Totogi faamaonia

Anonim

O le vasega o mamanu ole sui o le sui: Faʻafefea ona suia le foliga o le umukuka meafale ma valiina ma le faʻaaogaina o le papala, liua o se faʻasologa fuafuaina

Totogi faamaonia 12512_1

Sei o tatou mafaufau e uiga i mea e fai i meaafale meafale, lea mo le tasi mafuaaga poʻo se isi e le ofi i le tulaga o le potu nofomau. Sui, e aunoa ma le tofoina o sina faanoanoaga, pe ono maua ai se avanoa e suia ai ma maua le olaga lona lua?

Totogi faamaonia

Totogi faamaonia

Totogi faamaonia

Totogi faamaonia

Muamua lava, umukuka meafale, faia e tusa ai ma se galuega taʻitasi mai le mahonif railony, o se faʻataʻitaʻiga o se masani masani. Peitaʻi, o tagata e manaʻomia e faʻatulaga le totonu o le ata o le faʻamaonia, fausia se siosiomaga o le taumafanafana e faʻavavau ma le itu i saute o Farani. Ioe, o lenei faiga sa tatau ona fetaui ma le meaafale uaina. Suia ona foliga mai fafo filifili ma le fesoasoani a le faʻataʻitaʻiga a le Actience Agnequique - Krakl. E i ai le faʻapolofesa hydrophilic coting i le va o le lua vaega o vali (auro ma le lanumoana). Ona o lea, o faaputuga na fausia i le pito i luga lanumoana, o le a le tumutumu o le "auro" na vaaia. E faʻapena foi le mafuaʻaga e mafai ona faʻafefe pe, i luga o le le tusa ai, faaleoina, pe a tuʻu i luga, feula le lauʻeleʻele ma le ea mafanafana faʻaaogaina se lauulu mago.

Totogi faamaonia
Ata 1.
Totogi faamaonia
Ata 2.
Totogi faamaonia
Ata 3.
Totogi faamaonia
Ata 4.

Matou te ofoina atu e puleaina le Krakl metotia matou te ofoina atu e faamasani i le faʻasologa o le fesuiaʻiga o le laupapa umukuka. Muamua, o le laulu o loʻo mamana ma le atigi meaʻai auro-keniva (1). Ina ua mavae sina taimi, o le a le mamago le vali, ae na le mafai ona tuua le ala i luga o le lima, sa latou faia se tau talafeagai e faia ai taula i totonu o le faaeaga o le lagafaga (2). Ina ua maeʻa le 30 minute o le saʻo o le saʻo, o le faʻatinoina o se pulumu i le tasi nofoaga e le sili atu nai lo le lua taimi, tuu le lanu moana lanumoana (e mafai ona i ai ni vaega o le vai) (3). Moni i mata, na o le 30 s, o le a amata ona ou talepeina. E le gata i lea, i luga o faitotoʻa o umukuka uma kamukuka, o le pogisa auro na tusia e le panels (4) ina ia latou o loʻo fesoʻotaʻi ma "faʻamau" ma "puipui". O nei vaega e faia i Swarovski Crystals tapunia i totonu o le uamea. Le mago "matua" luga faʻamalosia, apalai lua o se lanu le aoga semi-lacy i luga o le vai o loʻo i ai i le 1 h), ona o le tausiga muamua

Totogi faamaonia

O mea nei vali na faʻaaogaina i le galuega: Taika auro penitala (tikkupia, o le hydrohilic compics, o le lanu moana o le ancrat Manatu, Italia), faʻapea foʻi ma pulumu ma malu malu.

O faitotoa o le Buffet na teuteuina i le tumu o le lisiina o le tioata tioata. O le ata o le ata faʻaaogaina i luga o le tioata o loʻo faʻamatalaina e rollers o mafiafia uliuli vali vali. Magoto ifo, latou te liliu atu i totonu o le malosi o le convex "itu" foliga foliga uamea. I totonu o vaega taʻitasi o loʻo lolofi atu ai lanu. Sauni i totonu o tioata tioata ua mago i le vevela o le 200 pe tusa o le 1. O le faataʻitaʻiga i luga o faitotoʻa, teuteuina i se auala talitutusa, faasaʻo i uv rays ma le vaivai vaivai. E mafai foi ona e faʻafefiloi i latou i soʻo se vaieli meaʻai.

Demigner Julia Kolodii

Faitau atili