Susulu ioe ma na o

Anonim

Vaʻaiga lautele o le Soushwasher Market: O le faʻaaogaina ma le lelei o masini taʻavale, o le faʻavae o le faʻagaioiga o le masini, tulaga mo le filifilia o se fetuutuunai lautele

Susulu ioe ma na o 12497_1

Mama mama, lima lelei, aiga i le aiga ... o le a maua uma nei mea Ua levatia lava o se mataupu o taugata, ae o se manaoga faanatinati. A filifilia se mea taua e tele fesili e tele fesili. O le a matou taumafai e tali lenei vaega o latou i lenei tusitusiga.

Susulu ioe ma na o
Boach oneone, Ash, Soup ... Faʻasao, palealii o inisinia faaonapole inisinia manatu - otometi Dowshwasher! Vai vevela, puipui ma faʻatonutonu jet o le vai o vaega autu o le manuia. Vaitau Vailaau mafai ona fufuluina toetoe lava o ipu uma, faʻapea foʻi ma ato ma anotusi mai matagi faitotoʻa ma sili atu. Faʻataʻitaʻi e faʻaalia mai ai o le ipu ipu e sili atu ona mafiafia lelei i masini mea nai lo le pule e faia lava ia tagata. Ina ua maeʻa le masini ma fufulu, le ipu o le iʻa e le naʻo le mama, e susulu mai. E faapitoa le matauga i luga o matatioata, o le fea, e aunoa ma le faaleleia, ia manino ai vavega. O le falai e mafai ona faigofie ona fufulu mai le sili ona faigata gaʻo ma toe faʻaleleia o meaʻai. Ma e te le faʻaaluina ni taumafaiga faʻamalositino ma le taimi. O faʻamanuiaga e aliali mai: E te le tau paʻi ma ni meaola; Ma le isi, o le taʻavale e fufulu ai i latou mai le ipu e matua aoga tele. Faatasi ai ma se taavale otometi mulumulu, "galuega" na o ni pepa o le vai, o lona uiga, e le o maua e le malae le aoga, o lona uiga e sili atu puipuia. O le taamilosaga o le fufuluina o le fufuluina o le taʻavale e tupu i le 65 s, ma o lea e mafai ai e le masini ona faʻamamago le fufulu, ona e le mafai ona fufulu ma lima i se vevela i se vevela i se vevela i se vevela i se vevela i se vevela i se vevela i se vevela i se vevela i se vevela i se vevela i se vevela i se vevela i se vevela i se vevela i se vevela i se vevela i se vevela i se vevela i se vevela I le faʻaaogaina o le masini, e te laveaiina vai, ona o le fufuluina i le lapisi, o lona tafe fua e itiiti ifo nai lo le taimi o le tausaga). Peitai, e le aoga e aunoa ma le aoga: O tau o le aofaʻiga o le faʻatasiga, e mafai ona taugofie mo le faʻamamaina o taimi mo mea ua fuafuaina mo le masini i le umukuka.

Fesoʻotaʻiga

Susulu ioe ma na o
O le eletise eletise e sili atu ona afaina ai le tagata faapitoa. Le averesi tau o le 1500rub. O meaʻai o loʻo fesoʻotaʻi ma le suavai o le suavai mo le sapalaiina o le vai ma le otaota - mo le faʻaaogainaina. O le tele o masini e fesootai (e ala i le polo e alatoto) i le vai vai vai sapalai, talu ona lelei le vevela. Le mautonu o sea soʻotaga - o le tau o taimi ma le taumafaina o le eletise e faʻamafanafana ai. O le mea lea, o nisi tagata gaosi oloa ofoina faʻataʻitaʻiga ma le ono mafai ona fesoʻotaʻi ma vai vevela (e ui lava, ia saunia o lona vevela e le sili atu i le 60 s). O le alavai o loʻo fesoʻotaʻi ma le siphon node o le fufuluina o le fufuluina, lea e tatau ona i ai se isi mea talafeagai. A faʻapipiʻiina, e tatau ona manatua o le gaoi ipu vai i tafatafa ane o le sapalaiina o le vai, i le mamao e le mafai ona sili atu nai lo le 1.5 spipters gofie.

Susulu ioe ma na o
Ata 1.

Indit.

Susulu ioe ma na o
Ata 2.

Ardo.

Susulu ioe ma na o
Ata 3.

Mabe

Susulu ioe ma na o
Ata 4.

Selemen.

2-3. Sprapy Deshwasher DW45AL (ARDO) (2) ia taofia ai ni seti o ipu. O le LCD faʻaali faʻaalia o le taimi nei o le faʻagaioiga o le masini. MDW2017x (Mabe) (3) (3) Lua Sese Zones: malosi-i le pito i lalo, maaleale, i le pito i luga.

4. SN26T552E (SIEMENTS) FAASOLOGA O LE DESSAGE CHECKE: O le laulau e le pa'ū i le pito i lalo o le pusa fufulu.

O loʻu mama o loʻo mama lava

O le taamilosaga atoa o le maina o le masini fufulu mai le 25 i le 120mini, e fuafua i le polokalame filifilia. I se aotelega, o se auala e tulaʻi mai. O le masini e faʻaititia ai le manaʻomia o le vai mai le suavai (o lenei ua faamatalaina foi i le polokalama), faʻaititia lona malosi e tusa ma le faʻatulagaina o le vevela, pe a maeʻa omiga i le vevela manaʻomia, pe a maeʻa le fofo, Faatasi ai ma le fesoasoani a le pamu, na sapalai ai i tagata maimoaina. O tatalaa le fuafuaga ma avanoa o le mulimuli ua fuafuaina ina ia faʻaliliuina ai i latou e le faʻalilolilo. O fale gaosi uma e totogi faʻapitoa i le tulaga o le amoina tagata ina ia e fufulu ese vaitafe o vai, leai se tasi o le tulimanu o le mea pueata, e le natia ai.

Susulu ioe ma na o
Ata 5.

Hansa.

Susulu ioe ma na o
Ata 6.

Gorenje.

Susulu ioe ma na o
Ata 7.

Taeina.

Susulu ioe ma na o
Ata 8.

AEG-Electrolux

5, 6. Spotle Model Zim416h (Hansa) (5) ma le ono polokalame STINK. Faamago o loʻo faia e le ea vevela. Ushshina gv53223 (Gorenje) (6) luga o ato e mafai ona fetuunai i le maualuga.

7. O le ipu e tatau ona utaina ma le faaeteete. Mo se faʻataʻitaʻiga, o tioata tioata e ono le toe fufuluina i le iʻuga, pe a fai e le saʻo, fai mai, E le paʻu le ulufale atu ia i latou.

O le taamilosaga o le vaipuna o le a faitauina ipu, ma o toega o meaai e fufuluina i le pito i lalo o le sela fufulu. Le isi, o le fofo pasese e ala i le faʻamama ma toe foʻi i le auupega, e mafai ai ona faʻaititia le faʻaaogaina o le vai pe a faʻatusatusa i le faʻasologa o le polokalame). O le fufuluina e faʻaauau ai seia mafai ona suia le vai (e iloa ai le faʻapitoa lagona). Ona faʻata e le fofo i totonu o le pusa malulu, ma ipu ua fufuluina i vai mama ma le 'eleelea.

I le tulaga o le malologa

Afai e le tupu se mea ma ua e matauina le uiga ese i le galuega o le taʻavale, muamua deptonectectalctalctaltalks mai le fesoʻotaʻiga. E mafai foi ona e ova le vai. Ma o le faʻatonuga faʻataʻitaʻi o lau meaaoga faitau totoʻa faitau ma le totoʻa le "maliliu o le le faʻaituau o ni nai mea taua". Atonu e iai sau faʻataʻitaʻiga, tapuni le faitotoʻa faʻafouina. Afai na le mafai e le faʻafitauli ona filifili, faʻatuatuaina le toe faʻaleleia o le faʻapitoa, o le ipu ipu o loʻo faigata tele e faʻatagaina le tutoʻatasi.

Solo solo le faigaluega, fufulu i totonu o le taʻavale, leai se manaʻomia: O le gaioiga atoa e pule ai. E i ai le lua togi mama auala. Ma le static, o le auta mulimuli na pasi atu i le maualuga vevela (70 s), ina ua mago o aitema na magoto i le vevela vevela o le potu vevela o le potu vevela o le potu vevela, ona tafe atu lea o le malupuipuia le pito i lalo o le masini ona sosoo ai lea ma le afi. Ma se turbinine, na faʻapipiʻiina e le tagata le 'aʻai i le va o le ea i luga o le tapunia o le uaina. O le sailia o ipu, na fetaui le ea ma le sukisi, ma na lafo i le faomea i se konateina faapitoa. Le susuga o le susu, ma le susu susu e toe foi mai i mea. O se auala sili ona faʻamamaina lea.

Susulu ioe ma na o
Ata 9.

Beko.

Susulu ioe ma na o
Ata 10.

Teka.

Susulu ioe ma na o
Ata 11.

Beko.

Susulu ioe ma na o
Ata 12.

Indit.

9, 10. O le DOHWASHHHR DSFN6830 Extra (BEKO) (9) O se tasi o sili ona sili atu le mautonu (e oʻo atu i le 15 seti o ipu). O le LCD faʻaaliga faʻaalia ai le ova o loʻo mutia ma faʻamatalaga e uiga i le auai o le masima faʻamaluluina i totonu faʻapitoa tane. Prepress DW780FI (Teka) (10) Steinless Steel faitotoa ma puipuiga mai isi tamatamailima. Sefulu polokalame 'ai, aofia ai ma le le lava le utaina o auala (fufulu i le pito i luga poʻo lalo o ato).

11, 12. Quiclecan polokalame i le DSFS6530 faʻataʻitaʻiga (BEKO) (11) e le gata o le faʻamamaina o ipu, ae mo nifo leaga. I le taimi lava e tasi, o le fufuluina e 2006min. Fafo IDL42 (indestit) (12) lima isi polokalame mamafa.

E iai atinae faapitoa o nisi kamupani. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻamalositino o le SMS69t25eou (bosch, Siamani) masini tekonolosi o loʻo faʻaaogaina: i le pito i lalo o le manguad. O nei mea totino na faʻaaogaina i le taimi o le faʻamamaina o le faʻaititia o le faʻaaogaina o le malosi o le taumafaina i le 20%.

Ina ua mavae nai ona goto ifo o le palapala, o le ae manaʻomia le faʻamamaina o faʻamama. E masani lava, e tolu faila faʻapipiʻi e faʻapipiʻi i le masini: tasi fufulu ma mimilo. O le mea muamua na te faatuai i le tele o meaʻai, ma o nisi taimi e ave i latou i totonu o se mailei, lea e faigofie ona aveese ma mama. O faamama faamama, fiafia i ai i ni vaega laititi, mai lea taimi i lea taimi o le a fufulu. E mafai ona e faia i lalo o le malosi o le vai o le vai, ae e sili atu le faʻaaogaina o se pulumu ma se suauʻu o le suauʻu.

Ipu

E le mafai ona fufuluina uma meafaigaluega i se pulumu efuefu, mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai, ona taʻela ai lea o le fale teu fale, aua e mafai, ona fai lea i lalo o le aafiaga o le maualuga o le vevela. O nisi ituaiga o tioata oloa (fai mai, manifinifi tioata tioata) e sili atu le fufulu malosi. Teuga o nei aso o loʻo faʻailogaina ina ia mafai ai e le tagata faʻaaogaina ona fuafua pe talafeagai mo le fufuluina i totonu o le taʻavale.

Pupuni. Ia faaeteete: O le atavali e mafai ona mou atu i le tele o maila.

Ipu. O le tulafono, e mafai ai le fufuluina o le popole i le storewyher.

Crystal. Fufulu e faʻatagaina, ae faʻaeteete, i se vevela vevela e le maualuga atu nai lo le 50 S. sili ona lelei, aemaise le tele o matati e sili atu ona fufulu.

Apa siliva. A faʻafesoʻotaʻi ma ni vailaau, o loʻo aliali mai nofoaga.

Siliva. E faʻatagaina ona fufulu, ae e mafai ona faʻapogisaina. Oloa Sinia e manaʻomia ona tuʻu i totonu o se pusa eseʻese ina ia latou le faʻafesoʻotaʻi ma isi metala, talu ai o ni vailaʻau eseese e mafai ona ulufale i se vailaʻau talimalo.

Palasitika. E mafai ona vali ma avea ma maaleale.

E tele naua faʻasaina? Aua le popole, i le olaga moni tatou te masani ona faʻaaoga ipu masani, ae le o ni mea maualuluga ma siʻosiʻo laupapa. Ma o le ipu ipu o le a avea ma au fesoasoani faamaoni.

Susulu ioe ma na o

Susulu ioe ma na o

Susulu ioe ma na o

O le sili ona taua manatu

O lea, na e sau i le faleoloa ma vaaia ai se ao o fesoasoani fesoasoani - mata o le tele mai lenei tele. O le a le ituaiga filifiliga?

Fausia-i totonu pe vavae ese. E faʻamoemoe lava i au mea e fiafia i ai ma foliga o le umukuka. Afai e te faʻatauina se meaʻai fufulu i le nofoaga faʻaleleia, e iai sau filifiliga: E mafai ona avea ma nofoaga lelei i le umukuka ato pe faʻavasega ese. Astli umkeden ua maeʻa faʻaaogaina, e naʻo le faʻatauina o se isi vaega.

Foliga vaaia. O le mea moni, o se tasi o mea muamua o le ese o le ata o le faʻataʻitaʻiga: Mafaufau pe faʻapefea ona vaʻai i totonu o lau umukuka, o le a e faʻaavanoaina le mata.

Fua. O le sese e masani ona masani ai o le ipu ipu o se masini mo se umukuka tele. Ua leva ona le umi, ae faʻaopopo i mea faigaluega o tulaga masani (vgsh - 856060m) o loʻo i ai foʻi ma le vaapiapi o loʻo vaʻai (pws - 5554 vi. O le mea mulimuli o le a fetaui i se tamai umukuka. O ona, mo se faataitaiga, e mafai ona tuu saʻo i luga o le laulau. E le leaga le vaega o le Austrial Commarial i le fatafata, ona e le tatau ona e tiʻetiʻe e download ma utaina ipu.

Aofai o seti. O lenei faʻatapulaʻaina tuʻusaʻo faʻalagolago i le tele o le iunite. O lea, o le seti o le 12-14 tagata o le a otika i le masini o faʻatonuga, i le vaapiapi ono pe valu, i le laulau-fa. Peitai, mai tulafono uma o lo oi ai tuusaunoaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, ole atu (Suetena) e ofoina atu faʻataʻitaʻiga mai le XXL Series 86c maualuga. E le gata i lea, o lo latou avanoa i totonu e sili atu le afaina o nei masini e mafai ona e lafoina i le 17 seti o ipu. Filifili le agavaʻa ma le tele o le masini, faʻavae i le tele o meaʻai palapala e te masani ai i meaʻai, ma, ioe, mai le nofoaga o lau umukuka.

Susulu ioe ma na o
Ata 13.

Mimiti.

Susulu ioe ma na o
Ata 14.

Whirlpool

Susulu ioe ma na o
Ata 15.

Electrolux

Susulu ioe ma na o
Ata 16.

Taeina.

Susulu ioe ma na o
Ata 17.

Mabe

Susulu ioe ma na o
Ata 18.

Bosch.

Susulu ioe ma na o
Ata 19.

Lole

Susulu ioe ma na o
Ata 20.

Mimiti.

13. O nisi o pusa, mai ato faatautagofie mo maamoʻu, ipu, ua uma ona faia mea uma mo le faʻamamaina o ipu.

14. O le ADP750IX masini (Whirlpool) ma le fitu polokalama siki.

17-19. O masini puʻupuʻu o le sili lea o le lelei fofo mo le faʻatapulaʻa o le umukuka avanoa. E masani ona latou faia le tele o ipu ipu.

20. Taaloga tulaga o ipu:

- 1 supo ipu

- 1 ipu mo le lua ipu

- 1 ipu mo falaoa

- 5 cutillery

- 1 tioata

- 1 moega ma saucer

- 2 SaladtitsA

- 1 sosi

- 1 Ova Plate

- 1 polovnik

O polokalame fufulu. E mafai ona 10 (pe sili atu) polokalama. Toeitiiti lava o faʻataʻitaʻiga uma e iai le "malosi taʻavale fufulu" mo le sili ona filogia ipu, "o le '' aina o le fufuluina" - mo le ogatotonu-lotomamao) (mo se vai vaivai. Ia, a e i ai le "muamua-rinse" faiga, faʻataga oe e aveese le meaʻai mu aʻo le i fufuluina. Tagata gaosi fefaatauaiga ma le tasi ma le isi, taumafai e faʻaauʻau o latou oloa i le tele o polokalame e mafai ai ma fausia ni suiga fou. Pe talafeagai lenei i le tagata faʻatau e tele naua mo le ova atu mo mea fou na faia - o se fesili tele. A uma, e masani ona matou faʻaaogaina ni auala se lua pe tolu.

Faamama

Susulu ioe ma na o

Mo se manaia magoto, o le a e manaʻomia ni vaega se tolu: faʻamama (aveesea le vailaau), fusu (o loʻo maua ai le moli o le ipu Retin, o le mea lea e faamalu ai le vai, ae le o le faʻatagaina o le vavaeeseina). Ina ia aua neʻi e manatua pea le manaʻomia o le downloadina uma o mea e tolu, vailaʻau gaosi oloa tagata gaosi na filifili e faʻafailele ai le ola o le tino i le tasi laulau. E masani ona taʻua o le "3 i le 1". E matua talafeagai: tuu se laulau i se vaega faapitoa ma o le mea lena. Ae ui i lea, aʻo le i faʻatauina le afifi o papa, siaki pe o loʻo sauni lau masini e talia. E leai uma vaega ua fetuunai e galulue ma fualaau. O le mea lea, o loʻo faʻaauau ona latou galulue e faʻaaogaina a latou polokalame, o lona uiga o le taʻavale e le lelei le faʻatinoina o ana gaioiga. Afai ua sauni le masini e talia le suavai palu, ma le laulau, pe a utaina, o ia lava na te iloaina o ia na e utaina. O le lagona e otometi ona faia e otometi, ona faatino lea o le polokalama talafeagai.

Malosiaga. E masani lava, o le sili atu o le soʻotaga faʻapitoa o le masini na faʻatutuina ma le tele o galuega eseese, o le maualuga foʻi lona malosi (mai le 2 KW). E mafai ona tupu fale avanoa i le uaea, o lea e faamanino ai pe o le a tatalia le avega na faia e lau faʻaputuputu. A iai ni masalosaloga, e sili atu le faʻatauina o le paoa laʻititi.

Puleaina. Vaʻai e fetaui lelei mo oe le malamalama i le mea totino e fai ma sui: faamau, faʻatonutonu, faʻaigoa: O le lelei e mafai ona avea ma faʻaaliga lcd, manino lelei ia te oe o le taimi lea e tupu i le taʻavale.

Susulu ioe ma na o
Ata 21.

Bosch.

Susulu ioe ma na o
Ata 22.

Indit.

Susulu ioe ma na o
Ata 23.

Samsung

Susulu ioe ma na o
Ata 24pi.

Mimiti.

21. Tuuina atu le polokalama filifilia ma le tikeri o le mamafa o le vai vai, o le eletise o le uae o loʻo faʻamatalaina o le suavai o le jonchange o le exchange e masani ai pe a tatau ai, aloese mai lona tele.

22, 23. Spotled masini ll40eou.c / ha (hotpopoint-pristson) (22) ma le taitaia. VDM-M59ahc (Samsung) (23) E mafai ona e suia le tulaga o le pito i luga lattice i le 5 cm.

Ato, cardboard ma ...

O le EROGONOCOM o le Spar Space o le Fashwasher e masani ona fuafuaina lona gafatia, o le faigofie o le galue ma le lelei o le fufuluina. Taitasi fale gaosi "tali" luga o le tuʻuga o ato, taumafai e faʻaaoga tatau le vaega o le iunite. O ato e mafai ona faʻapipiʻi i tulaga eseese, e mafai ai ona tuu papatusi poʻo ipu tioata o eseese ituaiga. E masani lava, o le tulaga o le pito i luga e mafai ona suia e suia ai le tele o sene (lalo pe luga).

Susulu ioe ma na o
Ata 25.

Gorenje.

Susulu ioe ma na o
Ata 26.

Ardo.

Susulu ioe ma na o
Ata 27.

Electrolux

Susulu ioe ma na o
Ata 28.

Mimiti.

Susulu ioe ma na o
Ata 29.

Hansa.

Susulu ioe ma na o
Ata 30.

Taeina.

Susulu ioe ma na o
Ata 31.

Indit.

25-28. Mo naifi, sipuni, tui, faʻapea foi ma umukuka o fesoʻotaʻiga, e te atiaʻe atili ma sili atu erganomic pusa e le aumaia le tasi i le tasi. Faigofie, a mafai ona faʻapipiʻi le ato i se mea i luma o le mea pueata ma faʻaititia pe faʻateleina pe faʻateleina i le numera o mea. O le filifiliga e maua ai ato ma le strisical pe o le siminivaina utaina.

29-31. Fausia-i taʻavale o loʻo iai ma le fale faʻatonutonu, tapunia i meaafale fale (29, 30), pe a mafai ona tatalaina le faitotoʻa, ma se isi mea o loʻo i ai i le taimi nei.

Masani ona setiina le pito maualuga-fetuʻutuʻu mo ipu, faʻataʻavaleina papatusi mo papatusi ua fuafuaina mo le tuʻuina o le vaega eseese o le potu pito i lalo (mo se nofoaga mo le faleuila, magoto. ).

A oʻo e faia se faʻatau, i le faleoloa ma le faʻaeteete mafaufau i le lotoifale i totonu o le faʻataʻitaʻiga. Taumafai e faigata ona tulei taʻavale ma se ato ma o le a faigofie mo oe e download ipu ia latou. O uili e tatau ona faigofie ona faʻasolo i luga o clamps, o lea e mafaufau ai i le hinges. Na ona taʻoto lakapi, mai poʻo a mea ua faia ma faʻamaulaloina? Sili atu, afai uamea. O le matauina ma le faaeteete i tua o palasitika auiliiliga faʻamatalaga: Faʻafefea e le sili ona lelei ona faʻaaoga, pe manaʻomia le talitonuina. Faʻasolo i le tele o taimi ma faʻafesoʻotaʻi taʻavale, gagau fata, faʻataʻitaʻi le avega avega, taumafai e fufulu le faamama. O mea uma e talafeagai? Ona mafai lea ona e faia se faʻatau. Faamaoti mo le a le taimi e maua ai e tagata gaosi oloa se faamaoniga.

Pros ma le lelei masini magoto

Faamatalaga:

- sefe vai (sili atu nai lo le 10 afe l i le tausaga)

- sili atu le lelei ma le hyminic fufuluina

- sefeina taimi (e oʻo i le 300h i le tausaga)

- leai se fesoʻotaʻiga o lima ma vailaʻau leaga

Mimiti:

- Tupe alu mo le faʻatauina o se '' ai

- O le eletise eletise o le a faateleina

- faia i le umukuka

- E tatau ona tatou faʻatau pea ni vailaʻau taugata

Alu i totonu o se vaalele

O le lelei o le ipu ipu e tele lava faalagolago i luga o le ipu oroshowse. Mata o le a faigofie le mauaina o le ea o le vai i le sili ona nanaina tulimanu o le fufuluina potu o le fufuluina potu, o loʻo latou tuiina i totonu o matatioata loloto?

I totonu o le XXL masini (Danto), ua saunia mo le sefulu spashing sone. I le pito i lalo o le potu, lua faʻamalosi tino faʻatonutonuina e aofia ai i lalo ifo o loʻo i ai i le sili atu i lalo o ni pulupulu ma pauna, ma le tolu-masini. O le isi galuega i luga. Whirlpool (USA), faʻaaogaina i le Aqua Steam System, o loʻo tauina e fusuʻaga ma le filogia. E lelei ma matagofie le solomuli i latou e aunoa ma le malaia o ipu. Proleclean (AEG-Electrolux, Siamani) na faaaogaina satelite spray lima lima lima. O ana tagata atiaʻe na ofoina atu le faigofie lapotopoto o le auala o le feʻaveaʻi o le afrrnkles, ae o le le mautonu, kopiina le gaoioi o lima o le tagata pe a fufulu ipu. I lo latou manatu, i le tulaga lea, o se tulimanu e tasi e le tumau i le potu.

Faateleina, i Modes fou, tagata gaosi oloa ese le fufuluina o le fufuluina o le lua sone: mamafa fufulu (mamafa vai mamafa ma le maualuga-vevela) i le pito i lalo ma le maualuga. Lea e mafai ai ona e fufuluina le fufuluina ma sauucepans, ma scgile uaina tioata.

Fufulu polokalame

Matou te aumaia i lou mafaufau se faʻamatalaga o le tele o faʻavae o le siki.

1. "Muaʻi e fufulu" ("le fiafia"). E aoga mo le faʻasolosolo o anoanoai malosi (fasi meaʻai, susunuina meaʻai, gaʻo: gaʻo.). O le masini o loʻo i luma o le polokalama mamafa o le fufuluina o le mamafa o le fufuluina ma tauemu ia i latou, ma e aunoa ma le faʻatatauina o mea uma, o le a faʻasaoina le mea mulimuli. I se faʻaopopoga, o le polokalame e mafai foi ona faʻaaoga e fuli ai, mo se faʻataʻitaʻiga, umi o ipu pefu.

2. "Malosiaga Malie". E tupu i le vevela o le 65-70 s, lea na fufuluina ai le malosi sili ona malosi. O tusi e mafai ona faʻaalia i mea o totoe o meaʻai o loʻo i ai le starch star (araisa, pasta, pasta, pateta.

3. "O le paoa o le fufuluina". O le faʻagasologa e alu i le vevela o le 65 C. feololo feeseeseaiga o loʻo faʻamamaina ipu.

4. "O le tamaoaiga o le tamaoaiga" i le vevela o 55 s. E mafai ona fufulu ipu, sefeina le vai ma le eletise.

5. "O le faʻamamaina o le fufuluina" i le 20 o le a fesoasoani i le lauta ma le manifinifi manifinifi ma le puaa, ae e le faʻafetaiaʻia malosi malosi.

6. "O le saoasaoa taʻavale e fufulu" i le 55 s. O lenei polokalame e tusa ma le 2 taimi puʻupuʻu nai lo le "masani fufulu". Talafeagai mo vaivaiga vaivai. E le maua mo le muamua fufuluina ma mago.

7. "Otometi ai fufulu". Nofofua faʻapitoa lagona o le masini o le a iloa ai le aofaʻi o ipu ma lona afaina. I le tuʻuina atu o nei tapulaʻa, o le a filifilia le aofaʻi sili ona lelei o le vai, o le fufuluina o le vevela taʻitasi, o le umi o taimi taʻitasi taʻitasi, faʻapea foʻi ma le rinsnal runeson (i luga o le rinstancynal (i luga o le rinsnal.

8. "Afa le utaina". O lenei polokalame o le a aoga pe a fai e te le o faʻaputuputu ipu mo le atoaga o le avega o le masini. Naʻo le manaʻomia le tatou tuuina atu aitema i le ato pito i luga, ma le taʻavale o le a fufuluina ma sefe le vai ma le eletise.

Tau ma kamupani

O meaʻai e tuʻuina atu uma fale gaosi uma o le fale o le aiga: gitele, o tagata Mermemens (o Siamani), ardo, Captun, o le Wortang (Preven Insun: Boaden), Boadren Sword, Boadren Street, Boadren Sword, Boadren Street, Beadreon Street, Beatre-Prenan, Boasta), borenia), botreva), bore; (Turkey), Desto, Bossch IDr. Tau mo nisi o latou e taliaina taliaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻatau se ata faʻataʻitaʻi mo le 7 afe o le a iai, e ui lava e tele ni mea faigaluega ma mo le 15 afe afe. E faigofie ona maua se vaega atoa mo le 10 afe rubles, a o le averesi o le tau o le 15-20 afe o rubles. E faʻalagolago uma i mea faigaluega o le masini ma polokalame eseese ma tekinolosi. Sili atu taugata 30 afe rubles. O le Credit Sminds o loʻo tu ma se tulaga atoa o galuega ma le lata mai o le tele o faʻafitauli o inisinia. O ia ituaiga o latou lava filifili pe faʻapefea ona faʻamamaina lelei le ipu avega.

Faitau atili