Lanumeamata lanumeamata

Anonim

I le itulagi o laufanua laufanua, tele laʻau, ma i latou e tutusa ma laʻa lana matafaioi i le Faatoaga. O le vaega faʻapitoa e iloga ona iloga le tagata o loʻo tetele mo lo latou agavaʻa e feʻaʻei i luga o puipui. O le a matou taʻuina atu le mea e mafai ona ausia ai le faʻafitauli e mafai ona ausia, so o le liana

Lanumeamata lanumeamata 12502_1

I le itulagi o laufanua laufanua, tele laʻau, ma i latou e tutusa ma laʻa lana matafaioi i le Faatoaga. O le vaega faʻapitoa e iloga ona iloga le tagata o loʻo tetele mo lo latou agavaʻa e feʻaʻei i luga o puipui. O le a matou taʻuina atu le mea e mafai ona ausia ai se gaioiga

Lanumeamata lanumeamata

Liana-ofoofogia. Tele na masani ai, latou faʻaaogaina mo le faʻamatalaina o le togalaʻau faʻanatura. O se tasi o le sili ona puʻupuʻu i le totoina o aganuu: nofoia se vaega itiiti ifo i luga o le poloka ma i le taimi e tasi e sili ona teuteu ai. Ua teuteuina i tulafono, galuega, faatumauina puipui, pa, puipui o fale ma fale i fale. O nei mea, lanumeamata lanumeamata o loʻo faia foʻi, faʻatagaina le zonging Sword Space poʻo Mask "Desiches" nofoaga (fetuutuunai, fetuunaiga i ai.d.). O le togalaau o loo i ai le Liana o loʻo vaʻaia e sili atu mauoa, ona e foliga mai o le lanumeamata lanumeamata (ma le tautoulu-lanu samasama-mumu). E aoga foʻi ona latou fesoasoani e faʻatupuina le paolo o paolo (pe a iai se manaʻoga mo lenei) ma faʻatonutonu le tulafono i luga o le upega tafailagi, tautua e puipuia mai le matagi.
Lanumeamata lanumeamata
tasi
Lanumeamata lanumeamata
2.
Lanumeamata lanumeamata
3.
Lanumeamata lanumeamata
fa
Lanumeamata lanumeamata
lima
Lanumeamata lanumeamata
6.
Lanumeamata lanumeamata
7.
Lanumeamata lanumeamata
valu

O mea leaga uma na faʻaaogaina e faʻaaoga i le laufanua laufanua, o le sili ona lanu o le lanu (1, 7, 8) ma rosa (2). O le vaitaimi o lo latou maualuga teuteuga o loʻo i le taimi o le fugalaʻau. O nei mea uma e lua o laʻau maualuga na vaʻaia e laʻititi togalaau o laufanua. Peitaʻi, e iai tamaʻi mea laiti (vine-olipe, manchusian IDR.) - Faʻafetai i lona le taua, "faʻalelei" latou te mafaia ona ofi i le togalaʻau masani. Tele o Lian e manaia tele i le teuteuga o le laupepa, ae le o fugalaau (3-6). Hodee, Lemumoliss, HOPS, vine - O tagata uma e iai a latou lava foliga ma lona lanu tipi. I le taumafanafana ma le Autumn, o le mafiafia o laulaau o laulaau e tutusa ma le poto ua osofaʻia

Palette Houtteerers

Le sili ona taʻutaʻua mai le Lian, tupu i le atoa, o le teine ​​teine ​​videpe. O tagata fai togalaau e alolofa ia te ia mo le le aoga. I tua atu ia te ia, o isi aganuu ua totoina: I tulaga o le ogatotonu o le Rusia, o Chingidia Koory, Alleryan, Cydring, Cydasyan Cherry, Wereweran, Cydasgy O nisi oi latou na o le paʻu i le lagolago ma a latou lala uumi, o isi e pipii mau i lagolago o le musika ma afifi ai o latou tumutumu. E eseese laʻau ma le manaʻoga mo le la o le la: e iai le malamalama-mafaufau, ma o nisi e gafatia ona tupu i le afa poʻo le paolo. O le manaʻoga mo le malamalama ua fuafuaina pe a filifilia se aganuu faʻapitoa. I luga o teuteuga e na ona latou faalogo i le tulaga lona lua. E aulelei laau i lona lava auala. E aoga foi le apoapoaiga - mo se faʻataʻitaʻiga, o se Saina faatoese, lea e faʻaaogaina lava i vailaʻau. O fua o vine o le amtul ma le galue muamua Kolotikt e fetaui lelei. Avota fua honesuckle afaina ma kirkazone tubulale oona, o lea latou te le fautuaina atu e le mafai ona totoina latalata i malae taalo. O le vave ma le malamalama aafiaga e mafai ona ausia ma le fesoasoani a tausaga faʻaletausaga o Prani-South Peas, faʻailoga, pikiatium.

Manatu o se faapitoa

Lanumeamata lanumeamata

O le tagi o le tagi o se tasi o mea na faʻaaogaina i le laufanua laufanua. Nei le lafo mai o lian e tatau ona faapipiiina (o le ofi iinei na o le saofaga i le sili atu gafataulimaina). O le faia o lenei, faʻaaoga uaea i totonu o le vaivai brad poʻo se le-maea. Ua nonoa i matou "valu" - ina ua tasi le mama sa i ai se lagolago, ma i le isi stem: o le a le leaga le palau o le a le pa. A o le i tupu mai le taumalulu o le taumalulu i tulaga o le ogatotonu o le Rusia, e tatau ona lafoina roses i le eleele ma ufiufi.

Lanumeamata lanumeamata

O se tasi o le le faʻamaoni o ituaiga eseese mo Moscow itulagi fou o le uluaʻi taeao, ma fugalaʻau paepae manifinifi-procecelain. Airo ese le alofa mutimutivale - o loʻo sipiina e fugalaʻau fugalaʻau e faʻaalia ai le faʻaalia o le pito i luma o le folage.

Evgeny Pisiarev, laufanua laufanua filifilia

Atlanta o laupapa ma uamea

Lagolago e mafai ona mama atoatoa, mo se faʻataʻitaʻiga i le tulaga ina ua taofia e Linami le pa o le fale. Ina ia aua neʻi faʻaaogaina tuusaʻo le laualuga o le fale ae le faʻaleagaina, i se taimi puʻupuʻu mai le puipui (10-15 cm), o le uamea grid ua faʻapipiʻiina. O Lianins o le a puleaina pea i luga ma le umi o le a nana atoa. Peitaʻi, e masani lava ona lagolagoina tulafono ua faia sili atu ona afaina ma fiafia, talu ai o latou ituaiga e filifilia tele le talafaʻia o le mea ola. I luga o le vao fanua, o le tele o teuteuga Lattice Pyramis mo "Superpowers" e mafai ona tuu - pe a fai o le taimi nei o le a aliali mai vaalele lanumeamata lanumeamata.

Lanumeamata lanumeamata
iva
Lanumeamata lanumeamata
10
Lanumeamata lanumeamata
sefulu ma le tasi
Lanumeamata lanumeamata
12

Faʻailoga taʻitasi e faʻailoa mai ai i latou poʻo isi auala o le "galulue" faʻatasi ma laʻau, afaina ai le faʻatinoina o filifiliga o le vaega. Ina ia sasaa le pergola i luma o le faitotoʻa i luma o le fale, e mafai ona e faʻaaogaina le tele o roses (9), e tatau ona faʻalavelaveina i le taumalulu O loʻo manaʻomia le aveʻese mai le lagolago ma le pa'ū i le eleele. O laʻau laʻau latou te aulelei tele (10), o le a le o se latalata lelei, laʻau laʻau ma le lagona o lo latou tuputupu aʻe. O le mea lava e tasi e mafai ona fai mai e uiga i le Wicker pa - lelei "Poloaiga" E sili atu le fiafia i le faatamala, mo se faʻataʻitaʻiga, hop

Lanumeamata lanumeamata
13
Lanumeamata lanumeamata
sefulu mal le fa
Lanumeamata lanumeamata
sefulu ma le lima
Lanumeamata lanumeamata
sefulu ma le ono

E foliga mai e pei o fausaga na faʻaaogaina e ala i fualaʻau 'aina - o le laupapa laupapa ma le teuteu pipi (12) poʻo le "cuckim" E le gata i lea, o le "fualaau faʻasaina o" autu o le a le gata i le mea e te filifili ai e vaevaeina le faʻatoʻaga, ae toetoe lava o soʻo se togalaʻau. Too mai le Liana Lina e le gata i le eleele tatala, ae foi i totonu o le koneteina (14)

O pa puipui o loʻo faoa e laau e maua ai le lagona o le faʻamafanafanaga i le laufanua. Ma e masani lava o le mafiafia o le "pulou" o laʻau, sili atu natia e foliga mai o se tasi po o se isi itu o le togalaau. I le faafiafiaga nofoaga, mafaufau loloto faamafanafanaga fesoasoani i Shirma, tu i tua o nofoa (15). Green Teches, Massing Gait, faʻaopopoina se siosiomaga o Intut sone ma se matagofie le mea lilo (16)

O le filifili e liligiina 'au e Linami, ave i ai ni tala manaia e mafai ai: Fai mai, o le pito i luga o le koluse poʻo le matagofie, ae faʻapea foi o le sumivā, ae o le matagofie foi. Faafetai i lenei mea, mafuaaga tu ma lafoga e aumaia ai le togalaau. O le Arch e mafai ona tuua i le alualu i luma, e aofia ai naʻo le tasi le lagolago ma le laina pito i luga o le sosolo o le sili atu o le laina, pei ona faʻatumuina le Liana. Faʻateʻaina ni auupega ma le 1m lautele i luga o se avanoa matala i luga o le auala, e te suia se auala mataga ma tuʻu se mea e faʻagaioi ai. I se faʻaopopoga, o le uliuli ma le paʻepaʻe tusi e fausia, o le a faitau i le Wyt-sui ile ao. O le 'au i sea "Gallery" e le tatau ona avea ma symmercal: O le ata lautele i le tasi itu e mafai ona o le 50cm, ma le isi - 1-1,5m. I le taimi lava lea e tasi, o le "sirror" suiga o le tele o lautele lautele e mafai. O loʻo faʻaogaina ma sauni le lagolago ma le saunia-faia argola ma au i le togalaʻau, na filifili ai e te foliga. Asiasi i Pertolas e masani ona faʻatulaga ni nileni mo faʻafiafiaga - tutusa paie e foliga mai o loʻo manaʻomia tele tulimanu i nofoaga matala.

Manatu o se faapitoa

Lanumeamata lanumeamata

Clemas - Liana le umi e tusa ma le 2-3m. E fuga mai tele naua, lea e mafai ona fausia le aafiaga o se kapeta ola o le kapeta. Ae ui i lea, o lenei aganuu e palu. Ae e te lei amataina se aoina, faʻaalu se faʻataʻitaʻiga: paʻuʻu i nai kopi ma matamata i 1-2 tausaga.

Ua vaevaeina Clelelei i ni vaega se tolu. O le CERRAL e aofia ai laʻau e tipi ese mo le taumalulu, na o le tuua naʻo le lua pe tolu nodes i luga aʻe o le eleele (ituaiga o le jacma vaega ma le papala). Na latou fuga mai i fana na aliali mai i le tausaga nei. O le lona lua e sili atu le faʻavaeina mai le LANUGGA vaega vaega - o mea o loʻo ufitia i le na o i le lofituina o paʻu ma ua fana o le tausaga nei.

Lanumeamata lanumeamata

O le mea sili ona faigata o le totoina o le vaega lona tolu, fugalaʻau na o le lofituina o fana (tele o ituaiga o vaega o pato o loʻo iai i le yotoones, floid Ua faoa e Ctutoa ma Lattice Trellllis ma Arches, "Suafa" i latou i luga o laʻau ola (mo se faʻataʻitaʻiga, Tui).

Maria Bakhmutha, laufanua laufanua tusiata

A latou laueleele solo mafolafola (fai mai, pa), Liana 'avea o se ituaiga o ola lanu vali vali, ma le pale lava ia o le tapoleni. I luga o le pa e mafai ona e nofoia le ata o le lumanaʻi "atavali" (mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻatino ai se laina auala i luga poʻo le faʻatulagaina o se tamaʻi taʻavale.

E pei ona faia se tulafono, lagolago e ala i laupapa (lelei tele o arch, ae le o ni paʻu paʻu, pei o pai, e mafai ona faʻaaogaina) poʻo uʻamea. E taua le manatua a tuputupu aʻe Nepas, o le a faigata ona tausia le lagolago. Ae ui i lea, o le natura le maliega e masani lava ona faʻafefe. "

Afai e le mauaina e Lianov lagolago, naʻo le gaoi i luga o le eleele, ma e i ai lona lava lalelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le vaega o le vaegatupe na fuafua ia Juniper Juniper i luga o le maliliga, o le faʻailoga o le fatu e mafai ona "tufatufaina."

Vaivaiga aona

Ae o le monosudods o laʻau masani e matagofie latou, o le Lias e mafai ona tuʻufaʻatasia faʻatasi ma le tasi ma le isi ma isi laʻau, o taimi uma e ausia ai se gaioiga fou. Ma faʻapea foʻi le tulaga faʻatatau i le taupou o le teine ​​o loʻo foliga lelei le pa, o le vaega faʻatasi o le a foliga lelei: spruce sporce, conm wageta. E mafai ona matou faʻaopopoina se faʻasologa o flaviraaramea o le fornd. Flaviramea ma Barbaris Tunberg Aropurpurmum ina ia le mafai ona foliga malosi tama. I le pa'ū o le lanu o lana fanau, o le a liliu Barbaris i vine. Animama, o afea lalama, pei o liona uma, toe faʻafoʻi laulaau, e toe fetuu le auvai. E mafai ona tuʻufaʻatasia sintschi ma Cletiʻimi, o se "faʻatasiga", mo se faʻataʻitaʻiga, e sasaa ai Pergola. O vine o le a taʻalo le pito i tua mo le talaʻaga mo le tele o fugalaʻau ma isi e ese mai le puipuia o le faʻavae o le faʻamau o le mea mulimuli mai. Ae uma, Clettis, e pei o isi isi Lianas, sili ona lelei pe a latou i ai o latou ulu i le la, ma vae i le paolo. "

Manatu o se faapitoa

Lanumeamata lanumeamata

Phytosena o se mea fou fou. O le faavae o le fausaga ua faia i le PVC; Ua teuteuina i se geothextile, lelei le susu. Poket taga (sikuea o le 10 pe 20-20 sq.) O laʻau e tuu i luga, o le meaʻai o le fafagaina o vai ma fetilaisa o loʻo sapalaiina atu ia latou. O sea metotia o le faʻafaileleina o faʻatoʻaga e taʻua o le hydroponics, ma le gaioiga o le mea na tupu ai ia Genothexles.

Lanumeamata lanumeamata

Lisi o laʻau mo le phyTosen, e mafai ai le taumalulu i le tau o Europa, e tele naua: taʻutaʻua, geo, sages, siamupini id. Naʻo phytosnes mai le le mautonu o loʻo faʻataʻitaʻia pea e le aumata o le ogatotonu o le pito i tua o Lusia. Faʻateleina i lenei tulaga, o loʻo faʻaopopo le eleele. Sili atu i totonu o le phytosty aliali mai. Ua faʻatumuina i latou i le Tropacal ma Spotropical Walls: Allpletium, Heders, Chloroythetums, Amlaymia, Anthinrizum ID.

Irina kirukhina, rastensia tagata faapitoa

Manaia, o se tuʻufaʻatasiga o le malosi o le lina akttandia kolomykti (o le umi o ana ata e oʻo atu 8m) ma le hydrangea o le contidia o lo o vaivai ma le paepae hydayanga e tupu ai. O le daet e mafai ona teuteu ai se telefoni poʻo le pa o le fale, e alu i fafo i le la. Fetaui lelei e toto ai se isi dupet- vide o le amur ma ipomeya: o nei uma o nei laau ua uma ona tipiina. E foliga tutusa ma mea malie o fugalaʻau o le sitoso fuga i le taeao.

Tuʻufaʻatasia ni aganuu laiti se lua o se tumutumu tele ma carmatis, e tatau ona e mafaufau muamua i le lanu o fugalaʻau - o laʻau e tatau ona fesoʻotaʻi i le malosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tuʻufaʻatasiga lemu o se paʻepaʻe paʻepaʻe ma piniki clemas. Eseesega, faʻafiafiaina, ae o se mea lelei o se lanu samasama ma lanu samasama ma le lanu mumu.

Currizers o lagona

O Liana e mafai ona faʻamalosia lenei mea pe faʻapena foʻi le faʻatasi i totonu o le faʻatoʻaga. O le alofaga o le siosiomaga o le a fesoasoani e fai ai rosa, chatmas, honeysuckle honeycomb o tautau vine. Mea lilo ma nisi Mystics o le a aumai Cyrus Tabular ma le tele (i luga i le 30cm umi) ma le fatu foliga foliga. Alimennik Saina ma le Sowegers - o se sui o le "Optimistic" O le 'eleelea "foliga i le malamalama malamalama, i se tasi foi, o le a maua ai le faʻamoemoeina ma le le mafaufau i le siosiomaga o le togalaʻau.

Lanumeamata lanumeamata
17.
Lanumeamata lanumeamata
sefulu ma le valu
Lanumeamata lanumeamata
sefulu ma le iva
Lanumeamata lanumeamata
lua sefulu

Talu ai o le lau o laulaau o lau, amata mai le tuai o le tautoulu ma luma o le tautotogo, latou te nonofo ma bare stems, ma o lenei ata e seasea manaia. Ae o le lalelei o le lagolago faʻatulagaina o le Pergola (17), Lattletitions (18) poʻo le pa (19). Mo le sili atu nai lo le taimi na latou vave faia ai tonu, ma le pepelo e pei o kapeta e le paʻu i luga, ae mai le tele o manoa faʻatele i le ata o le lagolago. Na fai mai Imetgola i le taumafanafana, fai mai i le lau o faʻataʻitaʻiga, i le taumalulu na mou atu ai le maina ia mataala, ua manino. Afai o le taumafanafana i le faʻatoʻaga o le taimi lea o vali ma lanu lanu (20), o lona uiga o le taumatematega-taimi o alavai lanu paleti, ae faʻaalia loloto. Maualuga le tomai-mamanuina le togalaau ina ia o le tele o vaitau o ia o ia o totoe

O le ofisa faatonu, faʻafetai le laufanua tusia o le laufanua ma Aia Bakhmutdov ma laufanua Evagelia tupua

Faitau atili