I lalo o lalo

Anonim

Taoto i fafo atu o le ofutino "opeopea o le" Metotia: Faʻatulagaina o le Lamina, Civerqut Board and Cork Covever, o mataupu faʻavae

I lalo o lalo 12481_1

Laminate Plaks, Komiti Faʻatino ma Cork O le kuka e masani ona faʻatulaga e se vave ma faigofie "o loʻo faʻatumuina i le faʻavae. A o le Aʻau 'ua manuia le faʻaaloalo o feusuaiga.

I lalo o lalo
Khrs muamua faamanatu atu o le sili ona masani ona ofu tutusa e fausia ai se "fola o le" fola. Tatou amata i le laumua. Faʻafanua o le vaʻaiga o le mamanu o se faʻatagata o se ata o le 1200 200mm ma le mafiafia o le 6-14mm. Latou aofia ai ma le fa vaega autu: o se puipuiga malu, teuteu, kalika ma maualalo spilizing. Tau 13 mai le 300 Crum. Lamination e gaosia e le Pergo (Suetena), fuamoa (Austria), HORO, HDM, HROME)

I lalo o lalo
Egger. Laminate Fuafuaga Ata:

1 - ofuina-fusu tino puipuia puipuiga;

2 o se teuteu o se pepa faapitoa;

3 - hdf fanauina ipu ma loka tipi i ai;

4 O se faʻamautuina o vaega o le pepa faʻauo;

5 - sporprootul e suia (ae le o soo se mea)

I lalo o lalo
Kirelia Parqut laupapa mamanu:

1 - O le tele o faaputuga o varnish poʻo le omi-wax defregngication ma ultraviolet carding;

2 o se galuega galue o le taua fafie;

3 - Alavai Vailaau mai lafoga o tau suamalie taupulepulega;

4 - maualalo vaega, e masani ona masani ai mai le veneer o roferous papa

I lalo o lalo
Ammim Isolaments Cork Pannel mamanuina:

1 - Faigofie-ono valevale;

2 - Pagaina o le vaega o le venera;

3 - O se vaega o le uafu o le uafu;

4 - HDF Cooker ma loka;

5 - O se vaega o le Agglomerated Traffic Road

O le kolisi a le Cirquit, o le tulafono, o le tolu-vaega pa umi na o le sili atu i le 2000mm, 180-200mm grossth ma 14-22mm mafiafia. O le vaega pito i luga e faia o le taua laupapa, alavai ma lalo, mai le le mafaamatalaina o laʻau faʻatasi. Tau 13 mai le 800 o le palapala. I le maketi a le Rusia, o loʻo tuʻuina atu i le Barlinek (Polani) oloa, Junglewood (Indonesia), CHORS), HAROPERS, HORRA, PRORT)

I lalo o lalo
Corkart
I lalo o lalo
Sa mamanuina Corkirt Cork na mamanuina e fausia ai se "fola o le" fola, o le ata e pei o le laminate. Peitai e faʻavae i luga o le HDF nai lo le teuteuga pepa na faʻapipiʻiina se manifinifi manifinifi o le ork veneer mafiafia mafiafia o le 2-4mm. Fanua lapoa - 900 300 10-12. Tau 13 mai le 900 o le palapala. O ia oloa ua tatala mai e Corkart, Ipork, Wicanders (Amorim Isoolacourtos Prestoments), Wodork, Ibercork (Obercork), HORO

E i ai se isi mea tutusa taua - Marmoleum Kiliki, lea, nai lo le o le saina vaega, o se natura lineum ua pipii i le shoerer plate. Tele o le laupapa - 900 300 900 9,8 mm. Tau 13 mai le 900 o le palapala. O nei mea e le masani ai e maua ai se mea e te mafaufau ai.

I lalo o lalo
ae
I lalo o lalo
B.
I lalo o lalo
mai

I luga o laupapa pu, o le faaumaina o le suauu (suauu po o varnish) e masani ona apalai i le fale gaosi. O lea, o le lauʻeleʻele e matua lava le lamolemole, e aunoa ma ni nai tala (a, b).

Kirelia

O le vaega pito i luga o le fale lava e tasi o le Komiti Faʻafoe o se Lamella (c), lea e faʻamamafaina lelei le tino o le laʻau ma faʻatupuina foʻi le faʻaupuga o le ala i luga: 1M2- . E masani ona i ai se vaega i le pito i luga o le auvae.

"Europles"

O le a le mea masani?

O loʻo lisiina le lisi o loʻo faʻaogaina o loʻo faʻaaogaina ai se loka o le fesoʻotaʻiga. A potopoto i le fogafale, o le supi a le tasi laupapa laupapa ua faʻaofi i totonu o le ata o le isi ma faʻaalu vave le loka a le Lope. I se faʻaopopoga, o ofu uma e tali atu i faʻafefevilines i le vevela ma le susu, laititi le suia o latou laina laina. O sea "amio" e le mafua ai ona mafua ai ona mafua ai ni fesili ona o le "Ola" mea. Ae o le Hüstte, lea e avea o faavae ma faʻavae o taʻutaʻua o pametele, faʻapea foi ma le faʻaalia tutusa, o le 90% o fafie. O lea, o mataupu faʻavae o le faʻatulagaina o le faavae ma le saʻo o nei mea e tele lava. Ua masani lelei ma i latou, e mafai ona e aloese mai faʻafitauli masani o loʻo iai ni tagata faʻatau aoga le faia o le fola, aʻo le faʻamoemoega o le leaga.

E uiga i le susu

Muamua lava, latou te matuā faʻamalosiʻau le galuega e sauniuni ai. O loʻo fuafua e sui le fola o le fola poʻo le fou, i le tele o taimi, muamua ogatasi le faʻavae - "susu" poʻo le "mama" metotia. Le NC-Tusi Taʻialaina 9-94 Peti o loʻo faʻatumuina le maeʻa o le suauu i le siʻosiʻomaga-oneone fusiua, o le vailaʻau e le sili atu i le 5%. A o le i faʻatauina lenei faʻailoga, o le taʻavale 4cm o le taʻavale a le itiiti ifo i le 2 masina. E faʻaopopoina e isi numera sene le taimi faʻapitoa mo le isi 2 vaiaso. Peitai o tagata e ana, ma tagata faigaluega, saili ia faʻaitiitia le taimi o le toe faaleleia, e tele na ona misia ai lenei tulaga. O ia ave faatamala e tau atu i le mea moni e ona o le faifai pea o le susu i le vaega pito i lalo o fanua laumua poʻo le laupapa sipela, e alu pea le vai, luga. O se taunuuga o le pito o le pulupulu e punou, ma ua latou liliu atu i "vaa". O lenei laufanua faʻalemafaufau, e tusa ma tagata faʻapitoa, e faigata tele le faʻasaʻo. E mafai ona e olo na o se fetaui ma le mafiafia o le fale faigaluega (sili atu nai lo 4mm). Tele taimi masani, o mea vete e tatau ona suia.

E toʻatele atonu e maitauina lelei o le faʻavae saʻo o le fola e aofia ai le faʻapopoleina o le faʻavae ma taʻoto i le suiga. E iʻu ina faʻamalosia galuega e le mulimuli i nisi taimi e maua ai galuega faʻafiafia. Ae ui i lea, o le susu o le a o atu pea i fafo o le faavae lalo. O le fesili o le a ia alu ai? O nofoaga e sili ona vaivai o le auala e maua ai le suavai. O a latou lautele e tatau ona le itiiti ifo 20cm, ma le pito o le pito i luga o le pito i luga o le tui i lalo o le pito i lalo. I faʻataʻitaʻiga, o pepa mama vai e masani ona tuʻuina i se tamaʻi fuʻatu, leai se faʻailoga. Naʻo le tele o nei laina e ono poloka poloka poloka.

E mafai ona e faʻaaogaina le "auala faʻamago" o le sauniaina o le faʻavae e faʻaaogaina ai pa maketo, Glc, Gvl, OPL. Peitaʻi, o lo latou le faisalaina i luga o le SchIP 3.04-01-87 "Faʻasao ma Faʻamaea o ofutino" e le tatau ona sili atu nai lo le 12%.

I lalo o lalo
ae
I lalo o lalo
B.
I lalo o lalo
i totonu
I lalo o lalo
G.

Aveesea o se ofisa tumaʻoti, lea na tupu ona o le mataʻutia o le faʻanoanoa i le fale mautotogi i le fale, o le pito i luga o le laupapa e 'alo ese mai le averesi (a). O loo mamafa ni nai pu (b) 'eligiina i totonu, ma sasaa kelu i totonu ia te i latou ma se tui o le tui (b). O le vaega o le faʻafefeteina o loʻo faʻasalalauina e le tagata lava ia e ala i le faʻaseʻe i ai i isi itu (g).

I lalo o lalo
O le O.
I lalo o lalo
E.
I lalo o lalo
J.
I lalo o lalo
Li.

Liusuavai le wax statty ma palu faatasi ma le matata (d). Faatumu le avanoa i luga o le fao (e). "Patchwork" teuteuina i lalo o le bitch (g) ma lalo o le laau (s)

Plums

A tuʻuina atu le fola i le fale mautotogi, e manaʻomia le tuʻuina atu ia latou lautele. Uma fale gaosi uma fautuaina e tetee atu i se fale laupapa i potu potu 48o, ma le laumua - i le ao. I le taimi lea, e maua ai e le au leoleo meatotino tutusa uiga o lenei potu.

Aisea e le faanatinati ai e fetaui ma le taina? Ia faamatala mai i ni faʻataʻitaʻiga faigofie. Faapea ai, o le laumua poʻo le kolisi laupapa na aumai ma le malulu (pe momoli mai i le malulu o le fale teu oloa) i se fale mautotogi. Faalenatura, ua faamautu ai nei ona fausia i luga o laupapa. O se laʻau poʻo se laupapa-chip band base e faʻaputu ai ma faʻateleina le tele o le tele. Afai o mea faapena ua teuina i le fogafale vave, e le o toe mamao o le a aliali mai le va o le au puipui.

O fuafuaga na o loo fuafua i le tautoulu, i le vaitau o timuga ma le susu maualuga, o le a ese ese. A oʻo i le totonugalemu o le vevela, o le taufaʻamataʻu i le fale mautotogi e faʻaititia ai le paʻu tele. O le eseʻesega e mafai ona taua: ma masani 50-60% i le taua 20-30%. O le tulaga e le tau na o le foliga mai o slots i le fola. O le ogaoga o loʻo mafai ona oʻo atu i le faʻavaeina o le laumei laupapa ma le fusi o le fale laupapa poʻo le cork ta omea. O Flouceta mai ia faafitauli o le a tausia i totonu o le fale mautotogi o le suamalie o le vailaʻau i le maualuga o le 50%, mo se faataʻitaʻiga, faʻaaogaina ai le ea o meaola faasamoa.

Kalave

O fesuisuiai o le tausaga i le vevela ma le le sala ona mafua ai suiga laiti i le tele o laupapa, o le iʻuga lea o le "fola o loʻo faʻateleina. Ina ia aua neʻi faʻalavelave i lona tino saoloto, faataamilo i le tino o le potu ma i totonu o faitotoʻa e tuʻu ai taui mo le 1 cm lautele. E masani ona ufitia i le faʻasolitulafono o le faʻapipiʻi ma vaipuna. Afai e leai ni avanoa, i le faʻateleina o le susu, o le faʻalauteleina o le vavalalata e leai se mea e te alu ai, ma o le a faʻaoʻo le ata ".

O sea sauniga e ono tupu pe a fai o loʻo puipui ai meaafale mamafa i totonu o palapala i luga o le 'aisa. Ua latou fausia le aafiaga o le lotoifale "taula" i lalo o latou, ma e faʻalavelave i le fola lea e tumau "flooperate". A o leʻi tele pe faʻapipiʻi i le fola, e manaʻomia le kapeneta, e manaʻomia se tamai avanoa, ae o le a tatau ona teuteu i se galuega poʻo se faʻavaʻa.

Masalo, o nei mea uma o loʻo tuu i luga o le faʻaumaina o le faʻaumaina, ma o le ki faʻamautinoaina e le mafai ona faia muamua. Ae o loo i ai le ala. A maeʻa mea uma, o le ono mafai o le fola o le sili sili i potu sili ona faigata, i le mamao mai le fale puipui i le isi puipui e sili atu nai lo le 6m. I luma o lenei gaogao puipui, e manaʻo e tuʻua se avanoa lautele. Aʻo le laʻau laiti, e faʻaititia le fola, ma e le mafai ona e popole neʻi filemu laupapa.

O le faatonu faafetai i le kamupani "Cork Center", "polimpepeks", "'' Aitema i le Palesitina", fuamoa

Mo fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili