Siama o le vai

Anonim

O le paluluga o se vaega taua o le vai o le vaipuna ma le faʻaopoopoga o faʻaopoopoga o le tumama o masini. O lenei masini e fetuunai ai le vai vevela ma le faʻatiga o le paʻu, e maua ai le foliga o se vaitafe, vaivai le vaivai, vaipuna. O se ata eseese o le aso nei faʻataʻitaʻiga fesoasoani fesoasoani i le faʻamalosi o loʻo ulufale i totonu o toetoe o soʻo i totonu

Siama o le vai 12458_1

O le paluluga o se vaega taua o le vai o le vaipuna ma le faʻaopoopoga o faʻaopoopoga o le tumama o masini. O lenei masini e fetuunai ai le vai vevela ma le faʻatiga o le paʻu, e maua ai le foliga o se vaitafe, vaivai le vaivai, vaipuna. O se ata eseese o le aso nei faʻataʻitaʻiga fesoasoani fesoasoani i le faʻamalosi o loʻo ulufale i totonu o toetoe o soʻo i totonu

O le tele o afe o le tele o ituaiga o fefiloi o ituaiga uma o foliga ma lapoa fuafuaina mo le faletaele. E le faigata tele ona malamalama i lea faʻafuatiʻi, pe a e iloa le mea e amata ai. Muamua o mea uma, e manaʻomia le fuafuaina o le lautele o le fefiloi (mo le magoto, taele poʻo le taʻele, pei o foliga o le faʻataʻitaʻiga e masani ona faʻalagolago i lona mafuaʻaga. E fetaui lelei ma le palu. E i ai filifiliga tuʻufaʻatasi, pei o le taele fefiloi ma le taʻele fesuiaʻi. Uma le lauiloa ma le faʻaseʻese ma le umi swivel spill, masani i le taele ma fufulu, tu latalata i le tasi ma le isi. Afai e te filifili e suia le fefiloi, o le lautele o le lautele o le a tatau ona saili - Europa e le maua ni oloa tutusa. Fefiloi mo le taele ma le umi swivel e mafai ona maua pea i le getho (Siamani), Virgam (Burgaria), ARASKA " (All - Rusia). O le tau e tusa o le 3 afe rotabs. AESGE e amata ona ofa, e sili atu le faia o se uaea fou, nana le laumei, ma faʻapipiʻi lau paluga mo masini taʻitasi: mo le taʻele i le taʻele.

Siama o le vai
tasi

Thg

Siama o le vai
2.

Nokelan (Porcelanosa Grumo)

Siama o le vai
3.

Vitra

Siama o le vai
fa

Suiga.

1. O le lalelei o le tino lanu, matagofie uliuli lanu, o le tuʻufaʻatasiga o tioata ma uʻamea e lua-mafiafia o le lua-mafiafia tuli o le faletaele.

2. Tasi-dimensionnal Fundbanin palu fefiloi ma le sasaina e aunoa ma le le mautonu ma le suavai o le vai.

3. Mea e maua mai i le IStanbul faletaele aoina (Designer - Ross Lavgrowrwow) pei o elemene masani. Tau, mai le 10 afe rubles.

4. Sili atu i fafo atu koluma Faounctut ma le taʻele o le Heat Heattut ma Shetdick Puleaina - Mo le vai taele

Siama o le vai
lima

Grohe.

Siama o le vai
6.

Gesi.

Siama o le vai
7.

Hebeaka.

Siama o le vai
valu

IB rubintieter.

5. O le faʻaeletonika vai fefiloi ondus.

6. O le uiga uiga o kaliko scradels o mafolafola volatile e oo atu i le 30 cm. E fausia se Jet foliga foliga o se mini-afu.

7. O faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina i nofoaga na teuteuina i le toe faʻaleleia.

8. "O le siva" tasi-dimensional heingstick party mo Khrio magoto.

Siama o le vai
iva

Hansa.

Siama o le vai
10

IB rubintieter.

Siama o le vai
sefulu ma le tasi

Nokelan (Porcelanosa Grumo)

Siama o le vai
12

Grohe.

9. O fefiloi uma mai le hansumasurano aoina o se mea tulaga ese oloa.

10. White fefiloi mai le hey joe aoina o se mea manino i totonu. Tau mai le 9 afe rotabs.

11. O le tagata mamanuina na fausia na fausia se ituaiga fou o Giro n fefiloi mai le lauiloa giro faasologa.

12. O le faʻafanua o le faʻatulagaina o le vaega o le a maua ai tulaga sili ona lelei - E naʻo le fiafia i ai le suavai.

Filifili ma le numera o fefiloi, mafaufau i le nofoaga o le faʻapipiʻiina. Talu mai le fefiloi "Maea" sapalai vai, e taua le amanaia o le tele o paleti o le paluvai. O nei fanua atonu e ese. Le masani masani - 1/2, 3/4 ma 3/8 inisi. Ma puipui o loʻo faʻapipiʻiina, e manaʻomia foi le fuafua foʻi pe o le mamao o le paluluga o le palu feololo i le va o paipa o vevela ma malulu vai vai vai. O le va o le va o vai ulufale pusa i faasolitulafono o le pa puipui, o se tulafono, o le 15cm. I le taimi lava e tasi, o le faʻataʻitaʻiga o le taʻitaʻi Europa gaosi oloa e faʻaaogaina i le Z-scriptics), lea e mafai ai ona e masani ai le papepa o paipa o paipa o paipa o paipa o paipa o paipa O le palu fefiloi e le faailogaina.

Talafaasolopito o le mea fou

Muamua, e naʻo le tasi le auala e tuʻuina mai ai le vai, e le talafeagai mai le manatu i onapo nei: e ala i le lua alatoto o loʻo faʻamoemoe mo le malulu poʻo le vai vevela ua fuafuaina pe o le vai malulu. O le vai i lenei tulaga e fefiloi i le magoto pe taele. Tutusa retromodoels maua mai faletaele potu, o le alavai o le lalolagi, Thomas Capper (uma - United Campun), o Jobeau (Farani). Se masini e mafai ai ona e fefiloi vai vevela ma malulu ma aumai le tafega o le vevela, na gaosia sir William Thomamb, o se fomai sili. Ile mafiafia, i le nofoaga fanau a le tagata faufautua, e tele ma e oʻo mai i lenei aso e manaʻomia ai le faʻaaogaina o ni au vaʻalele se lua, o loʻo tusia saʻo, ma o le vai.

Tofiga Nofoaga

O le fefiloi ua mamanuina mo le faʻaaogaina i le tanoa ma se masini pamu. Afai o loʻo faʻapipiʻiina i le taimi e tasi ma le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi, e le talafeagai, e te maua uma i le mautinoa o le atoatoa mamanu ma stylistic tutusa.

Mo atigi. O le fefiloi o loʻo faʻaalu saʻo i le itu o le magoto, i luga o le galuega (ma le maualuga faʻataʻitaʻiga) pe i le puipui (i le tuʻufaʻatasiga ma le pupuga mo le paluga). A faapipiiina le palu pa, e masani lava ona lafi uma i totonu o le puipui, ma o le paluluga lava o ia o loʻo tumau pea (fefiloi node, leaga ma le amio leaga, E masani ona tuai ona magoto ma le tasi pu i lalo o le fefiloi. Faʻataʻitaʻiga ma lua ma tolu pu i lalo o le fefiloi e tatau ona okaina.

Siama o le vai
13

Suiga.

Siama o le vai
sefulu mal le fa

IB rubintieter.

Siama o le vai
sefulu ma le lima

Zucchetti.

Siama o le vai
sefulu ma le ono

Zucchetti.

13. O le sili ona lelei Geometric ituaiga o le BOOI NOFO TOFOTOFO ONA OO I LE FAASOLO.

14. Faʻataʻitaʻiga mo Bidet Belmondo - o se tuʻufaʻatasiga o tu ma aganuʻu ma aso nei.

15. O le pa puipui mai le malu malu. Tau - mai le 12 afe o rubles.

16. Uma Technocal Faʻalauiloaina e le natia i le "Mo vaaiga" Mo auala, o le koluma e le o natia "mo le vaʻaia o loʻo vaseina.

Siama o le vai
17.

Hansa.

Siama o le vai
sefulu ma le valu

Dernrbracht.

Siama o le vai
sefulu ma le iva

Axor (Hansgroe)

Siama o le vai
lua sefulu

Axor (Hansgroe)

17. O le hansumasurano faasologa o le muamua tuʻufaʻatasiga o chromium, tioata ma le eletise.

18. Taofia, mafolafola, teisi teisi uila, manino manino foliga o le lever loia o se tasi o le sili atu o le palu eseese.

19. Axor Faucets (Hansgroher) - o le natura masani ma le toe faaleleia.

20. Faigofie, Faʻalauteleina O faʻamatalaga e aunoa ma ni tulimanu ma pito e foliga mai e faʻaauau le tafe vai tafe

Mo le taele. A filifilia se faʻafefiloi mo lenei mea faigaluega, o foliga ma vaega o le vai, o mea na faia o le lautele o itu, ae o le mea autu o lona nofoaga. Mo filifiliga taʻitasi o loʻo iai se tusi manino lelei, ae le o se tasi, ae toʻatele.

Mo le taele. Merirels fuafuaina naʻo mo le faʻaaogaina o le taʻele (cateers, cains), e toesea. Vai fefiloi i totonu o fale ma ulu tuusao i totonu o le taele.

Mo le fai mai. O le fefiloi mo lenei masini o loʻo fausia ese mai faʻataʻitaʻiga mo atigi - O loʻo iai se Swivel Swivel Aretoran ma le polo Hinge, Faʻafetai lea e mafai ona e fetuunai ai le faʻatonuga o le vaalele. E pei o le tulaga o le magoto, o le fefiloi ma le bidit e tatau ona fetaui ma le tasi i le isi i le numera o le tele o le siiina o pu (tasi pe tolu).

Maualuga ma maualuga

Mo manaʻoga faʻapitoa, e tatau ona lavea e le vai le pesini povi ma i le pito i lalo, ae le o le taʻele. Faʻavae i luga o lenei, o loʻo vaevaeina le faʻateleina o le lautele (10-16cm), feololo (20-25 cm) ma le umi (30-40 cm). O le pito i luga e sili ona taua ma soʻo se ituaiga o faʻapipiʻi, aemaise le pa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le paluvai o le taʻele fefiloi e le tatau ona puʻupuʻu, aemaise lava pe a fai o le vai o le vai e lautele (o le acrylic for e mafai ona o le 15 cm). Peitaʻi, ua leva ona umi le faʻaaogaina o le masani tele i totonu o le taele (170x70cm) mafai ona faʻalavelave pe a e taʻele. O le maualuga o le faʻapipiʻiina o le paluluga i luga o le faletaele, faʻapea foʻi ma le umi o le maʻimau, e fuafua i mataupu laiti lava, ae, pei o se tulafono, o le 10-15 cm. Tele taimi, o le fefiloi mo le hardbunin ei ai le puʻupuʻu puʻupuʻu. Mo le tele-faʻatulagaina ma vavaeʻese tulaga, o loʻo manaʻomia ni fefiloi ma le sili ona faʻaofuina. A o le maualuga o le gland, e tupu i se vaega i le maualuga o le fefiloi ma mafai ona aapa i le 25M. O aso nei o aso nei - maualuga fefiloi ma le umi faamutaina, tusa lava pe goto. Mo le leoa ma le maualuga o matata faʻapipiʻi tuusaʻo i luga o le laulau pito i luga, koluma faʻapitoa o loʻo atiaʻe (o latou maualuga e oʻo i le 40-50cm).

I luga o le puipui ma e le gata

I le ituaiga o faʻapipiʻi, o fefiloi mo le taele ua vaevaeina i le puipui-faʻapipiʻi, faʻapipiʻi i le itu, o le fata (i le va o le fomu o le vaitaʻele, faʻapea foi ma le puipui.

O le sili ona masani filifiliga o le faʻataʻitaʻiga mo le puipui o le palu ma le lua o fafo (i le taele ma taele). O le Seauaga o sea Mafaufauga ua saunia mo se pu mo le faʻafesoʻotaʻi le taʻele o le taʻele o le taʻavale ma ki (driverter) - bootick fesuiaiga). Latou tau i le averesi o 2-9 afe rubles.

Metotia o le masani ituaiga o loʻo fausia lua-itu-lima-lima, mo le nanaina ma fafo faʻapipiʻi. Uncmen mo le nanaina o le faʻapipiʻiina o le atoa galulue atoa ma o le taʻele o le itu o loʻo i lalo o le itu, ma luga o loʻo i ai fale, taele, faʻataga le fetuutuunai ma le vevela o le vai ma le taʻele vai Fuafua i luga o le ata faʻasino o le paluluga e faʻapipiʻi ai nei mea, atonu e manaʻomia e manaʻomia mai le tasi i le lima pu i le itu o le taʻele. Lenei e tatau ona iloiloina. O le faʻatulagaina filifiliga e lelei aua o le pule o loʻo i totonu e mafai ona tuʻuina atu i soʻo se nofoaga talafeagai mo le tagata faʻaaoga i le tino o le taele. O le fefiloi o loʻo faʻapipiʻiina i le itu o le taele ma le fesoasoani a se faʻapipiʻi faʻapipiʻi pusa (sili ona paluvai e tagata taʻitoʻatasi). I le faʻaopopoga i le fausia-i faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai foʻi le ituaiga paketi i le tasi pu, e pei o le syek squets faʻapipiʻi i luga o le vai). O le tau o le typed faʻataʻitaʻiga - 8500-35 000 rai. ma sili atu.

Siama o le vai
21.

Hansa.

Siama o le vai
22.

Gesi.

Siama o le vai
23.

Suiga.

Siama o le vai
Aua.

Hansa.

21, 22. Tatala, moni 'Ua tipi moni mai luga, o le taʻele lea e mafai ai ona e vaʻai i le upeve tamoe luga o le fale, toeititi o le galulu.

23. O le flu-x monorcumed capcade palusua mo le sikaina ua mamanuina e ofi i totonu o le puipui.

24. O le lautele o le vai malulu tafe atu i luga o se tioata ipu o le paleʻai, faʻamanatuina ai se mea e sili ona manino luga.

Siama o le vai
25.

MimxA.

Siama o le vai
26.

MimxA.

Siama o le vai
27.

IB rubintieter.

Siama o le vai
28.

IB rubintieter.

25. O le ampixa arc fefiloi mo le magoto ma le muamua maualuga maualuga faalumaina. Tau - mai le 10 500 rubles.

26. O lenei faʻataʻitaʻiga o le embodimt o masani masani i le mamanu o le palugalii: faigofie, o laina faʻapipiʻi, o se mea sili ona mimigi.

27, 28. Uluai lanu lanu o le lototele, e oo lava i le fusu baslo aoina

O fafo o le palu i luga o le maualuga (e oʻo atu i le 1.5 m) tu i luga o le tasi ma lua pu - o se ata mataina o filifiliga mo potu malolo i potu 'ese. I le pito i luga o le fata, luga o le vai, o le matafaga, o le pamu, taofiofi o lever, taofi mo le taʻele vai e mafai ma le vevela. O le laumata i lenei mataupu alu atu i fafo o le fola. E mafai ona e faʻatinoina se manatu o se manatu naʻo le fatuina o se faletaele "mai le scratch". O le Bown Bragry o le averesi o le 25-70 afe rubles. E mafai ona latou mauaina mai Bongoo, Carlo Strattini, News-News, Ritrinio (Italia), Axor (Hanger (ASENTR), JOHROLER), JOHROLE) Farani) ma isi tagata gaosi.

I le tamaoaiga o le tamaoaiga

Tele fesoasoani o le lotoifale-mamanu-mamanuina o fesoasoani i totonu o se fausia o vai tafe tapulaa, faʻataga e faʻaalu le tamaoaiga, faʻapea foi ma le paʻu o le vai vevela. Faʻatapulaʻa le faʻatapulaʻaina o vai, ma i le taimi e tasi e toe mafai ai ona toe fai le pulufana, faʻatulagaina o se mama faapitoa e maka 40c, e mafai ona faigofie. E faia lea pe a faʻapipiʻi le fefiloi poʻo le taimi o faʻagaioiga. Tagata faʻatau - o le mesh masini fausia i totonu o le mataala o le a faʻasaoina le vai. E le gata ona fefiloi vai ma le ea, faia o se vaalele i se tofa ma toniga, ae faʻaitiitia ai le tafe o le tafe. E i ai fefiloi ma le lua vaega lever fetuunaiga (DamxA, Kverdi, Noukilan - Porcelan - Porcelano AcMo, Roca). I le tulaga muamua, o le pule pulea o loʻo faamuta teisi i le lagona o le malamalama, o se faʻailoga lea e sui mai le tamaoaiga o le tamaoaiga i le maualuga o le auala. E mafai ona matou sefe le 50-60% vai. O loʻo iai foʻi fefiloi, lea e maua ai le vaitafe atoa, ma le pito i luga e tatau ona tausia i le pito sili ona loloto ma e taofi (gustavsviberg). O le taimi lava e te faʻaititia ai, o le filo o le a fesuiaʻi i le tamaoaiga mode.

Faapitoa eseese

O mea e sili ona taatele i le aso o loʻo fefiloi lea o loʻo tupu ai le vai mo le vevela o le vevela manaʻoga i totonu o fale. Muamua, e lua-detese faʻataʻitaʻiga ma crane-buxoma foliga (o se masini e feoai solo pe sili atu i luga o vaitafe vevela ma malulu). O se ata munuble ma tagata e lua o loʻo i luga o le tino lava ia, ma le siʻosiʻovalevale, ma le malosi o le lua-fetuutuutu o le lua. O tulivae tulivae e aofia ai vaega o loo aofia ai maosiosia ma e eseese amitves, o lona uiga, o ia lava ia elemene. Ua mamanuina mo le mutia i luga o le magoto ifo (pe i le itu o le taele) ma tolu pu po o le lotiaina o le puipui. O le leai o ni ata e lua o le a manaʻomia e faʻaalu le tele o taimi ma vai punaoa e faʻavae ai le vevela vevela vevela i taimi uma.

Monocacmand (tasi-vaitaimi) ua faʻatagaina e mafai ona taofiofi vai fefiloi ma le tasi lima: gaioiga i le taumatau ma le agavale e fetuunai ai le vevela ma le agavale. Ma o lenei mea e mafai ona faia vave, ma faʻatasi ai ma le vaega tumaoti ua masani ai ona lakaina le leoa. Monocomwand fefiloi e vaevaeina i le monokamanda ma fiafiaga moni. O le Cartiridge masini e nafa ma vai fefiloi i itu uma e lua o mataupu e tutusa, ma o le ua i ai o loʻo i ai, o i luma o le monocomand, ma o le faʻafiafiaga o loʻo i totonu o le moa. O faʻataʻitaʻiga ma le puleaina o le mataʻitu o loʻo maua, mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻasologa o Gesssi (Italia), Axor (HanseGroe, Georlan).

Siama o le vai
29.

Nokelan (Porcelanosa Grumo)

Siama o le vai
tolu sefulu

Ritlioo.

Siama o le vai
31.

Grohe.

Siama o le vai
32.

Axor (Hansgroe)

29. TICK-TOCK-UN BODEDDDED palule mo fa taele pu ma ki le taʻele.

30, 33. Nofo e tasi-faatufugaga Tetri Radio. Swivel o le paluluga, pe a manaʻomia, e mafai ona nana i le faamoega o le teuteuga o le vaega (30). Faʻapipiʻi le lomiga mo le taele (33).

31. O loʻo i ai i mataupu taʻitasi mai le ondas aoina o se mea e sili ona malosi.

32. Aoina-tagata mamanuina Axor Bourullec. O lenei o le fefiloi e mafai ona ulagia uma i le ogatotonu o le magoto moli, ma i luga o le fale-i fata, i luma o le magoto, i luga o le pa. O le sifi ma lima o loʻo tuu i ai pe a manaʻomia.

Siama o le vai
33.

Ritlioo.

Siama o le vai
34.

Iakopo faauluulu.

Siama o le vai
35.

Iakopo faauluulu.

34, 35. O le faʻataʻitaʻiga o le vala o se mamanu le masani ai o le fefiloi mai le pese pese o loʻo avea ... i Laspan lipine. O le Stud Vamota Palu mai lenei laina: Mo le taele (34), mo le taele ma agaga (35)

Uiga maualuga e eseʻese fefiloi o banduini, emmevi (uma - Italia), masani, o le fanua, villerial, gumera) VITRA (Turkey), Horus, Thg (Farani), Roca (Sepania), Danix, Joshers, ORSGORCHET. Latou te tuʻuina atu se moli moli, manino ma malie le faʻaleleia o le vevela i luga o tausaga. O le taua o tau mo lenei oloa e telē. O le lelei paluluga mo le tau o le tau 2.5-12 afe Norbles, mo le taele - mai le 3 afe rubles, ma le 10-12 afe. - E le o se tulaga sili ona lelei. O le tau o le fefiloi mo le bidet of Europa gaosi oloa - mai le 37 afe o Rubles. Ae o loʻo i ai ni nai faʻataʻitaʻiga e sili atu taugata - 6-9 le afe NUBRS. ma sili atu. Aqualux (Lusia) Fefiloi o le tau na o le 770-1000 rubles.

O le sili ona pamu o loʻo i ai le eletise, o loʻo iai le masini faaeletonika ma le tamaoaiga o le tamaoaiga. Vaita-faʻavae faletaele e tulia i le vai e aunoa ma le tuʻufua ma alavai - ma le paʻi atu (itiiti ifo nai lo le ki) faamafanafanaina. Peitaʻi o lea oloa, naʻo le vai e le lava - latou te manaʻomia le eletise, lea e faʻapitoa ai le faʻapipiʻiina. O ia fefiloi e faʻatatau i le taʻele ma le magoto.

Talafeagai fautuaga. Afai e te manaʻo e puipuia oe lava mai le mu ma le faʻapitoa a outou fanau, faʻapea foʻi ma aiga o matua, e mataala faʻapitoa i le faʻafanua faa-agaga. Latou te faʻatonutonuina le fua faatatau o le malulu o le malulu ma vevela vai ina ia o loʻo i ai le vevela o le vevela, o le vevela (masani 38c). E sili atu le talafeagai i vai vai poʻo le mea e i ai pe a iai ni taʻele i luga o le taʻele, o le fufuluina masini ma i totonu o le umukuka mai le tasi ma le tele o le gaʻo. Afai o loʻo i ai se tormostat, i le taʻele e te le fusi ai le vai ona o le mea moni o le masini fufulu ua liliu i luga o le pa malulu vai ma le omiga i le paipa na paʻu. O lenei fefiloi vave tali atu i se suiga i le vevela ma fetuunai le fua faatatau. O le aufaʻataumoga Faʻalapotopotoga o loʻo faʻaalia i le aoina o Mora (Suetena), Dadxa, Hansa, Hangroth, Iakopo. O le averesi o le tau o le aufaasaliga - 5.5-7 afe rotabs.

Falecet Coating

O le lauiloa lauiloa o le susulu o crodant chromed o le faʻaogaina o meatotino, e faʻatatau i le toetoe lava o soʻo se mea o loʻo i ai nei. O tagata gaosi gaosia o aoina ma le sone saufaʻatasi ma le faʻamamaina o le faʻamamaina o le CA (apamemea, Aranopa, Satani, Broon, Conper Bonper, Amio Totogi.). O ia fefiloi o se moni teuteu o totonu puipui mo anamua. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua leai se tuagane ua tipitipi e pei o se apamemea e faʻamau i tulaga masani i le tele o tausaga. O mea apamemea o nisi fefiloi o loʻo ufitia i auro (24 kapeta). Vavaeeseina fale gaosi (fai mai, Thg) teuteuina a latou faʻataʻitaʻiga i le poletilain, crystal, lanu enamel.

Shitovo natia

Fefiloi mo le natia faapipiiina avea ma lauiloa lauiloa. A faʻapipiʻiina i le puipui, e le gata i fesoʻotaʻiga, paipa ma eyelinters o loʻo lafi, ae faʻapea foi ma le paluvai fale lava ia. E mafai ona faʻaaogaina i latou i le fusia ma mea uma, seʻi vagana ai, masalo, gitt. A o le faʻasesega o le faʻaʻaisa o loʻo nana, o le tagata faigaluega (fefiloi node), tapunia i totonu o se pusa faʻapipiʻi faʻapitoa, ua faamamaina i le puipui. I fafo, o se vaega teuteu o loʻo nofo lelei ma elemene o le vevela o le tau ma le vai tafe ma fesuiaʻi vai i le taele i le taʻele poʻo le vaisu.

E faafaigofieina galuega ma fausia-i fefiloi ma faʻafaigofie le faʻaaogaina o se faʻataʻitaʻiga, o nisi faʻamalosi gaosi (Cansacth, Hangron Swort starems faʻapipiʻi. E tutusa lava latou i le tulaga tasi o le fesoʻotaʻi ma mea faʻapipiʻi ma e fetaui ma soʻo se faʻataʻitaʻiga (aofia ai ma le malosi) o se tagata gaosi faʻapitoa. Faatasi ai ma mataupu vai, o nei faiga e na o le faʻapipiʻiina o le faʻatulagaina, ma o le leo fefiloi o loʻo sapalaiina ma fafo (mo se faʻataʻitaʻiga, "Cxbod Unityl i Hansgroe). Toeitiiti lava - o se seti atoatoa ua ofoina, e aofia ai ma se fefiloi fefiloi faʻapipiʻi ma se laupapa laupapa, ma le vaega o le laupapa (mo se faʻataʻitaʻiga, frexx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-boxx-cork Tuʻufaʻatasiga o poloka e masani ona i ai se lapotopoto poʻo le oval foliga, e mafai ai ona e fesoʻotaʻi atu i latou mai isi itu.

Siama o le vai
36.

Axor (Hansgroe)

Siama o le vai
37.

Kuki.

Siama o le vai
38.

Nokelan (Porcelanosa Grumo)

Siama o le vai
39.

Hebeaka.

36. Fefiloi mai le Axor Cittersio Aoina o se siosiomaga o le toafilemu ma le mama i le faletaele.

37. Ufi Tuutua o oloa mai le Janca faasologa e tatau ona ofi i totonu.

38. O le aoina o le toeseina o le aufaʻatasi fefiloi ma le agamalu lanu paʻepaʻe, mumu mata ma le matagofie.

39. Twin palule Pomptor - Vili auiliiliga o totonu i totonu o le Retro Style.

Siama o le vai
40.

Axor (Hansgroe)

Siama o le vai
41.

Axor (Hansgroe)

Siama o le vai
42.

Axor (Hansgroe)

Siama o le vai
43.

Suiga.

40. O le ata tipi o le aoina o le aoina e i tala atu o le taimi.

41.3. Axor Cristeo M. - O se ituaiga o faʻailoga o le olaga o ona ona po nei i se taulaga tele. Fefiloi mai lenei aoina o le a faigofie ona fetaui i totonu, teuteuina i soo se sitaili. Wall-Study Models: lua-loloto vai taele (41), tasi-dallesion taele (42). Tau - pe tusa o le 18 afe rubles.

43. X-MONI - RECTILINITIR SERRAFTIT MA LE FIAFIA O LE laina.

O le ituaiga ma le mafiafia o puipui e le o se faʻalavelave i le taimi o le faʻapipiʻiina. A faʻapipiʻi i le paluluga mo le nanaina o le faʻaaogaina o le ibox Universal i le palu palu 100mm i le va o mata o laumata o le laumata, o se mea faʻapitoa e mafai ona faʻapipiʻi. Afai o le puipui ei ai le tamai mafiafia (mo se faʻataʻitaʻiga, 60mm), o le faʻalauteleina o so Sowkes ua faʻaofi i le va o le nonoa ma le pito i fafo o le palu. O le tino o le flexx-bopx poloka o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le mafaufau o le fetuʻutuʻunaʻi ma le tumau o mea - elastomer. Ona o lenei, e oʻo lava i puipui o le le mautonu e le o se faʻalavelave ma le tatalaina, o loʻo pupuni ai le poloka, aua e te le masani ai.

Tausiga o le Faucet

Ina ia mafai ona fefiloi mo se taimi umi mo se taimi umi e fiafia ai ia te oe ma le pupula o le chrome luga, e tatau ona e tausia lelei. Matou te le fautuaina le faʻamamaina o le fefiloi ma le uʻamea pulupulu ma le pulupulu o loʻo tumu, faʻapea foi ma le malosi o le oloa, alkaline, o loʻo tuua ai le suavai ua umi le faatonuga. Fufulu le fefiloi ma se ie malu pe a uma ona faʻaaoga, faʻaaoga meafaigaluega faʻapitoa e alu ese ai. O ia ituaiga, mo se faʻataʻitaʻiga, suʻega ,. E mafai foʻi ona e faia i le fasimoli fofo poʻo le fufuluina o le vai. O se tasi o mea taua o le faʻamamaina o oloa mo ni masini ma fefiloi - cif (unleraver, hindering), kulimi ma se tulaga ese lautele e siomia e barbbles. O lenei faiga e faʻatagaina ai oe e fai ma le lelei copeʻa o le malosi malosi ma e le faʻaleagaina le laualuga. I le faʻaopopo atu i le kulimi i le CIF oloa o loʻo i ai, cif malosi kulimi sprays. Aua neʻi galo e fufulu le fefiloi pe a maeʻa faʻamamaina.

O le teuteuga o totonu

Afai tatou te talanoa e uiga i manatu o tagata faigaluega e fesoʻotaʻi ma le otootoga o le paluluga, o foliga e aunoa ma ni isi e talafeagai pea. Ia fefiloi nofoia se tulaga autu i le faʻataʻitaʻiga tulaga o mea uma e aunoa ma le tuusaunoaga o Europa gaosi oloa.

O leisi tulaga o le sologa lelei ma kupita ituaiga. O le faʻataʻitaʻiga ma le maualuga o Arcute Spill e le alu ese mai le vaaiga, gaosia e le Axor (Hansgroe), Gessbrachot, Newforlan, Newslano Areat, Newslanosa, Newforlan, Newforlas Gorton O le a fiafia le Purmasss.

Siama o le vai
44.

Kuki.

Siama o le vai
45.

Gesi.

Siama o le vai
46.

IB rubintieter.

44. O le paluga puipui mo le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina.

45. Tausia o le palu mai le gocCia aoina (faaliliuina mai Italia - "pa'ū").

46. ​​O le puipui o le puipui e na o le maualuga o se fata.

Siama o le vai
47.

Thg

Siama o le vai
48.

Kohler

Siama o le vai
49.

Roca.

47. Manaia aoina o Badylle Feteʻenaʻi ma le Gold Spraray.

48. O le faʻataʻitaʻiga a le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamalosia e ala i se mauvaʻa tele, mea faʻalenatura, faʻaumaina ma le masani ai o loʻo masani ai.

49. Aoina o atigi ma le taulaga i le taulaga ma palu, i le mamanu o loʻo atagia mai e le faʻamalosi o le ola ma le cosmopolitan natura o le taulaga o tagata

O se tasi o mea sili ona manaia i le mamanu o le fefiloi o le manaʻo e mulimuli i soʻona faʻalenatura, pei o le toe faia o le feaveai vai. Ua mafai ona vaʻaia ni pupuʻu ma laina malu i le Axor Custad Colletad (Axor, Hansgroher), Swellis (Uptalis), o Niusila

Siama o le vai
lima sefulu

Ritlioo.

Siama o le vai
51.

IB rubintieter.

Siama o le vai
52.

IB rubintieter.

Siama o le vai
53.

Suiga.

50. O le le mautonu o le fefiloi mai le uati galuega aoina e mafai ai ona e fiafia i le vai tafe.

51, 52. Na o le na o Faucets na fausia i totonu o le SINK SPICK (51) ma i le pa (52) e faaauupegaina i swivel.

53. Nofofua-o-tulaga fefiloi mo le bidet mai le flu-x aoina. Maualuga - 13cm, aveesea o lima o le lima - 13cm. O le tau e tusa ma le 27 afe rubles.

Siama o le vai
54.

Iakopo faauluulu.

Siama o le vai
55.

Roca.

Siama o le vai
56.

Axor (Hansgroe)

54. New Robi Faucets e pei o se stylized bamboo stem. E mafai ona e tuʻuina atu uiga o le oloa e ala i le filifilia o se tasi o le tolu vaega faʻaopopo mo le Spinning - paʻepaʻe, lanumeamata pe uliuli.

55. Nofofua tasi-tulaga faataitaiga mo Belbanin Emai. Faauma - Chrome. Tau - 5 afe o rubles.

56. Aoina o le Axor Urquala o se mea lelei ma le poto o le au tekinolosi fou tekonolosi ma se foruirtic forturic.

O tagata faatonu, faafetai le sui ofisa o le Greath, Hansgrohea, kipei,

Roca, Vitra, le kamupani "Korr - Rorr" mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili