 3900. 468,000
Steam, matagi ma vaipuna 150m2. - 5400.
Steam, matagi ma vaipuna 150m2. - 19 500.
Suafa vai laupapa 90m2. 390. 35 100.
Palasitika faamalama poloka ma le lua-glazed faamalama seti - 167,000
Isi Galuega seti - 322,000
Atoa 1 192,000
Faapipiiina o le otaota togafitiga i luga o le system seti - 35 800.
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 411 000
Faapipiiina o se kaseti kateseti ma fafo o le puipui seti - 390,000
Atoa 836 800.
Apalai mea i luga o le vaega
O le lotoifale o le sami seti - 87 200
Lua-taamilosaga kesi boler seti - 89,000
Cassette fana ma chimney faalua seti - 460,000
Plumping ma eletise eletise seti - 535,000
Atoa 1 171 200.
Vali, sipela, faʻasaga, faʻaputuputu ma carpentry galuega (e aofia ai feoai) seti - 1 870 000
Atoa 1 870 000
Apalai mea i luga o le vaega
Mamanu, Komiti Faʻatonu, Papalauasiga, laupapa laupapa, o faʻailoga ata, faʻatonutonuga seti - 3,820,000
Atoa 3,820,000
* O le fuafuaina na faia i luga o le averesi o tau o le fausiaina o Kamupani askva, e aunoa ma le amanaia o ni aitalafu.

Faitau atili