Fale suesue

Anonim

Faʻalapotopotoga o oloa tapenaga o loʻo tapenaga i totonu o le umukuka i tulaga o ERGONmics ma le fesoasoani o faʻafitauli o aso nei na ofoina mai e tagata gaosi oloa

Fale suesue 12612_1

Ole tele o taotoga e fesoʻotaʻi ma le tipiina o oloa ma saunia i latou i le "Stall Station", o le talita o loo galue i luga o le vaalele. O le i ai o se fafine e miti e faaaofia ai lenei sone ina ia e manaʻomia mea uma i o latou nofoaga, ma soʻo se mea e faigofie ona aveese, e faʻaaoga vave ma toe faʻafoʻi.

Fale suesue
"Maria" e tele auala e fuafuaina ai se tasi o mea taua o le umukuka i se taimi e le tatau ai ona faia le taumafa kuka ma faaalu le taimi e suʻe ai mea taua. O le mea autu o le taumafai lea e faʻatautaia mea uma o loʻo i le vaega o le talimalo.

O le faʻamaonia o le umukuka ma faʻateleina lona mafanafana o kamupani faʻapitoa i le fanua o fesoʻotaʻiga ma faiga mo le faʻatautaia o kapeneta ma pusa, viom, vine (Agex, Viox, Viox , Voato (uma o Italia) E na o le tausaga, tali o tali uma, e faʻailoaina i totonu o la latou polokalame mai i atunuʻu eseese. I Europa o le, mo se faataitaiga, Alno, Bau-mo-Mat, Beckermann Kchen, Kipea, Haecker, Miele, Nobilia, Nolte Kchen, pala Punkt, Siematic (uma Siamani), Aran, Arca, Aster Cucine, Bamax, Berloni, Binova , Tuufaatasi, FMMERTI, Leoma, Palani, Peniti, Scavolini, Selva, Spadero, Spatii (uma o Italia). E aoga e faʻaigoa ma le tele o taʻitaʻi kamupani i totonu o le atunuʻu: "Atingrdrev", Allas "," Normuda "," Satelite Brachen "," Satelite Styrete "," Sajellite "," "Umukutai teuteu", "Vemume-umukuka", "Edel", "Ekleber", "Elt", Groena Boovage, Verona Amvali. O le a faʻatau atu e le tagata faʻatau mea faʻatau e faʻatau atu ai le tagata faʻatau, faʻatulaga le umukuka i luga o le paketi, o le vaega o le potu, meaaʻoti tino) ma liliu le oloa gaosiga i totonu o le mea moni o le fale

Fale suesue
Beckermann KCEndowing fetalaiga e uiga i le Sponomic Kitchonn, na amata i le "IVD", 2010, №3, matou te le manaʻo e tau faʻafuaseʻi ona manaʻomia le manatu o lenei sone i luga o le vaega o lenei sone. O iinei na vavaeʻese mai ai le oloa ma ua saunia i latou mo le maeʻa ai o le vevela. I lona "teritori" e manaʻomia le i ai o mea e tele: mea e aoga, masoa i le aiga, paluga o kalapu, anufe, cereal, cereal, cereal, cereal, cereal, cereal, cereal, cereal, cereals idors. E le faigofie ona ufiufi uma lenei, e pei ona taʻua, i totonu o fata i le tamaʻi umukuka. Leai se tele taumafaiga e manaʻomia ai se faʻapotopotoga tatala umukuka i le potu avanoa. O tuaoi i le va so sone o nisi taimi e matua manino lava, o le tasi sologa lelei tafe ma le ili atu foi lea o le isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e masani ona faʻaaogaina povi povi ma le auvae fuamoa e sili atu ona lelei i lalo o le pepa kuka i le wilcreen o numera o le tino). Afai o le nofoaga i lalo o le kuka luga o loʻo nofoia e se Brass Kapeneta, o pou ma le Frying Pan "agai atu" i totonu o le laulau o loʻo galue ai .

Fale suesue
Bau-mo-Matrodno o loʻo i ai le oloa gaosi oloa e aunoa ma lona isi latalata atu. O le mulimuli mulimuli na liliu ai i le tele o le tele o le fufuluina o le Walsheal Washing Center, tipiina o laupapa ma isi mea faigaluega (Blanco, Curick, The Netherlands). O ni nofoaga tutotonu na avea ma sagisagi lelei o le tipi sone, auai o ona "tiute" ia i latou lava.

Sei o tatou iloiloina i vaega o so sone o le fiafia ia matou i auiliiliga. O le vaomatua tulaga o le umukuka pito i luga galue i luga (laulau pito i luga), lalo ma pito i luga kapeneta, atoa foi i le va o latou.

Fanua o le gaioiga faaupufai

Fale suesue
BECKERMANN KCHONAENENRUENTOROVA oloa gaosi nofoaga (valaʻau o le galue pe tipiina), fuafuaina mo ituaiga uma o faʻafitauli ma latou, O le tele o taimi e te fai ai kuka, o le isi avanoa e tatau ona o ese mo le tipiina ma le tapenaina o sapalai faagaeetia. E fautuaina e tagata atamamai o le galuega lautele lautele o le itiiti ifo i le 900-1200mm. I luga o le vaalele o se lautele o le itiiti ifo i lalo ifo o le 600mm hostess o le a le fiafia. Trustsy Gaosimers Expremth conteptops e masani lava 600-650mm. O le Veverop e faia e fai ai se galuega galue i le loloto (e oo i le 1200mm). Ergonomicmics Esgonomictics laʻei le vaalele o loʻo ia teʻa o loʻo e faʻaaogaina ai oloa, e fautuaina lava e faʻatu ai le laulau atoa mo le tusa o le 10 cm, ma tuʻu le fufulu teisi. Ae ui i lea, o le toʻatele o tagata e fiafia e tuʻu uma "vevela nofoaga" i le tasi maualuga.

Fale suesue
Nolte Kchenny Hossess o le a fiafia e maua se pulega e faʻavavau, e le fefe i soʻo se afa o aso uma (vai, am alavai ma tipi mea). Faigaluega Faigaluega Filifilia Faa-Malosi, tumutumu pou. Latou te tumau lelei i o tatou aso, e ui i le tele o le filifilia o tauvaga mea. O le laulau pito i luga mai le ala (mautu pe faʻapipiʻiina) e matagofie, ae le aoga (upu moni, mataupu i le toe faʻafouina) o mea vevela, tumau i latou. E manaʻomia le tausiga faapitoa: E le fiafia le laʻau tele le susuga faʻaopoopo, e manaʻomia mai lava le taimi i le taimi nei "o le fafagaina" ma tulaga faʻapitoa. Tele taimi, o lenei mea ua faʻaaogaina i umukuka na faia i le atunuʻu.

O le umukuka pito i luga o se maʻa faʻapitoa (mea e aofia ai, e aofia ai se maʻa faʻalenatura), i le tulaga o le malosi, onosaʻi ma le faʻagaioia. O le tele o le tele o parperboal pa o paleti e mafai ai ona e filifilia le paolo talafeagai. Ma le isi, o le magoto mafai ona faia mai lenei mea, ma le lanu tutusa; O loʻo faʻamauina i totonu o le galuega faʻaaoga e le o le le mautonu. E i ai le lagona o le countertep ma fufulu e faia i se tasi fasi maa. O le iʻuga o loʻo i totonu o le umukuka o loʻo i ai ni suiga le mautonu mai le galueaina i luga o le fufuluina (palapala faʻaputuputu i nei vaega, ma vai o nisi taimi e vaʻai ai i nei. O le Avoda tafe mai le crane i totonu o le vale i totonu o le magoto e le o fausia leo (e le maalofia pe a fai o le a o oe o le stink o le shinless stal). O le pito i fafo o le countertup o le maʻa e mafai ona faʻagaioia i le mulimuli i le manatu masani o le ata o le umukuka (o le tele o le chamfer, creld ID).

Fale suesue
Ata 1.

Blum

Fale suesue
Ata 2.

Blanco

Fale suesue
Ata 3.

Bau-mo-fala

Fale suesue
Ata 4.

"Atlas-Suite"

1. O le Inisinia na tuʻuina atu i le Orga-Line-Line i totonu o le 'aʻai (Blum) Faʻatagaina oe e puipuia le taimi ma le malosi o le talimalo. E mafai ona latou tautu mai mai le Kapeneta mo le lautele atoa, filifili vave le anotusi ma faigofie ona maua.

2. O mea e aofia ai i totonu o le Rannis Wall Center o se embodim o se tulaga fou manatu ma fetaui lelei ma le tasi i le isi i le mamanu ma galuega. O le ata tipi lea o le laupapa i le ituaiga o le taamilosaga, faʻapea foi ma le tu i le faʻataʻamilomilo ma le faʻapipiʻi.

3-4. Lolomiina ma le asthetic chantetrip mafai ona i ai se ata tipi mai se seti o le seti (3) pe avea ma tuufaatasia (4) ua uma ona faaiu.

Mo poulalela, ua faʻaaogaina foi le maʻa; maalealea, maʻa maʻamaʻa, maʻa oneone), stanless Sheel, Ladean Gelb, Ladel; O le tioata e aofia ai tioata. O le mea e sili ona taatele i Rusia o umukuka pito i luga o le chipboard, laina ma laumua (mo se faʻataʻitaʻiga, egger, e le iloga o le afaina o le itu o le maualuga. Ae o Europa, o le agafesootai o coustottops mai le Chipboard o atu i le taimi ua tuanai, ma ua suia i se augatupulaga fou o le galue mai i mea o vaipofia. O lea, nolte k.u.chen faʻaaogaina se palasitika polymer o se faʻatumuina. Faʻafetai i lenei mea, o le Airmaxx countertops e leʻi masani ai mama ma tumau.

O se auala vavalalata o le umukuka ma le laina o le tuufaatasiga o se tipiina o se nofoaga e masani ona tu i le va o le fufuluina ma le hob. Afai o le pito i luma ua lautele lautele pe o le umukuka maualuga, o nisi taimi o isi mea e aliali mai i le vevesi ma le "apamemea" oloa i le isi itu o le magoto po o le hob. E mafai ona latou auai i nisi ituaiga galuega, o loʻo faʻatali mo le vevela togafitiga o le ipu (mo se faʻataʻitaʻiga, o se tao e le mafai ona faʻalavelaveina ai i le hostess ma e le susunuina ai o ia lima fuafuaina mo le tautuaina o ipu. O le ogaumu, o le tutoomika, e tatau foi ona latalata i le sauniuniga nofoaga, aemaise lava pe afai e masani ona aoga iai. I le iai o "motu", o le tipiina luga e masani ona aveese i luga. Pe tumau i le puipui, ma i luga o le ata o le "motu" nofoaga, fai ane, o le pepa kuka, fufuluina po o mea uma.

Sei o tatou faia ni faaiuga. Fuafua le sone gaosi, mulimuli i le fetaui lelei o au gaioiga ma gaioiga. E tatau ona mafai ona fai se tasi pe lua sitepu, faʻatonutonu le tapenaina o meaʻai i luga o le kuka kuka, toe foʻi mai i luga o le pusaaisa .

Fale suesue
Ata 5.

Uae

Fale suesue
Ata 6.

Beckermann kcken

Fale suesue
Ata 7.

Beckermann kcken

Fale suesue
Ata 8.

"Maria"

Faataʻitaʻiga jazz.

5. O le Ergonomic ma le aoga le kapeneta ma le spedic stade ua lagaloa tuusaʻo i luga o le galuega.

6. I ia nofoaga, e tofu le vaega ma lona lava nofoaga tumau.

7. I le "Island" o le faʻavae o le oloa tapenaga o loʻo aofia ai le tele o le tipiina luga o fasipepa (lonardo umukuka).

8. E iai mea e mafai ona fausia saʻo ai mea faigaluega i totonu o le galuega.

Faapatagofie - afi afi

I le aso nei, o le le mautonu vaalele o meafaigaluega ua teteʻe atu i se faʻailoga talafeagai o le avanoa i totonu. O le aso e mafai ai ona e ausia le lapoʻa ma le "faʻatumuina" o kapeneta taʻitasi ma Box ua tali atu i se galuega faʻapitoa. E leai ni fofo e tasi-taua, o loʻo iai faʻavae lautele e aofia ai le faʻavae o aiaiga autu o ERGASONCOM. O lea, e masani ona faʻaaogaina mea e tatau ona tuʻuina i pusa taumatau i lalo o le laulau pe i luga o le muamua faiga o le pito i luga o le faletele. Seasea faʻaaogaina e le pito i luma o le faʻapipiʻiina o modules (ae le gata i mea mamafa e mataʻutia ma le maualalo tulaga o le fola, mo le faʻavae.

Tolu Mea Moni

Fale suesue
"Maria" Faʻafefea ona fai se meaʻai kuka e sili atu le mafanafana? Mo lenei, fuafua le oloa sauniuniga o oloa, mulimuli i tulafono autu:

1) Faʻaaoga le Cuichiine i pusa pito i lalo, ae le o kapeneta ma faʻaseʻe faitotoʻa ma pa puipui;

2) I le tulaga lea e fautuaina e faʻaaogaina le numera atoa o le numera o le numera (00 ma le 1200 mm lautele, faʻaaogaina ma le maualuga-tekonolosi sludic ma lemolemole tapunia faiga;

3) Ia maua le maualuga o le avanoa aoga, mafaufau lelei e le gata i le mamanu o pusa (mo se faʻataʻitaʻiga, i le itu maualuga ma fofoga o le fale), ae faʻapena foʻi i a latou faʻalapotopotoga.

Ua fetuʻutuʻunaʻi e Ergonomomics Dracks mo le teuina o papatusi - le masani mo le umukuka xxiv. Ia maua le mamafa ma le manogi mamafa i lalo ifo o le sili atu faigofie nai lo le pito i luga o fata. I luga o le malosi taiala pusa ma se mamafa mamafa (tusa ma le 50kg ma sili atu) slidide faigofie faigofie ma le leoa. I le taimi lava e tasi, o lona lalagaina i totonu e faigofie ona suia, ua lava lea e toe faʻafoʻiina ai laupapa laupapa poʻo atigimea ina ia mafai ai ona foia papatusi o se tele tele. O tagata gaosi oloa ua faʻaopoopoina le faʻatinoina o tekonolosi maualuga- mo faʻataʻitaʻiga, eletise eletise (htttich, mutia). Ina ia maua se iloiloga lelei, o pusa eli atoa ma isi mea teu oloa (fagu casettes-fagu, lautele koluma, ma le kapeneta i luga o ato-moega ma aau. O le faasologa ma le tele o agavaʻa o loʻo tuʻuina atu i luga o autafa o le pusa, faʻapea foi ma le mafaufau lelei o soʻotaga.

FOLAFOLAGA FAAPITOA

O le uta autu i le tipiina o le vaega o oloa pa'ū i lalo o le pito i lalo kapeneta i lalo o le laulau pito i luga. I le alofa o Salon, o le mea o le a le mafai ai ona okaina le umukuka, o le a ofoina atu le tele o suiga o pusa ma le totonu o le vai "mo a latou fegalegaleaiga masani o le gaioiga. Lenei o le a faʻatagaina le fuafuaina o se tagata faigaluega tagata faigaluega ma le faʻaaogaina o le taimi toetoe lava o le avanoa atoa.

E faʻapefea ona faʻaalia e le pusa pusa? Tulaga i lalo o le laulau e ala i le tulafono o loʻo nofoia e le teuina o faiga o le magelery ma mea faigaluega. Mo latou e gaosia le tele o laina na faia i uʻamea, palasitika, faʻasologa. Ua tofu le au faʻapotopotoga e pei o se vaega o le pusa, ae o uʻamea puipui e le faʻatagaina ai ona suia sela i nofoaga. O le palasitika liner systems ma le toe faʻaleleia o mea e tuʻu ai tagata ese ma le faʻafefeteina (Blum, mutia, hett, hettch) ua mafai ona faʻaaogaina i manaʻoga o le tagata faʻaaoga. I lenei mea, ua tuʻuina atu i pusa palasitika sepati mo ni tagata lautele: 300, 400, 45, 45, 500, 600 mm. Latou faʻaaogaina e le toʻatele o Europa ma tagata gaosi oloa.

Fale suesue
Ata 9.

Mimiti.

Fale suesue
Ata 10.

Nolte kcken

Fale suesue
Ata 11.

"O le umukuka manaia"

Fale suesue
Ata 12.

Verona.

9. Faʻalapotopotoga ma faiga o loʻo fausia-i mamafa.

10. Faʻatosinaga Faʻasao e tatau ona usitaʻia le faʻamafanafanaga o le "lalolagi i totonu o Kapeneta ma atigipusa (fasi pepa o le umukuka).

11. O le pesini faʻapipiʻi mai le faʻasologa ma softkes mafai ai ona e tausia uma mea faigaluega i lalo o le laulau.

12. Towonizer mo le teuina o pamu ma mea faigaluega (fasi mea o le Perla umukuka).

O le aga aoga o le faʻalapotopotoga mai le ala (tele lava e masani ona pipiʻi poʻo le maple) ma ni mea faigaluega a le umukuka. Faatasi ai ma i latou, o le fafine usuina, alofa kuka, o le a maua se seti o naifi, fofo, o se samala mo papaʻe, paie, o tagata tino eseese. O lenei mea uma e maeʻa i se atigipusa. Na toetoe lava o le laupapa mafolafola-laupapa foliga ese foliga ma lelei i le paʻi, e ese mai, latou te faʻatagaina oe e tuʻu mea i le faamoega ma aveese mai ia i latou e le manaia ai le tuʻituʻi ma le pa. O le pusa lona lua mai le pito i luga o le pusa ua fetuunai mo le teuina o tupe tele. E faaauupegaina faʻatasi ma faiga faʻatulagaina ma se seti o pusa tioata ua faʻaauuva i totonu o pulou maʻei, ua fuafuaina mo mea manogi, falaoa, suka ma faʻaofi i tua. I le taimi lava e tasi, o e filifilia soʻo se faʻasologa o sea pusa, soʻo se numera o faamoega, ma o lea foi o ana fagu e eseese. Ae o le faatumuina o le pusa e le o se axiom. Masalo o le ae teuina ni mea laiti i totonu o le fale i totonu, pei o se paluvai, palerate (mo le isi vaega o le faʻalapotopotoga ma rosttes fausia i totonu o le pusa), tipi laupapa poʻo se isi mea. Afai e lava le avanoa i lalo o le laulau pito i luga, e mafai ona faʻatulagaina se potu mo le vaeluaina ma le tipiina o laupapa.

Ua pupula loloto ma lautele (900-1200am) pusa) i lalo ma tuʻusaʻo i vaega, faʻatasi ai ma faʻasao puipui mo le teuina o ufiufi, e talafeagai le tausia o pou tetele ma falai. O nei aso, o sea pusa e matua lauiloa. O latou manuia i luga o fata ma fugalaau faitotoa e manino.

O sina mea e uiga i le uiga o le pusa o le pusa. Mo se faʻataʻitaʻiga, 16cm o loʻo aofia ai ma feaveaʻiga feaveaʻiga ma pito i luga-faʻavave poloka e faʻatagaina ai oe e fatuina se lima lona lua. 320mm tutō aʻe e mafai ona faʻaautu i vaega mo le teuina o meaola tetele, ma le faʻatamaia o otaota ma le maualuga o le 48cm-convert cout. O le faʻapopoleina metallic i lalo o le lua o le a fesoasoani ai i pu o le a fesoasoani e fetaui ma pusa i le auala sili o le a latou tausia ai. O loʻo faʻapipiʻiina e le au Sisifo i Sisifo le paʻu o paʻu e le tuʻuina atu oloa e faʻaseʻe ai le pito i lalo o le pusa. O nisi o nei o lo o faasalaga o feʻaveaʻi, pe a manaʻomia, aveese ma faʻapipiʻi tetevi i foliga o puipui poʻo ni pou, o le a maua fua o ipu i le tino, falai.

Fale suesue
Ata 13.

HETTTIP

Fale suesue
Ata 14.

Mimiti.

Fale suesue
Ata 15.

"Atlas-Suite"

Fale suesue
Ata 16.

Verona.

13-14. E mafai ona aumai loka i auala eseese: o le fou mamanu o fetuunaiga e faʻatagaina oe e faʻaaoga le tioata ma isi mea masani (15). Mo itu maualuga o fetuunaiga e sili atu fetuunaiga.

15-16. E tele avanoa mo le faʻaaogaina o le avanoa i luga o le laualuga luga: tatala fata i le niko (16); I fafo o kaseti-fagu-fagu, lea mai le pito i lalo o le isi "siitia" luga (17).

O le sili atu aia o le sili atu o le avanoa i le maualuga o le tele o le tele o pusa i le tasi auala. O lea, i le luga o le tagata i luga o le lima, tuʻuina atu i vaega e lua, o loʻo fai ni mea manogi ma le pamu. O le mea o le faʻauigaina i lalo o le faʻatau e teu ai fagu ma fualaʻau 'aina ma vineta.

O le muamua Orga Weating Interation System e ofoina atu HOTTTTUCH- E iai foi le fuafuaina mo mea maualuluga. E le gata i lea nofoaga mo tamaʻi umukuka i luga o le umukuka.

Transverse nofoa ma spatuas-o vavaeʻese (latou te agaʻi atu i luga ma luga) faʻaavanoaina) faʻatagaina oe e vavaeʻese le pusa, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le teuina o pusa poʻo afifi. Ina ia mafai ona paʻu i fafo o mea i fafo, o le itu o loʻo faʻaofi i le va o vaega, faʻafetai i mea uma i totonu o le pusa (fai, ufiufi i latou nofoaga. O le puipui pito i tua e faʻaosofia ai le avanoa ma fesoasoani e faʻaaoga e sili atu ona talafeagai. O sea pusa, tatou fai atu le pusa (blum), ma transverse ma le aufaatasi a le aufaatasi na mafai pe a e manaʻo e faʻaopopo mea i le taga - e leai se mea o le a toe paʻu ai mea. Taʻu mai ia te aʻu e oʻo i le tausitane.

Fale suesue
Ata 17.

Bau-mo-fala

Fale suesue
Ata 18.

"O le umukuka manaia"

Fale suesue
Ata 19.

Blum

Fale suesue
Ata 20.

"Atlas-Suite"

17. Afai o le "leash" o le galuega o loʻo faʻagaioia, o le pusa i totonu o loʻo otometi ona faaloaloa atu i fafo ma le fafo, ma pe a na o le 'oloa autu e le o aofia muamua.

18-20. E faigofie ma ergonomicamically le faʻatulagaina o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le faʻafouga o isi fofo. Pneumatic miscurved, pe a tatau ai, tuu i lalo o fata o le pito i luga loka tuusaʻo i luga o le laulau (18); O le polokalama o tagata e umia mo fagu ma manogi o le a faʻatagaina latou e ave i latou i le nofoaga o tipiina o oloa (19); I se faigofie, ae sili ona lelei fata i totonu o le umukuka "Paolo" o le a avea uma ma mea taua (20).

Lou alu ese!

O le vaega o le pito i lalo o le Kapeneta e afaina ergonomic fagu kaseti (maualalo lautele (150mm). Ukessebhmer o le mea moni o potu teu oloa, tatala mai itu uma e vaʻai ma avanoa. O le vineta, pata poʻo le sosi e faigofie ona aveese ma le tasi lima gaioiga. Mo le feaveaʻiga a o koluse cross o loʻo tuʻuina mai i lalo olepa le itupa, ma o le taele o loʻo faʻaulu ese atu, ua fausia i le spelize, ma e talafeagai le faʻamamaina. E mafai ona saunia le mana mai sea pusa mo le teuina o avanoa mo le tipiina o laupapa.

O le tulimanu o le aliva o le umukuka e tele lona lelei, ae i lalo o le tasi tulaga: Afai e mafai ona e faia se mea le mafai ona faia ma o lea ua le aoga tulimanu o avanoa ma aoga. Mo lenei, o le tele o suiga o suiga i fafo na faia. E i ai le mans slot system (ksesebhmer), o loʻo faʻateleina ai mai le kapoti ma e faʻaatagata ma le puipuia o itu. "Faapimaina tulimanu" faamaneta tulimanu (Kesebhmer) e talafeagai mo le teuina o le tele o ipu ma fale mautotogi maualuga. Carousel faataamilo o le vevesi o le tutusa o le gaosi oloa liliu i le atoa o le Axis i le 360 ​​ma faʻatagaina le puʻupuʻu o ni mea tetele (pans, o le lautele o ipu. A tatalaina le Wrai Stry (Vaith-Sagel), o ato otometi tatala i le itu, saunia fua fua i le anotusi. I le faʻatauina o se kapeneta a le kapeneta ma metabox spettings (blum), o le a mafai ona e maua i le sili ona maualalo tulaga maualalo. Avtrenenny Orga-laina vavaeese o le tutusa gaosi gaosi oloa tuʻuina atu avanoa mo le "atamai" avanoa avanoa.

Fale suesue
Ata 21.

Blum

Fale suesue
Ata 22.

Au.

Fale suesue
Ata 23.

Blum

Fale suesue
Ata 24pi.

"Atlas-Suite"

21. E mafai ona tatala le faitotoʻa a le Lotu i le taimi o faʻagaioiga e mafai ai ona teu.

22. Lagolagoina le fale faigaluega saunia se laupapa tipi i le laulau pito i luga, o le faaauauina o le umukuka pito i le taumatau o le kuka o le patipati o le kuka ma le tatala umukuka).

23-24. Ergonomic fofo mo le teuina o ipu: Orga-laina papatusi (e oʻo i le 12 o latou, ma o le a latou le faʻaeʻeina i luga o le laulau ma feoai ( 23); O le nofoaga o le faʻamago mo le ipu e le o i le pito i luga, ae i le pito i lalo (fasi mea o le umukuka "sili atu") (24).

I le va o le au

E faigofie pe a faʻaaoga i totonu o le umukuka i luga o le umukuka (Spices, Poloaiga o le IDR O lenei mafai ona ausia saʻo faʻaaogaina le avanoa i le va o le pito i luga ma lalo kapeti. O le pa o le pa e faʻatagaina ai oe e faʻaaoga lelei le puipui ma le iva i le va o le lua umukuka tele. O se tasi o le sili ona masani ai fofo - fesoʻotaʻi (tube). O se faigofie ma le lelei le mamanu ma mea faʻapipiʻi. A e manaʻo e tatala le teuina o le teuina, o le a toe foia le faʻafitauli. E mafai ona e tautau le tele o mea i luga o: mea faigaluega e te faʻaogaina pe a kuka meaʻai, o le pepa e kuka ai, o se pepa faʻapipiʻi mo naifi ma bullbook ma e oʻo lava i le kuka ma le lapoʻa o lapisi ma le tele o pepa. O le pa puipui o le pa e tatala le keke O le a fesoasoani vaʻa uʻamea lautele e tuu ai le afa, ma sulu, paepae, paʻepaʻe, Whiter, Spring, Atavali, Ataʻoi Leoleo. O le faʻaauau o le lisi o masini faʻalauteleina le "teritori" i luga aʻe o le mataga o le laʻasaga, e aoga le faʻaaogaina o le au lagolago mo fagu oloa, pei o le gaʻo mo papatusi. Mo le umukuka i le siʻosiʻomaga sitaili, latou te ofoina atu nofoaga mai le russ, mo aso nei ma uʻamea ma faʻatetena. A o faʻapipiʻiina vaega o soʻotaga, steel, tioata, laʻau, alumininum ua faʻaaogaina. O le vaʻai muamua i luga o papaʻe mai le manino poʻo le lanu tioata ma le pito i tua mai i totonu.

O se tasi o mea lelei o le faʻataaluga e mafai ona faʻapipiʻi i le mea e sili ona manaʻomia. E moni, i le laititi o Cisis, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tele o mea tatala, e le talafeagai ma le "ituaiga" i sitaili. Ae ui i lea, o le cuisiine i le faiga o le atunuʻu o se vevesi o ata leaga "e feagai ai".

O le loka i le tauaso o le au tauaso o se mea aoga i le kapeneta ma le faitotoʻa. Ua latou tuu saʻo i luga o le kesi ma e masani ona faʻatulagaina ni eletise eletise. O se mea lelei lea e teu ai mea laiti o le aiga. E i ai manatu fou mo le faʻaaogaina o avanoa avanoa i lalo o le kapeneta o le pito i lalo o le kapeneta, pei o le ciasio cray (hetttich).

Fale suesue
Ata 25.

"O le umukuka manaia"

Fale suesue
Ata 26.

"Maria"

Fale suesue
Ata 27.

"Maria"

Fale suesue
Ata 28.

Bau-mo-fala

25.space tulimanu (Blum) o le sili ona lelei faʻaaogaina o le tulimanu avanoa. O le Geometry o Drawers e maua ai vave avanoa i mea ma e le tuua nofoaga lilo.

26-28. E faʻafetaui o fafo o le teuina o le teuina faʻapipiʻiina i le faʻaaogaina o le avea ma mea e mafai ai ona e masani ai i le faʻaaogaina o le kapeta o le Kapeneta, (26); O fata mesh o le wiri tulimanu mamanu e faigofie ona maua ai le faʻafetai ma le faʻafetai i le tagata faʻaaoga talafeagai i le tagata faʻaaoga pe a tatalaina (27); Toe faaleleia-toese faiga o le a tagata (28).

E fia le lelei o le vave?

E le finagalo le tali: E le o ni suli. Mo le faateleina o le mafanafana, e tatau ona e totogia. O lea, o le faiga "tundem" (Kessebhmer) mo le pa puipui tau e tusa ma le 5 afe rubles. O le tasi ato ua toe tatalaina mo se kapeneta ma swang faitotoa e tusa ma le 1500 rubles. O le sili ona taugofie i totonu o vaega o le "carousel" (Kesebhmer) e tusa ma le 4500 rubles. O le faʻatulagaina o le fausiaina o le lava gaosi oloa o le a tau le averesi o le aofaʻi o le 15-16 afe rubles.

O le tau o le Tandembox Drawer (Blum) e aunoa ma se "faʻatumuina" (lautele, o le 450mm, o le maualuga o le Tsurgi 68mm) e tusa ma le 1400 o le maualuga. Orga-laina o le fata mo le pusa o lona lautele 400-500mm, tau 2 afe rubles; 900-1000MME- 4300RRAB.; 1000-1200MDM- 6 afe rubles. Mo le manino, tatou te avatua se faʻataʻitaʻiga patino. Mo le P-mamanuina seti o 234016401600mm aunoa ma le "Smart faʻatumuina" e tatau ona e tuʻuina atu 84570 rubles. Aza mea faigaluega, faʻalapotopotoga faʻalapotopotoga ma le tauaso mo se tasi o le faasalaga o fuaiupu o loʻo faia le umukuka aoga ma ergonomic, - 40 afe o rubles. Ae o le aofaʻiga o lenei aofaʻi i le 10 tausaga o le faʻamafanafanaga i aso uma, ma o le ae malamalama: E taua le tele o le faʻasao ma masini inisinia?

Tu i luga i le Lagi

Fale suesue
HetTuchScopocka le uta autu pa'ū i lalo ifo o le pito i lalo o le aila, o le pito i luga e mafai ona malamalama. Na tele lenei mea e tele na ofi, vaitau, oloa, oloa (suka, masima, falaoa, falaoamata, vivira). Agavaʻa manaʻomia mo le kuka (miss IDR); Masalo laiti masini a le aiga e le i maua ai se nofoaga i lalo. O le sui sui e o mai i le sui sui o faitotoʻa sili ona manaia le faʻapipiʻiina - e mafai ona tatala i latou i le taimi o faʻagaioiga. Na i ai le avanoa e sui ai le static shelves ma le toe faʻaleleia o ato isoxa ma Keshebhmer o loʻo galue i luga o le faʻavae o Tandem i luga o faitotoʻa i luga o faitotoʻa. O le lautele o le cargo iq e laititi - naʻo le 105mm, ma le umi o le taʻiala o le 260 mm. E faigofie ona faʻatumau, suauʻu, aunoa ma isi sapalai e masani ona faʻaaoga i le kuka. Ae o le a lava le poto i lau umukuka, aua le soona soona fai ai le pito i luga. Ulufale i le pa o elemene tautua fale. I totonu o le "Atu" umukuka e tautau ai i latou i le taualuga i luga atu o le vavaeeseina le poloka. O le iniseti o Cuisine e talafeagai i Farani Brelves, puʻupuʻu le faʻaaogaina o le pito i lalo o le pito i lalo o le tumutumu.

Le Komiti Faʻatonu Faʻafetai I Le Kamupani 'Atlas-Lusi "," Maria ", Ibtm," Joe aulelei lelei ", Verodgen of Nolt i le tapenaina o le mea.

Faitau atili