Uiga

Anonim

Ata i totonu o le totonu e masani ona tosina mai ai. E mafai ona toe faʻafouina vave i latou ma faigofie i faʻasalalauga - O lenei filifiliga e avanoa mo tagata uma. Ole ata iloga lea o loʻo iai se ata pupula poʻo le faʻaaogaina manino o se manatu faʻaalia manatu vaaia.

Uiga 12471_1

Ata i totonu o le totonu e masani ona tosina mai ai. E mafai ona toe faʻafouina vave i latou ma faigofie i faʻasalalauga - O lenei filifiliga e avanoa mo tagata uma. Ole ata iloga lea o loʻo iai se ata pupula poʻo le faʻaaogaina manino o se manatu faʻaalia manatu vaaia.

Art Pepa tusia i le muamua vaʻai e le masani ai mai le Systeque Beavas. Lolomiina i luga o Tavai, Silk ma Spoclor pepa foliga foliga tutusa tutusa ma le tusitala muamua.

Uiga
tasi
Uiga
2.
Uiga
3.
Uiga
fa

Monddyi / Sasaʻe Tala Fou

1. O le pa e mafai ona faʻatumuina i ata i ai ni faʻailoga taua, ma o le foliga e faigofie ona feoai mai le tasi ata i le isi. O le taualuga i totonu o le aofia ai, ma o le lapoa o le auupega e laiti, o lea na latou filifili ai e tuu se kulupu na faatulaga i le sili ona tele. O le autu o le tuʻufaʻatasiga o se lanu lapoʻa, o loʻo i ai le tele o isi mea, i se mamao e tusa ma le 0.5 m mai le ogatotonu o le puipui.

2. Ia sili atu ona filifili lelei le lautele o le lautele, faʻaaoga auala eseese, faʻataʻitaʻiga eseese, komepiuta luga o faʻavavega mo le toe gaosia. Tuusaʻo (classic) faʻamatalaga o loʻo i ai se pito i fafo pito i fafo i le ata. O se ata e taulai atu le tilotilo i le ata, e peiseai o loʻo vaʻai tagata i totonu o le faʻamalama matala. Tusi lolomi i luga o pepa. Faaluaina le pamu, BUTUTTE. Tau - 3100 Cub. ("Art-Af Ag Ag").

3. O le ata e faʻagaioia e tusa ai ma le faʻapitoa o tekonolosi e faʻataʻitaʻi ai le vali ma le tusiata o le papala. Andmade Pepa lautele. Fuaitau - 60x60cm. Tau - 4150 olo. (Pro redco).

4. O se faʻasologa o ni vaega o loʻo tuʻufaʻatasia ma le masani ai autu: uliuli ma paʻepaʻe ata ma ata tusiata. O ata e mafai ona filifilia pe ufiufi i varnish

E i ai le lautele fuaina auala: O le laina mafaufau e fuafuaina i luga o le puipui, pasi i le mata mata. Ua tuʻuina pepa lautele ina ia e vaʻavaʻaia i le ogatotonu.

Uiga
lima
Uiga
6.

Alinea Eno.

Uiga
7.
Uiga
valu

O le totonugalemu o totonu e iloa ai auiliiliga, aofia ai ata filifilia. Asymmetrically decourted Banvas faia se ituaiga ma le malosi, faamalosi i le foliga le masani ai ma le manaia.

5. O le pepa lautele o le a fesoasoani e foia ai le faʻafitauli o se pa gaogao. O se isi mea teuteu e tupu ai le mea e tupu pe a fai o le lanu ata "ndhme" ma se vaifofo lanu o isi mea faigaluega. I le tele, o le pepa lautele e tatau ona fetaui ma le pa o loʻo tautau ai. E mafai ona faʻaopopoina le fua o le faʻatusa o le faʻatusa o le tau i le tuʻuina atu i totonu o le lautele o le tau ma batuette.

6. O le pepa lautele i luga o le puipui e mafai ona suia le geometry o avanoa. O le masini teuteu teuteu, lea e iai ni auiliiliga laiti, vaʻaia faʻateleina le atoa o le potu o le potu.

7. Laupepa sa lolomiina i luga o pepa ua tapunia ma tioata ma faʻapipiʻi i se faʻavaʻa mai le mafolafola ato faʻapitoa e le faʻalavelaveina ai le ata mai le ata. O sea tali e talafeagai mo le anoanoina e le-pisia. Mate Lamina Laminare, Alumisina Basutte. Tau - 2 afe Norbles. ("Art-Af Ag Ag").

8. O le taumalulu e masani ai o se lanu lanu e masani ai lea. E mafai ona tuʻufaʻatasia i lanu e le gata i le pepa puipui e le gata i meaafale, ae faʻapea foʻi ma meaafale, telefoni, teuteu ai tioata. Matte Lamination, palasitika basutte. Tau - 1480s. ("Art-Services Ag")

Mo le taua tele e faʻaaoga ai halosen malamalama malamalama. E ala i le faʻagaioiina o le lamepa, e mafai ona e mauaina le manatu e pa'ū ai le moli pe a tupu se pupula ma ata lafoaʻi.

Uiga
iva
Uiga
10
Uiga
sefulu ma le tasi
Uiga
12

O le tele o filifiliga o le lautele o se ata tele a le gagana asoa, i luga o pepa lelei. Tau - mai le 500 rubles.

9. Uo Mafefeni Aʻoaʻoga e o atu i puipui: O pa ua tautau i pepa puipui, ata ma mamanu e mafua ai le ono mafua ai le alualu i luma mai o latou matua. Fetuutuunai fofo. I le ala o nisi tagata fai na faia e ni tagata faipule ata o tamaiti lautele - o ata tusi sa faateleina i totonu o laau ma lomia i luga o pepa faapitoa.

10. E taugata muamua le Requinsters. Maualuga tau o mea moni Amerika o le vasega i 1939. E faʻamatala e le tulaga eseʻese ma le lavelave o le Toefuataiga o le pepa. Tau, e oʻo i le 30 afe o rubles. (O le kalapu "PAN-Dan").

11. Pepa lautele ma le faʻatusa o le Gugendary Grourey HEPBUNT O le tapoleni o le stalvas agai i luga o le subframe ma le speplery metotia (ma le iʻuga o le subframe O lenei metotia faʻatagaina oe e fai e aunoa ma le faʻaaogaina o faʻavaʻa. Fua - 70x50ccm. Tau - 3560Rab. (Pro redco).

12. O ata spatial o loʻo mafai ona faʻaalia ai le tele o le potu. O lo o tautau i totonu o le potu e aunoa ma faamalama a le ata tusiata ma se ata mai le faamalama, mafai ona e faia se ata se tolu ma matamata ona tuaoi. Tau - 7750 Crub. (Pro Resco)

Ua faigofie ona iloa mai e le Prarate Belting i foliga mai le kamupani mai le kamupani. O le lelei o ona foliga ua sili atu ona leaga: e mafai ona vaʻaia "saito", o laina o laina fulufulu, lanu visavement ua faʻalavelaveina.

Uiga
13

Ata i le Press / fotolink

Uiga
sefulu mal le fa

Roda.

Uiga
sefulu ma le lima

Foscarimi.

O le uluaʻi kolisi mai le folasaga ua avea ma se lagona faʻaalia i totonu ma fesoasoani toe faʻafouina o le mononos scapes o teuina o faiga.

13. Le mauaina o pepa faʻapipiʻi i pepa e mafai ai ona filifili le mamanu e sili ona ogatasi talafeagai i totonu o se faʻapitoa totonu.

14. O le valivali lanu i le ituaiga o pepa a se pepa e mafai ai ona e faapaleni le avanoa i le potu tele. E mafai ona tuu muamua le pepa lautele i luga o le fola ma alu ese i nai sitepu. Ia vaʻai faʻatusa i foliga filifilia o le a fesoasoani e vaai i ai pe faʻapefea ona vaʻai i luga o le puipui. Afai e te manaʻomia se fautuaga faʻapolofesa faʻapitoa, puʻeina ata i totonu ia te oe ma taʻu i le tulaga tonu o puipui o puipui.

15. Aveese lolomiina - o le tagata e nofo aitalafu o le tumau o le pepa lautele. O ata na faia e faʻaaoga ai le Loykjet lolomiina o le a le fiafia i ai ma leiloa lo latou pupula ile taimi. O lenei ata ata e faia e ala i le auala o le coudecreen lolomiina ma manino le vaeluaina. O le pepa lautele o lenei lapoʻa e le gata i le ulufale i totonu o se faʻavaʻa ma le ipu vai faʻaaoga o le alminininum ma palasitika faʻapipiʻi, ae o loʻo faapipiiina foʻi i le malosi, pei o le palapala pe o le posolatton. E mafai ona e faʻatauina se pepa lautele ua saunia poʻo le faʻavaeina i luga o ata mai ata Banks, lava ata o le IDR, oka okaina lolomi mai au faila. Manaʻomia tulaga mo le faia o se tagata agavaa o loʻo iai o ia mai le tusitala muamua

Manatu o se faapitoa

E le pei o le lautele, faia e le Offset auala, o le ata tusia e lolomiina e se auala tulaga ese - i luga o le mea e faʻaaoga ai le silika, aser, o loʻo i ai poʻo le faʻapipiʻiina poʻo le faʻapipiʻiina poʻo le faʻapipiʻiina o le sipika. O le tulaga ese o le lima o le lima o loʻo i ai: i o latou luga: O se manifinifi manifinifi o le elastic slaster e faʻaaoga i le tapoleni, fausia se uluaʻi fesoasoani. Mo se aotelega, e mai i le mataupu o pepa pe faia i luga o tapoleni e le o se faʻaopoopoina o le tavana, e sauni ai e le Wizard Beavas. O le laualuga o upega tafaʻilagi uma o loʻo feagai ma togafitiga umi i le taimi umi ma eseese vale. I le Gaosilimalaga, mo se faʻataʻitaʻiga, o ofu masaʻa ma tarani e faʻaaoga le auro auro ma siliva efuefu. E le i iai ni tulafono faigata o le tamaoaiga. Pau lava le mea e maua e le pepa lautele o loʻo iai se ata pupula poʻo lalo o le tioata, e aoga e tauloto ai i latou i le malamalama. E manaʻomia tele o steppers o loʻo fesoʻotaʻi i le masani lava itu, o loʻo ogatasi ai i le autu, lanu ma fua. O le taupulega i tulaga uma o le filifiliga sili ona lelei: ona fesoʻotaʻi lea o le tasi ma le isi ma fausia se galuega mama. O le kolisi o se pepa lautele - o le faʻavae o loʻo i ai, nutimomoia faʻavaeina, o loʻo nutimomoia o elemene, o mea taʻitasi o loʻo lolomi i luga o se isi laupepa. E mafai ona aofia ai i le faʻatapulaʻaina numera o pepa faʻavae, o nisi taimi e ese ai i le tele ma foliga. O le tau o le lima o le lima o le a resped resco- 2500-65000 rub.

Astassaia Timnonin, o le Resco Resco's Designer

O faatonu faafetai na toe amata ai le Kamupani Recoco, Scorpomia, Rosbri, "Aiatusi Au Paia", "Joceanda",

LONON Amio Aufaigaluega, Vasega "Sn-Dan" mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili